Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Said a teammate: "We will win without him, and it will hit him."espn.go.com/nfl/story/_/id/13607128/seattle-seahawks-set-move-holdout-kam-chancellor
több mint 9 éve
Aguirre
341
espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/14109/game-by-game-predictions-seattle-seahawks 12-4 kb. reális szerintem, hasonló rekordot várok én is.
több mint 9 éve
Ne haragudjatok mutogatni rá, azért, mert kicsit hosszabbra nyúlt a vakációja unfair.Gyagyon nem fair.... 😕
A csapatunkról va szó.... de azt gondolom, hogy egy nálam hitelesebb ember mondja el, mit érez
www.youtube.com/watch?v=WwEihRd7fKA
több mint 9 éve
Lehet, hogy nagyon király safety Kancellár, de hogy az iskolában nem az ő dolgozatait mutogatták a többieknek, mint jó példát, az 100%. Ráadásul nem elég, hogy tök hülye a srác, de ráadásul még egy gerinctelen féreg is. Legalábbis az alapján, amit eddig olvastam a történetről.
több mint 9 éve
Hülye lenne elhagyni a Seahawksot, aki egy SB kontender csapat 3 éve folyamatosan..A pénz ennyire ural mindenkit?
több mint 9 éve
Pedig végig kellett volna, mert már kiveseztuk ezt a részt,én meg egyszer leirom, többször nem.Felnyitottuk a meg élő újonc szerződését és a legjobban fizetett safetyve tettük, hozzá vágva egy raklap garantaltat. Tavalyi évvel bezárólag kijatszotta a garantaltat a szerződésből, és a legrosszabb időpontban (e.t. is sérült, és draft után vagyunk) a semmiből holdoutolt. A garantált is több pénz, ő pedig pénzt akar. A frontloaded szerződését amit idő előtt kapott meg, kijatszotta (garantált részeket), majd most hirtelen kitalalta, hogy nem.becsüljük meg. Lol.
Egyszerű zsarolás ez a részéről. A lényeg neki az, h adjunk többet, és azt hitte a Lynch saga után, hogy ez így is lesz, de az FO felmerte,h akkor jön mindenki más is. Továbbá a cserével is az ő malmára hajtjuk a vizet.
Szerk: Mindezt úgy, hogy még három éve van a szerződésből.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Nem olvastam el az összes Kancelláros kommentet, de nem azért sír, mert nincs már (annyi) garantált a szerződése hátralevő részében? ha azt kérné, hogy tegyék garantálttá az egyik részét, és az FO nem akarja, akkor nekem is olyan érzésem támadna, hogy lehet nem számolnak velem hosszútávra, hogy olcsón kirakható legyen, vagy pl ha lesérül, akkor ne szopjanak vele. Ez is logikus, meg 2éve v mikor írta alá a szerződést, gondolhatott volna rá akkor is. Csak ez így picit fura nekem. Nyilván tudom mi a különbség, hogy garantált vagy sem, de ha a Hoxnál számolnak Kam Bammel, akkor így is úgy is ki fogják fizetni a fizujait. Vagy lehetne egy köztes megoldás, hogy az adott évi összeget teszik garantálttá, és amíg le nem jár addig megújítgatják preseason környékén. Ha meg még fizuemelést is kér, akkor tényleg cseréljétek el a Buccsba aztán karrierje végéig játszhat jó pénzért, úgy hogy PO közelébe nem kerül, nem hogy SB-be (no offense a Buccs fanoknak, írhattam volna más csapatot is hirtelen)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Szerintem a Kancellár szappanopit egy ember unja jobban nálam, ezt pedig Pete Carrollnak hívják.Ez az álmoskönyv szerint sem jelent jót. Nyílván nem tesz olyat, ami a csapatnak nem jó, de maradjunk annyiban, hogy ha hitelességről van szó... az övé fog elfogyni utoljára!
több mint 9 éve
Valóban Undi, ez is egy lehetséges forgatókönyv, viszont ahogy a többi verzió, úgy ez sem poén, egyik félnek sem. A Seahawks elveszíti egyik legjobbját, ez egy dolog, viszont azt nem tudom így hirtelen, az ilyeneknél a pénz hogy van, de szerintem Chancellor sokmilliója azért nyomni fogja a sapkát. Ha a Hawks nem játszatja, akkor sok évig, ez meg azért nekik sem poén pont most, amikor Wilson pénze brutálisan nőni fog például, meg ugye Wagneré is. Pont azt beszéltük a két játékos nagy szerződése után, hogy 2016-tól azért már meg kell húzni a gatyamadzagot, nem lesz egyszerű, hiszen akkor ugrik a két említett playa rookie pénzéről az új szerződésre.Ha erre még rájön 7-8 millió valakiért, aki nem is játszik... Luxus. Tökre érthető lenne egó szempontjából, ha padozik Kam, de a cap miatti kényszerből ezt nem biztos, hogy megtehetné a Seahawks. Ha Kam a regular 3-4. hetéig sem tér vissza, inkább sír és a holdoutot választja, akkor a csapatnak valószínűleg már az lenne a legelőnyösebb, ha eladná jó áron még most, amíg tudja. Az időhúzás senkinek sem jó, mint ahogy az sem, ha a játékos nincsen a pályán.
Még mindig ott vagyok, hogy bármi is lesz, némileg sérül mindkét fél. Az persze más kérdés, hogy ha arról van szó, ki bukhatja a nagyobbat, akkor egyértelműen Chancellor a válasz.
DL.
Én Clarkra leszek nagyon kíváncsi, egy igazi állat a csávó. De szerintem 400-500 snapnél többet nem lesz pályán. Én 3-4 sacket várok tőle maximum, meg mondjuk jó pár siettetést. De rotációs játékosként ennél több szerintem nincs benne így újoncként.
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
@StezAzt a forgatókönyvet kihagytad, hogy az FO közli vele, hogy vagy itt játszik, vagy visszavonul. A Vikings megcsinálta ezt Adrian Petersonnal.
Kancellár 27 éves jelenleg. Kb 2 év már lement a prémium éveiből, pont a következő 3 év az ami még szinte biztosan (sérülést elkerülve) probowler/all-pro szint lesz a részéről.
Azt kockáztatja Kam, hogy ha a csapat úgy dönt, legkorábban 30 éves korában kaphat új szerződést. Akkor pedig egy 3 évet kihagyott safety már nem fog bankot robbantani. Arról nem is beszélve, hogy ha egyáltalán nem jelentkezik, akkor 31. ,32. stb éves korában lesz újra igazolható. Közben pedig gyűjti a büntetést, ami nem pár ezer dollár, összeadva több millió dollár lesz, plusz a hiányzó meccspénz.
Ebből az egészből Kancellár jöhet ki a legrosszabbul, mert ha felcseszi az FO egóját, 3 évig nem játszatjuk, aztán vagy visszavonul, vagy bukik rengeteg pénzt.
Más téma. Az offseason számomra sosem volt érdekes, az FA piacokat élvezettel szoktam figyelni, de a draft abszolút hidegen szokott hagyni. Viszont most végig követtem ezt a részét is az uborkaszezonnak, és valami egészen érdekes izgatottság van bennem a szezonnal kapcsolatban. Az elveszített döntő sem zavar különösebben, ami elég furcsa, sőt, már már érthetetlen.
Graham cseréje, Lockett és Clark draftolása, Hill és KPL felépülése, P-Rich visszatérése mind-mind olyan adalék volt az offseasonben ami rengeteg találgatásra, számokkal való játszadozásra ad okot. A korábbi években megszoktuk, hogy TE-et nem használunk elkapásra, erre most jön a játék talán vala volt egyik legjobb elkapó TE-je.
Lockettel esélyünk van rá, hogy a tavaly borzalmasan színtelen és szagtalan elkapósorba berobbanjon egy olyan WR, akinek minden visszahordásában/elkapásában benne van a "woaah" faktor. Évek teltek el azóta, hogy draftoltunk volna valakit aki nyers erő a fal szélén. Clark esélyes lehet egy 7-10 sackes szezonra is. Olyan nickel falat tudunk kiküldeni, mint az Avril-Bennett-Clark-Ivin négyes, amiről most kijelentem, hogy legalább top 5 3rd down fal az egész ligában. Felépült KPL aki ugyanolyan gyors, mint a túloldalon Lockett, és kapni fog bőven snapet, láthatunk tőle is rengeteg szép megmozdulást. Marsh is felépült, Hillről nem is beszélve, aki ha úgy fejlődik, mint tavaly, megmentheti a saját draftclassát az égéstől.
Persze vannak viharfelhők, mint például a CB2 és a CB3 poszt, ami elég vékonykának tűnik, és Simon is rosteren maradt, az O#-fal problémáiról nem is beszélve, de nekem eléggé úgy tűnik, hogy a mai NFL legdrágább és szemnek leginkább feltűnő posztjain eléggé beerősítettünk (Wr, Passrusher), és rengeteg olyan új arc van, akiknek lehet szorítani.
több mint 9 éve
Stez, van igazság abban, amit írsz, csak azt vedd észre, h nem a csapat jár rosszabbul. Kam sokkal jobban megszívja. Mi az, h a csapat elherdálja??? Fordítva ülsz a lovon te is.Az elherdálni szó kicsit talán erős volt, de azért az igazság megvan abban is.
Itt egyedül Kam herdál. Aláírta a szerződést és nem egy éve van hátra, hanem 3. Idáig jó volt a szerződés, most h megszedte magát és fontos láncszem, kényszer helyzetbe akarja rakni a csapatot. Szembe köp a csapattal, a tesóival és a szurkolókkal is. Nem minden helyen várnák tárt karokkal és nem minden rendszerbe lenne ennyire sikeres.
SeaSzilaHawk
Amiről te beszélsz, az már a lehetséges jövő. De azt nem mondtad, ha Kamet eladja a Seahawks, akkor olyan csapat viszi majd el, amelyik rögtön ad neki egy új szerződést, hisz annak nem lenne értelme, hogy náluk is folytassa a holdoutot. Amint ez megtörténik, Kam elérte azt, amit akar, tehát egy bizonyos ponton ő nyer biztosan. A holdout miatt gyűlik a büntetés, de ha összejön 2-3-4 millió, az még mindig semmiség ahhoz képest, ha az új csapatánál 10, akár 15 millióval többet keres majd. Tehát ebből a szempontból nyerne. Ha ő a pénzre megy, akkor hidegen hagyja, hogy a következő csapatában mit gondolnak róla, a zsozsót megkapja így is, úgy is.
Persze a másik szempontból csak veszíthetne, ha elmegy máshová, mert ilyen jó csapatot nemigen talál másikat, meg ennyire jó rendszert, ahová ennyire beleillik. Plusz sokak szemében veszít a hitelességéből, megítéléséből egy ilyen cirkusz után.
De ha most eladja a csapat, talán egy 2. kört, de ki tudja, lehet 1. kört is kapna érte. De ha a csapat nem játszatná azért, hogy megleckéztesse, akkor ez az érték folyamatosan csak csökkenne, hiszen súlyos sérülés után van Kam, nem is játszik, stb. Az meg nem mindegy, hogy kapsz érte egy erős picket vagy csupán mondjuk valami 3-4. kört, azert csak elit safetyről van szó. Ha meg ő nem játszik pusztán büntetésből, az az egyik oldalról példastatuálás a többiek számára, ami jó, de kicsit luxus is (a herdálás valóban erős szó volt), hiszen ahogy az előbb mondtuk – azért csak egy elit safetyről beszélünk.
Ez az egész helyzet már addig fajult, hogy bármi is lesz, SZERINTEM mindkét fél „sérül” némileg. Ha a Hawks enged Kamnek, az más játékosok számára is azt sugallja majd, hogy meg lehet tenni ezt a sírást, de Chancellor ázsiója meg a játékostársak szemében csökken, azért egy vezértől ilyesféle fesztiválozást nagyon nem várnánk.
Ha a Seahawks nem enged Chancellornak, akkor ő nagy valószínűséggel addig balhézik, amíg megunják Carrollék és elcserélik. Ezzel is veszít mindkét fél, a Hawks elveszti egy elit védőjét, Kam meg mehet valami fos csapatba, új rendszerbe, stb.
Azt kell eldönteni, a felek számára melyik a legjobb opció, amiben a legkevesebbet „sérülnek”.
Persze ez csak az én véleményem. 😊 Az én tippem az, hogy Chancellor szórakozását megunja az FO, és megfelelő ajánlat esetén néhány héten belül eladja a fenébe.
több mint 9 éve
Aguirre
341
Egy jó cikk arról, hogy Christine Michael miért nem vált be nálunk:www.seattletimes.com/sports/seahawks/christine-michaels-inconsistency-proved-to-be-his-downfall-with-seahawks/
A fumble problémák mellett pl. azért mert nálunk a futóktól elvárás, hogy olyan lyukon fussanak, ami nincs ott (csak egy másodperc múlva lesz ott, amikor ténylegesen odaér a játékos).
több mint 9 éve
Wilson, Ryan és Wagner lettek a csapatkapitanyok.
több mint 9 éve
Aguirre
341
McCoy-t (TE) is elvitték, twitter.com/john_keim/status/640917130263728128 amúgy az utóbbi években tőlünk kukázták a legtöbb játékost:twitter.com/kpelton/status/640933328128864257
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Még a végén senki se fog 31-es mezt venni.. Egyébként ezzel már ellenszenvet vált ki sok szurkolóból, de ez csak saját vélemény.
több mint 9 éve
Stez, van igazság abban, amit írsz, csak azt vedd észre, h nem a csapat jár rosszabbul. Kam sokkal jobban megszívja. Mi az, h a csapat elherdálja??? Fordítva ülsz a lovon te is.Itt egyedül Kam herdál. Aláírta a szerződést és nem egy éve van hátra, hanem 3. Idáig jó volt a szerződés, most h megszedte magát és fontos láncszem, kényszer helyzetbe akarja rakni a csapatot. Szembe köp a csapattal, a tesóival és a szurkolókkal is. Nem minden helyen várnák tárt karokkal és nem minden rendszerbe lenne ennyire sikeres.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Ha belegondolsz, akkor ezzel viszont a csapat sokkal rosszabbul járna, mint Chancellor.És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ha visszatér milyen formában lesz. Szerintem az igazi lecke az lenne neki, ha visszajönne de tényleg nem játszatnák. Na az lenne az igazi értékcsökkenés a számára.A giants keresett meg minket, mi pedig azt mondtuk, hogy ninvs ilyen szándékunk.PC azt mondta rádióinterjúban, hogy úgy kezelik, mintha sérült lenne, és azért nem játszana.
A hírek erről szóltak. Legalábbis a jelen állás szerint nem.áruljuk.
undisputedly
tejbegrrr!!!
garrett27
Oké, kemény a franchise, nem engednek, sőt, meg is leckéztetik Chancellort, nem játszatják. A védelem egyik legjobbjával szórakozni kezdenek, ami miatt visszaeshet a csapatrész, és aközben, hogy elherdálják valaki tehetségét, nem is cserélik el.
Az értéke pedig csökken, épp ahogy mondtad. Ha meg jövőre Chancellor azért is cirkuszol majd, mert nem játszatják, el lehet adni, ám sokkal kevesebbet kap érte a csapat, mint mondjuk most. Plusz padoztatsz valakit, akinek 7-8 milliós fizetése van.
Ez sehogy sem nézni ki jól, ezen szerintem többet bukna a Seahawks, mint amit nyerne. Ha elegük van a játékosból, akkor adják el, de ha ezt meghúzzák, akkor még ebben a szezonban elpasszolva kapják érte a legtöbbet. Engem nem lepne meg egyébként, ha a trade deadline-ig csapatot váltana Kam.
több mint 9 éve
Igen, tavaly láttuk, hogy sérülten/formán kívül azért nem pótolhatatlan, de ha visszatér és nem kap plusz pénzt, sőt, talán még a büntetés egy részét érvényesítjük is, akkor nem hiszem, hogy tovább büntetik.És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ha visszatér milyen formában lesz. Szerintem az igazi lecke az lenne neki, ha visszajönne de tényleg nem játszatnák. Na az lenne az igazi értékcsökkenés a számára.A giants keresett meg minket, mi pedig azt mondtuk, hogy ninvs ilyen szándékunk.PC azt mondta rádióinterjúban, hogy úgy kezelik, mintha sérült lenne, és azért nem játszana.
undisputedly
tejbegrrr!!!
garrett27
több mint 9 éve
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ha visszatér milyen formában lesz. Szerintem az igazi lecke az lenne neki, ha visszajönne de tényleg nem játszatnák. Na az lenne az igazi értékcsökkenés a számára.A giants keresett meg minket, mi pedig azt mondtuk, hogy ninvs ilyen szándékunk.PC azt mondta rádióinterjúban, hogy úgy kezelik, mintha sérült lenne, és azért nem játszana.
undisputedly
tejbegrrr!!!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A 10. PS egy rookie DE, Robert Thomas (Arkansas).
Szerkesztette: tejbegrrr!!!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A giants keresett meg minket, mi pedig azt mondtuk, hogy ninvs ilyen szándékunk.PC azt mondta rádióinterjúban, hogy úgy kezelik, mintha sérült lenne, és azért nem játszana.
undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Aguirre
341
Azzal finanszírozhatatlan adósságba verné magát Kancellár.Köszi, nem tudtam, hogy ez így megy (menne). Akkor ez az opció nem játszik. Sőt, ha így megy tovább, akkor Kam kerül lassan kényszerhelyzetbe, és el kell döntenie, hogy egyáltalán játszani akar-e, mert ha sokáig folytatja, akkor a karrierje is veszélybe kerülhet.
Plusz, ha egyáltalán nem jelentkezik egy évben játékra, akkor az a szerződés szempontjából nem számít szerződéses évnek.
Szóval vagy év közben határidő előtt jelentkezik, vagy tolódik a 3 év amíg nálunk vannak a jogai.Közben pedig gyűjti a büntetést és esik el a meccspénztől, ami sok-sok millió /game.
Azt is mondhatja, hogy jelentkezik,de közli a stábbal, hogy nem hajlandó szerelni stbstb, így papíron nem szedi a büntetést és nyilván nem is állítjuk be.
undisputedly
több mint 9 éve
Azzal finanszírozhatatlan adósságba verné magát Kancellár.Dahl-t leigazolta a Giants. Akkor ezek szerint nem sikerült semmit kihozni a Chancellor ugyből.(?)Az Eagles is akart cserélni állítólag, de elvileg továbbra sem eladó. A végén még az lesz, hogy három évig holdoutol, aztán free agent lesz. 😊
Coolearie
Aguirre
Plusz, ha egyáltalán nem jelentkezik egy évben játékra, akkor az a szerződés szempontjából nem számít szerződéses évnek.
Szóval vagy év közben határidő előtt jelentkezik, vagy tolódik a 3 év amíg nálunk vannak a jogai.Közben pedig gyűjti a büntetést és esik el a meccspénztől, ami sok-sok millió /game.
Azt is mondhatja, hogy jelentkezik,de közli a stábbal, hogy nem hajlandó szerelni stbstb, így papíron nem szedi a büntetést és nyilván nem is állítjuk be.
több mint 9 éve
Aguirre
341
Dahl-t leigazolta a Giants. Akkor ezek szerint nem sikerült semmit kihozni a Chancellor ugyből.(?)Az Eagles is akart cserélni állítólag, de elvileg továbbra sem eladó. A végén még az lesz, hogy három évig holdoutol, aztán free agent lesz. 😊
Coolearie
több mint 9 éve
A giants keresett meg minket, mi pedig azt mondtuk, hogy ninvs ilyen szándékunk.A hírek erről szóltak. Legalábbis a jelen állás szerint nem.áruljuk.