Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Én nem lennék ilyen negatív. Büszke vagyok a srácokra, remek évünk volt. Most kicsit beragadtunk kezdésnél, ez van 😊Idén rendbe rakjuk a támadófalat, Okungot el kell engedni, a helyére pedig az 1. és a 2. körös pickkel hozni minőségi rookiekat, kell még egy veterán is, és amíg Russ itt van, mindig garantált a PO.
A Cardsban PAlmernek van még max 1 vagy 2 szezonja, a friscoban nincs Qb, a Ramsben sincs, hosszú ideig PO csapat leszünk még.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Akkor a dinasztia dolog teljesen elment. Szetettem volna, benne volt a keretbenjaaaj ezt inkabb ne is mondtad volna 7,5 honap neeeeeeem neeeem 😕 😕 Lockett hatalmasat jatszott megint, az offensefal meg lusta melozni vagy nem vagom ha mondjuk 2sec el tovabb tudjak a zsebben tartani wilsont akkor ez a baldwin,locket,kearse megold mindent. Meg ami nekem speciel nagyon tetszene a következö idenyben ha ilyen agresszivan mennenek a driveok nem szarakodni meg dumazgatunk csak menni menni menni szorni a labdakat ezeknek a sracoknak.
De lattuk ma is h wilson mennyire jó, vele mindig POert fogunk menni
Defenseben kell egy két vetfrissites, változtatás hisz kiismerheto a D.
OL feltuningolni es jövőre újra
A legrosszabb? 7,5 hónap mulva lesz újra meccs 😕
braxa88
több mint 10 éve
Wilson-Lockett-Rawls-Jimmy+szerződés alatt lévő kulcsjatekosok
Van panaszkodni valónk a jövőre nézve uraim? Kétlem : )
Nyilván jó lett volna ez az 50-est elcsípni, de legalább újra nyugodtan nézhetek SB-t : D (sovány vigasz tudom)
Hanni
Jövőre normalisan bevonni grahamet a játékba, Rawls nyomjon 1300+yardit, wilson olyan legyen az év 2.felében, OL hekyre hozni stb
Tovabbra is pozitiv a jövő
Amugy a 2. félidő miatt nemvagxok olyan csapódott
Ja es Kearse nagyon nagyott játszott, ő us ufa lesz, ilyen mevcs marasztalom
több mint 10 éve
Wilson-Lockett-Rawls-JimmyVan panaszkodni valónk a jövőre nézve uraim? Kétlem : )
Nyilván jó lett volna ez az 50-est elcsípni, de legalább újra nyugodtan nézhetek SB-t : D (sovány vigasz tudom)
több mint 10 éve
Akkor a dinasztia dolog teljesen elment. Szetettem volna, benne volt a keretbenDe lattuk ma is h wilson mennyire jó, vele mindig POert fogunk menni
Defenseben kell egy két vetfrissites, változtatás hisz kiismerheto a D.
OL feltuningolni es jövőre újra
A legrosszabb? 7,5 hónap mulva lesz újra meccs 😕
több mint 10 éve
Hát na... Másokat is engedni kell super bowlt játszani 😀
több mint 10 éve
Ez van srácok! Na majd jövőre 😊
több mint 10 éve
Respekt srácok, ilyen második félidőt rajtatok kìvül kevesen csináltak volna, jövőre újra összecsapunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Szóltok majd, ha kezdődik a mérkőzés? Köszi!most!
krankovics

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt nem értem, hogy fél szezonon át Wilson szétpasszolt mindenkit, mert belátták, hogy ez a támadófal alkalmatlan mindenre, ezért már pillanatok alatt megszabadult a labdától és működött. A D# is hasított ekkor, mert elvétve jött szembe elit támadósor. Erre minden szezon eleji hülyeség visszajön a playoffra, tartogatja a labdát, a védelem puha, ilyen ellenféllel szemben pedig percek alatt el is ment az egész szezon... Múlt héten be lehetett tudni a hidegnek, ez egyszerűen csak nulla. 4-5 TD hátrányban meg már kb tökmindegy a liga legjobb csapata ellen, a félidő vége felé még sikerült is haladni valamennyit.
több mint 10 éve
hat nagy a csalodottsag .. mert el alvas miatt lekestem az elso negyedrol , es fura volt latni hogy nem nekunk 24-0de szerintem nyerunk , fel tudnak allni a sracok, nem szabad fel adni , 5 td simaliba
több mint 10 éve
remélem jövőre tesznek már egy közepes/elfogadható falat Wilson elé
több mint 10 éve
Kibaszott égő ez...
több mint 10 éve
Jelenleg jobb a Panthers. Nem ennyivel, de ez most az a meccs, amikor nekik minden, nekünk semmi, plusz még szarok is vagyunk. Nem is bánnék egy jó nagy pofont, ráfér a bandára.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Amúgy látszik,hogy a Siberia-bowl kiutotte a társaságot. Egyik falunkban sincs semmi erő.
több mint 10 éve
Az a helyzet, durván meg leszünk ma szoptatva.Hát,ha tovabb megy a Panthers, akkor remélem.elpics#zzak a Cardinalst és a Patriotsot is 😊
Na sebaj, majd jövőre.
Hanni
több mint 10 éve
Az a helyzet, durván meg leszünk ma szoptatva.Na sebaj, majd jövőre.
több mint 10 éve
Ez eddig nem sok 😀
több mint 10 éve
Nagyon várom a meccset, de az a cirka 3 óra idegbaj nem hiányzik. Már most egyben a gyomor. Nagy meccs lesz látom előre és miért ne nyerhetnénk? Remélem Lynch beélesítette az állatot!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Szurkolok nektek ma este! Gyertek vissza Arizonába és majd eldöl ki lesz a SB győztes! Szerintem tuti NFC csapat nyeri! HAJRA CARDINALS, és hajra HAWKS ma este....!
több mint 10 éve
GAMEDAY!!!!!
több mint 10 éve
lehet leszállt a KökinAztán ki tudja hova ment az a busz 😊Lynch felszállt a buszra. Hírérték.video is van róla
CSABI27
twitter.com/bcondotta/status/688139871064440834/video/1
braxa88
rantotthus