Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Dahl-t leigazolta a Giants. Akkor ezek szerint nem sikerült semmit kihozni a Chancellor ugyből.(?)

Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. Plusz ugye a Falcons is lehet wildcard esélyes)
undisputedly
(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. wildcard esélyes)
undisputedly
Annyian visszavonultak, hogy rögbisekkel kell feltölteni a rostert.
Nadal17
Te most tényleg kivetted a kontextusból a mondandómat, és úgy idézted? 😀
undisputedly
Bocs, nem hagyhattam ki 😀
Nadal17
én jót röhögtem mindenesetre

több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. Plusz ugye a Falcons is lehet wildcard esélyes)
undisputedly
(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. wildcard esélyes)
undisputedly
Nadal17
undisputedly
Bocs, nem hagyhattam ki 😀
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
undisputedly
undisputedly
Nadal17

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
undisputedly
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Ha elcsereljuk, ugyanúgy megkapja a nagyobb pénzt. Az sem megoldás. Vagy velünk, vagy visszavonul.
undisputedly
Mi lenne ha eltradelnénk és az új csapatában folytatná a holdoutot... 😊
Aguirre
Mondjuk menne a Saintshez Ungerért?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
@Helm

AFC

Pats
Miami
Ravens (Steelerst sem szabad lebecsülni, tavaly náluk volt a legjobb Qb-Rb-Wr hármas a ligában)
Colts
San Diego/Broncos (KC-nél ugye a Qb a kérdés)

NFC

Dallas (javult a védelem tavalyhoz képest)
Philly (Bradfordtól legalább várható olyan játék, mint Folestól)
Packers
Detroit/Vikings
Cards
Hawks
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha elcsereljuk, ugyanúgy megkapja a nagyobb pénzt. Az sem megoldás. Vagy velünk, vagy visszavonul.
undisputedly
Aguirre
Ha valaki elviszi, azzal rögtön bankot is fog robbantani Kam. 😊 Reméljük a Colts lesz az.

több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
undisputedly
több mint 9 éve
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Akkor most már igazából csak a Kancellár kérdés maradt nyitva. Nagyon szurkolok hogy ne engedjük el, mert kérőből nincs hiány azt látom.
garrett27
Még néhány óra és bejelentik, hogy egy 5. körös cetliért eltrédeltük a Toronto Argonautshoz.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
ez még csak 7 név, 10fős lesz a PS
braxa88
+ 2 CB a hírek szerint: Kevin Short (Chiefs), Justin Coleman (Vikings, Patriots).

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
PS
TE RaShaun Allen, OL Will Pericak, LB Eric Pinkins, OT Terry Poole, WR Kevin Smith, RB Rod Smith, WR Kasen Williams
azért vagy 3 névnek örülök...
SeaSzilaHawk
ez még csak 7 név, 10fős lesz a PS
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
PS
TE RaShaun Allen, OL Will Pericak, LB Eric Pinkins, OT Terry Poole, WR Kevin Smith, RB Rod Smith, WR Kasen Williams
azért vagy 3 névnek örülök...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én még a tippelősdihez szólnék hozzá. Az meglep, hogy az AFC-ben kb senki sem írta, pedig szerintem kb a Ravens az egyik legesélyesebb, nem a PO-ra, hanem a konferenciadöntőre is akár.
A Colts simán nyeri a divízióját, szerintem mi is hozzuk az AFC Eastet (meglepő tipp), a Broncos még így is kiemelkedik sajnos a Westből. Houstonban nincs irányító, és egyelőre futó, pedig őket bírnám, a Steelers védelme érdekes lehet, de a támadósor karmol majd, ott is kinézek egy sima PO-t, meg a Ravensnek is. Sőt, igazából a Bengalsnak is benne van. Én azt nem látom, hogy tőlünk három csapat PO-ba mehetne, de kettő talán.

több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Akkor most már igazából csak a Kancellár kérdés maradt nyitva. Nagyon szurkolok hogy ne engedjük el, mert kérőből nincs hiány azt látom.
garrett27
Oh, hogyne....az igazán perverz az a csávó volt, aki egyszerre látta szívesen Phillyben, és Giantsben (ugye a klasszikus után... Jól játszott a Milan, de érthetetlen módon kikapott DEPORTIVOBAN!!!!!)

Szerintem berak valaki egy 2. kört és olyan könnyű szívvel fogjuk elengedni, mint a héliummal töltött banános kotton.

Most tényleg...
1.) én egyetértek Undival ha megemelik a bérét, felrobbanhat az öltöző. Iszonyú fontos a jelenléte a pályán, és én imádom, de még a védelemben is vannak előtte olyanok, akik nem kaptak ilyen pénzt a pozijuk relatív fontosságához mérten.
2.) Nem volt korrekt, amit csinált. Akkor sem, ha a csapat két igazi elméleti fizikusa: Irvin, és Baldvin így is gondolják;
3.) Ha visszajön, most fog csatlakozni a csapathoz, új DC alatt -bár 3 éve első alkalommal nem váltottunk sémát látszólag- tök fogalmatlan lesz. Láttuk őt tavaly fogalmatlanul játszani -jó nem volt Wagner sem, ha jól emlékszem, de nagyon fájt.
4. Sérülés???
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
CB Justin Coleman visszautasította a Patriots practice squadot, hogy hozzánk jöhessen PS-be 😀

Szerkesztette: Nadal17
több mint 9 éve
chiefs?! Senki?
Helmut
Nálam kicsit szürke a csapat, csoporton belül is inkább a Broncos és Chargers. AFC nagyon szoros, 9-10 csapat is van olyan erős, hogy nem lenne meglepetés, ha PO-ba jutna.
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
chiefs?! Senki?
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Michael-cowboys (trade: 6-7.kör kb)
Gwacham-Saints
McGill-colts
Lambert-raiders
Martin-jets

kemény : )

pont egy hét és meccs!
több mint 9 éve
Van tippetek -sorrend nélkül- az AFC és az NFC 6-6 legjobb csapatára?
Helmut
Colts, Steelers, Bills, Pats, Dolphins, Broncos
Seahawks, Eagles, Lions, Packers, Cardinals, Falcons/Giants/Cowboys
több mint 9 éve
@AdamSchefter

Dallas is trading a conditional draft pick to Seattle for RB Christine Michael, per source. RB help for Dallas.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Helmut
Nekem van. 😊

Patriots, Steelers, Colts, Chargers, Broncos, Bills.

Eagles, Packers, Falcons, Seahawks, Giants, Cowboys.
Medvepapa
Azt a Giants tippet megmosolygom Papa.
Bazzani
Azt én is. A Lions vagy a Vikings szerintem biztos be fog kerülni a POba idén. .
iktriad
Mondjuk a kérdés a 6 legerősebb volt nem a 6 PO-s, mert ugye akkor minden csoportból kell legalább egy csapat.
szerk: most látom, hogy ott a Packers.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Helmut
Nekem van. 😊

Patriots, Steelers, Colts, Chargers, Broncos, Bills.

Eagles, Packers, Falcons, Seahawks, Giants, Cowboys.
Medvepapa
Azt a Giants tippet megmosolygom Papa.
Bazzani
Azt én is. A Lions vagy a Vikings szerintem biztos be fog kerülni a POba idén. .