Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 514 — Seahawks fan
 www.theplayerstribune.com/russell-wilson-peyton-manning-superbowl/
Wilson megint bizonyította h kevés jobb arc van nála a ligában.
braxa88
Pont ellene sikerült lejátszania az első és a győztes SB finálét...
Így még pikánsabb a két évvel ezelőtti döntő.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 590 — The only discipline that lasts, is self discipline
braxa88
Épp most találtam rá, és jöttem ide, hogy beírjam. 😊

Az a fura, hogy miközben a levelet olvastam, aközben a háttérben az egyik podcastot hallgatom, amiben éppen Cam Newton superbowl utáni viselkedését véleményezgetik. Mit mondjak ... tehetségben talán nincs sok különbség a két srác között, de ti vagyok a szerencsésebbek.... És nem feltétlenül arra gondolok, hogy neki már van egy gyűrűje... Ez a srác meg fogja kapni a saját levelét 15 év múlva, akár nyer még többet, akár nem.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
braxa88
Remélem 15 év múlva Wilson-nak címeznek majd egy hasonló levelet.
Egyébként tisztelet Manning-nek.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Miatta kezdtem el nézni az NFL-t és lettem Hawks szurkoló, a BeastQuake volt a belépőm.
Sok sikert a továbbiakban Beast!
több mint 10 éve
örülök h visszavonult mert már nem volt hasznára a csapatnak, de mégis szomorú vagyok.
egy ikon vonult vissza, többet nemlátjuk játszani 😕

www.youtube.com/watch?v=WM8qNdKJmzE

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
rgeorge Seattle Seahawks 7 — I'M IN
Kár, hogy egy ilyen szezon után kell visszavonulnia, de ez már csak rosszabb lenne.
Az SB-ről: azt hiszem, a tavalyi döntőt Cam Newton nem a helyszínen nézte, ezt érti, aki érti. Jövőre jóval alázatosabb hozzáállással újra megpróbálhatják. A sheriff pedig belelovagolhatott a naplementébe, ahogy kell. Omaha.

2015: Every setback has a major comeback.
2016: Grateful for the opportunity. We will be back.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
A Beastquake-et a mai napig a legnagyobb NFL-es élményemnek tartom. Szomorú pillanat ez, de el kellett jönnie :/
több mint 10 éve
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Köszönet Neki az élményt, hogy láthattuk Seahawks mezben játszani.

Sok sikert a civil életben!
BigBaltazar
Fantasztikus játékos!
Nagyon örülök neki, hogy a seattle-i karrierjét már végig tudtam követni. A földrengéses futás pedig örök élmény marad!
Beast mod off....
Sonics
A HoF nem lesz meg neki, de a Seahawks történetének egyik legjobb játékosa, az biztos 😊
Talán mindkét félnek így a legjobb most.
több mint 10 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 514 — Seahawks fan

BigBaltazar
Fantasztikus játékos!
Nagyon örülök neki, hogy a seattle-i karrierjét már végig tudtam követni. A földrengéses futás pedig örök élmény marad!
Beast mod off....

több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 590 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lynch visszavonult a Superbowl közben. iktriad
Lynchnek még a visszavonulása se átlagos, az is ilyen furán időzített, Lynch-es lett. 😊

Sok sikert neki az életben. Vehetne rögtön részvényeket egy cukorkagyárban, és kijöhetne valami saját márkával, kasszasiker lenne. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
Ha nem is a legjobb játékos, de az egyik legjobb karakter volt a ligában.

több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
😥
 www.youtube.com/watch?v=r18lHPDMNFE
több mint 10 éve
KÖSZÖNÜNK MINDENT BEAST!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 928 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lynch visszavonult a Superbowl közben.
 twitter.com/MoneyLynch/status/696525541826924546
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Teammates still attempting to change his mind, but Seahawks' RB Marshawn Lynch has told some close to him he plans to retire, per sources.
Beki
Sajnos várható, talán így jobb, mint hogy elküldjék, azért már felmerült ez 2 évvel korábban is. Rengeteg ütést kapott, hihetetlen mikre volt képes ez az ember. Rengeteg örömet okozott nekünk szurkolóknak, de azt hiszem kevés NFL kedvelő van aki ne tudna egy-egy emlékezetes jelenetet előidézni. Remélhetőleg maradandó károsodások nélkül tud majd élni ezután.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Teammates still attempting to change his mind, but Seahawks' RB Marshawn Lynch has told some close to him he plans to retire, per sources.
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
Mondjuk én nagyon tudnék szeretni egy

Kancellár + a 6+ milliós fizetése = Jax 2.kör cserét
undisputedly
Ezt már csak azért sem lenne jó, mert képesek vagyunk 2. körben Justin Britteket húzni.
több mint 10 éve
Lynch lenyilatkozta, hogy egy centet sem költött abból, amit az NFL-ben keresett eddig. Közel 50 millió dollár 😀 | ($49,703,823) |
Borbinho
még az első fizujaibol sem? 😮
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Lynch lenyilatkozta, hogy egy centet sem költött abból, amit az NFL-ben keresett eddig. Közel 50 millió dollár 😀 | ($49,703,823) |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Mondjuk én nagyon tudnék szeretni egy

Kancellár + a 6+ milliós fizetése = Jax 2.kör cserét

McCray nem egy Kancellár, de az idei Kam szintjét hozza, spórolunk 5.5 milliót, amivel már talán megtarthatjuk a Rubin - Mebane kettős mindegyikét, és a 2. körös pickel pedig hozhatnánk egy falembert (vagy egy No2 CB-t ) 😊

Mi is jól járunk, és a Jax is. Egyrészt nem cseszik el újból a DB draftjukat magas körben, hanem kapnak egy egészségesen elit SS-t, másrészt a közel 70 milliós capspaceük simán bírná Kancellár fizetését 😊
undisputedly
azért az hihetetlen h egy többszörös probowlos mármár legendánkrol csak igy lemondanál...
én ha bármelyik nagy játékosunk lelép és 1.kört v bármit kapunk érte szomorú leszek
braxa88
Egyszerű. Nálam eljatszotta az ikonna válás lehetőséget a tavalyi huzavonajaval. A teljesítményét látva pedig a csapat profitalna belőle, ha elcserelnenk. A csereerteket rontja, hogy mindenki tudja, hogy megy a berharc közte és az FO között, így hiába ér meg 1. kört is bőven, nagy rá az esély, hogy nem kapnánk meg.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Brownert kiteszi a Saints. LOB újra?
Nadal17
tavalyi SB után? nem kéne
amugy is nagyon szar éve volt..
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Brownert kiteszi a Saints. LOB újra?