Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
én jót röhögtem mindenesetreBocs, nem hagyhattam ki 😀(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. Plusz ugye a Falcons is lehet wildcard esélyes)
undisputedlyTe most tényleg kivetted a kontextusból a mondandómat, és úgy idézted? 😀(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. wildcard esélyes)Annyian visszavonultak, hogy rögbisekkel kell feltölteni a rostert.
undisputedly
Nadal17
undisputedly
Nadal17
több mint 9 éve
Nadal17
586
Bocs, nem hagyhattam ki 😀(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. Plusz ugye a Falcons is lehet wildcard esélyes)
undisputedlyTe most tényleg kivetted a kontextusból a mondandómat, és úgy idézted? 😀(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. wildcard esélyes)Annyian visszavonultak, hogy rögbisekkel kell feltölteni a rostert.
undisputedly
Nadal17
undisputedly
több mint 9 éve
(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. Plusz ugye a Falcons is lehet wildcard esélyes)
undisputedly
Te most tényleg kivetted a kontextusból a mondandómat, és úgy idézted? 😀(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. wildcard esélyes)Annyian visszavonultak, hogy rögbisekkel kell feltölteni a rostert.
undisputedly
Nadal17
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Nadal17
586
(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. wildcard esélyes)Annyian visszavonultak, hogy rögbisekkel kell feltölteni a rostert.
undisputedly
több mint 9 éve
Mondjuk menne a Saintshez Ungerért?Ha elcsereljuk, ugyanúgy megkapja a nagyobb pénzt. Az sem megoldás. Vagy velünk, vagy visszavonul.Mi lenne ha eltradelnénk és az új csapatában folytatná a holdoutot... 😊
undisputedly
Aguirre
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
@HelmAFC
Pats
Miami
Ravens (Steelerst sem szabad lebecsülni, tavaly náluk volt a legjobb Qb-Rb-Wr hármas a ligában)
Colts
San Diego/Broncos (KC-nél ugye a Qb a kérdés)
NFC
Dallas (javult a védelem tavalyhoz képest)
Philly (Bradfordtól legalább várható olyan játék, mint Folestól)
Packers
Detroit/Vikings
Cards
Hawks
(9ersről senki sem tudja, hogy mit hoz. Annyit nemgyengültek azért. Plusz ugye a Falcons is lehet wildcard esélyes)
több mint 9 éve
Ha valaki elviszi, azzal rögtön bankot is fog robbantani Kam. 😊 Reméljük a Colts lesz az.Ha elcsereljuk, ugyanúgy megkapja a nagyobb pénzt. Az sem megoldás. Vagy velünk, vagy visszavonul.Mi lenne ha eltradelnénk és az új csapatában folytatná a holdoutot... 😊
undisputedly
Aguirre
több mint 9 éve
Aguirre
341
Ha elcsereljuk, ugyanúgy megkapja a nagyobb pénzt. Az sem megoldás. Vagy velünk, vagy visszavonul.Mi lenne ha eltradelnénk és az új csapatában folytatná a holdoutot... 😊
undisputedly
több mint 9 éve
Ha elcsereljuk, ugyanúgy megkapja a nagyobb pénzt. Az sem megoldás. Vagy velünk, vagy visszavonul.
több mint 9 éve
Akkor most már igazából csak a Kancellár kérdés maradt nyitva. Nagyon szurkolok hogy ne engedjük el, mert kérőből nincs hiány azt látom.Még néhány óra és bejelentik, hogy egy 5. körös cetliért eltrédeltük a Toronto Argonautshoz.
garrett27
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
ez még csak 7 név, 10fős lesz a PS+ 2 CB a hírek szerint: Kevin Short (Chiefs), Justin Coleman (Vikings, Patriots).
braxa88
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
PSez még csak 7 név, 10fős lesz a PS
TE RaShaun Allen, OL Will Pericak, LB Eric Pinkins, OT Terry Poole, WR Kevin Smith, RB Rod Smith, WR Kasen Williams
azért vagy 3 névnek örülök...
SeaSzilaHawk
több mint 9 éve
PSTE RaShaun Allen, OL Will Pericak, LB Eric Pinkins, OT Terry Poole, WR Kevin Smith, RB Rod Smith, WR Kasen Williams
azért vagy 3 névnek örülök...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Én még a tippelősdihez szólnék hozzá. Az meglep, hogy az AFC-ben kb senki sem írta, pedig szerintem kb a Ravens az egyik legesélyesebb, nem a PO-ra, hanem a konferenciadöntőre is akár.A Colts simán nyeri a divízióját, szerintem mi is hozzuk az AFC Eastet (meglepő tipp), a Broncos még így is kiemelkedik sajnos a Westből. Houstonban nincs irányító, és egyelőre futó, pedig őket bírnám, a Steelers védelme érdekes lehet, de a támadósor karmol majd, ott is kinézek egy sima PO-t, meg a Ravensnek is. Sőt, igazából a Bengalsnak is benne van. Én azt nem látom, hogy tőlünk három csapat PO-ba mehetne, de kettő talán.
több mint 9 éve
Akkor most már igazából csak a Kancellár kérdés maradt nyitva. Nagyon szurkolok hogy ne engedjük el, mert kérőből nincs hiány azt látom.Oh, hogyne....az igazán perverz az a csávó volt, aki egyszerre látta szívesen Phillyben, és Giantsben (ugye a klasszikus után... Jól játszott a Milan, de érthetetlen módon kikapott DEPORTIVOBAN!!!!!)
garrett27
Szerintem berak valaki egy 2. kört és olyan könnyű szívvel fogjuk elengedni, mint a héliummal töltött banános kotton.
Most tényleg...
1.) én egyetértek Undival ha megemelik a bérét, felrobbanhat az öltöző. Iszonyú fontos a jelenléte a pályán, és én imádom, de még a védelemben is vannak előtte olyanok, akik nem kaptak ilyen pénzt a pozijuk relatív fontosságához mérten.
2.) Nem volt korrekt, amit csinált. Akkor sem, ha a csapat két igazi elméleti fizikusa: Irvin, és Baldvin így is gondolják;
3.) Ha visszajön, most fog csatlakozni a csapathoz, új DC alatt -bár 3 éve első alkalommal nem váltottunk sémát látszólag- tök fogalmatlan lesz. Láttuk őt tavaly fogalmatlanul játszani -jó nem volt Wagner sem, ha jól emlékszem, de nagyon fájt.
4. Sérülés???
több mint 9 éve
Akkor most már igazából csak a Kancellár kérdés maradt nyitva. Nagyon szurkolok hogy ne engedjük el, mert kérőből nincs hiány azt látom.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Nadal17
586
chiefs?! Senki?Nálam kicsit szürke a csapat, csoporton belül is inkább a Broncos és Chargers. AFC nagyon szoros, 9-10 csapat is van olyan erős, hogy nem lenne meglepetés, ha PO-ba jutna.
Helmut
több mint 9 éve
chiefs?! Senki?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Michael-cowboys (trade: 6-7.kör kb)Gwacham-Saints
McGill-colts
Lambert-raiders
Martin-jets
kemény : )
pont egy hét és meccs!
több mint 9 éve
Nadal17
586
Van tippetek -sorrend nélkül- az AFC és az NFC 6-6 legjobb csapatára?Colts, Steelers, Bills, Pats, Dolphins, Broncos
Helmut
Seahawks, Eagles, Lions, Packers, Cardinals, Falcons/Giants/Cowboys
több mint 9 éve
Nadal17
586
@AdamSchefterDallas is trading a conditional draft pick to Seattle for RB Christine Michael, per source. RB help for Dallas.
több mint 9 éve
Mondjuk a kérdés a 6 legerősebb volt nem a 6 PO-s, mert ugye akkor minden csoportból kell legalább egy csapat.Azt én is. A Lions vagy a Vikings szerintem biztos be fog kerülni a POba idén. .Azt a Giants tippet megmosolygom Papa.Van tippetek -sorrend nélkül- az AFC és az NFC 6-6 legjobb csapatára?Nekem van. 😊
Helmut
Patriots, Steelers, Colts, Chargers, Broncos, Bills.
Eagles, Packers, Falcons, Seahawks, Giants, Cowboys.
Medvepapa
Bazzani
iktriad
szerk: most látom, hogy ott a Packers.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 9 éve
Azt én is. A Lions vagy a Vikings szerintem biztos be fog kerülni a POba idén. .Azt a Giants tippet megmosolygom Papa.Van tippetek -sorrend nélkül- az AFC és az NFC 6-6 legjobb csapatára?Nekem van. 😊
Helmut
Patriots, Steelers, Colts, Chargers, Broncos, Bills.
Eagles, Packers, Falcons, Seahawks, Giants, Cowboys.
Medvepapa
Bazzani