Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
ti mivel magyarázzátok a kevés picket a védelemtől?
ilyen jó védelemtől azért illene veszélyesebben játszani a labdára. nyomás is van azért a QBkon, jó a secondary, LBk. még se jönnek a nagy játékok.
braxa88
Nem tudom én sem, talán mint ha eltűnt volna a csapatból az a nagy lelkesedés ami a hawks-ra jellemző már egy ideje, de lehet ez csak nekem tűnik így?!. Na meg ki tudja mi zajlik igazából az öltözőn belül, gondolok itt a fizetés emelési mizériákra stb. De itt szerintem közrejátszik Dan Quinn távozása is.
Oszi
motivációval nincs baj
braxa88
Nem a motivációval van baj, rosszul fogalmaztam, sőt rosszul is láttam a dolgokat (szmájli) De ha itt tartunk, pont az hogy R.Wilson megkapta a jó pénzt és ő viszi az egész offense-t, és rajta viszont látszik hogy megdolgozik érte, ahogy a defense is. De még az elején vagyunk, ha nagy tét lesz akkor biztos jobban odaver majd a védelem 😊
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ilyen jó védelemtől azért illene veszélyesebben játszani a labdára. nyomás is van azért a QBkon, jó a secondary, LBk. még se jönnek a nagy játékok.
braxa88
Nem tudom én sem, talán mint ha eltűnt volna a csapatból az a nagy lelkesedés ami a hawks-ra jellemző már egy ideje, de lehet ez csak nekem tűnik így?!. Na meg ki tudja mi zajlik igazából az öltözőn belül, gondolok itt a fizetés emelési mizériákra stb. De itt szerintem közrejátszik Dan Quinn távozása is.
Oszi
motivációval nincs baj
több mint 9 éve
braxa88
több mint 9 éve
több mint 9 éve
mazohistáknak:
 www.fieldgulls.com/football-breakdowns/2015/10/8/9468615/seattle-seahawks-offensive-line-russell-wilson-marshawn-lynch

atttyauristen.. ezek után mondja azt Carroll h nem változtat.
Bailey és Glowinski helyében be se mennék másnap edzésre.
braxa88
Wow! Te jó ég. Ennél a sornal szerintem soha az NFL történetében nem volt pocsekabb. Így külön kiragadva, play by play...

Szerintem a defensive line álljon be támadni is, ők is nagyobb ellenállást jelentenenek. Wow...csak szimplán wow...
undisputedly
Körülbelül, azért én még is kipróbálnék a cserék közül valakit az OL közepére..
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 113 — SuperBowl Champions 2013/2014
mazohistáknak:
 www.fieldgulls.com/football-breakdowns/2015/10/8/9468615/seattle-seahawks-offensive-line-russell-wilson-marshawn-lynch

braxa88
Wow! Te jó ég. Ennél a sornal szerintem soha az NFL történetében nem volt pocsekabb. Így külön kiragadva, play by play...

Szerintem a defensive line álljon be támadni is, ők is nagyobb ellenállást jelentenenek. Wow...csak szimplán wow...

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Két cornert tesztelünk. Be se veszem! Wilsont meg közben megöleti a birkózókkal.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
mazohistáknak:

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Okung: 2 FalseStart, 0 Holding, 2sack,
Britt: 1FS, 2H, 1,5s
Nowak: 2FS, 0H, 1s
Sweezy 1FS, 0H, 3s
Gilliam: 0FS, 0H, 2,5s

és még van +8sack
braxa88
Fura kicsit hogy egy ilyen fostalicska fal hogy tud csak 2 holdingot összehozni... Egyből seggre vannak fejelve? Vagy meg sem próbálják megfogni az embert?
silent7939
Állva hadja őket mindenki, közepes kontakt és már esnek el, pár sorral lejjebb nézd meg a videóban centerünk ember mellé vetődik 😀
Oszi
Egy liga bottom O-lineman holdingol, mert máshogy nem tudja megállítani az ellenfelét.
Na most képzeld el, hogy valaki annyira szar, hogy még arra sincs alkalma, hogy szabálytalankodjon, mert mire oda kerül, addigra már elmentek mellette.

Fogj 4,5 db ilyen szart, tedd egymás mellé, adj rájuk mezt és megkapod a Hawks O# falát.
undisputedly
Örömmel átküldjük Pearst és Devey-t

több mint 9 éve
Okungot nem tartom szarnak. egy normális LG mellett klasszis teljesítményre is képes.
persze false startolni mindig tud.
több mint 9 éve
Sweezy 1FS, 0H, 3s

és még van +8sack
braxa88
Fura kicsit hogy egy ilyen fostalicska fal hogy tud csak 2 holdingot összehozni... Egyből seggre vannak fejelve? Vagy meg sem próbálják megfogni az embert?
silent7939
Állva hadja őket mindenki, közepes kontakt és már esnek el, pár sorral lejjebb nézd meg a videóban centerünk ember mellé vetődik 😀
Oszi
Egy liga bottom O-lineman holdingol, mert máshogy nem tudja megállítani az ellenfelét.
Na most képzeld el, hogy valaki annyira szar, hogy még arra sincs alkalma, hogy szabálytalankodjon, mert mire oda kerül, addigra már elmentek mellette.

Fogj 4,5 db ilyen szart, tedd egymás mellé, adj rájuk mezt és megkapod a Hawks O# falát.
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Sweezy 1FS, 0H, 3s

és még van +8sack
braxa88
És Wilson nélkül lenne még 8... Érdekes, 1 éve nálunk járt campben Eric Winston, még rotációba sem kellett, Mathis 3M körüli caphittel írt alá Denverbe, őt sem tudtuk megszerezni. Mindenki arról beszél, hogy a legjobb D# viszi a csapatot, de rengeteg fegyverünk lenne a másik oldalon. Szoktuk szidni Bevellt is a playhívások miatt, de ha belegondoltok földön veszélyesek vagyunk RB és QB-val is, van egy Graham akit célszerű duplázni, Baldwin és Kearse elég megbízhatók, valamint egy Lockett aki sebességből bárkit megver. Ennek ellnére sikerül 10 yardon belülről visszafelé haladni, meg selejtekből összerakott fallal tönkrevágni az egészet. + Harvin téma kivesézve néhányszor. Bevell meg Kábel is vastagon benne van, de a vezetők bíznak bennük. De meddig? Max. Grahamet is szájbaveretjük Baldwinnal vagy Irvinnel és ráfogjuk hogy nem illett a rendszerbe.
több mint 9 éve
Sweezy 1FS, 0H, 3s

és még van +8sack
braxa88
silent7939
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Sweezy 1FS, 0H, 3s

és még van +8sack
braxa88
több mint 9 éve
Sweezy 1FS, 0H, 3s

és még van +8sack
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Lynch sorsa meccs előtt dől majd el.
Mebane viszont visszatér!

nem edzett: Lynch (hamstring), DE Demarcus Dobbs (shoulder), CB Tye Smith (hip), CB Tharold Simon (toe), CB Marcus Burley (hand), Fred Jackson (ankle and LB Kevin Pierre-Louis (hamstring).

Nagyon kéne Lynch, mert egyedül Rawls kevés lesz
3rd down backként Fred is hányozni fog pár hétre. az se jön jól.
braxa88
Szerintem Rawls igenis jó kis RB, Valódi kis energia bomba a srác. Ezzel a fallal minden RB megszenvedne minden yardért. Ennek a csapatnak 4 közepes képességű játékosra volna szüksége, és sima lenne a PO. Két guardra, egy centerre és egy tacklere.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/10/07/alvin-bailey-apparently-wants-out-of-seattle/?ocid=Yahoo&partner=ya5nbcs

ha igaz teljesen érthető.
én se akarnék itt lenni, ha ebbe a falba se raknak be akkor minek...
több mint 9 éve
Benny Hill show: LT+LG+C Mire gondoltak a srácok???! 😊 😊 😊

mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/CFE53EB8641263322958076801024_SW_WEBM_14441739044406e9c2fd6d1.mp4?versionId=RB8B8.CQ6dg3iw0oHrSjsskc2wXcQRP1
Helmut Zimmer
“When we’re all on the same page, we’re really good,’’ right guard J.R. Sweezy said. “It really comes down to just one thing — the communication. When everybody’s on the same page, we’re really good.’’

az a rohadt kommunikáció a hibás itt is. tisztán látszik
több mint 9 éve
Lynch sorsa meccs előtt dől majd el.
Mebane viszont visszatér!

nem edzett: Lynch (hamstring), DE Demarcus Dobbs (shoulder), CB Tye Smith (hip), CB Tharold Simon (toe), CB Marcus Burley (hand), Fred Jackson (ankle and LB Kevin Pierre-Louis (hamstring).

Nagyon kéne Lynch, mert egyedül Rawls kevés lesz
3rd down backként Fred is hányozni fog pár hétre. az se jön jól.
több mint 9 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Ritkán írok, de régóta leakartam írni a véleményemet a Graham cseréről.

Nagyon sokat gondolkozok az utóbbi éveken, és az egész felemelkedésen PC/JS éra óta. Jó visszagondolni, hogy milyen ütemben fejlődtünk, plusz minden évben - bár közhely - nagyon szerethető csapatunk volt.

Számomra egyértelmű, hogy a SB győztes csapat volt a legjobb. A védelemről kár is beszélni. Támadásban megvoltak a jó, rendszer-fit elkapóink, jól kiegészítették egymást, és abban az évben volt a legjobb/ legkevésbé rossz a támadófalunk. Mai napig emlékszem, hogy rendszeresen mentek a deep passzok play actionből. Wilson akkoriban is Fran Tarkentont imitálta, de összehasonlíthatatlanul kevesebbszer, mint manapság.

Na de vissza Harvinhoz, Grahamhez.
Szóval megvolt az identitásunk, onnantól kezdve, hogy trédeltünk Lynchért. Run first offense, brutál védelem. 2011-es szezon elég nehezen indult, de folyamatosan építettük be az embereket, és a szezon utolsó nagyjából 6 meccsére nagyon összeálltunk.
2012-re nagyobb remények, Wilson starter lesz, hullámszó teljesítmény az egész csapattól, de szintén összeálltunk amikor kellett, mégpedig nagyon. Falcons meccset azt hiszem egyikünk se feledi soha. Szintén több fiatalt sikerült beépíteni a csapatba. Identitás megmaradt.
2013-ban idehoztuk Harvint, megsérült, egész szezonban tudtuk azt játszani, amit előtte 2 évig. Működött továbbra is.
2014 - első tényleges szezonunk Harvinnal, tudjuk meddig volt nálunk. Amint elcseréltük, vissza a jól bevált offensehez, lám, még mindig működik. Védelem továbbra is atom.
2015 - trédelünk Grahamért.

Azt akarom csak kinyögni, hogy amit játszunk, 2011 óta működik. Pont a nyáron olvastam valahol, teljesen más témával kapcsolatban az integritás fontosságáról. Hogy egy szervezet/egyén megőrizze az integritását, bármilyen körülmények között. Harvin trédkor úgy éreztem, hogy ez egy picit most sok volt. És érthetetlen. És nem Seahawks football. Ez volt az első hiba PCJS rezsim alatt. Úgy éreztem túlgondolták ezt. Aztán a vesztes SB alatt ugyanezt éreztem, egész meccsen. Dobáltuk a deepeket, szinte vaktában, 50-50 alapon. Matthews leszedte őket, Kearse is leszedte a végén... Viszont baromira nem azt játszottuk, amiben jók vagyunk. Volt vissza 2 perc, labda nálunk, Seahawks footballt kellett volna látnunk. Rövid gyors passzok, futás. Hányszor megcsináltuk ezt az utóbbi években. Például az említett Falcons elleni meccsen, vagy Wilson egyik nagy coming out partyján a Bears ellen még 2012-ben, kétszer is végigvittük a győztes driveot az OT-ban megnyert meccsen. Ehelyett passzoltunk megint, hát az a deep Kearsnek mekkora mázli volt. Az utolsó play egy remek highlightja volt az estének. Nem érdemeltük meg hogy nyerjünk, nem azt csináltuk amiben jók vagyunk. Elvesztettük az identitásunkat.

Na és akkor Graham. Ugyanolyannak érzem a szitut, mint anno Harvinnal. Megint túl okos akart lenni PCJS, ahelyett, hogy stabilizáltuk volna azt, ami évek óta működik. Nem fogjuk kihasználni Grahamet, a hülye is látja. Szerintem legkésőbb jövőre már nem nálunk játszik.

A probléma az, hogy Harvinért és Grahamért feladtunk két első kört, és Unger személyében egy átlagosnál jobb, tapasztalt centert. Nyilván nem húztunk volna 2 első körös falembert, de akár traddel, akár máshogy bőven lett volna lőszer OL-t építeni. Normálisan, nem pedig bírkózókból. Cable nagyon jó OL-eket rakott össze korábban, CV nagyon szép, de a statiszika, és a látottak is most nagyon nem őt igazolják. Okosabbak akartunk lenni magunknál Harvin cserénél is, és most is.
Arról nem is beszélve, hogy Wilsonba mennyi pénzt belefektettünk és nem védjük meg ezt a befektetést. Évek óta. Az elcserélt pickekből építhettünk volna egy minimum átlagos falat, maradt is volna még pick, hát nagyon máshogy néznénk ki most. Wilson egészségéről nem is beszélve.

Persze kívülről könnyű, dehát szurkolóként ez a dolgunk azt hiszem 😊

Bízok a stábban, hogy idén is felállunk, ahogy tavaly is megtettük, de ezt most nagyon neccesnek érzem. Változtatni kell, ha valaki képes erre, akkor az a Seahawks.

Bocsánat, elég hosszú lettem, remélem valaki elolvassa 😊 😊

Szerkesztette: CSABI27
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Idény közben már sajnos kényszerpálya van trade ügyben, túl sok jóra nem számítok, csak kevésbé rosszra. Muszáj szurkolni hogy Russel "Houdini" Wilsonnal ne történjen semmi, mert akkor roló van.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Akkor álljon itt minden idők leggyengébb TE blockja Jimmy Grahamtől:

cdn.streamable.com/video/webm/o417.webm
több mint 9 éve

mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/CFE53EB8641263322958076801024_SW_WEBM_14441739044406e9c2fd6d1.mp4?versionId=RB8B8.CQ6dg3iw0oHrSjsskc2wXcQRP1
Helmut Zimmer
ez több mint vicc, azért üdítő ilyen blokkot látni mint amit Nowak nyomott XD
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
" I am not going to keep talking about this work-in-progress stuff. Let's drop that phrase. We've got just to get better." -Coach P egy keddi interjúban.

Amúgy a 9ers és a Hawks szerezte a ligában alegkevesebb TD-t (5 db) eddig idén. Lol.