Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
2 egymás utáni SB részvétel után senkit sem fognak innen kirúgni szerintem, kár ezen most izgulni. (pedig jó lenne)
Duff
A legdurvább az, hogy Lynch nélkül, egy kuplerájnak is beillő fallal a Bengals otthonában nemhogy csak szoros meccset vívtatok, hanem 17-tel is vezettetek. A Tigrisek az év ebben a szakaszában pedig elég izmos csapat, főleg a saját területükön.
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
2 egymás utáni SB részvétel után senkit sem fognak innen kirúgni szerintem, kár ezen most izgulni. (pedig jó lenne)
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 367 — Josh testamentuma
 mobile.twitter.com/FanSidedNFL/status/653273956963774464
Aguirre

PEEtör
Kapufa, nem bűnszervezetben elkövetett, Bennett standalone saját jogán büdös gyökér!
Na egy 2. Körért?!
több mint 9 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Aguirre
több mint 9 éve
Ti mit tennétek azzal az edzői stábbal, amely
-2 éve nem képes változtatni a támadósor betegségein, akármit is tesznek (persze az akármi az ugyanaz a recept).
-Nem képes rendet tartani, és hagyja, hogy a játékosok a frusztrációikat ( főként pénz miatt) elképesztő fegyelmezetlenséggel éljék ki.
???

Nem lesz e 8-8 😕 így nem!

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Ez egy fasz.
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Lockettes reszhez csak annyit, hogy meg fogom majd nezni a hosszupasszos jelenetet, de tovabbra is allitom, hogy DPI volt...
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 113 — SuperBowl Champions 2013/2014
amugy az isteni tehetség Lockett WRünk is elbaszott 2 elkapható hosszúpaszt, egyiknél kilépett, másiknál elejetette
nem is tudom Rawlson kívűl kit lehetne most dícsérni.
braxa88
Az egyik rookie hiba volt. Szerencsétlen meg se próbálta a második lábát bent tartani. Előfordul.

A másik labda szerintem nem az ő hibája volt. 3 másodpercig egyedül volt, mire Russ oda tette a labdát, két védő préselte össze, az egyik alá is feküdt.

Viszont az, hogy nincs kit dícsérni, az a szakmai stáb hibája. A keret csak OL tekintetében gyengült, illetve a második számú cb-ben, attól még lehetne pár kiemelkedő teljesítmény, de semmi.

Remélem azért 8-8 minimum meg lesz. Lehet jövőre az O# falat erősíteni, meg elpasszolni valahova Grahamat, mert ez a kényszerházasság senkinek sem jó.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
amugy az isteni tehetség Lockett WRünk is elbaszott 2 elkapható hosszúpaszt, egyiknél kilépett, másiknál elejetette
nem is tudom Rawlson kívűl kit lehetne most dícsérni.
több mint 9 éve
A védelem szerintem megtette a magáét Cary kivételével, az, hogy az utolsó 5-6 drive egyikében sem tudtunk kb 20 yardnál többet megtenni, azzal nehéz mit kezdeni. A végtelenségig nem lehet feltartani az ellenfelet akárki is az.
Nadal17
ugy mentek át rajtunk az 1. és 4. negyedben+ OTben ahogy akartak...
a Green TD elvétele meg hatalmas mák
nagyon szarok vagyunk...
nem értem. 17pontos előnynél boldog voltam. most kurvára ideges vagyok.
169yardos Rawsl-szal kikaptunk.
braxa88
Harmadik negyedből 6:41 volt hátra, mikor Wagner bevitte. Utána 4 vagy 5 birtoklásból kellett volna eljutni egy szaros FG-ig és meg van a meccs. Nem azt mondom, hogy élete játékát mutatta be a D#, de ez nem rajtuk ment el. Azért Caryt nem ártana seggberúgni
Nadal17
persze.
offense is egy kalap fos volt Rawls TDje után.
több mint 9 éve
Az a baj, hogy úgy nézitek, hogy a tavalyi SB-ba jutott Hawks szenved, és kap ki már 2. alkalommal a hosszabbításban idén.

Amennyiben viszont úgy nézitek, hogy ez középcsapat rövidhéten majdnem megvert egy nála jelentősebb játékerőt és szakmai tudást birtokló csapatot, akkor egész élvezetes volt a meccs, sőt, még a győzelem reményét is sikerült eladniuk 3 negyedre 😊
undisputedly
címvcédők vagy tökutolsók vagyunk és kivel játszunk, így nem lehet kikapni.
ilyen undorító 4.negyedet nem lehet játszani.

mindentől elment a kedvem : (
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
A védelem szerintem megtette a magáét Cary kivételével, az, hogy az utolsó 5-6 drive egyikében sem tudtunk kb 20 yardnál többet megtenni, azzal nehéz mit kezdeni. A végtelenségig nem lehet feltartani az ellenfelet akárki is az.
Nadal17
nagyon szarok vagyunk...
braxa88
Harmadik negyedből 6:41 volt hátra, mikor Wagner bevitte. Utána 4 vagy 5 birtoklásból kellett volna eljutni egy szaros FG-ig és meg van a meccs. Nem azt mondom, hogy élete játékát mutatta be a D#, de ez nem rajtuk ment el. Azért Caryt nem ártana seggberúgni
több mint 9 éve
Az a baj, hogy úgy nézitek, hogy a tavalyi SB-ba jutott Hawks szenved, és kap ki már 2. alkalommal a hosszabbításban idén.

Amennyiben viszont úgy nézitek, hogy ez középcsapat rövidhéten majdnem megvert egy nála jelentősebb játékerőt és szakmai tudást birtokló csapatot, akkor egész élvezetes volt a meccs, sőt, még a győzelem reményét is sikerült eladniuk 3 negyedre 😊
több mint 9 éve
Nadal17
Ez nem teljesen igaz sajnos! A potmétert eltoltuk a zúzda 10es értékre, egysíkú volt a playhívás-passrush-passrush mindeden áron, nem zónákat, hanem komplett GAPeket adtunk fel! 😕
több mint 9 éve
Nadal17
nagyon szarok vagyunk...
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Le az arcokkal a földre, zsebben a nagy lóvé és megy a lekvárkapálás. Évek óta szívjuk a gyors rövid TE passzokat, ők is látják, erre Eifert szarrá szívat mindenkit. Williamsre meg jelző sincs. Egyszerűen nem NFL szint. Szégyen ez a meccs. Simán zsebben volt és odaajándékoztuk. Utálom az egészet!!!!!!!! Megyek szétverek valamit!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
több mint 9 éve
Graham: 3 rec, 30 yards
Eifert: 8 rec, 90 yards, 2 td
...

Ja és a szokásos minimum 4 sacket benyeltük.

Philbint amúgy én is adnám, mint OC! De ez amúgy esélytelen.
Duff
Pedig qrva jó kis szaki!
Sajnos nem éltük túl a szakembereink elvesztését. Most nézem a D-t, playhívásokat...hallod...hát ez nem Dan Quinn csapata!? Mintha a 11-es csapatot nézném nyers erőszak minden áron, semmi finesz. - Gyanírom megint Petya hívogat
Reálisan 1-4 a Seattle idén (a Lionst nem vertük meg), de jó vegyük 2-3-ra -Valakinek MENNI KELL!!!
több mint 9 éve
undorító módon ideges vagyok erre a szájbabaszott csapatra.

nagyon gyorsan felejtsük el nem csak azt h elit védelmünk van, hanem hogy egyáltalán jó.

ilyen undorító meccset nem lehet játszani. 17pontrolnem lehet kikapni. NEM.

Chancellor nagyon szar volt,WIlliams szokás szerint szar.

sírok

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Graham: 3 rec, 30 yards
Eifert: 8 rec, 90 yards, 2 td
...

Ja és a szokásos minimum 4 sacket benyeltük.

Philbint amúgy én is adnám, mint OC! De ez amúgy esélytelen.
több mint 9 éve
Szemem sarkából néztem a meccset, mert egyrészt a Bills most jobban érdekelt, másrészt, mert tudtam, hogy valami szörnyen megalázót tartogat kedvenc csapatunk.

Két dolgot szeretnék mondani.
1.) Negyed figyelmemet ismét a playhívásra Wilsonra, és Grahamre vetettem. Szar várni, hogy mikor végez ki a Cinci.
Önmagában minden klappol -a fal nem-, jók a routek, vannak opciók, és összességében nem működik.(Nem ez lesz) Én most felhívnám Joe Philbint, hogy lenne itt egy OC / (ass HC) állás.
2.) Gus Bradley-t vissza kell hozni az idén végén. Neki is jobb lesz a Hoxnak is jobb lesz, a Jaxnek is jobb lesz.
üdv.

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
#firecable
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Fantasy miatt kerdeznem ki lesz a kezdo DT paros? Marad Hill vagy a helyet veszi at Mebane? Koszi a valaszokat
Toto21
Erre van a Fantasy topik...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 5 962
Fantasy miatt kerdeznem ki lesz a kezdo DT paros? Marad Hill vagy a helyet veszi at Mebane? Koszi a valaszokat

Szerkesztette: Toto21