Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
 www.nfl.com/now/10103061-7033-0000-0065-42897034d81a?campaign=fb-nf-sf24686350-sf24686350
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Clark pozíciója hivatalosan (seahawks.com/team/roster) is LB lett, kb 20 fontot ledobott.
Nadal17
vicces ugy h tavaly még DT volt 😀 (ugye kb csak 3.downoknál volt bennt, ahol interior rusher szerepet adtak rá)
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Clark pozíciója hivatalosan (seahawks.com/team/roster) is LB lett, kb 20 fontot ledobott.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Pontosan. Nincs 26 első kört érő prospect. És ha 26-nál senki nincs bent, aki a board-on ott kihúzható lenne, akkor le kell tradelni, mert ebben az esetben mondjuk 10 hellyel hátrébb behúzol olyat aki akkor is elérhető lesz. Amúgy lehet hogy smokescreen, és éppen feltrade-ben gondolkodnak. De ebben az esetben és főleg ezen a drafton szerintem tök logikus ha Schneider így gondolkodik. A fanok ne nézzék a draftot. 😀

Btw. szerintetek ha a tavalyi draftot újra játszanánk, Lockett első körös lenne? Na ugye. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
Seahawks GM John Schneider admitted the team will be looking to trade down in the draft.

lassan a tököm kivan a GMmel.. menjünk le a drafton szerezzünk még extra 4-5.kört, ugyis kevés a pickünk, azokkal meg húzunk olyat aki jó lesz más rosterén.
2012 óta nem volt 1.körös választásunk... és azóta értékelhető draftunk se (tavalyiból még lehet vmi.)
braxa88
Lehet, hogy csak porhintés, ki tudja. Viszont aggasztó, hogy nagyon beleillik Schneider draft profiljába. Lehet, hogy nem látunk 27 olyan játékost, aki 1. kört érne, és arra spekulálunk, hogy jobb értékben húzunk kezdőket, ha letradelünk.

Viszont én a "tipikus fan"-ba megyek át draftoknál, és pont nem érdekel a development, nekem olyan játékosok kellenek, akik azonnal plug'n'play üzemmódban tudják tolni, és nézhetem a highlight videókat youtubeon 😀

(U.i.: Plussz az sem ártana, hogy RW-t nem vernék agyon az első fordulóban)
több mint 9 éve
Seahawks GM John Schneider admitted the team will be looking to trade down in the draft.

lassan a tököm kivan a GMmel.. menjünk le a drafton szerezzünk még extra 4-5.kört, ugyis kevés a pickünk, azokkal meg húzunk olyat aki jó lesz más rosterén.
2012 óta nem volt 1.körös választásunk... és azóta értékelhető draftunk se (tavalyiból még lehet vmi.)
több mint 9 éve
Én nagyon szeretnék egy Joe Dahl-t 3. körben.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Sorry a belekontárkodásért, és de még az OL témához.

Nálam Spriggs > Decker: Többre tartják Deckert, de szerintem Spriggsből jobb játékos lehet. Nem elképzelhetetlen, hogy Spriggs NFL-ben bemozog majd a fal közepére.
1. körben ha csak a falat nézzük nyilván a top T-ök kimennek szerintem első kör végén már a Kelly/Whitehair/Spriggs pick közül bárki védhető. Ha ebből a trióbol nem válall be a vezetőség senkit se követ el hibát, de nálam ez a 3 OL ember ér(het) első kör végét.
2. körben pedig ha elsőben nem OL érkezne akkor Garnett hatalmas upgrade lenne. (Nekem is az egyik nagy kedvencem az idei classból, sajnos GB-be nem kell top körös intOL).
alatriste
ahogy ásom bele magam a prospectekbe, ugy tetszik Spriggs is már, így egyetértek.
Garnettnek annyira meggyőzőek a meccsfelvételei h mindenki szereti, így én is 😊

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sorry a belekontárkodásért, és de még az OL témához.

Nálam Spriggs > Decker: Többre tartják Deckert, de szerintem Spriggsből jobb játékos lehet. Nem elképzelhetetlen, hogy Spriggs NFL-ben bemozog majd a fal közepére.
1. körben ha csak a falat nézzük nyilván a top T-ök kimennek szerintem első kör végén már a Kelly/Whitehair/Spriggs pick közül bárki védhető. Ha ebből a trióbol nem válall be a vezetőség senkit se követ el hibát, de nálam ez a 3 OL ember ér(het) első kör végét.
2. körben pedig ha elsőben nem OL érkezne akkor Garnett hatalmas upgrade lenne. (Nekem is az egyik nagy kedvencem az idei classból, sajnos GB-be nem kell top körös intOL).

Liverpool Fc
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 595 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Még Redet valahogy elhozzuk a Cardinalsbol, és osszeall az öregfiúk csapat.
undisputedly
És jönnek a sörmeccsek 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Még Redet valahogy elhozzuk a Cardinalsbol, és osszeall az öregfiúk csapat.
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Browner újra nálunk. A tavalyi (sérülten játszott?) évéből kiindulva, nem nevezném erősítésnek.
undisputedly
jáj
braxa88
hűűű
reméljük nem lesz egy DPI-gyár
funkyparduc
Reméljük nem lesz rosteren
braxa88
ez a valószínűbb.
Medvepapa
Csak óvatosan srácok, én még nem írnám le! Ki tudja!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Browner újra nálunk. A tavalyi (sérülten játszott?) évéből kiindulva, nem nevezném erősítésnek.
undisputedly
jáj
braxa88
hűűű
funkyparduc
braxa88
ez a valószínűbb.

több mint 9 éve
undisputedly
jáj
braxa88
hűűű
funkyparduc
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews
undisputedly
jáj
braxa88
hűűű

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
undisputedly
jáj
több mint 9 éve
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Green Box Game
több mint 9 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
állítólag

braxa88
Hu ez a mez nem gyenge.. Nagyon király 😁👍🏻
több mint 9 éve
állítólag

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Nálam Taylor Decker a tuti befutó szerintem fenn is marad 1/26 ig. Nagyon jó futás blokkoló. Ami az egyetlen hiba nála hogy mindössze 20 Reps Bench Presst nyomott. Ami nem túl acélos. A másik befutó Jason Spriggs aki ugyan lehet nem első kör esélyes de rettentő erős és emellé még gyors is OL szinten , szerintem ő egy nagyon jó Pick lenne. Diffensebe csak Robinsont tudom elképzelni de nem hiszem hogy feltréd nélkül a miénk lehetne. Ha meg már felmegyünk akkor nem hiszem hogy őt hoznának. Nekem személy szerint nagy kedvencem Will Fuller hihetetlen gyors nagyon jó a keze a meccsein nagyon élvezetes nézni a játékát hogy szerez extra yardokat nagyon jó a csávó, szerintem fenn is lessz 1/26-ba de a jelenleg nem hiszem hogy WR-t kéne draftolunk első körbe mert abból most elég jól megvagyunk.
szabolcs13
egyetértek, kivéve Fuller. jó WR, oké h írod h 1/26ra nem, de nekünk 2.körre se nagyon kéne Lockett és Richardson után.
braxa88
WR draftba én sem gondolkozok max nagyon hátsó körben, csak személyes kedvenckén írtam őt. Egyébként a WR sorunk most így is nagyon jól áll Baldwin hozza megin az 1000+ szezont Lockett nagyon jo szerintem most tőle is kinéz egy 1000+ szezon es akkor meg ott van Kearse...ez így elég jo

Szerkesztette: szabolcs13
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews
WoW! December 24-én otthon játszunk a Cardinals ellen, és még annyira nem is szálltak el a jegyárak. A jobb lower szektorokba 400-450 dollár kb. Mondjuk akkor már most kell hozzá szobát foglalni, mert gyanítom nagy lesz a kereslet. Seattleben karácsonyozni...hmmm 😊
Plusz ugye 9 nappal előtte a Kosok jönnek, szóval ha úgy időzíti az ember a tripet, akkor egy fan-pubban megnézi az LA ellenit, majd élőben a Cardinals ellenit.

Az első 4 meccsből szerintem 3 hozható. A Rams 3. számú irányítókkal is elver minket, szóval egy felhípolt LA nyitómeccsen simán kinéz a pofon (mondjuk a Qb posztot leszámítva idén nem fognak sok helyen erősödni...). A bye szar helyen van, a vége pedig nagyon erős, de inkább egy ilyen farnehéz schedule, mint a tavalyi.
undisputedly
első négy meccsből 3-1 lesz szerintem, a Rams szokás szerint szívatni fog
ATL-ARI-NO: ebből Cards ellen lesz bukó 5-2
BUF-NE-PHI: Pats ellen sem leszünk meg 7-3
TB-CAR-GB: ebből csak a Tampát verjük 8-5
LA-ARI-SF: a végére felpörgünk, egyet vesztünk csak valaki ellen (random csapat) 10-6 lesz a vége

szerintem 😊

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Nálam Taylor Decker a tuti befutó szerintem fenn is marad 1/26 ig. Nagyon jó futás blokkoló. Ami az egyetlen hiba nála hogy mindössze 20 Reps Bench Presst nyomott. Ami nem túl acélos. A másik befutó Jason Spriggs aki ugyan lehet nem első kör esélyes de rettentő erős és emellé még gyors is OL szinten , szerintem ő egy nagyon jó Pick lenne. Diffensebe csak Robinsont tudom elképzelni de nem hiszem hogy feltréd nélkül a miénk lehetne. Ha meg már felmegyünk akkor nem hiszem hogy őt hoznának. Nekem személy szerint nagy kedvencem Will Fuller hihetetlen gyors nagyon jó a keze a meccsein nagyon élvezetes nézni a játékát hogy szerez extra yardokat nagyon jó a csávó, szerintem fenn is lessz 1/26-ba de a jelenleg nem hiszem hogy WR-t kéne draftolunk első körbe mert abból most elég jól megvagyunk.
szabolcs13
egyetértek, kivéve Fuller. jó WR, oké h írod h 1/26ra nem, de nekünk 2.körre se nagyon kéne Lockett és Richardson után.
több mint 9 éve

Szerkesztette: szabolcs13
több mint 9 éve
WoW! December 24-én otthon játszunk a Cardinals ellen, és még annyira nem is szálltak el a jegyárak. A jobb lower szektorokba 400-450 dollár kb. Mondjuk akkor már most kell hozzá szobát foglalni, mert gyanítom nagy lesz a kereslet. Seattleben karácsonyozni...hmmm 😊
Plusz ugye 9 nappal előtte a Kosok jönnek, szóval ha úgy időzíti az ember a tripet, akkor egy fan-pubban megnézi az LA ellenit, majd élőben a Cardinals ellenit.

Az első 4 meccsből szerintem 3 hozható. A Rams 3. számú irányítókkal is elver minket, szóval egy felhípolt LA nyitómeccsen simán kinéz a pofon (mondjuk a Qb posztot leszámítva idén nem fognak sok helyen erősödni...). A bye szar helyen van, a vége pedig nagyon erős, de inkább egy ilyen farnehéz schedule, mint a tavalyi.