NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
akkor a szezon kukaÚgy érzem magam, mint egy Atlanta drukker...
ilyen undorító szar teljesítményt még nem láttam amit a 4.negyedben csinál a csapat
ezek után milyrn motivációja lesz a csapatnak. PO elment. csütörtökön megyünk 4.negyedees szopásra friscoba. már várom ott hogykapunk ki.
viccaz egész basszameg.
ilyen nincs h minden egyes meccsen 4.negyedben kapunk ki. minden meccsen?! minde jöttment végigmegy rajtunka 4.negyedben. és nem cary williams passzolják szét hanem az allpro játékosok hibáznak foylton. mi a tököm ez?!!!?
2-4... atyaisten.
braxa88
Kicsit túlértékelt ez a D#, ...nem?
Bár magam is tagadom az emberkísérletek létezését, de kíváncsian várom a választ, hogy
a, vajon egy QB rezisztenssé válhat-e a sack-re?!
b, és 70% garantáltért?
több mint 9 éve
Azt még nem láttam leírva, hogy továbbra sincs értékelhető, veszélyes WR a csapatban.Ő tulajdonképpen WR. 😊
Egyetlen pozitívum végre Jimmy volt.
Hanni
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Azt még nem láttam leírva, hogy továbbra sincs értékelhető, veszélyes WR a csapatban. Egyetlen pozitívum végre Jimmy volt.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
én arra vagyok kiváncsi h Richard balfaszkodását és magasfokú hozzánemértését meddig engedik még.
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Az oké hogy az OL szar ezt mindenki tudja. De szerintem itt már nem a játékosokban keresendő a hiba, akarnak ők de ebből a hívásokból amit kapnak ennyit lehet kihozni. Itt már feljebb kell keresni K.Richard (kevés ő még ide) és Bevell-el már nagyon elszaladt a ló ráadásul Kábelt ne is említsem.. Mert ez a 4. negyedre leszopatjuk magunkat téma már vicc kategória, és ez tuti az edzői gárda sara.Egyébként arra lennék kíváncsi hogy P.Allen ilyenkor mit mondhat nekik, vagy neki nem esik le ez az egész hogy 3éve ilyen töketlen ol-el dolgoznak?
Attól még GOHAWKS!!!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
a legnagyobb baj h káosz van, így nem hiszem h 6-10nél jobb mérlegünk lesz.káosz van a pályán, a fejekben, a DCban.
több mint 9 éve
Külföldön voltam, és út közben nem volt netem,ihy csak most látok rá a számokra, valaki elmondana,hogy mi volt?Minden igaz, amit Braxa írt, ami kimaradt
Statisztika alapján végre jöttek a turnoverek,mi nem.adtuk el, Graham 140 yard 8 elkapasbol, Lockett TD...
Mennyivel mentünk a negyedik negyedben?
undisputedly
- 4 sack RW-én, de ezt valszeg azért nem írta Braxa, mert anélkül is tudod,
- Gyenge futásblokk, de ezt is sejted,
- TE védekezés kuka ez is ismert lesz, de az az elem, hogy fogalmatlanságot felváltotta a káosz a secondaryban az megvan?
A game giving TD után Sherm és Kancellár
Cary Williams biztos pont az ellenfélnek, ha vissza kell jönni a meccsbe.
Na ennyi
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Btw. az Olsen TD-nél állítólag ET és Sherm más-más playhívást kapott. Ez meg mi? Az a baj, hogy most már nem lehet egy-egy játékosra rákenni a dolgokat, csapat szinten vagyunk impotensek az utolsó negyedben (főleg). A szezont még nem temetném, bár nyilván nem nekünk áll a zászló. Ideje lenne fejben összeszedni magukat a fiúknak a pályán és az oldalvonal mellett is. De mi lehet az oka a szétesésnek? A meccs képei alapján a csapatmorál rendben van, akarnak, örülnek, és mégsem működik.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Azért kell nézni, mert bár tényleg tudjuk mi lesz, a mikéntje eddig mindig mókásra sikerült. 😊Az egész Undi hibája, előre beírta az 5-0-t a Panthersnek!Egyrészt igaz, előre odaadta a meccset!
Most már csak a 4. negyedeket kell nézni, a többi nem releváns. 😀
Medvepapa
Másrészt a 4. negyed releváns, de azt se kell nézni, mert azt meg előre lehet tudni, hogy mi fog történni.
tomi-tomi
több mint 9 éve
Az egész Undi hibája, előre beírta az 5-0-t a Panthersnek!Egyrészt igaz, előre odaadta a meccset!
Most már csak a 4. negyedeket kell nézni, a többi nem releváns. 😀
Medvepapa
Másrészt a 4. negyed releváns, de azt se kell nézni, mert azt meg előre lehet tudni, hogy mi fog történni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Az egész Undi hibája, előre beírta az 5-0-t a Panthersnek!Most már csak a 4. negyedeket kell nézni, a többi nem releváns. 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Külföldön voltam, és út közben nem volt netem,ihy csak most látok rá a számokra, valaki elmondana,hogy mi volt?9ponttal. előtte 3.ban meg 13-mal 😀
Statisztika alapján végre jöttek a turnoverek,mi nem.adtuk el, Graham 140 yard 8 elkapasbol, Lockett TD...
undisputedly
LockettE TD
förtelmes védelem
pontosan ugyanolyan meccs mint a Bengals ellen
gyengék vagyunk
csütörtökön már 2-5 és a csoport utolsó helye. széplesz.
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Külföldön voltam, és út közben nem volt netem,ihy csak most látok rá a számokra, valaki elmondana,hogy mi volt?Statisztika alapján végre jöttek a turnoverek,mi nem.adtuk el, Graham 140 yard 8 elkapasbol, Lockett TD...
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Ti mit sírtok itt? Maradt a 2 meccs hátrány, sőt jobbat mondok még oda-vissza játszunk. Milyen elúszott PO-ról dumáltok? Egyébként hozzáteszem egy 4. számú szaros senkiházi QB vert agyon minket csereként ma, na ez a szégyen. Ez mondjuk titeket nem vigasztal, a lényeg h semmi nem dőlt még el 2 meccset 10 alatt bőven le lehet dolgozni.1.Ne indítsunk szánalmassági versenyt.2. Jogos vagy!
2.attól nekünk nem jobb, hogy Nektek szar.
3.nálunk fundamentális problémák akadnak, amelyek nem kisiklások, hanem krónikus betegségek... És ezek alapján akár arra is lehet kovetkeztetni, hogy a vezetőedző nem ura a helyzetnek.
Helmut Zimmer
több mint 9 éve
1.Ne indítsunk szánalmassági versenyt.2.attól nekünk nem jobb, hogy Nektek szar.
3.nálunk fundamentális problémák akadnak, amelyek nem kisiklások, hanem krónikus betegségek... És ezek alapján akár arra is lehet kovetkeztetni, hogy a vezetőedző nem ura a helyzetnek.
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Ti mit sírtok itt? Maradt a 2 meccs hátrány, sőt jobbat mondok még oda-vissza játszunk. Milyen elúszott PO-ról dumáltok? Egyébként hozzáteszem egy 4. számú szaros senkiházi QB vert agyon minket csereként ma, na ez a szégyen. Ez mondjuk titeket nem vigasztal, a lényeg h semmi nem dőlt még el 2 meccset 10 alatt bőven le lehet dolgozni.
több mint 9 éve
Ja es kozben a meccsnezoben ket-harom Panther fan meg vegigrinyalta az egesz meccset. Pedig ha tudtak volna azt, ami nagyjabol varhato volt, akkor olbe tett kezzel csak rohogtek volna rajtunk.Én faterommal néztem, vele azért más volt! Lehet azért nem visel meg, mert a másik kedvenc csapatom a Bills!
endorphyn
több mint 9 éve
4. Negyed bukások sora,Borzasztó all prok,
Fertelmes D playhívás,
Fertelmes O fal
Erről szól ez az év. Persze saját elveit erőszakolta meg a csapat!
több mint 9 éve
Ja es kozben a meccsnezoben ket-harom Panther fan meg vegigrinyalta az egesz meccset. Pedig ha tudtak volna azt, ami nagyjabol varhato volt, akkor olbe tett kezzel csak rohogtek volna rajtunk.
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Na csatlakozom en is a negativokhoz. Franc se fog fennmaradni hajnalig egy ilyen gaz teljesitmenyert. Tenyleg az egeszsegre megy. Max megnezem felvetelrol ha jokat irnak rola. Felhaborito az egesz. Es a vicc, hogy visszatert a jo oreg kesoi Hassie era feeling, amikor a legszerencstlenebbek ellen is underdogok vagyunk. Tiz evig neztem a meccseket amibol volt ketto-harom igazan jo ev. Egy mazohista allat vagyok.
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ennél a gyökérnél én is jobb DC vagyok.komolyan basszameg h minden egyes kibaszott meccsen a 4.negyedben szopunk ki jókora vezetésről.. ez annyira idegesítő.. ha szarok lennénk és kikapnánk a meccs teljes képe alapján, de megint 10+pontrol az utolsó negyedben...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
akkor a szezon kukailyen undorító szar teljesítményt még nem láttam amit a 4.negyedben csinál a csapat
ezek után milyrn motivációja lesz a csapatnak. PO elment. csütörtökön megyünk 4.negyedees szopásra friscoba. már várom ott hogykapunk ki.
viccaz egész basszameg.
ilyen nincs h minden egyes meccsen 4.negyedben kapunk ki. minden meccsen?! minde jöttment végigmegy rajtunka 4.negyedben. és nem cary williams passzolják szét hanem az allpro játékosok hibáznak foylton. mi a tököm ez?!!!?
2-4... atyaisten.
több mint 9 éve
Aguirre
341
Mindenki mondjon le! A szezon elúszott.
több mint 9 éve
Köszönöm szépen, nekem elég volt ez a szezon. Nem fog az egészségem rovására menni ez a fostenger.