NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Nadal17
586
Akinek van néhány unalmas perce, érdemes belenézegetni a 2013/14-es szezon ról több mint egy órás film, az összes meccsből van bene összefoglaló: www.youtube.com/watch?v=gFFRoBIf4c4Az éjszakai meccs után kissé furcsa, mintha nem is ugyanaz a csapat lenne. Hihetetlenül aggresszív, gyors védelem, összehasonlíthatatlan az ideivel. Nagyon durva menyire domináns csapat volt. O# szintén zseniális játékok. Ami feltűnő még, hogy Lynch sebessége azért rendesen kopott az évek alatt, nem meglepő módon.
több mint 9 éve
Sikerült kiéjszakáznom ezt a remek meccset. +13-nál elkezdtem aggódni, de hogy azokra a rohadék lottószámokra nem tudok így ráérezni! Szóval van gond bőven emberek. Az összes spórolt pénzünk elment a Def lebetonozására, erre csak úgy nyelik a 80-as drive-okat, nem beszélve az utolsó bekapott TD-ről, mert az közröhej tárgyává lett. ET nagyon jó volt, de én Sherman-nel nem vagyok elégedett. A meccs végi tanácstalan arckifejezése valószínűleg beégett néhány szurkoló retinájába. Pedig ha már ő is, akkor baj van. Kancellár egyre messzebb kerül még az átstruktúrálástól is. Nagyon nem az igazi. Carry Williams pedig maga a tragédia. Az ellenfél még ki se gondolta merre fog futni, neki már van egy méter hátránya.Offense. Tegnap azt írtam, hogy az O fal szita. Helyesbítek, az O fal nem létezik. RW megfeszül, de ha egy fejjel magasabb lenne akkor is baromi kevés lenne az az idő ami alatt döntenie kell, ráadásul kb. másfél másodpercig általában semmit sem lát.
Lynch céltalan középső futásait nem értettem.
Graham aktiválása biztató volt, de matematikai alapon sem értem, hogy ha rajta hárman védekeznek (ilyen többször is volt), akkor hogy nincs szabad elkapó.
Furcsa világ jön, azon kell aggódni nehogy a Frisco kitömje a gárdát a tv nyilvánossága előtt. Remélem PC-ék tudják mi történik mostanában, mert laikus szurkolóként csak káoszt látok és hitetlenséget.
Hogy az egészben akad-e pozitívum? Akad. A reszli lehullik a bandvagonról és lesz újra hely bőven a szerelvényen.
Go Hawks! Most már lehet nyugodtan játszani és nem létezik hogy egyszer nem indul meg felfelé is a hullámvasút.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Amugy mennyibe fájna egy CWill cut?4.67 misivel van jelenleg a capben, ha kibasznák 7-tel lenne, ami azért is nem fog megtörténni mert jelenleg 1.69 misi hely van a Hox sapijában.
Janek
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Medve anyám! de közben rájöttem, hogy ez az úgynevezett vicc 😊
több mint 9 éve
Nadal17
586
Nem illik a rendszerbe, nálunk általában ez a probléma. De jövőre visszatér Simon és megoldódnak a megalázott CB gondok.Mii a bajotok Shermann-el? 😊#firecable #firebevell #firemindenkiRichard-ot kihagytad 😉
Nadal17
Oszi
Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Mii a bajotok Shermann-el? 😊#firecable #firebevell #firemindenkiRichard-ot kihagytad 😉
Nadal17
Oszi
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Szégyeljétek Magatokat!Azt azért nem, szerintem nagyon szép stadion 😉
Ti még a CLinket is felszántanátok és bevetnétek sóval, mi? 😉
BigBaltazar
Egyébként 49ers win lesz! Mondjuk ha nem akkor lehet kezdeni beszélgetni és tippelgetni a jövő évi draftról és csereberéről 😀
több mint 9 éve
Szégyeljétek Magatokat!Ti még a CLinket is felszántanátok és bevetnétek sóval, mi? 😉
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Nadal17
586
#firecable #firebevell #firemindenki
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Cable cut-ot a népnek 😀Itt már majdnem megijedtem.Kancellarnak alomszeruen.bejott Bailey hibája, aztán a game winning fumbli, azóta meg két meccs elment rajta nagyrészt.Pete Carrollt imádom, neki köszönhetjük az egész csapatot és a SB-t is, DE lassan észre kell venni, hogy néhány koordinátor nem alkalmas a feladatára.
undisputedly
Aguirre
Abban ugye nincs ráció, hogy most utat mutassunk a koordinátoroknak, mert hiába jönne kívülről egy jobb képességű edző, mire megtanulja a csapatot és a rendszert, addigra vége a szezonnak (ha el nem úszott már most). A szervezeten belülről lehetne esetleg valakit beemelni a DC posztba, abban rejlik lehetőség, kérdés van-e valaki aki érdemes rá.
Én PC-nek mindenképpen adnék időt, hogy újra felépítsen egy olyan szakmai stábot, akivel jól tud dolgozni, és akikben megbízik. Esetleg az egyetemi haverjai közül is hozhatna valakit, egy ksi vérfrissítés mindig jól jön ilyen szempontból.
Tehát összességében a nyugodt, de biztos/határozott átalakulás híve lennék most, viszont azért kellene egy jelzésértékű lépés az FO.-tól, amivel újra eladja a hitet a szurkolóknak, mert ez az elmúlt 5 hét ez eléggé szégyenteljes volt. Ez a lépés lehetne akár egy C. Williams cut, akár egy Cable cut, azt nem tudom,de azért szükség van valamire, ezt remélem PC is látja.
Remélem nem megint a szokásos interjút adja majd a héten, amiben kifejti, hogy apró dolgok hiányoztak, meg a communication. 😊
undisputedly
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Remélem nem megint a szokásos interjút adja majd a héten, amiben kifejti, hogy apró dolgok hiányoztak, meg a communication. 😊100% h ezt mondja
undisputedly
több mint 9 éve
Itt már majdnem megijedtem.Kancellarnak alomszeruen.bejott Bailey hibája, aztán a game winning fumbli, azóta meg két meccs elment rajta nagyrészt.Pete Carrollt imádom, neki köszönhetjük az egész csapatot és a SB-t is, DE lassan észre kell venni, hogy néhány koordinátor nem alkalmas a feladatára.
undisputedly
Aguirre
Abban ugye nincs ráció, hogy most utat mutassunk a koordinátoroknak, mert hiába jönne kívülről egy jobb képességű edző, mire megtanulja a csapatot és a rendszert, addigra vége a szezonnak (ha el nem úszott már most). A szervezeten belülről lehetne esetleg valakit beemelni a DC posztba, abban rejlik lehetőség, kérdés van-e valaki aki érdemes rá.
Én PC-nek mindenképpen adnék időt, hogy újra felépítsen egy olyan szakmai stábot, akivel jól tud dolgozni, és akikben megbízik. Esetleg az egyetemi haverjai közül is hozhatna valakit, egy ksi vérfrissítés mindig jól jön ilyen szempontból.
Tehát összességében a nyugodt, de biztos/határozott átalakulás híve lennék most, viszont azért kellene egy jelzésértékű lépés az FO.-tól, amivel újra eladja a hitet a szurkolóknak, mert ez az elmúlt 5 hét ez eléggé szégyenteljes volt. Ez a lépés lehetne akár egy C. Williams cut, akár egy Cable cut, azt nem tudom,de azért szükség van valamire, ezt remélem PC is látja.
Remélem nem megint a szokásos interjút adja majd a héten, amiben kifejti, hogy apró dolgok hiányoztak, meg a communication. 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
azért nem futottunk tegnap mikor ugye csak 1-2 1st dwon kellett volna, mert a Bengals vagy a Lions ellen próbáltuk de nem ment 4.negyedekben. most megpróbáltuk a passzt. ilyen OL mögött az se megy.amugy Lewis se volt jobb mint Nowak
több mint 9 éve
Aguirre
341
Kancellarnak alomszeruen.bejott Bailey hibája, aztán a game winning fumbli, azóta meg két meccs elment rajta nagyrészt.Chancellort most nem bántanám, egyáltalán nem rajta ment el a meccs, volt pár hibája nyilván, de Olsent nem ő fogta többnyire. Én személy szerint Cary Williamst még a mai nap folyamán cutolnám, általában csak lemaradva kísérgeti az emberét (persze szokni kell az új rendszert meg minden, de meddig?)
undisputedly
A védelemből különben Avril pl. kimondottan jó volt (az INT-et is ő okozta), Irvinnek is voltak momentumai, de KPL is egész jól mozgott és Wright se volt rossz középen, ET meg egyenesen baromi nagyot játszott, csomó labdát elütött, futásokat is megállított, és volt egy INT-je is ugye (majdnem több is, ha Williams nem akart volna maga is INT-et szerezni, akadályozva ezzel őt).
A futást nem tudtuk eléggé megállítani (nyilván Wagner is hiányzott), de alapvetően (szerintem legalábbis) a védelmi playhívásokkal volt gond, ha blitzeltünk, mindig üresen maradt valaki, így nyeltük a yardokat, ha nem blizteltük, akkor meg lemaradtunk az emberről. Cam meg szabadon csinálhatta a 8-10 yardos tervezett futásait... Amúgy négy darab 80 yardos drive-ot engedtünk, ez nonszensz egy jó védelemtől.
Persze a támadókkal is voltak gondok, annyira Grahamnek kellett passzolni, hogy a többieknek nem jutott labda (pl. A Baldwin-Kearse-Lockett-Lynch négyes összesen 23 yardot kapott el - mindenkinek nem lehet jót tenni...), ráadásul a vége előtt kb. 3 perccel annyi dolgunk lett volna, hogy lefuttatjuk az órát pár first downnal, erre mit csinálunk? négyszer passzolunk egymás után (amiből még incomplete is lett megállítva az órát, meg sackek amivel nem haladunk), mert nem bízunk abban, hogy meg tudunk futni kb. 2 darab first downt - hát passzal sem sikerült.
Régen futottunk (ölve az órát), most nem.
Régen egyszerű de hatékony sémával jól védekeztünk, most nem.
Régen majdnem mindig megtartottuk az előnyt a végén, most nem.
Pete Carrollt imádom, neki köszönhetjük az egész csapatot és a SB-t is, de lassan észre kell venni, hogy néhány koordinátor nem alkalmas a feladatára.
Az a dühítő, hogy alapvetően jó lenne a csapat (6 meccsen 6-szor vezettünk a 4. negyed kezdetekor), így lehetne akár 5-1-es mérlegünk is (a GB azért jobb volt), helyette van egy majdnem 1-5-ös mérlegünk (Lions).
A tendencia az aggasztó sajnos. Ha nem változik a helyzet akkor nekünk lefőtt a kávé.
Persze halvány remény még mindig van, mostantól könnyebb lesz a sorsolás, tehát még valamennyire vissza is jöhetünk, de a következő 10 meccsből legalább 9-et kellene nyerni, hogy valódi esélyeink legyenek a plyaoffban is.
Amúgy szerintem a csapat jelenleg legjobbja Hauschka, ami mindent elmond a többiekről.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ez már nem olyan dolog amiből tanulni lehet, vagy javítható.ez egy kurvanagy lyuk. szészedik a DCnket. teljesen átlátnak rajtunk. és nem tud Richard reagálni.
nem hiszem h rövid idő belül ez javítható. szóval a meccs végén az utcaseprő is szét fogja szedni a D#t
több mint 9 éve
Azért vagyunk Halászsasok, mert többször tudunk ugyanabba a folyóba lépni.ironikusan irtam h tanulni kell belőle. semmit nem tanult a csapat.mit tanultunk?mia a faszom van a 4.negyedekben?!
az előző6 meccsünkön mind a 6szor vezettünk mikor elkezdődött az utolsó negyed. ebből 4x(igazábol 5x) kiszoptunk. miez?!
be kell fejezeni a meccseket!!! mint valami kezdő banda, rookie QBval, szar Dvel...
javítunk rajta és nem lesz gond. nem lehet gond.
braxa88mind3 zakónál vezettünk, ebből kétszer hosszabbításban szoptunk. + GBben, ahol szintén vezettünk a 2. félidőben.tanultunk.
nincs gáz.
tanulni kell a 4.negyedből. meg kell tartani az előnyt.
braxa88
és most már 7 az a 6
braxa88
funkyparduc
ugyanaz történt mint az eddigi meccseken
szopunk a 4.negyedben
braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Ezt nem lehet tanulni, ez bennünk van 😀mit tanultunk?Kiszopni. 😊
funkyparduc
Medvepapa
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ironikusan irtam h tanulni kell belőle. semmit nem tanult a csapat.mit tanultunk?mia a faszom van a 4.negyedekben?!
az előző6 meccsünkön mind a 6szor vezettünk mikor elkezdődött az utolsó negyed. ebből 4x(igazábol 5x) kiszoptunk. miez?!
be kell fejezeni a meccseket!!! mint valami kezdő banda, rookie QBval, szar Dvel...
braxa88mind3 zakónál vezettünk, ebből kétszer hosszabbításban szoptunk. + GBben, ahol szintén vezettünk a 2. félidőben.tanultunk.
nincs gáz.
braxa88
és most már 7 az a 6
braxa88
funkyparduc
ugyanaz történt mint az eddigi meccseken
szopunk a 4.negyedben
több mint 9 éve
mit tanultunk?Kiszopni. 😊
funkyparduc
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
braxa88
12 534
mia a faszom van a 4.negyedekben?!
braxa88
mind3 zakónál vezettünk, ebből kétszer hosszabbításban szoptunk. + GBben, ahol szintén vezettünk a 2. félidőben.tanultunk.
nincs gáz.
braxa88
és most már 7 az a 6
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Köszönöm a válaszokat.Szomorú, mert annyi apró dolog hiányzik, hogy az már rendszerszintu hibákat okoz.
Jövőre akkor kell egy új dc, egy ól coach, legalább három átlagosan szar falember, és a vedelembe egy kis verfrissites pár poszton.
Kancellarnak alomszeruen.bejott Bailey hibája, aztán a game winning fumbli, azóta meg két meccs elment rajta nagyrészt.
Az a baj, hogy ha most is kikapunk, akkor sem állna bele a tankolasba PC, egyrészt mentalitás miatt sem, másrészt pedig mert még szoros a csoport.
A legnagyobb ptoblema viszont, hogy a tavalyi needek, a Wr és a passrusher után idén az ól a need, amiről meg nehéz latvanyos prospect videókat nézegetni, így borzasztoan unalmas lesz mostantól a draftig 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Nadal17
586
Az megvan, hogy az Offense 6 meccs alatt nem volt képes olyan meccset produkálni, ahol legalább 3 TD-t elérnek? A tegnapi meccsen is egy flea flicker az agyatlannak amit behúz a védő kezei közül és kb ez minden? Jimmy be lett vonva és a passzjáték az kb ennyi is volt + az említett play. Lockett ugyanaz mint Harvin. Volt egy hasonló termetű, stílusú játékosunk, mást se csináltunk, csak dobáltuk rá a bubble screeneket, meg erőltettük a jet sweepet, ráragasztottuk hogy jaj bocsika nem illett be, nem tudtuk használni. Draftolunk még egy ilyet, ő meg mást se csinál, csak a vertical útvonalakat rohangálja, egyszer ha véletlenül Wilsonnak van 2 szabad másodperce meg negyedik olvasásra meglátja, talán fel is íveli neki...egy meccsen kb egyszer. Hihetetlen egysíkú a támadójátékunk. A mostani ellenfél remek görbe tükör volt, hogy elit elkapók nélkül, egy mobilis irányítóval és egy jó RB-vel (nálunk ráadásul Lynch jobb, + Rawls láttuk, mire képes és kapott össz 1 carry-t ami elég szép futás volt, lehetne kavargatni) +egy elit TE (ami nálunk Graham, a liga egyik legjobbja)-el is lehet olyan kreatívan játszani, hogy egy TOP (három negyedig) defense-nek gyakran fogalma sincs róla, mi történik. A védelemről nincs mit mondani, a többiek leírták a lényeget. Edzői stáb: preseason óta nyilvánvaló, hogy mik a problémák a labda mind2 oldalán, 2-3mas rajt, ami azóta 2-4. Miért nem léptek semmit? Mikor kellett volna, ha nem a mostani meccs előtt? Ilyen vereségek után. Helyette énekelgettek egyet közösen edzés után, hátha attól rendbe jön. Hát nem jött...