NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
81
17
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Utóbbi ma váratlanul gyenge volt.Megnyugodtam, hogy nem vagytok annyira rosszak, mint amennyire lefestitek magatokat 😊Köszönjük az elismerést, igazán jól esik... :p
Kikaptatok három hibátlan csapattól meg a Ramstől idegenben, a hátralevő scheduleból kiindulva, sztem 11-5-tel, vagy 10-6-tal wildcard helyen bementek a playoffba, ahol már senki sem akar majd veletek játszani. Szerintem 😊
gabokocka
Nem a kikapással volt a gond, hanem a kikapás módja, de mindegy is! A fal +
Wilson játékából kiindulva, inkább hagyjuk a tervezgetést.
Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Megnyugodtam, hogy nem vagytok annyira rosszak, mint amennyire lefestitek magatokat 😊Köszönjük az elismerést, igazán jól esik... :p
Kikaptatok három hibátlan csapattól meg a Ramstől idegenben, a hátralevő scheduleból kiindulva, sztem 11-5-tel, vagy 10-6-tal wildcard helyen bementek a playoffba, ahol már senki sem akar majd veletek játszani. Szerintem 😊
gabokocka
Nem a kikapással volt a gond, hanem a kikapás módja, de mindegy is! A fal +
Wilson játékából kiindulva, inkább hagyjuk a tervezgetést.
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Beast Mode...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Megnyugodtam, hogy nem vagytok annyira rosszak, mint amennyire lefestitek magatokat 😊Kikaptatok három hibátlan csapattól meg a Ramstől idegenben, a hátralevő scheduleból kiindulva, sztem 11-5-tel, vagy 10-6-tal wildcard helyen bementek a playoffba, ahol már senki sem akar majd veletek játszani. Szerintem 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Sherman
78
vegre nem kaptunk pontot a 4. negyedben , hihetetlen volt vegig nezni 😄
több mint 9 éve
Oszi
1 215
na még a végén win, most jön majd a 4. negyed hááát reméljük a legjobbakat😀
több mint 9 éve
Akkor most fennmaradjak vagy ne? Megéri? Na jó, költői kérdés volt, úgysem bírom ki.Maradj, ...de csak a 3. negyed végéig... (noemoticon)
garrett27
több mint 9 éve
Akkor most fennmaradjak vagy ne? Megéri? Na jó, költői kérdés volt, úgysem bírom ki.Ma fordítjuk meg a szekerünket, persze, hogy nézni kell 😊
garrett27
#énhiszek
több mint 9 éve
Sebii
3 538
Én tuti hogy fentmaradok, holnap semmi dolgom, és mindig is a Frisco elleni meccsek voltak a kedvenceim. Túlságosan szeretem nézni Kaep kétsébeesett arcát. 😊
több mint 9 éve
Akkor most fennmaradjak vagy ne? Megéri? Na jó, költői kérdés volt, úgysem bírom ki.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem hiányzik a nagyszájú Sherm.Mióta megkapta a pénzt és amióta apa lett, már nem ugyanaz a játékos, nem ég benne úgy a tűz.
#énhiszek
több mint 9 éve
Szerintem ez korántsem biztos.még így is jobbak vagytok, szóval nem várok csodát. nyertek és megint az SB lesz a téma 😀Jóóóól van, jóóól van, az NFC WEST lassan vallássá alakul!!! 😊Gameday!Toilet Bowl
Kiesési rangadó! 😊
#énhiszek
undisputedly
#miis! 😊
petey
Medvepapa
petey
#énhiszek
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
még így is jobbak vagytok, szóval nem várok csodát. nyertek és megint az SB lesz a téma 😀Jóóóól van, jóóól van, az NFC WEST lassan vallássá alakul!!! 😊Gameday!Toilet Bowl
Kiesési rangadó! 😊
#énhiszek
undisputedly
#miis! 😊
petey
Medvepapa
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Graham 2 TD 😊...csak az utolsó negyedben. 😊
rantotthus
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
rantotthus
261
Graham 2 TD 😊
több mint 9 éve
Jóóóól van, jóóól van, az NFC WEST lassan vallássá alakul!!! 😊Gameday!Toilet Bowl
Kiesési rangadó! 😊
#énhiszek
undisputedly
#miis! 😊
petey
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Gameday!Toilet Bowl
Kiesési rangadó! 😊
#énhiszek
undisputedly
#miis! 😊
több mint 9 éve
ÁmenEz azért sem fog megvalosulni, mert elsőre sosem passzolunk.😊 😊 😊Így, ebben a sorrendben. 😀Amúgy most, hogy elengedtem a szezont, komolyan mondom, pozitívan látom a jövőképet 😀Ez kb az első sackig, bubble screenig vagy 3 and outig fog tartani 😀 Melyik lesz hamarabb?
undisputedly
Nadal17
tomi-tomi
Helmut Zimmer
1&10 Lynch futas közepén három yardert
2&7 Lynch futás közepén két yardert
3&5 Bubble screen kísérlet, de sack lesz belőle
4 & sok Punt
undisputedly
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Ezúton szeretném küldeni barátunknak és harcos társunknak Undinak a következő dalt, és szeretnék a jövőben sok sikert kívánni neki és kedvenc csapatának.www.youtube.com/watch?v=GIQn8pab8Vc
Go Hawks!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Nadal17
586
Nem hiszem, hogy túl sok újdonságot jelent, de azért bemásolom:The offensive line got pushed around, but Lynch made plays on his own. He averaged 0.47 yards before contact, which ranked 41st out of 43 ball-carriers in Week 6. But he also averaged 2.71 yards after contact, which ranked second. He's averaged 1.18 yards before contact this season, which ranks 50th out of 52 players.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Seahawks Injury Report:Out:
(CB) Marcus Burley (hand)
(C) Patrick Lewis (ankle)
(LB) Nick Moody (ankle)
(FB) Derrick Coleman (concussion)
(DT) Jordan Hill (quadriceps)
Questionable:
(DT) Demarcus Dobbs (shoulder)
Probable:
(RB) Marshawn Lynch (hamstring)
(CB) Tye Smith (hip)
(DE) Cliff Avril (ankle)
(DE) Frank Clark (hamstring)
(G) Justin Britt (hip)
(WR) Tyler Lockett (hip)
(S) Kam Chancellor (shoulder)
(LB) Bobby Wagner (pectoral)
(T) Gary Gilliam (ankle)
(CB) Richard Sherman (ankle)
több mint 9 éve
Ezek a negatív hullámok, lehetne rosszabb is3&5 Bubble screen kísérlet, de sack lesz belőle, fumble labdavesztés Def TD....
...mennyire rákivánnánk egy jó kis puntra.
több mint 9 éve
Ez azért sem fog megvalosulni, mert elsőre sosem passzolunk.😊 😊 😊Így, ebben a sorrendben. 😀Amúgy most, hogy elengedtem a szezont, komolyan mondom, pozitívan látom a jövőképet 😀Ez kb az első sackig, bubble screenig vagy 3 and outig fog tartani 😀 Melyik lesz hamarabb?
undisputedly
Nadal17
tomi-tomi
Helmut Zimmer
1&10 Lynch futas közepén három yardert
2&7 Lynch futás közepén két yardert
3&5 Bubble screen kísérlet, de sack lesz belőle
4 & sok Punt
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
😊 😊 😊Így, ebben a sorrendben. 😀Amúgy most, hogy elengedtem a szezont, komolyan mondom, pozitívan látom a jövőképet 😀Ez kb az első sackig, bubble screenig vagy 3 and outig fog tartani 😀 Melyik lesz hamarabb?
undisputedly
Nadal17
tomi-tomi