NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha jól olvastam, akkor most Baldvin kezdett hisztizni. Bennett, Kancellár, Graham után sok lesz már a jóból. Hiába, a közhely nem hazudik, a győzelemnek sok apja van, a vereség mindig árva gyerek.Pedig most nagyon rendbe kellene tenni a csapatot, mert Friscoban sorsdöntő meccs lesz. Aki bukik annak tényleg sanyi a szezon.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Despite optimism on his ACL rehab, the plan is for Seahawks WR Paul Richardson to sit out another week of practice. We’ll see next week.
több mint 9 éve
Így, ebben a sorrendben. 😀Amúgy most, hogy elengedtem a szezont, komolyan mondom, pozitívan látom a jövőképet 😀Ez kb az első sackig, bubble screenig vagy 3 and outig fog tartani 😀 Melyik lesz hamarabb?
undisputedly
Nadal17
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Amúgy most, hogy elengedtem a szezont, komolyan mondom, pozitívan látom a jövőképet 😀2x voltunk eddig sporttvn idén- 2x nyertünkHa tartjuk ezt a fajta sormintát, akkor akár 7-9-el is, csak jussunk valahogy PO-ba, onnan minden meccset közvetítenek...
kövi két meccsünket közvetítik. be kell húzni!
aztán bye week és olyan meccseket is nyerünk amiket nem ad sporttv 😊
braxa88
Medvepapa
több mint 9 éve
2x voltunk eddig sporttvn idén- 2x nyertünkHa tartjuk ezt a fajta sormintát, akkor akár 7-9-el is, csak jussunk valahogy PO-ba, onnan minden meccset közvetítenek...
kövi két meccsünket közvetítik. be kell húzni!
braxa88
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
braxa88
12 534
2x voltunk eddig sporttvn idén- 2x nyertünkkövi két meccsünket közvetítik. be kell húzni!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
sőt kezdőbe vele!Ha már O-Line, visszaigazoltuk Jeanpierre-t 😀Azt sem értem miért kuldtuk el.
Nadal17
undisputedly
több mint 9 éve
Ha már O-Line, visszaigazoltuk Jeanpierre-t 😀Azt sem értem miért kuldtuk el.
Nadal17
több mint 9 éve
Nadal17
586
@Fred22JacksonThanks 2 everyone worried about me. I lost control of my car. My teammates, including Marshawn, stopped 2 check on me. They weren't racin me
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Idézet a facebook-ról gondolom sokan ismerik a garázst és Rawlings-ot. 😀Gas Monkey Garage:
,,Accidents happen... Marshawn Lynch and teammate Fred Jackson from the Seahawks, crash while drag racing each other while leaving practice today."
Richard Rawlings:
,,Seattle Seahawks can’t get a break off or on the field this year."
több mint 9 éve
braxa88
12 534
wagner játszhat holnap(után)richardson aktivizálást nem értem miért húzzuk. állítólag 100%os állapotban van. kéne ő. jobb mint Kearse.
Fred Jackson balasetezett, semmi baja szerencsére. részeg se volt.
Colemant aktivizáltuk, játszhat majd. azonban agyrázkódása van, szal nem.
Lewis sérült, ujra Nowak a center.
nem edzett:
CB Richard Sherman (ankle), C Patrick Lewis (ankle), DT Jordan Hill (quadriceps), LB Nick Moody (ankle) and DT Demarcus Dobbs (shoulder).
Clarkot nem írják, remélem játszhat akkor
több mint 9 éve
Nadal17
586
Ha már O-Line, visszaigazoltuk Jeanpierre-t 😀
több mint 9 éve
twitter.com/jacobstevens/status/656554863967387648PC nem akar menni a USC-re, de a kintiek javasolnák, hogy Bevell viszont elvállalhatná az állást. A jó nagypapi vajon meddig védi még az ő meg a Kábel seggét?Ez az! Kábel már tényleg léphetne... egy vagy két hete is le ad egy riportot hogy tudjuk min kell javítani az OLine-ban.. felelősséget ő sem vállalna..
garrett27
Oszi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Oszi
1 215
PC nem akar menni a USC-re, de a kintiek javasolnák, hogy Bevell viszont elvállalhatná az állást. A jó nagypapi vajon meddig védi még az ő meg a Kábel seggét?Ez az! Kábel már tényleg léphetne... egy vagy két hete is le ad egy riportot hogy tudjuk min kell javítani az OLine-ban.. felelősséget ő sem vállalna..
garrett27
Szerkesztette: Oszi
több mint 9 éve
PC nem akar menni a USC-re, de a kintiek javasolnák, hogy Bevell viszont elvállalhatná az állást. A jó nagypapi vajon meddig védi még az ő meg a Kábel seggét?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Igen, az lemaradt. PO szempontjából tartottam érdekesnek a dolgot 😊Szerk: Amúgy egyetlen csapatnak (Detroit) van csak rosszabb mérlege, mint nekünk (igaz sokan állunk 2-4-el).Ez csak az NFC-re igaz, a Chiefs, a Jags és a Ravens is 1-5.
undisputedly
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Szerk: Amúgy egyetlen csapatnak (Detroit) van csak rosszabb mérlege, mint nekünk (igaz sokan állunk 2-4-el).Ez csak az NFC-re igaz, a Chiefs, a Jags és a Ravens is 1-5.
undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
blog.seattlepi.com/football/2015/04/20/seattle-seahawks-head-coach-pete-carroll-sells-bellevue-home/Még tavasszal történt.
több mint 9 éve
Ma azt olvastam,hogy PC cáfolta a USC-s híreket.a vezetésnek (PC hiszen ő nem csak HC posztot tölt be- és JS) már javában azt kell elemeznie, hogyA probléma csak az, hogy mind a kettőnek a 2016 - os szezon végéig van szerződése, így nem tudni terveznek - e hosszú távra egyáltalán. PC már eladta a seattle-i házát is és már közelebb van a hetvenhez mint a hatvanhoz, lehet húz egy "Harbót" és visszamegy a USC -re😀. JS meg valószínűleg az imádott Packerséhez vágyik vissza.
a)mi ment félre szakmailag
b) hogyan lehet ezt visszafordítani legkésőbb jövőre
c)hogyan oldjuk meg jövőre a támadófalat és hogyan oldjuk meg a vérfrissítést stb.
Nekik már tervezni kell az offseasonban ránk váró feladatokat, és azt, hogy hogyan teszik vissza a kis szerelvényünket a megfelelő pályára, mert ez egy vezetőség dolga és mi pont ezekre a lépésekre találgatunk.
undisputedly
Tessu
Ez a házeladás ez új, mikor történt?
Szerk: Amúgy egyetlen csapatnak (Detroit) van csak rosszabb mérlege, mint nekünk (igaz sokan állunk 2-4-el).
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Tessu
151
a vezetésnek (PC hiszen ő nem csak HC posztot tölt be- és JS) már javában azt kell elemeznie, hogyA probléma csak az, hogy mind a kettőnek a 2016 - os szezon végéig van szerződése, így nem tudni terveznek - e hosszú távra egyáltalán. PC már eladta a seattle-i házát is és már közelebb van a hetvenhez mint a hatvanhoz, lehet húz egy "Harbót" és visszamegy a USC -re😀. JS meg valószínűleg az imádott Packerséhez vágyik vissza.
c)hogyan oldjuk meg jövőre a támadófalat és hogyan oldjuk meg a vérfrissítést stb.
Nekik már tervezni kell az offseasonban ránk váró feladatokat, és azt, hogy hogyan teszik vissza a kis szerelvényünket a megfelelő pályára, mert ez egy vezetőség dolga és mi pont ezekre a lépésekre találgatunk.
undisputedly
több mint 9 éve
2-4-es kezdéssel kb. 9% esélyünk van a playoffra, amíg ez a szám nem nulla, addig nem lehet feladni (szerintem)Elég slugfestként indult az NFC idén (kb egy győzelemre vagyunk az utolsó WC helytől), de a többség azért összeszedte magát, kivéve minket.
Aguirre
A játékosoknak nyilván nem szabad feladni, azért kapnak milliárdos összegeket (habár az eddig látottak alapján megkérdőjelezem,hogy akarásban ott vannak-e jelenleg ahol lenniük kellene), sőt, az optimistább drukkerek is reménykedhetnek, DE
a vezetésnek (PC hiszen ő nem csak HC posztot tölt be- és JS) már javában azt kell elemeznie, hogy
A 9%-ot meg hagyjuk meg a játékosoknak.
több mint 9 éve
Aguirre
341
2-4-es kezdéssel kb. 9% esélyünk van a playoffra, amíg ez a szám nem nulla, addig nem lehet feladni (szerintem)több mint 9 éve
Akinek van néhány unalmas perce, érdemes belenézegetni a 2013/14-es szezon ról több mint egy órás film, az összes meccsből van bene összefoglaló: www.youtube.com/watch?v=gFFRoBIf4c434-7 re vernének meg minket!
Az éjszakai meccs után kissé furcsa, mintha nem is ugyanaz a csapat lenne. Hihetetlenül aggresszív, gyors védelem, összehasonlíthatatlan az ideivel. Nagyon durva menyire domináns csapat volt. O# szintén zseniális játékok. Ami feltűnő még, hogy Lynch sebessége azért rendesen kopott az évek alatt, nem meglepő módon.
Nadal17
Én borultabb vagyok, mert a 2010 es évet néztem meg.
2 dolgot nem értek még mindig:
Miért vágtuk ki Batest? 😊 😉
Miért nem tartottuk meg Hassiet?
Kb. A 2013 po menetelés mellett a legviccesebb playhívásainkat a Saints ellen láttuk! Igaz se előtte sem utána nem történt semmi érdemleges 😊 😊
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Carroll says no decision yet on when Paul Richardson will come off PUP list.