Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
UDFAk+
Darvell Harris CB North Alabama
Christian French DE Oregon
Trevone Boykin QB TCU
Tanner McEvoy ATH Wisconsin
Steve Longa LB Rutgers
Denzel Thompson DB SE Louisiana
DeAnthony Arnett WR Michigan State
David Dudek RB Boston College
AJ Karlan, DE, Wisconsin-Stevens Point
Marwin Evans SS Utah State
Lene Maiava OL Arizona
Tre Madden RB USC
Vernon Adams QB Oregon (tryout)
braxa88
East Carolina LB Montese Overton.
Ohio State S Tyvis Powell
FAU DT Brandin Bryant
Illinois State DE/OLB David Perkins
Colorado State-Pueblo WR Deontrae Cooper
Western Kentucky TE George Fant
CSU corner DeAndre Elliot
FIU defensive lineman Lars Koht
Jackson State receiver Devin Fosselman
Washington DL/FB Taani Tupou
Texas Tech DE Pete Robertson
Middle Tennessee guard Jaylen Hunter
tryout:
Western Kentucky linebacker Nick Holt
Southeastern Louisiana DB Denzel Thompson
Cincinnati OL Chad West
Idaho OLB Chris Edwards
Wisconsin Stevens Point DE/OLB
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Eddig inkább a GMünk miatt lett ütőképesebb a csapat, nem Gus jóvoltából, maradjunk ennyiben... Igaz az új DCnk is innen van, szóval ha idén végre megtörténik a minden elemző által várt előrelépés, akkor majd hálásak leszünk értük.ha van eszünk??? mondja a jaguár akikből a mi coachunk csinált csapatot 😀 nyugi, tudják a dolguk.azért illene hozni már csere QBt (Vernon Adams és Boykin nem az)Szerintem Adams jobb, mint pár QB, akit draftoltak(Driskell vagy Kessler pl.). És ide baromira jól illene(Wilsonhoz valamelyest hasonló játékos - alacsony, benne van a nagy játék lehetősége - nem véletlenül Big Play VA volt az Eastern Washingtonon a beceneve -, elég éretten játszik, mozgékony de csak akkor fut, ha kell, és eddig bármilyen szinten megállta a helyét - FCS, FBS, East-West Shrine Game). Ha van eszetek, adtok neki szerződést, és berakjátok a practice squadba képezni őt.
mert WIlson mellett csak Boykinnek van szerződése :/ Tarvarisnak szerződést!
braxa88
iktriad
SeaSzilaHawk
több mint 9 éve
ha van eszünk??? mondja a jaguár akikből a mi coachunk csinált csapatot 😀 nyugi, tudják a dolguk.azért illene hozni már csere QBt (Vernon Adams és Boykin nem az)Szerintem Adams jobb, mint pár QB, akit draftoltak(Driskell vagy Kessler pl.). És ide baromira jól illene(Wilsonhoz valamelyest hasonló játékos - alacsony, benne van a nagy játék lehetősége - nem véletlenül Big Play VA volt az Eastern Washingtonon a beceneve -, elég éretten játszik, mozgékony de csak akkor fut, ha kell, és eddig bármilyen szinten megállta a helyét - FCS, FBS, East-West Shrine Game). Ha van eszetek, adtok neki szerződést, és berakjátok a practice squadba képezni őt.
braxa88
iktriad
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
azért illene hozni már csere QBt (Vernon Adams és Boykin nem az)Szerintem Adams jobb, mint pár QB, akit draftoltak(Driskell vagy Kessler pl.). És ide baromira jól illene(Wilsonhoz valamelyest hasonló játékos - alacsony, benne van a nagy játék lehetősége - nem véletlenül Big Play VA volt az Eastern Washingtonon a beceneve -, elég éretten játszik, mozgékony de csak akkor fut, ha kell, és eddig bármilyen szinten megállta a helyét - FCS, FBS, East-West Shrine Game). Ha van eszetek, adtok neki szerződést, és berakjátok a practice squadba képezni őt.
braxa88
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
NFL.comról:Seattle Seahawks:
Day 1 grade: A
Day 2 grade: A
Day 3 grade: A
Overall grade: A
Na ez már több, mint gyanús.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Eddig nekem is OK a dolog. Belehúztunk rendesen a falba, mehet a verseny, mint ahogy RB poszton is. Mondjuk a 3 RB draftra nem számítottam, de Rawls kukázása óta bízom PC-ék meglátásaiban ezen a téren is. Azért remélem nem állunk vissza megint a futás-futás-futás és bummm taktikára. Olyan jól állt RW-nak a passzjáték.A csere QB kérdés számomra továbbra is nyitott, de szerintem valami trükk lesz a dologban, mert túl látványosan hanyagoltuk a kérdést.
Külön érdekes, hogy Goff állítólagos kedvenc RZ célpontja hogy maradt bent olyan sokáig.
Vannette elsőre tetszik nekem, szerintem blokkoló TE-nek hoztuk, hogy ne Jimmy-t kelljen összetöretni.
Hogy ki megy ezek után a levesbe? Nálam Krisztina és Helfet tuti.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Forrás: mynorthwestAmióta a draft létezik (60 év cirka), idén draftolták a legtöbb védőt az 1-3. körökban. 98 kiválasztottból 58 védő volt.
Mi 5 pickel rendelkeztünk az 1-3. körökben, és a fentieknek megfelelően... 5-ből 4 támadó lett 😀
Még a leginkább kiszámítható PC/JS drafton is az árral szembe úszunk (ez nem baj) 😊
Elmondhatjuk, hogy idén jó volt O# játékosokat draftolni, több value volt bennük, mert mindenki a D#-re fókuszált.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Elnezve a tobbi csapat pickjeit, utana kellene googliznom, hogy Nigeriaban volt-e valami konfliktus 20 eve.
több mint 9 éve
azért illene hozni már csere QBt (Vernon Adams és Boykin nem az)mert WIlson mellett csak Boykinnek van szerződése :/ Tarvarisnak szerződést!
több mint 9 éve
Nagyon tetszetős lett a draft, 2 instant kezdővel (Ifedi és Reed)... Reed nagyon sokat csúszott és az a durva h nem charachter issues miatt, hanem egyszerűen ilyen mély volt a DT class és mindenki későbbre időzítette a DT húzást), de nagyon jó futás elleni DT-t kaptunk.Prószájsz és Vanett egyből upgradelik a csapatot. Vanett sok snapet el fog venni Luke-tól.
Odhiambo sérülékény és van mit tanítani, de versenyezni tud a posztjáért.
Jeffersonban is van lehetőség, compete.
És abban tuti vagyok, hogy a maradékból és free agentekből bele fogunk trafálni valakibe.
Am annyi RB-nk lett, hogy nagyon nagy lesz a tolakodás, én Alex Collinst várom h megcsípje 3-4. RB.ént a rostert.
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
UDFAkDarvell Harris CB North Alabama
Christian French DE Oregon
Trevone Boykin QB TCU
Tanner McEvoy ATH Wisconsin
Steve Longa LB Rutgers
Denzel Thompson DB SE Louisiana
DeAnthony Arnett WR Michigan State
David Dudek RB Boston College
AJ Karlan, DE, Wisconsin-Stevens Point
Marwin Evans SS Utah State
Lene Maiava OL Arizona
Tre Madden RB USC
Vernon Adams QB Oregon (tryout)
több mint 9 éve
És a végére Goff kedvenc elkapója és még egy RB. Ígéretes játékosokat sikerült húzni, az előző 2-3 év gyengébb draftjai után jó lenne, ha ebből a classból többen is hosszútávú megoldást tudnának nyújtani. Schneiderék pedig végre needekre húztak, több helyen is olyanokat, akiket előzetesen magasabban rangsoroltak a szakik. Szerintem elégedettek lehetünk 😊Igen, vegre olyanok jottek, akik egyetemen is jatszottak mar a vizionalt posztjukon.
Nadal17
Jott C/G/T a falba, igy a LT poziciot leszamitva mindenhol verseny lesz.
Masodik koros DT huzas is nagyon tetszik. Mebane utodja.
Az uj TE- tol sok snapet varok, remeljuk lett egy Miller 2.0 😊
Proiset luxus picknek erzem.
Amit nagyon hianyoltam, az a project DE.
több mint 9 éve
Kifejezetten tetszik az idei draft, Lawler jó kis húzás lett a 7. körben, még UDFA-n elhozhatnánk Okwarát meg Cash-t
Szerkesztette: Jack Zoltán
több mint 9 éve
Trevone Boykin in da houseDe am Vernon-t is meghívtuk...
baggio
több mint 9 éve
Trevone Boykin in da house

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
És a végére Goff kedvenc elkapója és még egy RB. Ígéretes játékosokat sikerült húzni, az előző 2-3 év gyengébb draftjai után jó lenne, ha ebből a classból többen is hosszútávú megoldást tudnának nyújtani. Schneiderék pedig végre needekre húztak, több helyen is olyanokat, akiket előzetesen magasabban rangsoroltak a szakik. Szerintem elégedettek lehetünk 😊
több mint 9 éve
Joey Hunt, C, TCUelég kicsi emberke, majd meglátjuk lesz e belőle vmi.
több mint 9 éve
DE johetett volnamajd jön jövőre. Avril, Bennett, Clark, Marsh. megvagyunk. most egy 5.körös DE-vel nem lennénk előrébb.
undisputedly
jövőre hozunk 1-2.körbe
több mint 9 éve
DE johetett volna
több mint 9 éve
5.kör : még egy RB: Alex Collins.3.körben is elmehetett volna simánörülök, faszakis RB, hasonló stílussal mint Lynch.
Ha Rawls nemépül fel akkor 1-2downra Collins, 3.ra Prosise,
Michael meg waive lesz.
gyerekek ez egy jó draft!
több mint 9 éve
2017es 4.kör kiesett egy feltradebenQuinton Jefferson, DT- interior rusher, jónak tünik elsőre.
több mint 9 éve
Cookra azt mondták, hogy a második napon kimegy, de mégis előbb választották Kesslert és Brissett-et is, szóval nem olyan biztos, hogy kimegy a negyedikben.en udfakent vagy 7 ik korben szivesen latnam vernon adams jr.t , olyan wilsonos feeling ez a gyerekJa, ugyanolyan "törpe" csak még könnyebb. Na és Connor Cook? Bár ő aligha marad bent a 4. kör után, az meg ugye nekünk nincs.
Sherman
garrett27
több mint 9 éve
en udfakent vagy 7 ik korben szivesen latnam vernon adams jr.t , olyan wilsonos feeling ez a gyerekJa, ugyanolyan "törpe" csak még könnyebb. Na és Connor Cook? Bár ő aligha marad bent a 4. kör után, az meg ugye nekünk nincs.
Sherman
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.