NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
97
20
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
amugy Bennett 6,5 sackkel holtversenyben vezeti a ligátIgen, mondjuk valahogy a negyedik negyedekben amikor kellene egy sack, vagy egy TFL, akkor nem virgonckodnak.
utoljára talán Patrick Kerney idejében volt ilyen nálunk. Bennett a Packers meccs óta talán 1 offsideot mutatott be és talán a D legjobbja. ettől függetlenül nem hiszem h 15+sackes szezont csinálna.
Avril is hasonlóan jó.
braxa88
Bennett 7 mérkőzés alatti 6,5 sackje kicsit felülreprezentálja, mert ennek több, mint 50%-a most jött a 9ers ellen. Igaz halkan jegyzem meg, hogy a többi játékosnál is általában van egy vagy két olyan meccs, ami nagyon megnyomja a számaikat, szóval nem akarom elvenni tőle, mert ő legalább nem holdoutolt, hanem a pályán próbálja megmutatni, hogy többet érdemel anyagilag. Ez mondjuk nem teszi semmissé, hogy az első 3-4 fordulóban rajta ment el 1,5 meccs kb.
Amúgy nagyon szépen mutatnak a sack számok, és a falembereknél szerintem egy vízválasztó terminológiaként lett használatos, hogy 10+ sackes játékos-e valaki, vagy sem, de inkább a pressure ami számít, mert nem mindig konvertálódik át a nyomásgyakorlás sackbe, de ennek ellenére valóban jó lenne végre egy "10+ sackes" játékos.
Szerk: Amúgy Bennettnél még a sackek mellett Tampa Bay-es kép van : D (?)
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
twitter.com/prich10/status/658662147518431232
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
amugy Bennett 6,5 sackkel holtversenyben vezeti a ligátutoljára talán Patrick Kerney idejében volt ilyen nálunk. Bennett a Packers meccs óta talán 1 offsideot mutatott be és talán a D legjobbja. ettől függetlenül nem hiszem h 15+sackes szezont csinálna.
Avril is hasonlóan jó.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
majdnem: Carroll said they put in Alvin Bailey to give some rest to Garry Gilliam due to his ankle injury. A Panthers ellen összeszedett sérülés miatt pihentették olykor.én nem láttam. de akkor érthető.Bailey 24 snap alatt engedett 2 sacket. szuper-Nekem úgy rémlik, Gilliam megsérült.
mondjuk nem értem ha már variálunk a falon meccs közben akkor miért Gilliamet kapjuk le
cowboys ellen csak a W elfogadható. nincs mese
braxa88
tejbegrrr!!!
braxa88
Szerkesztette: tejbegrrr!!!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
én nem láttam. de akkor érthető.Bailey 24 snap alatt engedett 2 sacket. szuper-Nekem úgy rémlik, Gilliam megsérült.
mondjuk nem értem ha már variálunk a falon meccs közben akkor miért Gilliamet kapjuk le
braxa88
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Bailey 24 snap alatt engedett 2 sacket. szuper-Nekem úgy rémlik, Gilliam megsérült.
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Bailey 24 snap alatt engedett 2 sacket. szuper-mondjuk nem értem ha már variálunk a falon meccs közben akkor miért Gilliamet kapjuk le
több mint 9 éve
Aguirre
341
Nincs náluk se Romo, se Bryant,undisputedlyElvileg nem zárható ki, hogy Dez már vissza fog térni, és akkor kérdés, hogy Sherman követi-e egész meccsen, www.seattletimes.com/sports/seahawks/did-the-seattle-seahawks-use-of-richard-sherman-against-49ers-represent-a-fundamental-shift-in-philosophy/ vagy nem.
több mint 9 éve
Mit vártok a Cowboys ellen?Sorozatban 4. alkalommal kaptak ki tegnap, most Cassel vezetésével. Nincs náluk se Romo, se Bryant, illetve más posztokon is akad sérülés, viszont a védelmük (Hardy pl) simán szétkapja majd a falunkat. Ráadásul idegenbe megyünk.
Ami legalább pozitívum, hogy a Qb limitáltsága miatt, végre jöhet egy meccs, amikor C. Williamst nem szivatja oda-vissza az elenfél, és a secondarynak is adhat egy kis önbizalmat, ha jól sülnek el a dolgok. Úgy érzem, hogy mentálisan nagyon nagy szüksége van a csapatnak egy-egy olyan meccsre, mint amilyen a 9ers elleni volt (nem megbántva a 9erseseket).
A D# falban pedig végre nagyobb snapszámot kaphat Clark, lévén a Dallas O-fala ellen kell a rotáció, mert még úgy is, hogy gyengébbek,mint tavaly, bőven ledarálnak mindenkit.
Nem tudom mikor állhat végre össze a Lane-Burly(Shead)-Sherm CB tengely, de előbbi kettő visszatérése, még ha rozsdásra is sikerülne, hozhatna egy kis konzisztenciát a hátsó alakzatba.
Másik kérdés, hogy a hosszúhét alatt tudunk-e (akar-e a stáb) a támadófalhoz nyúlni. Brittet mindenképpen likvidálni kellene onnan. Nem hittem,hogy egyszer McQuistant fogom visszasírni, de...
Nem olvasta senki, hogyan módosult a rutin a hétre? Hétfőn már lesznek edzések?
több mint 9 éve
Snapcount a 9ers ellen.www.seahawks.com/sites/seahawks.com/files/styles/borealis_no_limit_respondmedium/public/embedded-photos/week_7_snap_counts.png
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Richardson személyében megvan a helyettese. sztem hétről hétre egyre inkább látni is fogjuk ezt.Érdekesnek tartom,hogy Wilson kettős coverbe bevágta Kearsenek a labdát, aki kb fel is adta egyből, így easy interception lett belőle, míg van a rosteren egy 6'5'-ös elkapónk, akinek a megszerzett onside-kick-et köszönhetjük, és a SB-ban is kb 100 yardot szerzett, de csak blokkolásra használjuk. Ez azért furcsa, mert a legtöbbet hangoztatott érv Matthews mellőzése mellett, hogy RW nem szeret 1 vs 1-et, embert dobni, csak üresen álló elkapónak. PEdig a két INT a 9ers ellen pont nem ilyen helyzet volt.Egyet értek, én elhiszem hogy emberileg nincs gond Kearse-l jó srác stb, de azért valljuk be, cserélendő játékos.
Ha jól emlékszem üresen volt a Baldwin interceptionnel is.
Jó lenne pedig ilyeneket látni. Nem értem miért erőltetjük Kearse-t ennyire.
giant.gfycat.com/AnchoredFlatAmericangoldfinch.gif
i1.wp.com/kysportsconnection.com/wp-content/uploads/2015/02/giphy.gif
undisputedly
Oszi
több mint 9 éve
Pedig idén elég jól játszik Kearse, amit felé dobnak és elkapható azt megfogja. Én Baldwintól várnék sokkal többet.Én ezt nem így látom. Az INT-nél is megpróbálhatott volna legalább valamit, de teljesen feladta a játékot.
Sebii
Más téma, PO figyelő:
A két lehetséges forgatókönyv az, hogy megnyerjük a csoportot, vagy elcsípjük a feltehetőleg utolsó WC helyet:
Divízió győzelem:
Cardinals 4-2 és ezen a héten a Ravens ellen mennek, ők az esélyesek; --->vélhetően 5-2
Rams 2-3 és ezen a héten a Clevelandet fogadják, így ők tekinthetőek esélyesnek ---> vélhetően 3-3
Wildcard:
NFC East
Philly 3-3 és a Panthershez látogatnak, nem ők az esélyesek; --->vélhetően 3-4
Giants 3-3 és a fél keretét nélkülöző Dallast fogadják, ők az esélyesek --->vélhetően 4-3
NFC North
Geeen Bay 6-0, szinte biztos a csoportgyőzelmük, pihenőn vannak, ha minden igaz.
Minnesota 3-2 és a Lionshoz látogatnak, esélyesként --->vélhetően 4-2
NFC South
Panthers 5-0 és fogadják a Philly-t --->vélhetően 6-0
Falcons 5-1 és a MAriotát nélkülöző Titanshez látogatnak --->vélhetően 6-1
Jelenleg, így a szezon harmadán egyelőre a csoportgyőzelem esélyesebbnek tűnik,mint a WC hely.
Utóbbinál főleg a Vikings, Giants, Eagles, Rams négyest kell figyelni. A Falcons/Panthers elég könnyű schedullal van, szóval náluk még 1 v 2 vereség reális, de komolyabb leolvadás jelenleg nem valószínű.
Persze előbb a saját játékunkkal kell foglalkoznunk, de mivel a hétvégén nem játszunk, így lehet drukkolni a nekünk kedvező eredményekért 😊
több mint 9 éve
Sebii
3 538
Pedig idén elég jól játszik Kearse, amit felé dobnak és elkapható azt megfogja. Én Baldwintól várnék sokkal többet.
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Érdekesnek tartom,hogy Wilson kettős coverbe bevágta Kearsenek a labdát, aki kb fel is adta egyből, így easy interception lett belőle, míg van a rosteren egy 6'5'-ös elkapónk, akinek a megszerzett onside-kick-et köszönhetjük, és a SB-ban is kb 100 yardot szerzett, de csak blokkolásra használjuk. Ez azért furcsa, mert a legtöbbet hangoztatott érv Matthews mellőzése mellett, hogy RW nem szeret 1 vs 1-et, embert dobni, csak üresen álló elkapónak. PEdig a két INT a 9ers ellen pont nem ilyen helyzet volt.Egyet értek, én elhiszem hogy emberileg nincs gond Kearse-l jó srác stb, de azért valljuk be, cserélendő játékos.
Ha jól emlékszem üresen volt a Baldwin interceptionnel is.
undisputedly
több mint 9 éve
Érdekesnek tartom,hogy Wilson kettős coverbe bevágta Kearsenek a labdát, aki kb fel is adta egyből, így easy interception lett belőle, míg van a rosteren egy 6'5'-ös elkapónk, akinek a megszerzett onside-kick-et köszönhetjük, és a SB-ban is kb 100 yardot szerzett, de csak blokkolásra használjuk. Ez azért furcsa, mert a legtöbbet hangoztatott érv Matthews mellőzése mellett, hogy RW nem szeret 1 vs 1-et, embert dobni, csak üresen álló elkapónak. PEdig a két INT a 9ers ellen pont nem ilyen helyzet volt.Ha jól emlékszem üresen volt a Baldwin interceptionnel is.
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap3000000563532/Sherman-We-could-easily-be-5-1
több mint 9 éve
Visszavárjuk Gust?Naná, lehet hogy csak ez hiányzik?
Helmut Zimmer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Visszavárjuk Gust?
több mint 9 éve
Gratula, bár mondjuk ezt 1 hete is megmondtam volna hogy itt easy W lesz..
több mint 9 éve
Még mindig olyan hibák vannak a rendszerben (O-fal, C.Williams, DC stb), amik meggátolják, hogy contenderként gondoljak magunkra, de jó lenne azért minél több győzelmet összeszedni, aztán talán Jeremy Lane visszatér a sérülésből és leváltja Williams-t. A Sherm-Shead-Burley-Lane négyes már annyira nem is lenne rossz, igaz Burley is sérült most.Ki kellene használni a rövidhét adta lehetőségeket, és ha sikerülne megverni idegenben a Cowboyst, akkor két hetünk lenne felkészülni a Cardinals elleni, csoportgyőzelem szempontjából sorsdöntő meccsre.
több mint 9 éve
Gratulálok. Bár ez hullagyalázás volt. Egy holt szar csapat ellen sima gyala.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Mondtál valami valami Hobbitról is, 😊 bejött.
több mint 9 éve
Éppen gyengének nem mondanám, az első INT-ig kifejezetten impresszív volt. Mondjuk utána dobott két hülyeséget, tény.Oximoron
Medvepapa
több mint 9 éve
Éppen gyengének nem mondanám, az első INT-ig kifejezetten impresszív volt. Mondjuk utána dobott két hülyeséget, tény.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"