Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Senki nem mondta kedves gyeek, hogy szabálytalan lett volna a block, pláne nem hogy sérülés okozása lett volna a cél. Pusztán a két tábor közötti különbségre célzott a kolléga. Pedig Lee-t nem a mentő vitte le, mégis egy hétig ettől volt tele a topik. Nálunk nem kezdődött boszorkány üldözés, pedig Lockette-t műteni kell. Reméljük felépül minél előbb.Ja, hogy ez Magyar Cowboys Drukker vs Szittya Seahawks Szimpatizáns párhuzam! És mindezt ilyen mézes-mázos képmutató stílusban. ÉN kérek elnézést!
Szóval kedves gyeek nem kell mellre szívni a dolgokat.
Ja, és engem nem járatot le senki...
BigBaltazar
A vak véletlen eredménye egy ilyen szituációban, hogy ki áll talpra és kinek törik el a nyaka. Ha ez nem vert gyökered eddig a fejedben, akkor nem csoda hogy azt sem tudod/tudjátok megérteni min voltunk mi akkor kiakadva. Segítek: Tate egy teljesen gyanútlan, Russel Wilsont kergető védőt fejelt seggre és rohadt büszke volt ezért magára még sokáig. Heath egy szabályos blokkot adott Lockettenek és az arca az eset után magáért beszél (mármint Heathé). Csak jelzem, hogy ez elég sok csapat drukkerére jellemző, mármint hogy felháborodnak ha a csapatuk egy értékes játékosát veszélyeztetik aljas szándékkal. Lásd legutóbb Suggs vs Bradford: nem voltak valami hepik az Eagles fanok.
Én a magam részéről arra emlékszem az úgynevezett "boszorkány üldözésről", hogy jöttem Sean Lee nevében gratulációt begyűjteni miután Tate kiütötte, mindezt félreérthetetlen ártatlan jópofizásként. Erre egy vadparaszt szurkolótársatok (valaki aki szintén 12nek képzelte magát) nekiállt csattogtatni az állkapcsát és elküldött ide-ode, ezen a fórumon nem megszokott hangnemben. Ha már itt valaki mindenáron különbségeket akar hangsúlyozni... Undisputedly hozta fel (pontatlanul) a hasonlatot ezúttal, és nem lesz egyik magyar Cowboys drukkernek sem ez az avatarja:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
10, már átállították az órát kint isMEddig van idő cserélni? Eljött már a deadline az ilyen tranzakciókra?Ma este 9-ig talán az óraátállítás miatt, de lehet hogy este 10-ig.
undisputedly
A kinti idő szerint 2015.11.03., 4:00 PM.
Medvepapa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MEddig van idő cserélni? Eljött már a deadline az ilyen tranzakciókra?Ma este 9-ig talán az óraátállítás miatt, de lehet hogy este 10-ig.
undisputedly
A kinti idő szerint 2015.11.03., 4:00 PM.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Gyógyulást neki, most néztem meg.. durva ilyet látni hogy "látszólag" nem nagy az ütközés, és ennyi.. bár igaz ilyenkor rohannak egymásnak talán a legnagyobb sebességgel... 😕Állítólag Lockette olyan súlyos nyaksérülést szenvedett, hogy Carroll kizárta, hogy idén visszatér, de lehet, a karrierje is veszélyben van. :/Szörnyű. Ezek szerint a fanoknak és a médiának nem akarták még elárulni. Tegnap/ma Lynch anyja egy tweetben írta állítólag, hogy reméli jól sikerül a műtét.
Nadal17
PC nyilatkozatáról azt hallottam,hogy nem volt egyértelmű, hogy a "No,no way"-t csak az idei évre értette vagy arra, hogy valaha játszhat-e még.
Mielőbbi gyógyulást neki.
undisputedly
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Ne is álmodjatok arról, hogy falemberrel erősítünk. Az nem a mi műfajunk.Max ha birkózó volt az illető 😊
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
MEddig van idő cserélni? Eljött már a deadline az ilyen tranzakciókra?
több mint 10 éve
Senki nem mondta kedves gyeek, hogy szabálytalan lett volna a block, pláne nem hogy sérülés okozása lett volna a cél. Pusztán a két tábor közötti különbségre célzott a kolléga. Pedig Lee-t nem a mentő vitte le, mégis egy hétig ettől volt tele a topik. Nálunk nem kezdődött boszorkány üldözés, pedig Lockette-t műteni kell. Reméljük felépül minél előbb.Egyrészt a két játék és játékos közti különbség az volt, hogy Tate szándékosan akarta Leet elintézni és kérkedett is utána az ütéssel.jelen... 😀Lockettenek Jobbulást, nagyon csúnya ütést kapott. Két éve kb Tate osztott ki rgy hasonlót Wittennek,akkor a fél dallasi közösség a fejét követelte...Az Sean Lee volt. És van itt egy szurkolótársad, aki az avatarjában még mindig azzel kérkedik, nagypofájú Tateről nem is beszélve.
undisputedly
Egyébként gyors gyógyulást Lockettenek.
gyeek
csak annyi a különbség a két szurkolótábor közt, hogy míg a Cowgirls Tate fejét követelték és elhordták minden rossz embernek és a világ csúnya bácsijának, addig itt egy ilyennél beszélünk róla és továbblépünk...
Ezért is Proud to be a 12!!!
SeaSzilaHawk
I'd give Jim Harbaugh the Sean Lee special.Golden TateMásrészt nevetséges, hogy 12nek képzeled magad míg csak egy vidéki gyalog vagy és magadon kívül a többi Seahawks fant is lejáratod.
gyeek
Szóval kedves gyeek nem kell mellre szívni a dolgokat.
Ja, és engem nem járatot le senki...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
pff szerint eheti top5:Én ezt már tényleg nem értem, miért kell azt nyomni plusz burkoltan védeni őket hogy Britt és Sweezy jó játékos??
CB Richard Sherman (+5.3)
LB K.J. Wright (+3.7)
LG Justin Britt (+3.8)
HB Marshawn Lynch (+2.2)
RG J. R. Sweezy (+2.2)
aha 😀
braxa88
több mint 10 éve
mind2 ütés csúnya volt. zárjuk már le a faszba.
több mint 10 éve
Egyrészt a két játék és játékos közti különbség az volt, hogy Tate szándékosan akarta Leet elintézni és kérkedett is utána az ütéssel.jelen... 😀Lockettenek Jobbulást, nagyon csúnya ütést kapott. Két éve kb Tate osztott ki rgy hasonlót Wittennek,akkor a fél dallasi közösség a fejét követelte...Az Sean Lee volt. És van itt egy szurkolótársad, aki az avatarjában még mindig azzel kérkedik, nagypofájú Tateről nem is beszélve.
undisputedly
gyeek
csak annyi a különbség a két szurkolótábor közt, hogy míg a Cowgirls Tate fejét követelték és elhordták minden rossz embernek és a világ csúnya bácsijának, addig itt egy ilyennél beszélünk róla és továbblépünk...
SeaSzilaHawk
I'd give Jim Harbaugh the Sean Lee special.Golden TateMásrészt nevetséges, hogy 12nek képzeled magad míg csak egy vidéki gyalog vagy és magadon kívül a többi Seahawks fant is lejáratod.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
jelen... 😀Lockettenek Jobbulást, nagyon csúnya ütést kapott. Két éve kb Tate osztott ki rgy hasonlót Wittennek,akkor a fél dallasi közösség a fejét követelte...Az Sean Lee volt. És van itt egy szurkolótársad, aki az avatarjában még mindig azzel kérkedik, nagypofájú Tateről nem is beszélve.
undisputedly
gyeek
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Állítólag Lockette olyan súlyos nyaksérülést szenvedett, hogy Carroll kizárta, hogy idén visszatér, de lehet, a karrierje is veszélyben van. :/Szörnyű. Ezek szerint a fanoknak és a médiának nem akarták még elárulni. Tegnap/ma Lynch anyja egy tweetben írta állítólag, hogy reméli jól sikerül a műtét.
Nadal17
PC nyilatkozatáról azt hallottam,hogy nem volt egyértelmű, hogy a "No,no way"-t csak az idei évre értette vagy arra, hogy valaha játszhat-e még.
Mielőbbi gyógyulást neki.
több mint 10 éve
Állítólag Lockette olyan súlyos nyaksérülést szenvedett, hogy Carroll kizárta, hogy idén visszatér, de lehet, a karrierje is veszélyben van. :/
több mint 10 éve
Azt lehet mondani, hogy szinte minden meccsünk idegőrlő, de legalább most nem ellenünk fordítottak a 4. negyedben. A Def-nél valami elindult, néha már SB szinten nyomták. Sherm oltári jó volt, még akkor is, ha Dez kissé rozsdás volt. Wright és Wagner kezdik ledolgozni a lóvéjukat és Irvin is mindig odaér valahogy.Most jönnek az izzasztóan izgalmas meccsek, van egy olyan sejtésem hogy itt mindent bele kell adniuk ha akarnak valamit😊
Mondjuk az érdekes volt, hogy Ricsiéknél még a 3. negyedben is Okung játszott. Pedig ugye nem.
Támadásban a több plusz blokkolós felállás kissé messzebbre tolta RW-től a kórházat (mondjuk Hardy-tól nagyobb mészárlást vártam), de még messze nem az igazi. Graham végre megkerült és jó látni mennyire félnek tőle. A futásokkal nem vagyok elégedett, Lynch tompának tűnik, és most a lyukakat se nagyon találja.
Én azt mondom ebből még bármi lehet, a Cards és a Rams is nagyon hasít, de még csak félidő van. Jöjjön a pihi és az igazi vízválasztó derbi.
garrett27
több mint 10 éve
Azt lehet mondani, hogy szinte minden meccsünk idegőrlő, de legalább most nem ellenünk fordítottak a 4. negyedben. A Def-nél valami elindult, néha már SB szinten nyomták. Sherm oltári jó volt, még akkor is, ha Dez kissé rozsdás volt. Wright és Wagner kezdik ledolgozni a lóvéjukat és Irvin is mindig odaér valahogy. Mondjuk az érdekes volt, hogy Ricsiéknél még a 3. negyedben is Okung játszott. Pedig ugye nem.
Támadásban a több plusz blokkolós felállás kissé messzebbre tolta RW-től a kórházat (mondjuk Hardy-tól nagyobb mészárlást vártam), de még messze nem az igazi. Graham végre megkerült és jó látni mennyire félnek tőle. A futásokkal nem vagyok elégedett, Lynch tompának tűnik, és most a lyukakat se nagyon találja.
Én azt mondom ebből még bármi lehet, a Cards és a Rams is nagyon hasít, de még csak félidő van. Jöjjön a pihi és az igazi vízválasztó derbi.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Ricardo Lockette will undergo surgery this afternoon to stabilize ligament damage in his neck. He has full motion and feeling in all extremities.
több mint 10 éve
Nagyon +1!!!Ez nem vicc, viszont sok olyan dolgot tud, amit más QB ugyanennyiért nem. Még mindig fantasztikusak az ösztönei, az intuíciója, rá nem tudsz úgy felkészülni, mint 28 másik irányítóra. Ez ellentmond annak, hogy nem olvassa jól a védelmet. Védelmet "jól olvasni" ezen a szinten akkor lehet, ha az ember rettenetesen felkészül". Ezért számomra inkább az a kérdés, hogy ő még mindig ugyanúgy felkészül a másik 31 másik csapatra, mint 2012-13-ban? Nem tudom, de erről később.És nem mellékesen-ehhez mondjuk abszolút nem értek, így a "szakértőkre" hallgatok, de RW protection hívásai nem igazán kimagaslóak. Most ő hívja ezeket a center helyett, hogy megkönnyítse Nowak dolgát (legalábbis kb 2 meccsel ezelőtt,még így volt).Ugye ez csak vicc? Évi +20 millát kap amiért már illene megtanulni olvasni a védelmeket. Vagy Payton, Brady, A-Rod, Brees, stb. vajon mit csinálnak a pénzükért?
Ha tehermentesítenénk, az sem lenne rossz.
undisputedly
Tessu
Valójában nincsenek nagyon rossz meccsei,- GB elleni NFC döntő mondjuk az volt- de olyan nagyon jók sincsenek. A 300 yard nem szokott összejönni, 2 TD is ritkán (ma már lábon sem). Azért nehéz megítélni, mert időnként hátán viszi a csapatot, időnként elmanagelgeti a meccset. Nehéz megítélni, mert a pályája elején annyira kiragyogott (ő ás RGIII), hogy azt gondoltuk, igen megvan a következő generációs nagy franchise QB, egy srác, aki lábon Vick, csapatvezetésben Brady. És emlékezzünk, hogy mennyit videózott elemzett, mennyit melózott. Sosem felejtem, amikor Robb végigment az öltözőn, és megállt RW szekrényénél.Ott látszott, hogy ő a mi Benjáminunk.
Én anno leírtam nyáron mit gondolok, leírtam, hogy szerintem nem annyira felkészült, vagy nem érzi a zsebet -utóbbi nem igaz, tehát marad előbbi- nem tudja néha a playeket, nem hív át jól, és benne van a zacsikban. Ezt tartom, de azt lehet nem írtam, hogy mennyire rossz ezt látni, mert nagyon szeretem Russellt.
Továbbra is azt gondolom, hogy Bevell+Wilson+Cable nem működik, az egyiknek menni kell. Most egyik sem fog, de szerintem év végén elbúcsúzunk Darelltől. Nem érdemelné, én őt jónak tartom, de nagyon nem működik ez a dolog... ahhoz kell egy fal, futójáték a diverzifikációhoz, és egy olyan kar, ami Wilsonnak statikusan nincs.
Egyik sem adott, folyamatos misleadeket hív mintha csak folyamatosan el kéne titkolni valamilyen gyengeséget.
Ez nem Pete Carroll foci, az ugyanis az erősségekre épít. Megjegyzem, annyi megtévesztéssel próbálkozik, hogy már az lenne a mislead, ha egy 3 elkapós felállásból passzjátékot indítanánk.
Vicces, hogy Kearset tradelnétek, az egyetlen, akiben bízik Wilson.
Lynch... Bills debüt óta imádom a csávót. 30 már kor egy RB-nél, nyílván kopik, de ő mindig látott elsősorban, jól mozgott laterálisan, és erős volt(valójában nagyon fifikás játékos). Ha esetleg lenne 3-4 lépése felgyorsulni az utazóra, akkor ott még lehetne csoda, de sajnos erről közel sincs szó.
Köszi mindenkinek!
üdv
H.
Helmut Zimmer
Bevellt sajnálnám is majd meg nem is. Tud ő jó offense-t összerakni, de az is kiderült már hogy sajnos nem itt. A váltás mindenkinek jót tenne talán. Ellenben attól meg félek, hogy Cable kapná meg az O-t...de remélem ő is megy akkor. Lehet erre rámegy a szezon, de ha meg kell b@s... akkor meg kell b@s...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Ez nem vicc, viszont sok olyan dolgot tud, amit más QB ugyanennyiért nem. Még mindig fantasztikusak az ösztönei, az intuíciója, rá nem tudsz úgy felkészülni, mint 28 másik irányítóra. Ez ellentmond annak, hogy nem olvassa jól a védelmet. Védelmet "jól olvasni" ezen a szinten akkor lehet, ha az ember rettenetesen felkészül". Ezért számomra inkább az a kérdés, hogy ő még mindig ugyanúgy felkészül a másik 31 másik csapatra, mint 2012-13-ban? Nem tudom, de erről később.És nem mellékesen-ehhez mondjuk abszolút nem értek, így a "szakértőkre" hallgatok, de RW protection hívásai nem igazán kimagaslóak. Most ő hívja ezeket a center helyett, hogy megkönnyítse Nowak dolgát (legalábbis kb 2 meccsel ezelőtt,még így volt).Ugye ez csak vicc? Évi +20 millát kap amiért már illene megtanulni olvasni a védelmeket. Vagy Payton, Brady, A-Rod, Brees, stb. vajon mit csinálnak a pénzükért?
undisputedly
Tessu
Valójában nincsenek nagyon rossz meccsei,- GB elleni NFC döntő mondjuk az volt- de olyan nagyon jók sincsenek. A 300 yard nem szokott összejönni, 2 TD is ritkán (ma már lábon sem). Azért nehéz megítélni, mert időnként hátán viszi a csapatot, időnként elmanagelgeti a meccset. Nehéz megítélni, mert a pályája elején annyira kiragyogott (ő ás RGIII), hogy azt gondoltuk, igen megvan a következő generációs nagy franchise QB, egy srác, aki lábon Vick, csapatvezetésben Brady. És emlékezzünk, hogy mennyit videózott elemzett, mennyit melózott. Sosem felejtem, amikor Robb végigment az öltözőn, és megállt RW szekrényénél.Ott látszott, hogy ő a mi Benjáminunk.
Én anno leírtam nyáron mit gondolok, leírtam, hogy szerintem nem annyira felkészült, vagy nem érzi a zsebet -utóbbi nem igaz, tehát marad előbbi- nem tudja néha a playeket, nem hív át jól, és benne van a zacsikban. Ezt tartom, de azt lehet nem írtam, hogy mennyire rossz ezt látni, mert nagyon szeretem Russellt.
Továbbra is azt gondolom, hogy Bevell+Wilson+Cable nem működik, az egyiknek menni kell. Most egyik sem fog, de szerintem év végén elbúcsúzunk Darelltől. Nem érdemelné, én őt jónak tartom, de nagyon nem működik ez a dolog... ahhoz kell egy fal, futójáték a diverzifikációhoz, és egy olyan kar, ami Wilsonnak statikusan nincs.
Egyik sem adott, folyamatos misleadeket hív mintha csak folyamatosan el kéne titkolni valamilyen gyengeséget.
Ez nem Pete Carroll foci, az ugyanis az erősségekre épít. Megjegyzem, annyi megtévesztéssel próbálkozik, hogy már az lenne a mislead, ha egy 3 elkapós felállásból passzjátékot indítanánk.
Vicces, hogy Kearset tradelnétek, az egyetlen, akiben bízik Wilson.
Lynch... Bills debüt óta imádom a csávót. 30 már kor egy RB-nél, nyílván kopik, de ő mindig látott elsősorban, jól mozgott laterálisan, és erős volt(valójában nagyon fifikás játékos). Ha esetleg lenne 3-4 lépése felgyorsulni az utazóra, akkor ott még lehetne csoda, de sajnos erről közel sincs szó.
Köszi mindenkinek!
üdv
H.
több mint 10 éve
Ennél az O-nal nincs szanalmasabb a ligában.Ezzel erőst vitatkoznék. Csak példaként a mi diviziónkban is tudnék csapatot mutatni sajnos.
undisputedly
(Remélem Lockette kiheveri hamar.)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
És nem mellékesen-ehhez mondjuk abszolút nem értek, így a "szakértőkre" hallgatok, de RW protection hívásai nem igazán kimagaslóak. Most ő hívja ezeket a center helyett, hogy megkönnyítse Nowak dolgát (legalábbis kb 2 meccsel ezelőtt,még így volt).Ugye ez csak vicc? Évi +20 millát kap amiért már illene megtanulni olvasni a védelmeket. Vagy Payton, Brady, A-Rod, Brees, stb. vajon mit csinálnak a pénzükért?
undisputedly
több mint 10 éve
Nem volt szép meccs. De megvan. .500 a szezon felében nem olyan szörnyű. A bye week talán nagyon jókor jött.......
több mint 10 éve
nyílván jobbak lennénk egy jó centerrel, inkább az a kérdés h milyen áron tudnánk hozni és az mennyire érné meg.azért sem hiszek a cserében, mert volt egy top egy centerünk évekig, és akkor is hasonlóak voltak a meccseink képe.Tavaly volt egy statisztika, hogy Ungerrel és nélküle milyen átlaggal futunk. Jelentős javulás volt mögötte. Elengedhetetlen szerintem, hogy valahogy megtanuljunk teljes drájvokat vezetni, és ne ez a boom or bust rendszer legyen. Mindenképpen ki kell eszközölni olyan változtatásokat, amelyekkel képesek vagyunk akár 10+ playből álló drájvokat is vezetni, mert ez így nagyon kevés.
(eltekintve attol 4-5 meccstől 2012-2013ban amikor 40-50pontokat szórtunk és bejött offense oldalon minden)
braxa88
És nem mellékesen-ehhez mondjuk abszolút nem értek, így a "szakértőkre" hallgatok, de RW protection hívásai nem igazán kimagaslóak. Most ő hívja ezeket a center helyett, hogy megkönnyítse Nowak dolgát (legalábbis kb 2 meccsel ezelőtt,még így volt).
undisputedly
több mint 10 éve
Tegnap volt egy play, mikor Nowak az életéért kapaszkodott az ellenfél DT-jébe, akit ez nem igazán zavart, mert mire Lynch megkapta a labdát, már ott volt az orra előtt 😀 Egyébként írták a héten, hogy a Cleveland a két veteránt el akarja passzolni, ha annyira szabadulnának tőlük, nem biztos, hogy irreálisan nagy értéket kellene adni értük, más kérdés, hogy a cap gondok miatt meg van kötve a FO keze és más csapatok könnyen ráígérhetnek a Seattle ajánatára.
több mint 10 éve
azért sem hiszek a cserében, mert volt egy top egy centerünk évekig, és akkor is hasonlóak voltak a meccseink képe.Tavaly volt egy statisztika, hogy Ungerrel és nélküle milyen átlaggal futunk. Jelentős javulás volt mögötte. Elengedhetetlen szerintem, hogy valahogy megtanuljunk teljes drájvokat vezetni, és ne ez a boom or bust rendszer legyen. Mindenképpen ki kell eszközölni olyan változtatásokat, amelyekkel képesek vagyunk akár 10+ playből álló drájvokat is vezetni, mert ez így nagyon kevés.
(eltekintve attol 4-5 meccstől 2012-2013ban amikor 40-50pontokat szórtunk és bejött offense oldalon minden)
braxa88
És nem mellékesen-ehhez mondjuk abszolút nem értek, így a "szakértőkre" hallgatok, de RW protection hívásai nem igazán kimagaslóak. Most ő hívja ezeket a center helyett, hogy megkönnyítse Nowak dolgát (legalábbis kb 2 meccsel ezelőtt,még így volt).
Szerkesztette: undisputedly