Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem is lesz trade, sőt, nagy kavarást várok. A sok alsó pick kínálja magát. Az se lepne meg ha nem húznánk centert, így első pickre OG-t várok, sőt lehet még másodikra is az O falba jön ember, hacsak nem marad bent valami ütős WR. DGB jó lenne, de valószínű, hogy kimegy előbb. Húzni fogunk QB-t is alsó rétegből, csak hogy T-Jax-ék idegesek legyenek. Szóval gyakorlatilag bármi lehet, egyedül abban vagyok biztos, hogy TE nem lesz.garrett27Hát a FO nem a feltradekról híres, inkább lefele trédelünk, de hát ki tudja. Szerintem inkább sok pickünk lesz megint. PC-ék szeretnek a hátsó körösökből szemezgetni. Már kíváncsian várom az elsejét. ( nem, nem a felvonulásról beszéltem ) 😊
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Jól látom,hogy a kilencedik héten lesz a bye? Az annyira nem.vészes. A tavalyi elég korán.jött,ha jól emlékszem.Tavaly valóban az első adandó alkalommal, már a negyedik héten pihenőre mentünk. A 49ers környéki másik négy meccs is elég súlyos darálást hoz (vs. Lions, at Bengals, vs. Panthers, at 49ers, at Cowboys), de egyébként nagyjából kiegyensúlyozott a szezon. Az utolsó nyolc meccsből ötöt otthon játszunk majd.
Annyira nem vészes a schedule,habár a 9ershez menni rövid héten az biztosan nem lesz kellemes.undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Szerintem is lesz trade, sőt, nagy kavarást várok. A sok alsó pick kínálja magát. Az se lepne meg ha nem húznánk centert, így első pickre OG-t várok, sőt lehet még másodikra is az O falba jön ember, hacsak nem marad bent valami ütős WR. DGB jó lenne, de valószínű, hogy kimegy előbb. Húzni fogunk QB-t is alsó rétegből, csak hogy T-Jax-ék idegesek legyenek. Szóval gyakorlatilag bármi lehet, egyedül abban vagyok biztos, hogy TE nem lesz.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Jól látom,hogy a kilencedik héten lesz a bye? Az annyira nem.vészes. A tavalyi elég korán.jött,ha jól emlékszem.Annyira nem vészes a schedule,habár a 9ershez menni rövid héten az biztosan nem lesz kellemes.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
telefonálgatunk mi is: www.nationalfootballpost.com/source-northwestern-quarterback-trevor-siemian-called-by-11-nfl-teams-in-last-two-days/
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
én nagyon várom, hogy majd tradelünk jobbra balra... nagyon sok pickünk van, úgy sem fog annyi játékos megragadni, szóval én biztos vagyok benne, hogy lesz egy jó pár trade és több lesz a feltrade... főleg 2. közepére fogunk sztem feltradelni, ha valaki tetszetős odáig csúszik.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Szerintem nem lesz bent a 2. kör végén.BigBaltazarItt még belefér: www.nfl.com/news/story/0ap3000000487830/article/2015-sevenround-nfl-mock-draft-round-2
😊
több mint 9 éve
Szerintem nem lesz bent a 2. kör végén. A gáz az, hogy olyan későn jön az első pickünk, hogy senki nem tudja előre megtervezni, hogy ki marad bent és ki megy ki azok közül akiket kinéztünk. Ebből szvsz BPA lesz Persze nem azt jelenti, hogy nem lesz közte need, de inkább olyan pickjeink lesznek majd amiket a "gép" dob.Mindenki Grasut akarja: espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/12792/voters-want-hroniss-grasu-as-a-seahawks-draft-picktejbegrrr!!!nagyon helyesen teszik... bár sztem már nem lesz boardon és PC-ék sem needre szoktak húzni első sorban... kevés esélyt látok rá, h románnal bővüljünk 😀SeaSzilaHawk
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Mindenki Grasut akarja: espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/12792/voters-want-hroniss-grasu-as-a-seahawks-draft-picktejbegrrr!!!nagyon helyesen teszik... bár sztem már nem lesz boardon és PC-ék sem needre szoktak húzni első sorban... kevés esélyt látok rá, h románnal bővüljünk 😀
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Mindenki Grasut akarja: espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/12792/voters-want-hroniss-grasu-as-a-seahawks-draft-pick
több mint 9 éve
Mert ő megteheti hogy több milliós Lamborghini-n áll😀 (Ez az 1 millió, a FB lájk-jait jelentené)
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nem akartam megint belinkelni de tökéletes lett 😀 imádnám ha IRL is ez lenne63: R2P31
G A.J. CANN
SOUTH CAROLINA
95: R3P31
DT MICHAEL BENNETT
OHIO STATE
112: R4P13
WR TYLER LOCKETT
KANSAS STATE
130: R4P31
OT TY SAMBRAILO
COLORADO STATE
134: R4P35
DE SHAQUILLE RIDDICK
WEST VIRGINIA
167: R5P31
C B.J. FINNEY
KANSAS STATE
170: R5P34
WR KENNY BELL
NEBRASKA
181: R6P5
CB DAMIAN SWANN
GEORGIA
209: R6P33
ILB ZACH VIGIL
UTAH STATE
214: R6P38
RB MICHAEL DYER
LOUISVILLE
248: R7P31
DE FRANK CLARK
MICHIGAN
több mint 9 éve
hagyjál már a Funchesseddel 😀DGB érdekelne bennünket, de nem számítunk rá, hogy meg tudjuk szerezni:Magánvélemény: smoke screen. Szerintem valaki mást akarunk, ezért kicsit hype-oljuk a többi WR-t, hogy egy esetleges fel-trade reálissá válljon a többi célpont esetében, vagy csak egyszerűen csússzon. Ne adj Isten hogy Funchess legyen az. 😊Medvepapa
www.draftinsider.net/blog/?p=10495tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
DGB érdekelne bennünket, de nem számítunk rá, hogy meg tudjuk szerezni:Magánvélemény: smoke screen. Szerintem valaki mást akarunk, ezért kicsit hype-oljuk a többi WR-t, hogy egy esetleges fel-trade reálissá válljon a többi célpont esetében, vagy csak egyszerűen csússzon. Ne adj Isten hogy Funchess legyen az. 😊
www.draftinsider.net/blog/?p=10495tejbegrrr!!!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
DGB érdekelne bennünket, de nem számítunk rá, hogy meg tudjuk szerezni:www.draftinsider.net/blog/?p=10495
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Dehogy 2011-ben már okozott egy földrengést😀ugyan 😀Föld napja és Lynch születésnapja a mai napon. Véletlen? Nem hinném.Ugye nem a buta mint a föld mondásra próbáltál utalni? 😀silent7939
😊funkyparduc
az elementáris erőre értettem 😊funkyparduc
több mint 9 éve
Föld napja és Lynch születésnapja a mai napon. Véletlen? Nem hinném.Ugye nem a buta mint a föld mondásra próbáltál utalni? 😀
😊funkyparduc
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Mééé kell rögtön az idegbajos infarktus gyanús mérkőzésekkel kezdeniii😀 Viccet félretéveespn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/118457/game-by-game-predictions-seattle-seahawkswww.nfl.com/schedules/2015/REG/SEAHAWKSIrtózatosan erős a sorsolásunk. Talán még a tavalyi évnél is keményebb...Sonics
braxa88
11-5-öt hoztak ki előzetesen, kb. reálisnak tűnik, de legyen ez inkább a minimum.Aguirre
a Bengals ellen szerintem nyerünk.
Amik nagyon parák, Packers, 49ers, Ravens,
Na de még ott a draft, reméljük a szezonra a legjobbakat😊
De ahogy nézem a címvédőnek elég jól áll a szezonkezdet..
több mint 9 éve
Aguirre
341
espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/118457/game-by-game-predictions-seattle-seahawkswww.nfl.com/schedules/2015/REG/SEAHAWKSIrtózatosan erős a sorsolásunk. Talán még a tavalyi évnél is keményebb...Sonics
braxa88
11-5-öt hoztak ki előzetesen, kb. reálisnak tűnik, de legyen ez inkább a minimum.
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Nem tudom ki nézi e a Deadliest Catch című rákhalászokról szóló reality-t a discovery-n, de a Northwestern legénysége is hawks drukker. Bár Siettleiek így nem csodálom. Igaz a kép a Denver-Hawks SB előtt készült😊s17.postimg.org/vx3qjzvcf/16593_10152245636805820_408450279_n.jpg
több mint 9 éve
www.nfl.com/schedules/2015/REG/SEAHAWKSIrtózatosan erős a sorsolásunk. Talán még a tavalyi évnél is keményebb...
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
www.nfl.com/schedules/2015/REG/SEAHAWKSRams ellen kezdünk 19.00s időpontban (Fishernek van fél éve h felkészüljön a trükkjeivel), 2-héten SNF GreenBayben, össz 4 későesti meccs. csütörtöki meccsen SFban játszunk.
akár 0-2vel is kezdhetünk
több mint 9 éve
Megy a mock ezerrel, de gyanítom PC-ék megint totál mást húznak.Mondjuk amíg ott vagyunk a tűz közelében addig nincs miről beszélni. Brittel, Sweezy-vel, félrokkant LOB-al ott voltunk egyetlen play-re a 2. gyűrűtől. A kérdés inkább az, hogy a folyamatosan lenyúlt, átalakult edző csapat mennyit tud kihozni az újoncokból, na és persze az utóbbi évek zöldfülűiből. Ezért leszek kíváncsi különösen pl.: Marsh, Norwood, Michael, Richardson (feltéve hogy össze tudják drótozni)Matthews idei teljesítményére. Még mindig bízom a stábban, de offense oldalon most sok a kérdőjel. Nekem nagyon kellene egy jó WR és egy jó O fal ember, akkor nyugodtabb is lennék. Ja és remélem Graham nem a Harvin féle ívet futja be😉 !
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
mockoltam egyet megint:A WR pick-ek annyira nem tetszenének, főleg Montgomery, amúgy ok. A Halliday pick különösen tetszene. Artis-Payne szerintem nem illene a mi backfield-ünkre. Szerintem kizárt, hogy ne hozzunk OT-t, nem csak Britt miatt, hanem mert Okung UFA lesz jövőre. Wagenmann meg a posztjának a Luke Willson-ja lenne. 😊
mit szóltok?braxa88
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Nem hiszem,hogy bárki véleményét le kellene hurrogni. Főleg,ha nem csak látatlanban vagdalkozik,de még akkor sem,ha igen.Bárki ír, én elolvasom. Nem olyan nagy a bowl.hu-s Hawks tábor,hogy ilyen indulatokat generaljon.