Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem a kulcs a pass rush lesz. Nyomás alatt kell tartani Casselt, hogy hibázzon, mert Caryt Dez szénné égeti, Williams meg sebességből veri meg 10/8szor. Dallas fal ellen ez nem lesz egyszerű, szóval jó lenne a támadóknak is hozzátenni valamit. Nem a legjobb passzban lévő ellenféllel játszunk, kevés hibával meglehet.Könnyen lehet, hogy Bryantre Shermant állítjuk rá, oldaltól függetlenül.
Nadal17
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Szerintem a kulcs a pass rush lesz. Nyomás alatt kell tartani Casselt, hogy hibázzon, mert Caryt Dez szénné égeti, Williams meg sebességből veri meg 10/8szor. Dallas fal ellen ez nem lesz egyszerű, szóval jó lenne a támadóknak is hozzátenni valamit. Nem a legjobb passzban lévő ellenféllel játszunk, kevés hibával meglehet.
több mint 10 éve
Richardsont még mindig nem aktivaljuk... buzizhatunk a kurvalassú és semmi extrára nem képes Kearseszel...
több mint 10 éve
mult heti W-vel együtt az idei és az elmult 2 szezon SB helyszínén játszottunk az idei és az elmult 2 alapszakaszban. ezek alatt 0TDt és össz 9pontot kaptunk.(0,6,3).Giantssel játszottunk 13-ban
(2013: Jets-NJ, 2014: cards-Glendale, most:49ers-Santa Clara)
😊
idén is visszatérünk még oda 😉
(saját stat, nem twitteren összevadászott 😀 )
braxa88
több mint 10 éve
Seahawks LT Russell Okung (toe) is listed as doubtful for Week 8.vs Greg Hardy.
atyaisten. ezzel elmondhatatlanul nagyot csökkentek az esélyeink 😕
több mint 10 éve
mult heti W-vel együtt az idei és az elmult 2 szezon SB helyszínén játszottunk az idei és az elmult 2 alapszakaszban. ezek alatt 0TDt és össz 9pontot kaptunk.(0,6,3). (2013: Jets-NJ, 2014: cards-Glendale, most:49ers-Santa Clara)
😊
idén is visszatérünk még oda 😉
(saját stat, nem twitteren összevadászott 😀 )
Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
Baldwiné a leghosszabb élő, drop nélküli elkapási sorozat a ligában. 84 elérhető labdát fogott meg úgy, hogy közben egyet sem ejtett el.Meg amúgy is Doug bácsinak vannak jó húzásai 😊
tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
Bennett spoke about having talked to the team last week:.The theme, he said, was believing in each other, that each player will do the job they are being asked to do.
That includes, Bennett said, “believing that I’m not going to jump offsides.’’
több mint 10 éve
Baldwiné a leghosszabb élő, drop nélküli elkapási sorozat a ligában. 84 elérhető labdát fogott meg, mióta legutóbb elejtett egyet.
Szerkesztette: tejbegrrr!!!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Rawls nem játzshat vasárnap.Az a baj, hogy a mi offensünk nem alkalmas arra, hogy valaki "berobbanjon". Passzjátékban legalábbis. Nem pusztán a támadófal botrányos/szégyenteljes minősége miatt, de más tényezők közrejátszása okán sem.
ezért is jött Bryce Brown
többi sérüléssel bajlódó arc valszeg játhszat. jó hír nagyon.
Richardsontól berobbanást várok 😉
braxa88
Egyrészt nem passzolunk annyit, hogy rendszeresen 6-7+ elkapása legyen valamelyik elkapónknak, másrészt a playcall sem hegyezi ki a játékokat egy-egy elkapóra (még Jimmyre sem sikerül, pedig ott a szándék meg van Bevell részéről), harmadrészt pedig RW sem igen tud rendesen összeszokni az elkapókkal.
Pedig valóban jó lenne P-Richtől egy erős szezont látni, állítólag gyorsabb,mint volt 😊
több mint 10 éve
Rawls nem játzshat vasárnap.ezért is jött Bryce Brown
többi sérüléssel bajlódó arc valszeg játhszat. jó hír nagyon.
Richardsontól berobbanást várok 😉
több mint 10 éve
Srácok, szerintetek mi lesz a vasárnapi meccs kimenetele? Elvileg Dez Bryant edzésbe állt, (de szerintem még nem lép pályára ellenünk). Kellene nagyon egy jó win, jó kis önbizalom dopping a fiuknak.Idegenben, egy olyan védelem ellen akik a pats ellen is szereztek sackeket....
Oszi
Nekik minden mindegy, játszhatnak bevállalósan, és ha beakad pár nagyobb játék...
Továbbra is hajlamosak vagyunk kényelmesen játszani a végén, szóval én azt mondom, hogy 3-4 pontos győzelemre számítok, de az is benne van, hogy simán kikapunk.
több mint 10 éve
Srácok, szerintetek mi lesz a vasárnapi meccs kimenetele? Elvileg Dez Bryant edzésbe állt, (de szerintem még nem lép pályára ellenünk). Kellene nagyon egy jó win, jó kis önbizalom dopping a fiuknak.
több mint 10 éve
Bennett = NFC Defensive Player of the WeekMég pár ilyet kérnénk szerintem 😀
tejbegrrr!!!
Számokat nem ellenőriztem, másik fórumról copyzom:
i.imgur.com/MmMtMbk.png
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Bennett = NFC Defensive Player of the Week
több mint 10 éve
Mivel adnak minket élőben a sporttv-n, akkor elvileg win lesz 😀
több mint 10 éve
Bevellnek meg ne mutassa valaki, hogy a Raiders milyen TD-ket csinált WR screenekből, mert egész meccsen ezt erőltetné.Bevell szar!
Nadal17
www.youtube.com/watch?v=56ouV52YbJA
több mint 10 éve
Bevellnek meg ne mutassa valaki, hogy a Raiders milyen TD-ket csinált WR screenekből, mert egész meccsen ezt erőltetné.
több mint 10 éve
Lane visszatérhet a pintyverésre a 10. fordulóba (feltéve, ha egy hét practice elég a meccshez) : )Burley pedig már a héten visszatérhet.
"Jeremy Lane's recovery from the wrist and knee injuries he sustained in the Super Bowl is coming down the home stretch as coach Pete Carroll said Monday that the team is eyeing Week 10 for his return to practice.
Seattle's health at nickelback will improve before then with Marcus Burley returning this week from his broken thumb, which required surgery and sidelined him for the last three games. Burley began the season as Seattle's nickelback, filling in while Lane continued his rehab from a torn ACL and a gruesomely broken wrist."
mynorthwest.com/292/2834502/Injury-notes-Seahawks-eying-Week-10-for-Jeremy-Lanes-return-to-practice
Lassan kezd összeállni a D# : )
Szerk: A héten Hill, Dobbs, Lewis és Coleman is visszatérhet!
több mint 10 éve
amugy Bennett 6,5 sackkel holtversenyben vezeti a ligátIgen, mondjuk valahogy a negyedik negyedekben amikor kellene egy sack, vagy egy TFL, akkor nem virgonckodnak.
utoljára talán Patrick Kerney idejében volt ilyen nálunk. Bennett a Packers meccs óta talán 1 offsideot mutatott be és talán a D legjobbja. ettől függetlenül nem hiszem h 15+sackes szezont csinálna.
Avril is hasonlóan jó.
braxa88
Bennett 7 mérkőzés alatti 6,5 sackje kicsit felülreprezentálja, mert ennek több, mint 50%-a most jött a 9ers ellen. Igaz halkan jegyzem meg, hogy a többi játékosnál is általában van egy vagy két olyan meccs, ami nagyon megnyomja a számaikat, szóval nem akarom elvenni tőle, mert ő legalább nem holdoutolt, hanem a pályán próbálja megmutatni, hogy többet érdemel anyagilag. Ez mondjuk nem teszi semmissé, hogy az első 3-4 fordulóban rajta ment el 1,5 meccs kb.
Amúgy nagyon szépen mutatnak a sack számok, és a falembereknél szerintem egy vízválasztó terminológiaként lett használatos, hogy 10+ sackes játékos-e valaki, vagy sem, de inkább a pressure ami számít, mert nem mindig konvertálódik át a nyomásgyakorlás sackbe, de ennek ellenére valóban jó lenne végre egy "10+ sackes" játékos.
Szerk: Amúgy Bennettnél még a sackek mellett Tampa Bay-es kép van : D (?)
több mint 10 éve
twitter.com/prich10/status/658662147518431232
több mint 10 éve
amugy Bennett 6,5 sackkel holtversenyben vezeti a ligátutoljára talán Patrick Kerney idejében volt ilyen nálunk. Bennett a Packers meccs óta talán 1 offsideot mutatott be és talán a D legjobbja. ettől függetlenül nem hiszem h 15+sackes szezont csinálna.
Avril is hasonlóan jó.
több mint 10 éve
majdnem: Carroll said they put in Alvin Bailey to give some rest to Garry Gilliam due to his ankle injury. A Panthers ellen összeszedett sérülés miatt pihentették olykor.én nem láttam. de akkor érthető.Bailey 24 snap alatt engedett 2 sacket. szuper-Nekem úgy rémlik, Gilliam megsérült.
mondjuk nem értem ha már variálunk a falon meccs közben akkor miért Gilliamet kapjuk le
cowboys ellen csak a W elfogadható. nincs mese
braxa88
tejbegrrr!!!
braxa88
Szerkesztette: tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
én nem láttam. de akkor érthető.Bailey 24 snap alatt engedett 2 sacket. szuper-Nekem úgy rémlik, Gilliam megsérült.
mondjuk nem értem ha már variálunk a falon meccs közben akkor miért Gilliamet kapjuk le
braxa88
tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
Bailey 24 snap alatt engedett 2 sacket. szuper-Nekem úgy rémlik, Gilliam megsérült.
braxa88