Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Lane visszatérésével újra a régi fényében fog tündökölni a védelem, meglássátok!
Sebii
Reméljük, habar egy kettős keztores után egy év kihagyással visszaterve szerintem rozsdás lesz, és ő is leginkább a slotban jó.

Nekünk ez elethalal meccs, arra számítok, hogy kockaztatunk a readoptionnel, és egy adok-kapok meccsen gw drajvval nyerünk.
undisputedly
tud ő szélen is játszani. tavaly nemegyszer álltunk úgy fel, h Sherman balon, Lane jobbon,MAxwell pedig slotban. eléggé működött.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Lane visszatérésével újra a régi fényében fog tündökölni a védelem, meglássátok!
Sebii
Reméljük, habar egy kettős keztores után egy év kihagyással visszaterve szerintem rozsdás lesz, és ő is leginkább a slotban jó.

Nekünk ez elethalal meccs, arra számítok, hogy kockaztatunk a readoptionnel, és egy adok-kapok meccsen gw drajvval nyerünk.
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 964
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/RapSheet/status/670717983896043521

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Lynch melett Richardson és Irvin sem játszik vasárnap.
Lewis kérdéses
többiek játszhatnak.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 917 — no es importante
😊 21:30

www.gohuskies.com/fls/30200/gameday_applecup/images/2015_Apple_Cup_Logo.png

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊
undisputedly
elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
de direkt ugy akartam kihozni h mivan akkor ha kikapunk a PIT, MIN, ARI hármastól. és az jött ki h igy is benn vagyunk
braxa88
Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.

Persze, lehet, hogy a Steelerst kapjuk el, vagy a kulcsjátékosait vélhetően már pihentető Arizonát, de szerintem egy meg lesz.

A Ravensnél ugye kidőlt a fél csapat, Flacco is, szóval az kötelező. Browns szintúgy, illetve illene a tavalyihoz hasonlóan otthon elverni a Kosokat is.
undisputedly
A háromból az egyik szerintem is meg lesz. Én is végigzongoráztam pár lehetőséget, amik alapján az Atlanta lehet veszélyes, ha a Pantherstől legalább 1 meccset elvesznek, de a többit a Vikes kivételével hozzák. Valószínűleg nekünk is az a meccs lesz a legfontosabb. A lényeg, hogy 3 vereség nem nagyon fér bele, de 2 -vel még nagyon jók az esélyek.
Nadal17
Én optimistán látom, lesz ott 2 win😊
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
undisputedly
de direkt ugy akartam kihozni h mivan akkor ha kikapunk a PIT, MIN, ARI hármastól. és az jött ki h igy is benn vagyunk
braxa88
Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.

Persze, lehet, hogy a Steelerst kapjuk el, vagy a kulcsjátékosait vélhetően már pihentető Arizonát, de szerintem egy meg lesz.

A Ravensnél ugye kidőlt a fél csapat, Flacco is, szóval az kötelező. Browns szintúgy, illetve illene a tavalyihoz hasonlóan otthon elverni a Kosokat is.
undisputedly
A háromból az egyik szerintem is meg lesz. Én is végigzongoráztam pár lehetőséget, amik alapján az Atlanta lehet veszélyes, ha a Pantherstől legalább 1 meccset elvesznek, de a többit a Vikes kivételével hozzák. Valószínűleg nekünk is az a meccs lesz a legfontosabb. A lényeg, hogy 3 vereség nem nagyon fér bele, de 2 -vel még nagyon jók az esélyek.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
undisputedly
braxa88

több mint 10 éve
Jó játékot 😀

espn.go.com/nfl/playoffs/machine

NFC nálam:

East --> Dallas 8-8 (Giants is 8-8, de tiebreakert bukják)
North --> Green Bay 12-4 (Viking 9-7-el bukja a WC tiebreakert)
South --> Panthers 15-1
West --> Cardinals 14-2

undisputedly
több mint 10 éve
Jó játékot 😀

espn.go.com/nfl/playoffs/machine

NFC nálam:

East --> Dallas 8-8 (Giants is 8-8, de tiebreakert bukják)
North --> Green Bay 12-4 (Viking 9-7-el bukja a WC tiebreakert)
South --> Panthers 15-1
West --> Cardinals 14-2

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Ez volt már? Kiégette mára az agyam...

www.youtube.com/watch?v=2IxoMpfVRcM

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
The sports hernia surgery for Seahawks RB Marshawn Lynch was completed this morning, source said. Things went fine, hope is for late Dec.
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Lynchet műtik!
Helmut Zimmer
Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Oszi
Playoffra visszatér 😊
Nadal17
 www.youtube.com/watch?v=s2R2sH2ScBM
😊
több mint 10 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 514 — Seahawks fan
Lynchet műtik!
Helmut Zimmer
Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Oszi
Playoffra visszatér 😊
Nadal17
Hát sajnos nem valószínű, hogy siettetni kellene neki a gyógyulást....

több mint 10 éve
Lynchet műtik!
Helmut Zimmer
Oszi
Playoffra visszatér 😊
több mint 10 éve
Lynchet műtik!
Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Lynchet műtik!
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
https://www.youtube.com/img/desktop/yt_1200.png
YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.

Vegyetek cukrot neki! Mondjuk Rawls nem viccel.
több mint 10 éve
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/631644793_18555551332031433_6318853998607238413_n.jpg?stp=c204.0.615.614a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=110&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=j2IW3w1TpRUQ7kNvwGj708m&_nc_oc=Adrx-yZznHdw10f1CfXaxizZBK_dmMiVvUCvxpVjXHk81CHBZp7AeZJEhHfTVMm5oCo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=OOIKnUd5xkZBPJ4ppmCrzA&_nc_ss=7a30f&oh=00_AfzA62KI6g6Cj0QC0gwhuEA1Un4g-zImNWfOE7WnB2BQpQ&oe=69C3C120
NFL on Instagram: "Double-tap to wish @seahawks TE @thejimmygraham a happy birthday!"
93K likes, 1,210 comments - nfl on November 24, 2015: "Double-tap to wish @seahawks TE @thejimmygraham a happy birthday!".

Boldog szűlinapóót...boldog szűlínaaapóót.... boldog szűlínaaapóót Jimmy.... boldog szűlínaaapóót!!! 😊
több mint 10 éve
Egy statisztika szerint nem nyertünk az Rw -érában meccset, ha az ellenfél 25 pont felett termelt.

Nem tudom odaát Bb mennyire jött rendbe, de egy adok-kapokbol nem fogunk velhetoen jól kijonni.

Irvin és Lynch velhetoen out.
P-Rich és Lewis rendben lehetnek.

Go Hawks!
undisputedly
ezért is lesz nagyon nehéz meccs

valszeg Baldwin is rendbe jön.
és Lane visszatérhet, ergo Cary Wt nem akarom pályán látni. Sherman mellett Lane, Burley és Shead jó sor. persze a steelers szétszedi.

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
Egy statisztika szerint nem nyertünk az Rw -érában meccset, ha az ellenfél 25 pont felett termelt.

Nem tudom odaát Bb mennyire jött rendbe, de egy adok-kapokbol nem fogunk velhetoen jól kijonni.

Irvin és Lynch velhetoen out.
P-Rich és Lewis rendben lehetnek.

Go Hawks!
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Mi a véleményetek Lewis-ról, az utóbbi két mérkőzés alapján?
Oszi
Az tisztán látszott a mozgásán, hogy nem volt birkózó a középsuliban/főiskolán.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Oszi
Jobb, mint Nowak, az biztos. Én azt mondanám, hogy nem lóg ki jobban a sorból, mint Britt.
több mint 10 éve