Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
tud ő szélen is játszani. tavaly nemegyszer álltunk úgy fel, h Sherman balon, Lane jobbon,MAxwell pedig slotban. eléggé működött.Lane visszatérésével újra a régi fényében fog tündökölni a védelem, meglássátok!Reméljük, habar egy kettős keztores után egy év kihagyással visszaterve szerintem rozsdás lesz, és ő is leginkább a slotban jó.
Sebii
Nekünk ez elethalal meccs, arra számítok, hogy kockaztatunk a readoptionnel, és egy adok-kapok meccsen gw drajvval nyerünk.
undisputedly
több mint 10 éve
Lane visszatérésével újra a régi fényében fog tündökölni a védelem, meglássátok!Reméljük, habar egy kettős keztores után egy év kihagyással visszaterve szerintem rozsdás lesz, és ő is leginkább a slotban jó.
Sebii
Nekünk ez elethalal meccs, arra számítok, hogy kockaztatunk a readoptionnel, és egy adok-kapok meccsen gw drajvval nyerünk.
több mint 10 éve
Lane visszatérésével újra a régi fényében fog tündökölni a védelem, meglássátok!
több mint 10 éve
twitter.com/RapSheet/status/670717983896043521

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Lynch melett Richardson és Irvin sem játszik vasárnap.Lewis kérdéses
többiek játszhatnak.
több mint 10 éve
😊 21:30www.gohuskies.com/fls/30200/gameday_applecup/images/2015_Apple_Cup_Logo.png

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én optimistán látom, lesz ott 2 win😊A háromból az egyik szerintem is meg lesz. Én is végigzongoráztam pár lehetőséget, amik alapján az Atlanta lehet veszélyes, ha a Pantherstől legalább 1 meccset elvesznek, de a többit a Vikes kivételével hozzák. Valószínűleg nekünk is az a meccs lesz a legfontosabb. A lényeg, hogy 3 vereség nem nagyon fér bele, de 2 -vel még nagyon jók az esélyek.Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
undisputedly
de direkt ugy akartam kihozni h mivan akkor ha kikapunk a PIT, MIN, ARI hármastól. és az jött ki h igy is benn vagyunk
braxa88
Persze, lehet, hogy a Steelerst kapjuk el, vagy a kulcsjátékosait vélhetően már pihentető Arizonát, de szerintem egy meg lesz.
A Ravensnél ugye kidőlt a fél csapat, Flacco is, szóval az kötelező. Browns szintúgy, illetve illene a tavalyihoz hasonlóan otthon elverni a Kosokat is.
undisputedly
Nadal17
több mint 10 éve
A háromból az egyik szerintem is meg lesz. Én is végigzongoráztam pár lehetőséget, amik alapján az Atlanta lehet veszélyes, ha a Pantherstől legalább 1 meccset elvesznek, de a többit a Vikes kivételével hozzák. Valószínűleg nekünk is az a meccs lesz a legfontosabb. A lényeg, hogy 3 vereség nem nagyon fér bele, de 2 -vel még nagyon jók az esélyek.Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
undisputedly
de direkt ugy akartam kihozni h mivan akkor ha kikapunk a PIT, MIN, ARI hármastól. és az jött ki h igy is benn vagyunk
braxa88
Persze, lehet, hogy a Steelerst kapjuk el, vagy a kulcsjátékosait vélhetően már pihentető Arizonát, de szerintem egy meg lesz.
A Ravensnél ugye kidőlt a fél csapat, Flacco is, szóval az kötelező. Browns szintúgy, illetve illene a tavalyihoz hasonlóan otthon elverni a Kosokat is.
undisputedly
több mint 10 éve
Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
undisputedly
braxa88
több mint 10 éve
Jó játékot 😀elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
espn.go.com/nfl/playoffs/machine
NFC nálam:
East --> Dallas 8-8 (Giants is 8-8, de tiebreakert bukják)
North --> Green Bay 12-4 (Viking 9-7-el bukja a WC tiebreakert)
South --> Panthers 15-1
West --> Cardinals 14-2
WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊
undisputedly
több mint 10 éve
Jó játékot 😀espn.go.com/nfl/playoffs/machine
NFC nálam:
East --> Dallas 8-8 (Giants is 8-8, de tiebreakert bukják)
North --> Green Bay 12-4 (Viking 9-7-el bukja a WC tiebreakert)
South --> Panthers 15-1
West --> Cardinals 14-2
WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
The sports hernia surgery for Seahawks RB Marshawn Lynch was completed this morning, source said. Things went fine, hope is for late Dec.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=s2R2sH2ScBMPlayoffra visszatér 😊Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
Oszi
Nadal17
😊
több mint 10 éve
Hát sajnos nem valószínű, hogy siettetni kellene neki a gyógyulást....Playoffra visszatér 😊Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
Oszi
Nadal17
több mint 10 éve
Playoffra visszatér 😊Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
Oszi
több mint 10 éve
Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Lynchet műtik!
több mint 10 éve
Boldog szűlinapóót...boldog szűlínaaapóót.... boldog szűlínaaapóót Jimmy.... boldog szűlínaaapóót!!! 😊
több mint 10 éve
Egy statisztika szerint nem nyertünk az Rw -érában meccset, ha az ellenfél 25 pont felett termelt.ezért is lesz nagyon nehéz meccs
Nem tudom odaát Bb mennyire jött rendbe, de egy adok-kapokbol nem fogunk velhetoen jól kijonni.
Irvin és Lynch velhetoen out.
P-Rich és Lewis rendben lehetnek.
Go Hawks!
undisputedly
valszeg Baldwin is rendbe jön.
és Lane visszatérhet, ergo Cary Wt nem akarom pályán látni. Sherman mellett Lane, Burley és Shead jó sor. persze a steelers szétszedi.
Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
Egy statisztika szerint nem nyertünk az Rw -érában meccset, ha az ellenfél 25 pont felett termelt. Nem tudom odaát Bb mennyire jött rendbe, de egy adok-kapokbol nem fogunk velhetoen jól kijonni.
Irvin és Lynch velhetoen out.
P-Rich és Lewis rendben lehetnek.
Go Hawks!
több mint 10 éve
Mi a véleményetek Lewis-ról, az utóbbi két mérkőzés alapján?Az tisztán látszott a mozgásán, hogy nem volt birkózó a középsuliban/főiskolán.
Oszi
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Mi a véleményetek Lewis-ról, az utóbbi két mérkőzés alapján?Jobb, mint Nowak, az biztos. Én azt mondanám, hogy nem lóg ki jobban a sorból, mint Britt.
Oszi
több mint 10 éve
Mi a véleményetek Lewis-ról, az utóbbi két mérkőzés alapján?