Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Wagner,Lynch,E.T., Sherm és Kancellár került be a probowl keretbe.Boldog karácsonyt! Az új évre meg azt kívánom a 12. embernek, hogy a probowlereinknek január végén ne nagyon legyen idejük holmi gálameccsen bohóckodni! 😊
Boldog Karácsonyt Minden Forumozonak! 😊undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Bejgliben gazdag Karácsonyt Mindenkinek!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Megnéztem a pro bowl keretet, no comment! Boldog Karit Srácok! 😊
több mint 9 éve
Wagner,Lynch,E.T., Sherm és Kancellár került be a probowl keretbe.Boldog Karácsonyt Minden Forumozonak! 😊
több mint 9 éve
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Négy napig offline voltam, de az eredményt nagy nehezen megszereztem. Fantasztikus, hogy az Arizonát az otthonukban így elkaptuk. Na megyek le is szedem a meccset ahogy Undi javasolta. Csak így tovább. A kosokat megverni a CLinken kötelező, ésakkor meglehet a 1st seed. Két hónapja ki hitte volna?Go Hawks!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
aricsiek nem vették észre bumm 😀 Sanyi olyan vakon h hihetetlen. elkezdi sorolni a Lb sor legjobbjait: Wagner, Smith, Morgan... aha. kár h utobbi kettő STer.braxa88Most az ST-n a sor, hogy rendbe kapja magát, és rájuk is fér Ryan kesztyűtlenkedése, Hau 3 kihagyott FG-ja után. Ahogy a Rams ellen is kevesebb izgulnivalónk lenne, ha az első körben nem eszik meg a fake puntot. Kick off és punt returnökre sincs igazán jó megoldás Harvin óta, mondjuk legalább ET-t nem eröltetjük egy balul sikerült negyed után... 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Ami zavart az a sok bünti. Kb. 10-1-re nyertük ezt a csatát és egy pályányit ballagtunk hátrafelé. PC is megjegyezte "Flag Fest" az első félidőben.garrett27A szünetben minden érintett alapos fejmosást kapott a nyilatkozatok szerint, ami hatott, mert az összesen tíz büntetésből egyetlen egy esett a második félidőre. Egyébként meg az Arizona összesen öt yardja is érdekes...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Hill, Simon, Bailey, Richardson, Willson, Turbin. a fiatalok is egyre jobbakmar ha wagne, thomas v wilson öreg 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
aricsiek nem vették észre bumm 😀 Sanyi olyan vakon h hihetetlen. elkezdi sorolni a Lb sor legjobbjait: Wagner, Smith, Morgan... aha. kár h utobbi kettő STer. Kearse: hamstring. ki kell hagynia majd vmennyit. rem Norwood és nem Walters kap többet
több mint 9 éve
King-ről nem sok mindent tudtam kideríteni, dec 11-én kukáztuk valahonnan, viszont biztató volt a játéka. Kearse sérüléséről ki tud valamit? Ricsiék se vették észre, pedig menet közben már civilben járkált.
Ami zavart az a sok bünti. Kb. 10-1-re nyertük ezt a csatát és egy pályányit ballagtunk hátrafelé. PC is megjegyezte "Flag Fest" az első félidőben.
Tukuafu szintén hasznos igazolás volt.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Mehet a gyűjteménybe. Egy szezonon belül nullaztuk a Cardinalst ea a 9erst. Utóbbit mondjuk nem volt nagy szám 😀Szedjetek le a meccset. Élmény volt,ne hagyjátok ki 😊undisputedlyNa fel is kerult tenyardra 😊endorphyn
Nem tudom amúgy mi történt a cards védelmével,de nagyon be lettek alazva.
Bowles agresszív playhívása egy negyedig tudta féken tartani Russt.
Figyelni kell,mert a 9ers olyan harmat,hogy biztosan verik őket a Pintyek,szóval vernunk kell a Ramst,habár már az sem érdekel,ha 5. helyen megyünk a south gyoztesehez. Idén ismét láthatjuk rajatszasban a csapatot.
több mint 9 éve
Szedjetek le a meccset. Élmény volt,ne hagyjátok ki 😊undisputedlyNa fel is kerult tenyardra 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Emlékeim szerint kb 0.7 pont/meccsel vagyunk lemaradva a legkevesebb pontot kapó Detroit mögött. A yardokat vezetjük.yeah
Az nfl történetében 3 olyan csapat volt akik backtoback nyertek a ligat a legkevesebb yard/meccs és a legkevesebb pont/meccs kategóriában. A Detroit a sajtfejuekkel játszik az utolso fordulóban,mi pedig a ramsszel. Amennyiben kb 12-13 ponttal kevesebbet kapunk,mint a Lions,akkor a történelem negyedik ilyen csapata lehetünk 😊
Kiemelnem meg tegnapról,hogy egy db sacket nyeltunk be. Britten kívül jó volt a fal. Britt szégyen,hogy mennyire gyenge.
Richardsontol az a visszafelé mozgasbol történő elkapas gyönyörű volt. Lehet,hogy az idei második korosunkbol jó játékos lesz?
Lynchre nincsenek szavak. Beastmode 😊
Russ földönkívüli. A futott touchdownnal,a stiffarm és a testcsel után ott néztem a képernyőt,és nem akartam elhinni,hogy ilyen létezik. Eszmeletlen jatekintelligencia és hozzá páratlan fizikai képességek.
Willson (te) továbbra is inkonzisztens,mint allaround te,de tegnap nagy napja volt,gratula neki 😊
Norwoodbol kellene még többet látni. Baldwin hozta a szintjét. 100 yard felett.
Amugy Russ 50+ yard körüli futasa is eszméletlen volt.
Lockett remekül blokkolt az egész meccsen. Tukafou jó pickup volt, az utolsó playben majdnem sacket is csinált 😀 Azért egy fullbacktol nem rossz.
King nevű jatekosrol meg sosem hallottam a rosterunkon. Csinált egy sacket. Utána olvastam. A tipikus hibrid játékos akit keresünk. Rotacioba remélem bevalik.
Hill remek játékos lesz. Annulaltak egy nagy játékát,de így is csinált sacket.
Williams jól vette át Mebane posztját,pedig a centerrel szemben gyorsabb a játék,mint a guard külső vallanal. Ennek ellenére 11.(?)szezonjában kiválóan játszik ott is.
Sherm egyszer kicsit bealudt,nem lett belőle baj,amugy meg a liga legjobb cornere. Futás ellen is elit. Csak emlékeztetőül,Patrick Petersont tegnap Lynch kitette a pályáról.
Élvezni kell az ilyen meccseket,ki tudja meddig tart. Most latjuk az arany generációt. Az Fo munkájára pillantva biztos vagyok benne,hogy még jópar évig sikeresek leszünk 😊undisputedly
több mint 9 éve
Emlékeim szerint kb 0.7 pont/meccsel vagyunk lemaradva a legkevesebb pontot kapó Detroit mögött. A yardokat vezetjük.Ad1: Vontae >Sherman
Az nfl történetében 3 olyan csapat volt akik backtoback nyertek a ligat a legkevesebb yard/meccs és a legkevesebb pont/meccs kategóriában. A Detroit a sajtfejuekkel játszik az utolso fordulóban,mi pedig a ramsszel. Amennyiben kb 12-13 ponttal kevesebbet kapunk,mint a Lions,akkor a történelem negyedik ilyen csapata lehetünk 😊
Kiemelnem meg tegnapról,hogy egy db sacket nyeltunk be. Britten kívül jó volt a fal. Britt szégyen,hogy mennyire gyenge.
Richardsontol az a visszafelé mozgasbol történő elkapas gyönyörű volt. Lehet,hogy az idei második korosunkbol jó játékos lesz?
Russ földönkívüli. A futott touchdownnal,a stiffarm és a testcsel után ott néztem a képernyőt,és nem akartam elhinni,hogy ilyen létezik. Eszmeletlen jatekintelligencia és hozzá páratlan fizikai képességek.
Willson (te) továbbra is inkonzisztens,mint allaround te,de tegnap nagy napja volt,gratula neki 😊
Lockett remekül blokkolt az egész meccsen. Tukafou jó pickup volt, az utolsó playben majdnem sacket is csinált 😀 Azért egy fullbacktol nem rossz.
King nevű jatekosrol meg sosem hallottam a rosterunkon. Csinált egy sacket. Utána olvastam. A tipikus hibrid játékos akit keresünk. Rotacioba remélem bevalik.
Williams jól vette át Mebane posztját,pedig a centerrel szemben gyorsabb a játék,mint a guard külső vallanal. Ennek ellenére 11.(?)szezonjában kiválóan játszik ott is.
Sherm egyszer kicsit bealudt,nem lett belőle baj,amugy meg a liga legjobb cornere. Futás ellen is elit. Csak emlékeztetőül,Patrick Petersont tegnap Lynch kitette a pályáról.
Élvezni kell az ilyen meccseket,ki tudja meddig tart. Most latjuk az arany generációt. Az Fo munkájára pillantva biztos vagyok benne,hogy még jópar évig sikeresek leszünk 😊undisputedly
Ad2: Shermant ugyan úgy kipakolta volna a pálya szélére Lynch, ahogy PP-t tette. Az megint más, h PP idén nem az igazi.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Az utolsó mondat! www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/0ap3000000448066/Week-16-Sunday-Swagger 😀
több mint 9 éve
Emlékeim szerint kb 0.7 pont/meccsel vagyunk lemaradva a legkevesebb pontot kapó Detroit mögött. A yardokat vezetjük. Az nfl történetében 3 olyan csapat volt akik backtoback nyertek a ligat a legkevesebb yard/meccs és a legkevesebb pont/meccs kategóriában. A Detroit a sajtfejuekkel játszik az utolso fordulóban,mi pedig a ramsszel. Amennyiben kb 12-13 ponttal kevesebbet kapunk,mint a Lions,akkor a történelem negyedik ilyen csapata lehetünk 😊
Élvezni kell az ilyen meccseket,ki tudja meddig tart. Most latjuk az arany generációt. Az Fo munkájára pillantva biztos vagyok benne,hogy még jópar évig sikeresek leszünk 😊
több mint 9 éve
Jó kis meccs volt! Reálisan nézve se volt egy perc esélye sem a Cardsnak. Mondjuk ilyen offense-el nem is lesz. Ma viszont a defense se alkotott maradandót, pedig tartottam tőlük. Sima lett. Lynch rokkantan is állat és a TD-nél ugyanazzal a pózzal ugrott egy hátast mint anno a Saints elleni földrengéses szaladgálása után. Wiillson nekem kellemes meglepetés volt, főleg az 1. TD-nél mikor simán lefutotta a védőjét TE létére. (Kellett is a jó játéka mert Moeaki tényleg porcelán, megmondták előre)Wilson - hát igen, nagy pénz kell a srácnak és meg is érdemli. Az a testcsel a futott TD-je előtt, az nálam az év momentuma!
A Def meg űberállat volt megint, most már tényleg üzemi hőfokon nyomják.
A támadófal is elég tűrhető volt, külön tetszett Bailey Okung helyén, pedig korábban hogy szidtuk. Britt továbbra is gyenge, oda erősíteni kell. Sweezy jó, Carp szintén.
Na de a lényeg: Ma Hausch fizeti a sört! (igaz húzós volt a távolság, de a 3 az 3)!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Szedjetek le a meccset. Élmény volt,ne hagyjátok ki 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Sajnos alukálni kellett, most néztem meg az összes videót NFL.comon. Nagyon penge meccsnek tűnik, viszont ami kinyomta a szememet mi az a 3/0 Halacskánál? o_oHanniNagyon hosszú próbálkozások voltak (45-50+). A fieldgulls.com azon poénkodik, hogy igazi csapatember, tét nélkülinek bizonyult hibákkal nyomta lejjebb a saját szabadpiaci árát, hogy kevesebbe kerüljön újraszerződtetnünk ebben a nagyon költségesnek ígérkező évben. 😊
több mint 9 éve
Szezon közepénél nem sokat adtam azokra a hangokra, hogy itt reálisan nézve címvédés lehet. Annak az esélye maga.Most meg...😀 Nagyon jókor került bombaformába ez a csapat. Gyilokhenger.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ez szép munka volt. Cardinala helyre rajca, ha meglett volna nekik az 1.seed, akkir valszeg mindenidok leggyengébb 1. helyen kiemelt csapata lett volnaWilson tegnap is nagyon király bilt, imádom a srácot. Richardson akár még egy jó kezdő WR is lehet, Willson is? Bailey sokkal jobb kibt Britt, ő legyen a kezdő RT!
Bennett offsidejain meg már csak röhögök