Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
T-Jax szívesen lenne újra Viking: profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/06/tarvaris-jackson-would-like-to-back-up-teddy-bridgewater/
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Lynch és az ügynöke Oaklandből Seattle-be repült, a reptéren fotózták le őket...
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Cory Williams ügynöke szerint jól sikerült a látogatás, az ex-Eagle "very impressed", de azért még elmegy a Jetshez is.
több mint 10 éve
attól még h tavaly jöttek WRk idén is KELLA játékos igen, de a fizetése nem.a jets meglépte az 5(?).kört Marshallért. :/braxa88ennyit nekünk is megért volna. így viszont baszhatjuk a 4. kört Harvinért szerintem. Megyek is inni vagy 4 ruszkifröccsöt...Medvepapa
Azért elég nagy kritika lenne, ha a tavalyi 2. és 4. kör után ismét magasan hoznánk egy WR-t.Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.Nadal17Szerintem ez rendben van, de akkor is kell WR FA-ról vagy draftról. Méghozzá a legelején.
Kell még jobb oldalra CB, mert Simon max egy zacsi szotyit ér. Feltételezve persze, hogy a Sherm-ET-Kancellár tengely kész lesz őszre. Ha nem akkor meg úgyis mindegy.garrett27
Mondjuk a needen ez nem változtat, viszont elgondolkodtató, hogy Norwood a liga egyik leggyengébb WR corpjában sem tudott magának elkapásokat hozni, P-Rich pedig ismét ugyanazt a lábát vágta tönkre,mint egyetemen, ami minimum kérdésessé teszi a jövőjét. No nem mintha olyan nagyot játszott volna tavaly.
A WR edzőt el kellene zavarni messzire, no meg mindenkit akinek köze volt a WR poszt alakulásáért a tavalyi évben.
Szerk: Az,hogy Kearse 2. körös tendert kapott....undisputedly
(amugy GM játékban én UDFA tendert adtam Kearsenek, empty taxi el is vitte, nem marasztaltam 😀)
több mint 10 éve
A játékos igen, de a fizetése nem.a jets meglépte az 5(?).kört Marshallért. :/braxa88ennyit nekünk is megért volna. így viszont baszhatjuk a 4. kört Harvinért szerintem. Megyek is inni vagy 4 ruszkifröccsöt...Medvepapa
Azért elég nagy kritika lenne, ha a tavalyi 2. és 4. kör után ismét magasan hoznánk egy WR-t.Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.Nadal17Szerintem ez rendben van, de akkor is kell WR FA-ról vagy draftról. Méghozzá a legelején.
Kell még jobb oldalra CB, mert Simon max egy zacsi szotyit ér. Feltételezve persze, hogy a Sherm-ET-Kancellár tengely kész lesz őszre. Ha nem akkor meg úgyis mindegy.garrett27
Mondjuk a needen ez nem változtat, viszont elgondolkodtató, hogy Norwood a liga egyik leggyengébb WR corpjában sem tudott magának elkapásokat hozni, P-Rich pedig ismét ugyanazt a lábát vágta tönkre,mint egyetemen, ami minimum kérdésessé teszi a jövőjét. No nem mintha olyan nagyot játszott volna tavaly.
A WR edzőt el kellene zavarni messzire, no meg mindenkit akinek köze volt a WR poszt alakulásáért a tavalyi évben.
Szerk: Az,hogy Kearse 2. körös tendert kapott....
több mint 10 éve
Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.Nadal17Szerintem ez rendben van, de akkor is kell WR FA-ról vagy draftról. Méghozzá a legelején.
Kell még jobb oldalra CB, mert Simon max egy zacsi szotyit ér. Feltételezve persze, hogy a Sherm-ET-Kancellár tengely kész lesz őszre. Ha nem akkor meg úgyis mindegy.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
a jets meglépte az 5(?).kört Marshallért. :/braxa88ennyit nekünk is megért volna. így viszont baszhatjuk a 4. kört Harvinért szerintem. Megyek is inni vagy 4 ruszkifröccsöt...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.
több mint 10 éve
oké 😀Szerintem BamBamKam jobban megédemli az "Elite" jelzést, mint Sherman..(N)CoolearieÉn is néztem egyet, K.Chancellor esetleg Very Elite 😀 😊 Bár Luke Wilson-nak adtam volna egy zöldet 😊OsziADB-t nem merték leátlagosozni... Továbbiak itt: www.profootballfocus.com/blog/2015/03/06/2015-depth-charts-seattle-seahawks/Kam elit
tejbegrrr!!!
Okung és Mebane sötétzöldbraxa88
több mint 10 éve
Szerintem BamBamKam jobban megédemli az "Elite" jelzést, mint Sherman..(N)Én is néztem egyet, K.Chancellor esetleg Very Elite 😀 😊 Bár Luke Wilson-nak adtam volna egy zöldet 😊OsziADB-t nem merték leátlagosozni... Továbbiak itt: www.profootballfocus.com/blog/2015/03/06/2015-depth-charts-seattle-seahawks/Kam elit
tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
a jets meglépte az 5(?).kört Marshallért. :/
több mint 10 éve
Én is néztem egyet, K.Chancellor esetleg Very Elite 😀 😊 Bár Luke Wilson-nak adtam volna egy zöldet 😊ADB-t nem merték leátlagosozni... Továbbiak itt: www.profootballfocus.com/blog/2015/03/06/2015-depth-charts-seattle-seahawks/Kam elit
tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
ADB-t nem merték leátlagosozni... Továbbiak itt: www.profootballfocus.com/blog/2015/03/06/2015-depth-charts-seattle-seahawks/Kam elit
tejbegrrr!!!
Okung és Mebane sötétzöld
több mint 10 éve
ADB-t nem merték leátlagosozni... Továbbiak itt: www.profootballfocus.com/blog/2015/03/06/2015-depth-charts-seattle-seahawks/
több mint 10 éve
ja ő rfa. akkor ő kiesik :-/
több mint 10 éve
FA kívánságlistám:Streater nem fa
-Jabaal Sheard
-Kenny Britt/ Rod Streater
-Clint Boling/ James Carpenter
-Nick Fairley diszkont áron
-Walter Thurmond/ Buster Skrine/ Will Blackmonbraxa88
több mint 10 éve
Scruggs még egy évet marad:
több mint 10 éve
Nálam Marshall > Andre Johnson > Bowe Mindenképpen szerezni kéne egy rutinos magas első számú elkapót. A három úriember mindegyike nagyon nagy upgrade lenne.
több mint 10 éve
Dwayne Bowe is eladó, ő se lenne rossz szerintem
több mint 10 éve
belegondolva télleg necces. már 31 évesamugy Tramon Williams 2év-8milliós szerződést utasított el a packerstől. szal annál kéne többet adni. 2év, 10millió és okébraxa88na ő nem kellene.Medvepapa
inkább thurmond, Skrine, stb
több mint 10 éve
amugy Tramon Williams 2év-8milliós szerződést utasított el a packerstől. szal annál kéne többet adni. 2év, 10millió és okébraxa88na ő nem kellene.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
ez egyértelműa WR Brandon Marshall középső körért eladósztem meg megoldható, erre az évre mindenképp, és ugye nem lenne garantáltja. Tehát egy középső körös pick-ért azonnali upgrade a WR sorba, teljesen jól manipulálható szerződéssel. Ha igaz a hír, meglepne ha nem lennénk ott az érdeklődők között. Én örülnék, inkább mint Julius Thomas évi 8 milkáért.Medvepapa
2015: $7.5 million, 2016: $7.9 million, 2017: $8.3 million, 2018: Free Agent
sztem nem férne be ez a szerződés, pedig nem lenne rossz 5.körért..braxa88
tejbegrrr!!!