Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Lynch öltönytáskája elkeveredhetett az isztambuli reptéren:Egy frászt, a másik 11 faszié keveredett el. Díszpintyek, bezzeg Lynch! 😀
tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
OFF : Jarryd Hayne a 49erst választotta. Nektek mi a véleményetek? Nem igazán akarom előre leírni a fazont mert bátor lépés volt, meg punt/kick returnerként még lehet be is válhat,de ha jól tudom RB-ként is indulna. Méret megvan,csak nem hiszem,hogy az elég az ilyesmihez. Mondjuk nem néztem soha rugbyt,nem tudom,hogy ott van e ehhez hasonló poszt.StopytMi amúgy is a birkózókra hajtunk 😀
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
OFF : Jarryd Hayne a 49erst választotta. Nektek mi a véleményetek? Nem igazán akarom előre leírni a fazont mert bátor lépés volt, meg punt/kick returnerként még lehet be is válhat,de ha jól tudom RB-ként is indulna. Méret megvan,csak nem hiszem,hogy az elég az ilyesmihez. Mondjuk nem néztem soha rugbyt,nem tudom,hogy ott van e ehhez hasonló poszt.StopytÁt kell majd ,,nevelni" az amerikai focira az biztos.
"A Seahawks vezetőedzője, Pete Carroll sem akarta letörni Hayne kedvét: „Sok dolgot át tud menteni, hiszen ott is futnak, megpróbálják elkerülni a tackle-t, ütköznek, szerelnek, keményen és fizikálisan játszanak. Ez nálunk is megvan. De óriási kihívás vár rá, amit csak nagyon kevesek tudnak meglépni. Nyilván a szezon közepén nem lesz sztár belőle sehol, sok időre lesz szüksége. De láttunk már más sportból átjönni embereket, például kosárlabdából, szóval nem lehetetlen.”""
120yard.blog.hu/2014/10/16/ausztral_rogbis
több mint 10 éve
OFF : Jarryd Hayne a 49erst választotta. Nektek mi a véleményetek? Nem igazán akarom előre leírni a fazont mert bátor lépés volt, meg punt/kick returnerként még lehet be is válhat,de ha jól tudom RB-ként is indulna. Méret megvan,csak nem hiszem,hogy az elég az ilyesmihez. Mondjuk nem néztem soha rugbyt,nem tudom,hogy ott van e ehhez hasonló poszt.
több mint 10 éve
Lynch öltönytáskája elkeveredhetett az isztambuli reptéren:
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Ő jött a várhatóan távozó SB MVP-nk helyére: www.fieldgulls.com/2015/3/2/8135131/seahawks-sign-olb-mister-alexander
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Mondjuk Todd Gurley-t szívesen látnám van benne potenciál, de ha marad Lynch akkor lehet felesleges. De egy jó WR jól jönne😊
több mint 10 éve
Nem is a draft létjogosultságát vitatom 😊Abszolút nem követem ezt a hercehurcát, szóval ezúton is köszi azoknak akik felvilágosításként posztolnak draft tartalommal.ha nem lenne egy pickünk se ugyanugy várnám a draftot. egyik legjobb találmánybraxa88
Amúgy szerintem megint sokkal inkább értékre megyünk, mint needre, szóval valószínűleg a szakik találgatásai a közelében sem járnak a valóban célzott játékosk állományának.
Azonnali impact játékosra kevés szerintem az 1/31, legalábbis az eddigiekből kiindulva, szóval annyira nem hoz lázba a draft. Inkább a jelenleg rosteren lévők sorsa érdekel majd.undisputedly
Egyszerűen engem nem hoz lázba.
több mint 10 éve
Abszolút nem követem ezt a hercehurcát, szóval ezúton is köszi azoknak akik felvilágosításként posztolnak draft tartalommal.ha nem lenne egy pickünk se ugyanugy várnám a draftot. egyik legjobb találmány
Amúgy szerintem megint sokkal inkább értékre megyünk, mint needre, szóval valószínűleg a szakik találgatásai a közelében sem járnak a valóban célzott játékosk állományának.
Azonnali impact játékosra kevés szerintem az 1/31, legalábbis az eddigiekből kiindulva, szóval annyira nem hoz lázba a draft. Inkább a jelenleg rosteren lévők sorsa érdekel majd.undisputedly
több mint 10 éve
Abszolút nem követem ezt a hercehurcát, szóval ezúton is köszi azoknak akik felvilágosításként posztolnak draft tartalommal.Amúgy szerintem megint sokkal inkább értékre megyünk, mint needre, szóval valószínűleg a szakik találgatásai a közelében sem járnak a valóban célzott játékosk állományának.
Azonnali impact játékosra kevés szerintem az 1/31, legalábbis az eddigiekből kiindulva, szóval annyira nem hoz lázba a draft. Inkább a jelenleg rosteren lévők sorsa érdekel majd.
több mint 10 éve
Funchess a 4.7es 40 yardja után is kell? 😀Lockett es Devin Smith neeee. nem kell még egy richardson féle vékony nem is magas WR...
a felsorolt nevekből DGBnek es Petersnek örülnék csak
több mint 10 éve
A drafttal kapcsolatban CB ügyileg ezeket írják nálunk:Jalen Collins, LSU
Marcus Peters, Washington
Ladarius Gunter, Miami
mynorthwest.com/292/2715243/Seahawks-predraft-positions-of-need-Cornerback
A többi posztra pedig ezeket:
WR
Dorial Green-Beckham, Missouri
Devin Funchess, Michigan
Devin Smith, Ohio State
Tyler Lockett, Kansas State
TE
Maxx Williams, Minnesota
Clive Walford, Miami
Wes Saxton, South Alabama
LB
Stephone Anthony, Clemson
Shaq Thompson, Washington
Kwon Alexander, LSU
RB
Todd Gurley, Georgia
David Johnson, Northern Iowa
Josh Robinson, Mississippi State
Kíváncsi vagyok, ezek közül végül hányan kötnek ki nálunk, még az is lehet, hogy egyik sem... 😊
több mint 10 éve
Volt itt Terrell Thomas meg Winfield is, bàrmi bennevan 😛Bár jöhetne jobb játékos is pl. Brandon Flowers, de ő meg valószínűleg túl sokat kérne, úgyhogy ez felejtős.Flowers 5-9 magas -> esélytelen.empty taxi
Aguirre
több mint 10 éve
Bár jöhetne jobb játékos is pl. Brandon Flowers, de ő meg valószínűleg túl sokat kérne, úgyhogy ez felejtős.Flowers 5-9 magas -> esélytelen.
Aguirre

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
És Walter Thurmond visszahozása? Én annak is örülnék, feltéve ha a Giants nem hosszabbít vele.Lehet hogy Will Blackmon-ra (CB) le kellene csapni?Nagyon apró pénzért, de akkor is csak tölteléknek. Amúgy szerintem nem lennénk vele előrébb.BigBaltazar
12thmanrising.com/2015/02/27/seattle-seahawks-bring-back-cornerback-will-blackmon/
Amennyi sérülés van hátul, nem lenne hülyeség szerződtetni, szerintem.Aguirre
Ha Maxwell megy (márpedig ez nagyon valószínű), akkor gyakorlatilag nincs második számú CB-nk, ha Simon nem fejlődik egy baromi nagyot a nyáron.
Lane slotban jó, mondjuk Thurmond is (bár szerintem megpróbálhatna a szélen is játszani), de sose lehet elég depth ott, Burley se volt rossz, de semmi extra, így ha nem jön senki, akkor csak a draftra maradna a kérdés.
Bár jöhetne jobb játékos is pl. Brandon Flowers, de ő meg valószínűleg túl sokat kérne, úgyhogy ez felejtős.
Pedig szerintem igencsak fontos lenne a második számú CB kérdése, mivel Shermant szeretik kerülni, így sokszor a CB2-re dobnak, aki ha gyenge, akkor azt minden csapat ki fogja használni, még Maxwellre is sokat dobtak, pedig ő elég jó volt.
több mint 10 éve
Tessék Lynch tud ő ha akar 😊Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Lehet hogy Will Blackmon-ra (CB) le kellene csapni?Nagyon apró pénzért, de akkor is csak tölteléknek. Amúgy szerintem nem lennénk vele előrébb.
12thmanrising.com/2015/02/27/seattle-seahawks-bring-back-cornerback-will-blackmon/
Amennyi sérülés van hátul, nem lenne hülyeség szerződtetni, szerintem.Aguirre
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Lehet hogy Will Blackmon-ra (CB) le kellene csapni?12thmanrising.com/2015/02/27/seattle-seahawks-bring-back-cornerback-will-blackmon/
Amennyi sérülés van hátul, nem lenne hülyeség szerződtetni, szerintem.
több mint 10 éve
Egy seahawk a (viszonylagos) közelben: Helfet Isztambulban van ( afwbcamp.com/).tejbegrrr!!!És nemcsak ő, hanem a volt lakótársa is:
több mint 10 éve
NFL on ESPN
STAT OF THE DAY: Most TD pass by rookie (since '70)
- P. Manning 26
- R. Wilson 26
- A. Luck 23
- J. Kelly 22
- D. Carr 21
- C. Newton 21
több mint 10 éve
Egy seahawk a (viszonylagos) közelben: Helfet Isztambulban van ( afwbcamp.com/).
több mint 10 éve
Nekem meg Herremans jutott eszembe a fal jobb oldalára 😊DuffSzegény Mócsa úr össze is omlana. :p
több mint 10 éve
Én Agholor-t akarok, oszt futhat visszafele is 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Nekem meg Herremans jutott eszembe a fal jobb oldalára 😊
több mint 10 éve
returnernek Jacoby Jones?