Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Amióta 16 meccset játszanak az alapszakaszban, a Hawks az első csapat, amelyik az utolsó hat fordulóban negyvennél kevesebb (39) pontot engedett az ellenfeleknek.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
willson ma újra szar volt. az biztos h ő nem lehet hosszútávú megoldás TE poszton. playoff: lions/cards/panthers. mind3 csapatnál jobb a seahawks. nyerni kell majd
több mint 9 éve
#1 seed again! 😊Mostmár tényleg vége az Eagles szezonjának, úgyhogy 1 fővel bővül majd #12-ek száma, ha nem bánjátok 😊
GO HAWKS!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A meccs előtt úgy voltam vele, hogy ha ki is kapunk, egy KC elleni bukta után NE mintára behúzunk egymás után 5 W-t. 11-4-es mérleggel mennénk az utolsó fordulóban a STL-hoz. 😊tejbegrrr!!!6-4 után írtam, tök jó, hogy bejött. 😊 Fura belegondolni, hogy az az állás tulajdonképpen előrelépés volt az induló 3-3-hoz képest.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Szeretek mindent látni a csapatból, de ezt az első félidőt jobb lett volna átaludni. Leginkább csak szép pillanataink voltak támadóoldalon, Richardson egyre ígéretesebb, ADB szép first downt csinált, a D meg a D. Egy hét pihi, aztán a Cards-Panthers győztesével vagy a Lions-szal játszunk az NFC döntőért.
több mint 9 éve
the Seahawks have given up the fewest points in the NFL for three straight seasonsbaggioÉs legutoljára azt hiszem a legendás Bears tudta két egymást követő szezonban is a legjobb védelmet kiállítani a ligában a yard/meccs és a pont/meccs kategóriákban. Ezt is beértük 😊
A "könnyű" ágon vagyunk- Álom scenario:
Det vs Dallas ---> Dallas vs GB --- Győztes vs Hawks
Így a három legnagyobb riválisból kettő úgy esik ki biztosan,hogy nem játszottunk velük, mondjuk nem hiszem,hogy bárkitől is tartani kellene.
több mint 9 éve
the Seahawks have given up the fewest points in the NFL for three straight seasons
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Koszi! 😊eppen most nyer a GB, akkor most megvan az elso kiemeles?endorphynannak a meccsnek döntetlennek kellene lennie, hogy ne legyen megtejbegrrr!!!
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
braxa88
12 534
1.seed!Hill és Wright remélem kipiheni a sérülést.
Unger nagyon kell vissza.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
eppen most nyer a GB, akkor most megvan az elso kiemeles?endorphynannak a meccsnek döntetlennek kellene lennie, hogy ne legyen meg
több mint 9 éve
eppen most nyer a GB, akkor most megvan az elso kiemeles?
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Meg van a W, ez a lényeg, a Frisco pedig nem feküdt le a Cards-nak (mondjuk én nem is néztem ki belőlük - respect). Most jól jön az a kis pihenő, aztán mehet az igazi éles meccs!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
hat a fraszt hoztak ram az elso fellel de az utolso negyed azert mar rendben volt. A Rams addig szepen helytallt. Mondjuk most eleg volt ennyi is. Egy biztos, ez a tamado teljesitmeny nem lesz eleg a playoffban.
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Ginola
136
Sajnos nem leszek gépközelben,de remélem nem okoz gondot a Rams...Kevés pontra számítok,csak a W a fontos, mindegy milyen áron,hiszen a PO-ban hazai pályán sokkal nagyobb az esélyünk arra,hogy ismét nagyot alkossunk.Ha meg a Rams durván játszik,akkor sztem mi még durvábban fogunk😊
Go Hawks!!!
több mint 9 éve
Okung és Moeaki valszeg játszik a kosok ellen. Unger meg valszeg nem, és Helfet sem. Kearse pedig out.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A múltkor töprengtem azon, hogy nem várhatja-e be, amíg ő léphet egy szintet házon belül? Nálunk PC félig GM, és bár nem nagyon tűnik úgy, hogy a visszavonulást tervezné, ezt és a belakott kereteket másutt nem kapná meg DQ.Azt már megénekeltük, hogy Jordán hegy mennyire jó kis játékos?Jó kis játékos már most,pedig ez az első teljes éve. Én is nemrég gondolkoztam ezen. Szerintem is a tehetség fejlesztésben jarhatunk az élen,mert olyan nincs,hogy ennyi hátsó korossel és rendszeridegen játékossal telibe találjunk.
H.picsába tudnak minden drafton legalább 2 ilyen csávót összekaparni.
Ez tutit nem szerencse, illetve az köztudott, hogy az egyik legerősebb pozíciót edzői gárda a hoxé.Helmut Zimmer
Kérdés,ha mondjuk elmegy DQ és minden edző egy szintet előre lép,akkor mi lesz.undisputedly
több mint 9 éve
Visszajön Gus 😊 😕
több mint 9 éve
Azt már megénekeltük, hogy Jordán hegy mennyire jó kis játékos?Jó kis játékos már most,pedig ez az első teljes éve. Én is nemrég gondolkoztam ezen. Szerintem is a tehetség fejlesztésben jarhatunk az élen,mert olyan nincs,hogy ennyi hátsó korossel és rendszeridegen játékossal telibe találjunk.
H.picsába tudnak minden drafton legalább 2 ilyen csávót összekaparni.
Ez tutit nem szerencse, illetve az köztudott, hogy az egyik legerősebb pozíciót edzői gárda a hoxé.Helmut Zimmer
Kérdés,ha mondjuk elmegy DQ és minden edző egy szintet előre lép,akkor mi lesz.
több mint 9 éve
Azt már megénekeltük, hogy Jordán hegy mennyire jó kis játékos?H.picsába tudnak minden drafton legalább 2 ilyen csávót összekaparni.
Ez tutit nem szerencse, illetve az köztudott, hogy az egyik legerősebb pozíciót edzői gárda a hoxé.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Akkor meg is van a magyarázat arra, hogy miért biceg idén az ST. 😊 A holnapitól a győzelmen túl talán leginkább azt várom, hogy nekik is sikerül felnőni a másik két egységünkhöz, és revansot venni a Ramsen az első meccs megaláztatásaiért. 😊
több mint 9 éve
Hauschka és Ryan a ST 2 kapitánya.braxa88Tavaly Heath volt, és ha nem sérül meg az offseasonban, valószínűleg most is ő lett volna.
A kérdésem félreérthető volt, de nem azt kérdeztem,hogy most ki/kik töltik be a posztot.
Ezért "vitte ő a zászlót" és volt fent a pénzfeldobásnál 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Hauschka és Ryan a ST 2 kapitánya.
több mint 9 éve
McCoy jo kis TE lenne,de az elmúlt két éve kuka a sérülések miatt. Ő jól jött volna nagyon amikor kiesett Miller.Ne hulyeskedj, nagyon hasznos jatekos es nekem pl. hianyzik az offense terrorizalasa. Na meg a zaszlot is jol viszi. 😊endorphynItt van a listája azoknak akikre nem, vagy vélhetően nem számíthatunk a Rams ellen (IR +még rostere,de sérült):Nem tudom, Farwell csinált-e valaha bármit is a pályán, de meccs előtti pályára futásoknál ő vitte a zászlót, meg mindig kiment a pénzfeldobáshoz is, úgyhogy nálam hozzátartozik a csapathoz, nekem hiányzik. 😊 A többiek közül viszont igazán csak Coleman, Mebane, Miller.tejbegrrr!!!
IR:
Coleman, Derrick FB
Farwell, Heath LB
undisputedly
KPL-bol nagyon jó kis játékos lesz. A drafton a frisco Lb edzője mondta róla, hogy mini-Bowman. Idén is segithetett volna, voltak ígéretes dolgok tőle.
Jessenek idén kellett volna robbantania. Hill és ő egy szinten álltak kb, csak Jesse kidőlt.
Marsh a rotacio fontos tagja volt. Nálunk upfront pedig ez a lényeg. Rotacio.
Schilling amúgy játszott is idén, mert elfogytunk centerben, az ő kiesése miatt jött LJP.
Amúgy meg... egy kérdés. Ki a ST kapitány,ha nem sérült?
több mint 9 éve
Ne hulyeskedj, nagyon hasznos jatekos es nekem pl. hianyzik az offense terrorizalasa. Na meg a zaszlot is jol viszi. 😊Itt van a listája azoknak akikre nem, vagy vélhetően nem számíthatunk a Rams ellen (IR +még rostere,de sérült):Nem tudom, Farwell csinált-e valaha bármit is a pályán, de meccs előtti pályára futásoknál ő vitte a zászlót, meg mindig kiment a pénzfeldobáshoz is, úgyhogy nálam hozzátartozik a csapathoz, nekem hiányzik. 😊 A többiek közül viszont igazán csak Coleman, Mebane, Miller.tejbegrrr!!!
IR:
Coleman, Derrick FB
Farwell, Heath LB
undisputedly
-- TIME I'AM! --