Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
lockette... nembaj tc után cut
több mint 10 éve
Akkor jo szorakozast... Hakansükür! 😀-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Köszörülés, csorba: twitter.com/RicardoLockette/status/575342235664842752
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Cary Williams vs. Paul Richardson. 😥
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):UPDATE:
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Jordan Cameron (TE)tejbegrrr!!!
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB) (Y)
Davon House (CB) ---> Jaguars
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR) ---> Colts?
Jordan Cameron (TE)
több mint 10 éve
Első pick: 1/31, cap space: 24,7 millió dollár, szabadügynökök száma: 22OsziEbből még lejön a rookiek fizetésére szánt összeg + az új igazolásoké vagy ezeken felül ennyi a cap space ?
több mint 10 éve
Első pick: 1/31, cap space: 24,7 millió dollár, szabadügynökök száma: 22
több mint 10 éve
ti mit vártok Williamstől? ilyen szerződés mellet biztos kezdő lesz.braxa88Lesz vagy 6 pick-je első évben. 😉
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
ti mit vártok Williamstől? ilyen szerződés mellet biztos kezdő lesz.braxa88Ha Simonnál kisebb rés lesz a pajzson, én már örülök. Harvint közben dobta a Jets, így csak egy 6. körös pick jut nekünk a boltból.
több mint 10 éve
ti mit vártok Williamstől? ilyen szerződés mellet biztos kezdő lesz.braxa88Egyelőre nincs más opciónk. Lane remélem hamar gyógyul.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
ti mit vártok Williamstől? ilyen szerződés mellet biztos kezdő lesz.
több mint 10 éve
Szerintem jobban jártatok Cary Williamssel, főleg hogy lényegesen kevesebbet kap mint Maxwell.Voice3 évre 18 milliót (7-5-6).
több mint 10 éve
O’Brien Schofield Atlantába mehet.
több mint 10 éve
maxwell ment, lane sérülten kezdi a szezont, simon nagyon rosszFA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):Ekkora szükség van CB-re? Én ugyan nem sok meccseteket láttam de nekem legalább egy elkapó (WR, TE) hiányzott nagyon.Matthew99
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
de blackmon és williams után max drafton jön sztem még cb
több mint 10 éve
FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):Ekkora szükség van CB-re? Én ugyan nem sok meccseteket láttam de nekem legalább egy elkapó (WR, TE) hiányzott nagyon.
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Szerintem jobban jártatok Cary Williamssel, főleg hogy lényegesen kevesebbet kap mint Maxwell.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
bennett 12 offside/encroachment. óriásiKöszi srácok! (Y)SonicsMegnéztem a statokat, és teljesen igazságtalan voltam vele, csapatszinten sincs a top3-ban a 3 idei false startjával: Okung 6, Britt-Sweezy 4-4. 😊
A legtöbb yardot meg Maxwell miatt buktuk 8/105y. Aztán Bennett 12/79y, Simon 8/71y, Britt-Carpenter 8/70y.tejbegrrr!!!
emelett 7 sack
több mint 10 éve
Köszi srácok! (Y)SonicsMegnéztem a statokat, és teljesen igazságtalan voltam vele, csapatszinten sincs a top3-ban a 3 idei false startjával: Okung 6, Britt-Sweezy 4-4. 😊
A legtöbb yardot meg Maxwell miatt buktuk 8/105y. Aztán Bennett 12/79y, Simon 8/71y, Britt-Carpenter 8/70y.
több mint 10 éve
meg eztCarpentert sajnálomSonicsÁllítólag magával visz egy nejlonszatyornyi false start zászlót is... 😊tejbegrrr!!!
twitter.com/daniel_doelling/status/549318264770134016
több mint 10 éve
Smith várható volt, hogy elmegy, Carpentert sajnálom, az érkező CB-k pedig...Én örülök. Szerintem Cary Williams jobb annál, mint amit az Eagles-ben mutatott, és ilyen szempontból nem kerülhetett volna jobb helyre, mint a LOB. Így a draftra is nyugodtabban készülhetünk CB poszton, jöhet a szokásos mid-to-late round prospect, bár ha valami szerelem csúszik...Blackmon meg egyelőre camp body szerintem.
Örülünk Vincent?Sonics
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Carpentert sajnálomSonicsÁllítólag magával visz egy nejlonszatyornyi false start zászlót is... 😊
több mint 10 éve
Smith várható volt, hogy elmegy, Carpentert sajnálom, az érkező CB-k pedig...Örülünk Vincent?
több mint 10 éve
FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Jordan Cameron (TE)
több mint 10 éve
Pedig úgy tudtam, hogy tőlünk szokás a Jagsbe igazolni, nem fordítva.Nadal17Red Bryant is Fa lehet hamarosan Odrick miatt, aki az ő posztjára jött. Mondjuk sajnálnám, mert Big Red nagyon szimpatikus ember benyomását keltette tavaly. Március 14.-éig kiderül mi lesz vele, akkor kell neki fizetnünk egy jelentősebb bónuszt.
Szóval lehet ő is elérhető lesz hamarosan.