Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 411
Ja igen az meg a másik, hogy még legalább (!) egy WR is kéne mellé, mert lesz egy szem Grahamünk akire az ellenfél a fél defenset rá fogja állítani. Bár lehet ideje se lesz megfutni a routeot ilyen O fal mögött.

Na jó nem sírok többet 😀
több mint 10 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
De azért az Eagles se semmi 😀
több mint 10 éve
Igazából csak azzal lehet nyugtatni a dolgot,hogy elvileg nem komplett idióta a stáb és ha elküldték Ungert kell lennie egy B-tervnek, amiért már megérte a csere.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
malcolm smith-> Raiders
kösz a SBt 😉
több mint 10 éve
Tök mindegy, hogy hányadik körös pickjeink vannak, amíg első körben Carpentereket, másodikban meg Britteket húzunk... OL játékost úgy látszik nem nagyon tudunk nevelni, persze aki elit tehetség (Okung 1/6 v mennyi volt), az azért jól nyomja. Grahammel meg mi a szart fogunk kezdeni? NO-ban Breesnek úgy tippre meccsenkénti 40 kísérlete volt, míg itt Lynch mellett Wilsonnak fele annyi van. Ja és akkor arról még nem beszéltem, hogy Wilson nem egyenlő Brees-zel...Duff
egy kb levédekezhetetlen célpont. arra pár passzra, 3rd downra ő a tökéletes célpont.
kell még persze egy igazi szélsőWR aki nem Kearse és eléggé oké lesz az offense (OL nélkül..)
több mint 10 éve
Tök mindegy, hogy hányadik körös pickjeink vannak, amíg első körben Carpentereket, másodikban meg Britteket húzunk... OL játékost úgy látszik nem nagyon tudunk nevelni, persze aki elit tehetség (Okung 1/6 v mennyi volt), az azért jól nyomja. Grahammel meg mi a szart fogunk kezdeni? NO-ban Breesnek úgy tippre meccsenkénti 40 kísérlete volt, míg itt Lynch mellett Wilsonnak fele annyi van. Ja és akkor arról még nem beszéltem, hogy Wilson nem egyenlő Brees-zel...
több mint 10 éve
graham: 015: $2.9 million (+ $5 million roster bonus due in March), 2016: $8.9 million, 2017: $7.9 million (+ $2 million roster bonus due in March), 2018: Free Agent
több mint 10 éve
legalább Funchess nem jön se 1.körben sem sehol
2-3-4.kör mind OL legyen 😀
több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Unger 😕
Az a logika, ha már Lynch maradt, akkor minek a fal?
több mint 10 éve
mindenki aludjon 1-2t erre a tradera aztán értékelni
több mint 10 éve
Csak én érzem úgy, hogy az NFC Westben a szokásosnál is jobban zajlik az élet?😊Leon78
Ennyire azért nem kéne
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Csak én érzem úgy, hogy az NFC Westben a szokásosnál is jobban zajlik az élet?😊
több mint 10 éve
A sok jó húzás után most a szar tradek,húzások sorozata köszönt ránk,vagy mi 😀? remélem nem lesz igazam
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Drew Brees is alacsony, biztos ez a logika benne. 😀

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 416
Kb. 10 perc alatt lezongorázták az egészet, nagyon durva. Úgy látszik igen magas prioritású volt egy TE szerződtetése Seattlebe, mostmár van célpontja Wilsonnak.Hulkeinstein
Az, hogy Glazer két tweetje között 10 perc telt el, nem azt jelenti, hogy ennyi idő alatt állapodtak meg a trade-ről. xD

felkészül Jean-Pierre vagy Patrick LewisFucu
Vagy Wisniewski.vassadi
mi ez a Wisni mánia? Könyörgöm, legjobb indulattal is átlagos center.Amadeus91
Attól, hogy felvetettem a nevét, már mánia? Egyébként tisztában vagyok vele, hogy átlagosnál nem jobb, de ha azt a szintet hozná, bőven elégedettek lennének vele Seattle-ben.vassadi
Nem az, csak sokadik csapatnál dobják be, hogy haj de jó lenne.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 340 — Patriots fan
LOL azért azt az első körös pickket lehet hogy okosabban is lehetett volna felhasználni....Biztos jó nagyokat fog blokkolni 😀.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Kb. 10 perc alatt lezongorázták az egészet, nagyon durva. Úgy látszik igen magas prioritású volt egy TE szerződtetése Seattlebe, mostmár van célpontja Wilsonnak.Hulkeinstein
Az, hogy Glazer két tweetje között 10 perc telt el, nem azt jelenti, hogy ennyi idő alatt állapodtak meg a trade-ről. xD

Vagy Wisniewski.vassadi
mi ez a Wisni mánia? Könyörgöm, legjobb indulattal is átlagos center.Amadeus91
Attól, hogy felvetettem a nevét, már mánia? Egyébként tisztában vagyok vele, hogy átlagosnál nem jobb, de ha azt a szintet hozná, bőven elégedettek lennének vele Seattle-ben.
több mint 10 éve
Na ezen kicsit megdöbbentem. Én se adtam volna Ungert...bakker 😀
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Draftról lehet C-t keresni, Graham szintű TE ritkább 😀Voice
Valóban igazad lehet. 😊
több mint 10 éve
jön Wisniewski apróért és kész.
több mint 10 éve
Ez egy szar trágya trade. Az amúgy is hulladék O-line második legjobb játékosát és egy elsőköröst odaadtunk egy elit TE-ért akit kurvára nem fogunk használni. Anno Miller is így jött, hogy húdejó van egy fasza TE-nk, aztán évente röpült felé 3 labda.

Ez nekem rohadtul nem tetszik :#
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 377 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az, hogy Glazer két tweetje között 10 perc telt el, nem azt jelenti, hogy ennyi idő alatt állapodtak meg a trade-ről. xDvassadi
Sietni kell, tudod milyen kiszámíthatatlanok ezek a faxgépek.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 416

Vagy Wisniewski.vassadi
mi ez a Wisni mánia? Könyörgöm, legjobb indulattal is átlagos center.
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 56s56 seconds ago
Also have to wonder if indeed this means Russell Wilson ends up playing out 2015 on his rookie deal, which is not an impossibility

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Okunkgot is elcseréljük, és megtanulunk fal nélkül játszani? 😊

http://seahawks.hu