NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Lehet, hogy nagyon nagyon negativ vagyok, de eltekintve, hogy gyoztunk es tenyleg szep dolgaink voltak, ez a jatek boven keves lesz a nehezebb ellenfelek ellen. Meg akkor is, ha mar mindenki elmondta, hogy a Panthers nem fekszik nekunk. Futas olesbol adtak most lecket mindazoknak, akik ellenunk meg jatszani fognak. Termeszetesen mindenki figyelt, aki szamit. A passzok, meg szepek, de azokban bizonytalanabbak vagyunk kicsit. Ok, ez a mai napra annyira azert nem volt igaz. 😊 Szoval lehet, hogy csak a felig teli pohar hangulat teszi, de en nagyon nem ereztem azt az elsopro magabiztossagot es folenyt, ami egyertelmuen kiemelne minket a tobbi SB aspirans kozul. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Fantasztikus ez a csapat, imádok minden pillanatot a meccsekből. 😊
Még soha nem volt szerencsém egy ennyire domináns csapatnak szurkolni, felfoghatatlanul jó érzés úgy nézni a meccset, hogy biztos benne az ember, hogy megoldja a csapat, 1 másodperc kétséget sem hagynak az emberben a fiúk.

Kancellár-Thomas-Sherman trió földöntúli, Wilson meg lassan a liga legjobb QB-je lesz.
GO HAWKS!
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
Russell Wilson was 8-of-8 for 199 yards and 3 TD on third down Saturday. wow

Különben a Carolinának alapvetően jó volt a game plan-je, hosszú drive-ok, sok first down, pörgetni az órát, de a Seahawks védelme és a támadók is extrát jó teljesítményt nyújtottak, (pl. Lynch-nek kb. egy darab jó futása volt egész meccsen, de az milyen volt már... Willson is jól kapott el és Kearse is nagyon jó volt, ráadásul mentek a hosszú passzok is (az alapszakaszban nem volt túl gyakori dolog)). A védelem meg kompletten baromi jó volt (mínusz Simon), forced fumble-k, INT-ek és egyet még el is vettek Thomastól (jogosan, bár nem sokon múlott). Azt a FG blockot meg a playoffra tartogatták, már csak arra kell figyelni, hogy nem érjen hozzá a blokk után a rúgóhoz. Kíváncsi leszek, hogy a következő meccsen is megpróbálja-e Chancellor.
(Ilyet még a Maddenbe se lehetett csinálni...) 😊Aguirre
Pontosítok. Nem kimondottan a playoffra tartogatták. Kancellár nyilatkozta meccs után,hogy az edzői stáb vette észre, hogy a Panthers fal mindig alacsonyan marad a snapnél. Ezért kísérelte meg. A másodiknál meg már akkora önbizalmat adott neki, hogy nem is volt kérdés. 😊 Espn-en nyilatkozta:

"I did that one time last year or the year before, but it was failed mission," Chancellor said of his line leap. "I fell over the center. But this was something our coaches saw this week because they saw their linemen stayed low, so we decided to put it in. We just wanted to jump them."

espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/11247/kam-chancellor-seattles-dark-knight-hero-leads-the-way

Amúgy meg Newton nyilatkozta,hogy beleesett abba a hibába, hogy nem azt vette el amit a D# adott -ala SB-on a rövid kis yardok, az 1-10 yardos zónában pingpongozva- hanem próbálta a nagy játékokat forszírozni, ami ellenünk cinkes.

BTW: Ez a Kam Chancellor = Dark Knight eléggé ül. Ugye neki a sisakján van "sötétítő" , és amilyen iramban tart az ellenfél felé, csak aköpeny hiányzik a hátáról,hogy lobogjon 😀
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
amugy chancellor az elmúlt 3 PO meccsén 3 intet hozott
kopernikusz, peyton és most newton is passzolt neki. ahogy mondják special players makes special plays in special days. ez chancellor.
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Russell Wilson was 8-of-8 for 199 yards and 3 TD on third down Saturday. wow

Különben a Carolinának alapvetően jó volt a game plan-je, hosszú drive-ok, sok first down, pörgetni az órát, de a Seahawks védelme és a támadók is extrát jó teljesítményt nyújtottak, (pl. Lynch-nek kb. egy darab jó futása volt egész meccsen, de az milyen volt már... Willson is jól kapott el és Kearse is nagyon jó volt, ráadásul mentek a hosszú passzok is (az alapszakaszban nem volt túl gyakori dolog)). A védelem meg kompletten baromi jó volt (mínusz Simon), forced fumble-k, INT-ek és egyet még el is vettek Thomastól (jogosan, bár nem sokon múlott). Azt a FG blockot meg a playoffra tartogatták, már csak arra kell figyelni, hogy ne érjen hozzá a blokk után a rúgóhoz. Kíváncsi leszek, hogy a következő meccsen is megpróbálja-e Chancellor.
(Ilyet még a Maddenbe se lehetett csinálni...) 😊
több mint 9 éve
Egy kicsiz off,de nem olvastátok róla valamit,hogy egy ilyen playoff meccs milyen gazdasági hatással van Seattle-areara?undisputedly
 mynorthwest.com/11/2684413/Seahawks-playoff-game-a-big-bonus-for-local-businesses-economybaggio
Köszi,pont valami ilyesmire gondoltam. Nem rossz az a 9-20 millió közötti összeg. Tavaly és idén is két bónusz meccset kapott a város, ráadásul a médiában is állandóan foglalkoznak a csapattal. Örülhetnek a varosvezetok.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Egy kicsiz off,de nem olvastátok róla valamit,hogy egy ilyen playoff meccs milyen gazdasági hatással van Seattle-areara?undisputedly
 mynorthwest.com/11/2684413/Seahawks-playoff-game-a-big-bonus-for-local-businesses-economy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Egy kicsiz off,de nem olvastátok róla valamit,hogy egy ilyen playoff meccs milyen gazdasági hatással van Seattle-areara?

Aggasztó amúgy,hogy a futasokbol a két tackle kozottmindig jött yard. Williams talán elfaradt idény végére. Mebanet nem könnyű pótolni.

Simonrol már írtam. Abszolút nem kész arra,hogy elsoszamu elkapokon védekezzen, viszont mivel nálunk fel van osztva a pálya,ezertmegteheti az ellenfél,hogy az ő oldalára állítják fel,ahogyann azt láttuk is később. Benjamin amúgy szerintem olyan elkapo, mint amit PC is akart Rice idehozatalaval.

Nem maradt a rajatszasban lévő csapatok között kiemelkedő passrushal és futás elleni védelemmel bíró csapat, csak a Denver. Ha eljutunk odáig akkor remélem a Patriots jön,habár náluk meg ott can BB aki a tegnapi meccsen is újított. Négy ember ofal. Lok. Harbo le is csalozta őket.

Grennbay ea Dallas ellen sem érzem magunkat esélyesnek,csak a hazai pálya miatt. Ha választani kell akkor a GB jöjjön,mert a Dallas már bizonyította,hogy képesek itt nyerni.

Bevellt dicserjuk meg,mert jól hivza a playeket.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Lynch: 😀

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
A legszebb az volt az egészben, hogy miután teljesen megölték a futást, passzokkal vertük őket. RW 149.2 passer ratingje a tíz legjobb teljesítmény egyike a rájátszások történetében (van ahol ötödiknek írják). ADB, Kearse és Willson együttes elkapás mutatói (10/11, 235 yard, 3TD).

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág

Ezt meg csak simán nem lehet megunni.
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Nagyon jó meccs volt, szerencsére a Panthers későn jött rá, hogy Simon milyen gyenge napot fogott ki. Viszont Willson egy állat volt. Érdekelne, hogy így néha elfelejti a játékot, vagy mi ez a hullámzó teljesítmény. Na mindegy ha az SBn is így játszik, meg bocsájtom neki az egész éves balfaszkodást.. 😀 Az meg, hogy a LoB mit művelt, hát arra nincsennek szavak. Lassan aktualizálnom kell az aláírásomat, csak lenne egy folyamatos második számú CBnk :cool:
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 475 — Keep pounding
Gratula srácok, megérdemelten nyertetek, amikor kellett mindig megcsináltátok a nagy játékokat a labda mindkég oldalán. A két safety meg a legjobb a ligában, olyan játékokat mutattak be, hogy ellenfélként is csak csettinteni lehetett rá.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
maxwell beteg volt a héten, de tegnap be volt nevezve. gondolom csak biztonsági tartalék volt. jövő héten már biztos kezd
Chancellor meg uram atyám, messze kegjobb SS a ligaban.
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Ilyen birodalom a Seahawks, a kancellár a király! Simont leszámítva ez már SB defense volt. Szegény Simont viszont szívatták rendesen ő meg egyre inkább enni adott a gatyának. Össze kell drótozni Maxwellt, mert Rodgers és Romo tuti látta a meccset. Szóval Kancellárra nincs szó, szét akart robbanni egész meccsen. A field goal előtti dupla tornamutatványa élmény volt, Tolbertet a homlokrakodó nem dönti fel ő meg simán gallyra vágta, aztán a korona az egészre a picksix.
RW-ék hozták amit kellett, úgyhogy most már fogalmam sincs mit gondoljak Willsonról. Néha olyan világtalan hogy sírhatnékom van, most meg tuti jól játszott ráadásul tényleg baromi gyors TE-hez képest.
RW-nek kell a nagy lóvé de én azért nem esnék Cutler féle túlzásokba. Ha végre normális elkapói is lesznek, akkor senki se állítja meg a Hox-ot.
A fallal mondjuk tényleg kellene valamit kezdeni, az a jobb oldal életveszély, bár most néhányszor Okung és Carp is rendesen elváltotta magát.
Lynch szerintem max félkész állapotban volt (jött is a kis vuk premier plánban), remélem nincs komolyabb baja.
Ha jól láttam P. Rich már nem tért vissza, kár lenne ha kiesne, mert igen vékony a WR corps.
A lényeg a W és van egy gyanú,. hogy a PO-ban a Panthers volt a legkellemetlenebb ellenfél, valahogy nem fekszik nekünk. Milyen jó lesz ma nyugodtan figyelni a meleg szobából a GB-Dallas féle fagyderbit!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
A D vadallat!
Kancellar vadallat! A FG blokk az mi volt!? 😮 😮 😮

mondjuk ez a Panthers a legszarabb csapat volt a PO-ban...
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Na kérem, ez oda volt rakva. Felkészül a Dallas, van egy rendezetlen ügyünk még az alapszakaszból. 😊

Simon-t még nem temetném, pl. Maxwell-nek is voltak rossz meccsei az NFL karrierje korai szakaszában, mégis szépen fejlődött. Illetve Benjamin sem egy gyenge ellenfél, ettől persze tényleg nem játszott most jól.

Ellenben a fal jobb oldala tényleg érdekes. Mindegy, idén már ebből kell főznünk.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ahogy a szezon közepén írtam nektek, az elmúlt évtizedből most hiszek egyedül igazán a címvédésben és egy csodával határos esetet leszámítva (ami nem is következett be 😊 ), nagyon szurkolok nektek.

Öröm nézni ezt a védelmet! És ezt az egységet tökéletesen kiegészítő Offense-t is! Defense wins the Championship! Ahogy 2008-ban nem láttam, hogy lehetne legyőzni a Steelers védelmét és ezáltal a csapatot, úgy most sem látom. Annyival vonal feletti színvonalat nyújt, hogy az szinte kompenzálhatatlan. Kb 100%-os játék kellene az ellenféltől, ez pedig ugyebár közel lehetetlen. Ez nem azt jelenti, hogy egy-egy alkalommal, ne lehetne pontokat tenni a táblára, akár vezetni a Seahawks ellen, de ekkor jön ez az Offense, amely amikor kell, akkor ugyanúgy felteszi a pontokat. Tökéletesen kihasználja a Defense által biztosított előnyöket. A szememben ilyen egy igazi bajnokcsapat. Az elmúlt 10 évből a 2 legkedvesebb SB-győztes a 08-as Steelers és a tavalyi és remélhetőleg idei Hawks. (Mondom ezt úgy, hogy ebben a periódusban volt még Steelers siker, de ott csak jól jött ki a lépés) Én ezt a 2 csapatot éreztem olyannak, hogy no brainer choice-ként rá tudtam volna vágni, hogy melyik az NFL abszolút kiemelkedő legjobb csapata. A többinél volt 2-3 kiemelkedően jó és abból nyert az egyik. De 08-ban, tavaly és idén nálam egyértelmű és kizárólagos legjobb van.

Szóval remélem, behúzzátok a másodikat is! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Na ezt összehoztuk. Kancellár egy állat!! Bizakodó vagyok és várom az elődöntőt,remélem a Green bay jön. Lynch mai gyengébb teljesítményét nem csak a jó Phanters #D ben látom. Az a rókázás elég csunya volt 😀
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Simon szar. Sweezey szar. Britt minosithetetlen. Ez a három játékos szégyen.undisputedly
Csak ez a 3 szar az még mindig igen jó arány szerintem. 😊 Maxwell egyébként visszatérhet jövőhéten? Elkéne...
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Simon szar. Sweezey szar. Britt minosithetetlen. Ez a három játékos szégyen.undisputedly
Mármint sima W, elsőként 9 év óta címvédőként 😀
De jó meccs volt...

több mint 9 éve
Simon szar. Sweezey szar. Britt minosithetetlen. Ez a három játékos szégyen.
több mint 9 éve
Az eredmenykovetot kihagyom, jó szurkolast. Reméljük jól jövünk ki a pihenő hétről. Nem lenne jó úgy bealudni, mint tette a Pats.

Go Hawks!
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000456017/article/seahawks-to-make-russell-wilson-highestpaid-qb?campaign=Twitter_atn

Wilson állítólag a legjobban fizetett QB lesz a szezon után.empty taxi
Szó se róla, valóban top qb-vá vált nagyon gyorsan, de szerintem legjobban fizetetté tenni túlzás. Nagyon jól jött neki ez a run heavy offense Lynch-csel az élen, továbbá a top1 defense. Szerintem azért Rodgers azért még eléggé Wilson felett van, nála nem kéne többet kapnia.
több mint 9 éve
Helló mindenki, egy apró kérdésem lenne. Az imin térképen ( imin.seahawks.com/#) a kis helyzetjelölő nyilacska miért nem marad meg? Próbálkozott más is rajtam kívül ezzel? (bocsi ha már volt kérdés)Scarecrow
Én is bejelöltem magam, még sem látom most. Nem tudom miért.Sebii
Ugyanez. Sőt, korábban láttam több hazai vagy szomszédos országbeli jelet, ami azóta eltűnt. Nekem a 19 ezer összes regisztráció is nagyon kevésnek tűnik.