Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 935
nem lesz 100+ elkapása, 1100+yardja, de leköti a Dt, véfre vki a leköti az emberek passznál, Lynchnek is jó ez.
harvin csak sceenen volt, és nem vont el nagyon senkit, jet sweep emg ilyen szarok voltak rá rajzolva, graham tök más.braxa88
+ lesz végre redzone célpont és nem annyiból fog állni a játékunk, hogy RW vagy Lynch beviszi. 1000+ yardja szerintem sem lesz, de 10+ TD-je igen.
több mint 10 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Graham az egyik legjobb RZ target a ligában, nem hiszem, hogy ne tudnátok használni eredményesen..

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 411
Amúgy Brandon Marshall 5. körért lett elcserélve, ennyit biztos megért volna, ha Graham megért ennyit... 😀😀😀

Bowe elvileg ki lesz vágva, akkor remélem már rámegyünk, + óccsóért elhozhatnánk Brittet is. :cool:
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
 seahawksdraftblog.com/breaking-seahawks-trade-for-jimmy-graham

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
nem lesz 100+ elkapása, 1100+yardja, de leköti a Dt, véfre vki a leköti az emberek passznál, Lynchnek is jó ez.
harvin csak sceenen volt, és nem vont el nagyon senkit, jet sweep emg ilyen szarok voltak rá rajzolva, graham tök más.
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 411
Meg jó,hogy futó csapat vagyunk és most hoztuk vissua a beastet. Graham erkeztevel biztosan jobb lesz a runblock ill a Passprot. Ja,nem.

A move te raadasul rohadtul nem volt prioritás. Az elsoszamu elkapo pl fontosabb,erre meccsenkent két elkapasert ide hozzuk Grahamet.undisputedly
Ja, mert nyilván 2 labdát fog kapni meccsenként.Sebii
Egyáltalán nem biztos. Miller meg Harvin se kapott annyit, amennyit kellett volna.
több mint 10 éve
Unger??? Nagyon sajnálom, na de Graham az Graham.Oszi
Max Unger was great at C, glue of #Seahawks' O-line. BUT: he missed 13 games last 2 yrs combined, yet SEA was 1st & 4th in NFL in rushingtejbegrrr!!!
Seahawks' net offensive averages with and without Max Unger: 2014
Stat With Without
• Total YDS 392.5 365.7
• YDS/play 6.21 5.69
• Pass YDS 188.67 211.8
• YDS/pass play 6.51 6.58
• Sacks 2.17 2.9
• Rush YDS 203.83 153.9
• Rush YDS/ATT 5.97 4.81

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Meg jó,hogy futó csapat vagyunk és most hoztuk vissua a beastet. Graham erkeztevel biztosan jobb lesz a runblock ill a Passprot. Ja,nem.

A move te raadasul rohadtul nem volt prioritás. Az elsoszamu elkapo pl fontosabb,erre meccsenkent két elkapasert ide hozzuk Grahamet.undisputedly
Ja, mert nyilván 2 labdát fog kapni meccsenként. Mi vagyunk a legjobb csapat play-actionben és ehhez Graham rohadt sokat hozzá tud tenni. Szerintem rohadt jó lesz.
több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Ha úgy járunk vele mint Harvinnal, hogy behúztuk, nem csinált gyak semmit és SB-t nyertünk, akkor megérte.
Mondjuk ha rá se sikerült a játékunkat rászabni, kiváncsi leszek Jimmy fiúra mennyire sikerül majd.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
Érdekes, a Saints úgy cserélte el Grahamet, hogy benyelt 9 milla dead capet és alig spórolt valamit idén. Nagyon kívül akarták tudni az ajtón az embert...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

Ez egy fos move.... baromira nem kellett Ő ide sztem...
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 806 — SuperBowl Champions 2013/2014

A move te raadasul rohadtul nem volt prioritás. Az elsoszamu elkapo pl fontosabb,erre meccsenkent két elkapasert ide hozzuk Grahamet.
több mint 10 éve
Unger??? Nagyon sajnálom, na de Graham az Graham.Oszi
Max Unger was great at C, glue of #Seahawks' O-line. BUT: he missed 13 games last 2 yrs combined, yet SEA was 1st & 4th in NFL in rushing

több mint 10 éve
FA centerek:
wisni, myers, de la puente, satele, berger, raiola, goodwin, wells
sok öreg. Wisni kell!
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Unger??? Nagyon sajnálom, na de Graham az Graham.
több mint 10 éve
Hát ezzel nagyon gyenge lett a fal közepe, de lássuk be, rohadt nagy szükségünk volt egy ilyen játékosra. Az meg, hogy nem húzunk első körben, na bumm, úgyse szoktak nagyon beválni. 😀
Ungert azért nagyon sajnálom, mert igazi vezér volt és elit center. Mondjuk Jeanpierre elfogadható volt a helyén. Én odaadnám neki a kezdő posztot és a guard posztra helyezném a hangsúlyt, oda hoznék embert draftról és FA-ről is.Sebii
Vagy Patrick Lewis:  blog.thenewstribune.com/seahawks/2015/03/10/splash-report-seahawks-start-new-league-year-by-trading-c-max-unger-for-te-supreme-jimmy-graham/

több mint 10 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 512 — Seahawks fan
Hát ezt az Unger, Graham dolgot nem igazán értem...
Azt hiszem, hogy iszok egy-két sört hátha akkor okosabb leszek. | Nem valószínű, hogy így lesz... 😕 |

több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Szerintem nagyon tökösek voltunk megint, és jó cserének tartom. Ha lesz kedvem leírom hosszabban is.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Hát ezzel nagyon gyenge lett a fal közepe, de lássuk be, rohadt nagy szükségünk volt egy ilyen játékosra. Az meg, hogy nem húzunk első körben, na bumm, úgyse szoktak nagyon beválni. 😀
Ungert azért nagyon sajnálom, mert igazi vezér volt és elit center. Mondjuk Jeanpierre elfogadható volt a helyén. Én odaadnám neki a kezdő posztot és a guard posztra helyezném a hangsúlyt, oda hoznék embert draftról és FA-ről is.
több mint 10 éve
Tök mindegy, hogy hányadik körös pickjeink vannak, amíg első körben Carpentereket, másodikban meg Britteket húzunk... OL játékost úgy látszik nem nagyon tudunk nevelni, persze aki elit tehetség (Okung 1/6 v mennyi volt), az azért jól nyomja. Grahammel meg mi a szart fogunk kezdeni? NO-ban Breesnek úgy tippre meccsenkénti 40 kísérlete volt, míg itt Lynch mellett Wilsonnak fele annyi van. Ja és akkor arról még nem beszéltem, hogy Wilson nem egyenlő Brees-zel...Duff
1. After Graham deal, #Seahawks have these expected draft picks: 2, 3, 4, 4, 4, 5, 5, 5, 6, 6, 7.
tejbegrrr!!!
sokat fogunk majd tradelgetni a drafton
ennyi pickkel fel lehet jönni 2.kör elejére egy kinézett arcért.
tetszik a Graham trade 😊
több mint 10 éve
Tök mindegy, hogy hányadik körös pickjeink vannak, amíg első körben Carpentereket, másodikban meg Britteket húzunk... OL játékost úgy látszik nem nagyon tudunk nevelni, persze aki elit tehetség (Okung 1/6 v mennyi volt), az azért jól nyomja. Grahammel meg mi a szart fogunk kezdeni? NO-ban Breesnek úgy tippre meccsenkénti 40 kísérlete volt, míg itt Lynch mellett Wilsonnak fele annyi van. Ja és akkor arról még nem beszéltem, hogy Wilson nem egyenlő Brees-zel...Duff
1. After Graham deal, #Seahawks have these expected draft picks: 2, 3, 4, 4, 4, 5, 5, 5, 6, 6, 7.
2. Russell Wilson was 1 of 5 qualified QBs to complete less than half of his red zone attempts last season (49.1%)

több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 658 — sapka
fura ez a csere, nemrég még Graham volt a LOB közellensége, hogy milyen puha+nagyszájú stb.
még Sherman is cikkezett róla, hogy milyen elképesztően borzalmas ez a dolog 😀😀, gondolom most egyből legjobb barik lesznek

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 362 — E/1
Beszaras...
több mint 10 éve

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Sztem ez nem rossz csere. Nekem mondjuk ritkan egyezik a velemenyem a kozizlessel.

Állat vagyok, ami enni kér...