NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Helmut Zimmer
Medvepapa
Helmut Zimmer
Miért menne el? Máshol GM legyen, az lehet nálunk is.BigBaltazar
Mert:
- itt mindig csak második elsőhegedűs lehet;
- ő Ted Thompson legvalószínűbb örököse, és a GB GM pozi az álomállás.Helmut Zimmer
Több pénz? Nagyobb hatalom? Esetleg kis királyság?
Azért nem gondolnám hogy a hox GM-ek élete csupa szörnyűség. Bocs, de ezzel tényleg nem vagyok tisztában.BigBaltazar
JS évekkel ezelőtt lenyilatkozta, hogy mivel a GB-től jön, neki az lenne a legnagyobb feladat,hogy ott GM legyen. Aztán azóta eltelt pár év, lehet,hogy ez a csapat és a bajnoki cím megváltoztatta az álláspontját.undisputedly
És azt is tudjuk, hogy imádja Seattle-t, az egész közeget.

Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy fogunk QB-t draftolni, az olyan Seahawks-os lenne! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
Helmut Zimmer
Medvepapa
Helmut Zimmer
Mert:
- ő Ted Thompson legvalószínűbb örököse, és a GB GM pozi az álomállás.Helmut Zimmer
Azért nem gondolnám hogy a hox GM-ek élete csupa szörnyűség. Bocs, de ezzel tényleg nem vagyok tisztában.BigBaltazar
JS évekkel ezelőtt lenyilatkozta, hogy mivel a GB-től jön, neki az lenne a legnagyobb feladat,hogy ott GM legyen. Aztán azóta eltelt pár év, lehet,hogy ez a csapat és a bajnoki cím megváltoztatta az álláspontját.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Na Srácok, elkezdődött.
Scot Mccloughan Senior Personel Exec a Redskins General managere!
Nagyon sok tehetséges játékos (bár már másképp látom Shermant 😊 ) az ő megfigyelő és értékelő csapata által landolt nálunk.
Rettenetesen sajnálom, de ez kb elkerülhetetlen volt. 😕

Sok sikert neki!Helmut Zimmer
Jó döntés a Skins-től. Kérdés, hogy mennyire lesznek egy hullámhosszon Grudennel.Medvepapa
És sajnos ez csak az első lépés, azt sem tudom, hogy Schneider meddig marad..!? 😕Helmut Zimmer
Mert:
Azért nem gondolnám hogy a hox GM-ek élete csupa szörnyűség. Bocs, de ezzel tényleg nem vagyok tisztában.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Na Srácok, elkezdődött.
Nagyon sok tehetséges játékos (bár már másképp látom Shermant 😊 ) az ő megfigyelő és értékelő csapata által landolt nálunk.

Jó döntés a Skins-től. Kérdés, hogy mennyire lesznek egy hullámhosszon Grudennel.Medvepapa
És sajnos ez csak az első lépés, azt sem tudom, hogy Schneider meddig marad..!? 😕Helmut Zimmer
Mert:
- ő Ted Thompson legvalószínűbb örököse, és a GB GM pozi az álomállás.
több mint 9 éve
Na Srácok, elkezdődött.

😕
ilyenkor hogy megy? erre a pozícióra keresnek úgy mint egy GM esetében, vagy ilyen next man up stílusban valaki előrelép házon belül?funkyparduc
Hát erre tényleg csak következtetni lehet. Elvileg Schneider joga a kinevezés, és ezen a területen,-ha jól tudom- PCnek nincs beleszólása.De tudod mit, inkább nem tudom!
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Haha, hát ez könnyen ment 😀 pedig azt meg se említettem, hogy Sherman szabálytalanul fogta meg Stew sisakját, csak így tudta lelassítani :pJakehomer
Jóvanna, ércsük mi a tréfát csak nem szeressük. :p

több mint 9 éve
Na Srácok, elkezdődött.

Miért menne el? Máshol GM legyen, az lehet nálunk is.

több mint 9 éve
Na Srácok, elkezdődött.

És sajnos ez csak az első lépés, azt sem tudom, hogy Schneider meddig marad..!? 😕
több mint 9 éve
Na Srácok, elkezdődött.

Jó döntés a Skins-től. Kérdés, hogy mennyire lesznek egy hullámhosszon Grudennel.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Na Srácok, elkezdődött.

Sok sikert neki!
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 751 — Panthers fan
Haha, hát ez könnyen ment 😀 pedig azt meg se említettem, hogy Sherman szabálytalanul fogta meg Stew sisakját, csak így tudta lelassítani :pJakehomer
komolyan erre vered h egy CB-t nagynehezen levitt az erőfutótok? 😛
béke

amugy Lotulelei kiesett a túloldalon, szal Unger visszatérése mellett ez is "segítheti" a futójátékot.
nyerni kellbraxa88
Én értem a tréfát, nálatok voltak, akik nem biztos, hogy vették a lapot 😉

Ja, Star kiesése szopás, de hát next man up, a tőletek importált Cole se rossz.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
De nem is kell említeni, mert látjuk 😊
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
komolyan erre vered h egy CB-t nagynehezen levitt az erőfutótok? 😛
béke

amugy Lotulelei kiesett a túloldalon, szal Unger visszatérése mellett ez is "segítheti" a futójátékot.
nyerni kell
több mint 9 éve
Haha, hát ez könnyen ment 😀 pedig azt meg se említettem, hogy Sherman szabálytalanul fogta meg Stew sisakját, csak így tudta lelassítani :p

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Scruggs, jeesie, Mebane, Marsh és most Hill. Egész jó kis fal lenne már ez is. Gondolom Bennett lesz bent többet, Irvin pedig az end szerepben, viszont ihy ki lesz a spy? Stewart tackle mellett nem lenne vicces.undisputedly
Szerintem Irvin marad a spy és DE-ben Schofield kaphat majd sok snap-et. Kulcsfontosságú lesz, hogy az elején teljesen öljük meg a futást. Stewart-tól kicsit tartok, de remélem megoldjuk. Offense oldalon nem félek, 20+ pontot várok "simán". Csak ne aludjunk be az elején, akkor nem érhet meglepetés szerintem.

több mint 9 éve
Szia Jake!

Ha van időd nézd meg Lynch hogy rakta ki Patrick Petersont a legutóbbi meccsünkön. Ez ahhoz képest semmi.
Sherman elég megbízhatóan védekezik futás ellen, ahhoz képest, hogy manökenbogár (CB), és borzasztóan magasan van a súlypontja, és nem túl vaskos gyerek. Jó nem kancellár, de nem tragikus.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
És hogy egy kicsit kekeckedjek is, olvastam valamelyik Hawks fórumon, hogy Sherman "titokban" mekkora ász futás ellen is. Róla van szó? 😊Jakehomer
Most egy linebackerhez hasonlítod, vagy a posztjához képest? Mert a posztján az egyik legjobb szerintem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
És hogy egy kicsit kekeckedjek is, olvastam valamelyik Hawks fórumon, hogy Sherman "titokban" mekkora ász futás ellen is. Róla van szó? 😊
Jakehomer
Amennyiben erre most érdemben válaszolok, azt nem fogja megköszönni a Hawks topic, ugyanis instant 5+ oldal flame, szóval majd a meccs után .
több mint 9 éve
Igen a komment hangvétele, a tény, hogy még csak nem is én tettem be a kimutatást, illetve a Baggio féle komment is azt erősíti, hogy egyértelműen szükségét érzem a bizonygatásnak! 😀 😀 😀Helmut Zimmer
Gondolom, nekem szánta, bár ugyan én tettem be, de nem én készítettem a kimutatást. Aminek egyébként egy Seahawks csapatfórumon nyilván helye van. Lehet, hogy a túl széles szmájli nem kellett volna... 😊tejbegrrr!!!
Semmi baj a táblával. Ez egy Rorschach-teszt, az, hogy én nem látok bele túl sokat az az én szegénységi bizonyítványom.
😊Helmut Zimmer
Nem bántásból, bocs ha félreérthető volt a hangnem.
Simán csak arra utaltam, hogy Wilson nem ettől az adattól jó irányító, ahogy ha valakinek ez az adata szar nem jelenti azt, hogy szar QB lenne. 😉vpi
no para
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
És hogy egy kicsit kekeckedjek is, olvastam valamelyik Hawks fórumon, hogy Sherman "titokban" mekkora ász futás ellen is. Róla van szó? 😊
Jakehomer
Dejszen írtad is, hogy titokban! Itt éppen altatott. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
undisputedly
Jakehomer
Igen Ő az, de csak arra használjuk, hogy lelassítsa a futót amíg B.Wagner odaér 😀 :p

több mint 9 éve
A. neten az egyik Panthers fán leirza,hogy miben változtak a meccsünk óta. Tamadofal kicserelodott, a sexondaryban is rookiek. Plusz Harper. Na öt meg Russ fogja oda-vissza megenni. Arra nem gondolnak a Panthersnel,hogy amikor találkoztunk,akkor mélyponton voltunk és így is otthon bertuk őket. Rookie tackle a falban Bennettnek ajándék.
undisputedly
Tudjuk, hogy akkor nem volt formában a Hawks, de hidd el, hogy nálunk sokkal nagyobb a turnaround - egyszerűen azért, mert annyira mélyről jövünk, voltak meccseink, amikor tényleg liga bottom 5 szintű teljesítménnyel rukkoltunk elő, nem is kevés sajnos. Az kétségtelenül nagy előny nektek, hogy idegenben vertetek eddig mindig minket, a CLinken meg nincs tapasztalata a mostani játékosaink többségének, és hát ott nehéz játszani. Legalábbis jól 😊 Azért érdekes ez a matchup, mert hasonló a két csapat filozófiája, hasonlók az erősségek, ezért is szorosak a meccseink, csak egy kicsit mindent jobban csinál a Hawks, ezért szokott nyerni.

Az új kezdő RT nem rookie, 2012-es UDFA, csak most kapott először lehetőséget kezdeni, és váratlanul nagyon bevált (a "rutinos" LT-nk sokkal gyengébb pont 😊 ). A két kezdő guardunk viszont mindkettő újonc, futásblokkolásban sokat dobtak a csapaton, a passzblokkjuk azért persze sebezhető. A két új cornerünkbe szerelmesek vagyunk, a rookie FS Boston nagy ballhawk, Harper meg Harper, róla tényleg bármikor szophatunk egy nagy playt.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 942 — Patriot
Simán csak arra utaltam, hogy Wilson nem ettől az adattól jó irányító, ahogy ha valakinek ez az adata szar nem jelenti azt, hogy szar QB lenne. 😉vpi
Csak kibújt a szög a zsákból: Drew Bledsoe mutatója szúrt szemet, ugye? 😊tejbegrrr!!!
Bledsoe who??? Neki a legnagyobb teljesítménye az volt, hogy jókor sikerült lesérülnie 😀😀😀
Az a szög ami kibújt inkább az overrated Wilsonra utal 😉 :-/ %/
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Csak kibújt a szög a zsákból: Drew Bledsoe mutatója szúrt szemet, ugye? 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 942 — Patriot
Igen a komment hangvétele, a tény, hogy még csak nem is én tettem be a kimutatást, illetve a Baggio féle komment is azt erősíti, hogy egyértelműen szükségét érzem a bizonygatásnak! 😀 😀 😀Helmut Zimmer
Gondolom, nekem szánta, bár ugyan én tettem be, de nem én készítettem a kimutatást. Aminek egyébként egy Seahawks csapatfórumon nyilván helye van. Lehet, hogy a túl széles szmájli nem kellett volna... 😊tejbegrrr!!!
Semmi baj a táblával. Ez egy Rorschach-teszt, az, hogy én nem látok bele túl sokat az az én szegénységi bizonyítványom.
😊Helmut Zimmer
Nem bántásból, bocs ha félreérthető volt a hangnem.
Simán csak arra utaltam, hogy Wilson nem ettől az adattól jó irányító, ahogy ha valakinek ez az adata szar nem jelenti azt, hogy szar QB lenne. 😉