Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
Wisniewski-t nem lenne hülyeség szerződtetni. Ha beraknák centernek, Dietrich-Smith meg kimenne RG-nek, akkor már csak egy épkézláb LT kellene a draftról és fogjuk rá meglenne az O-line.Carter, Melton és Conte ha kezdőnek nem is, de mélységnek jól jönne a védelembe.
Viszont a D-line szétbombázását nem értem, ha csak nem 2 DT-vel akar felállni. 😀
Hardy talán az egyetlen elfogadható név, aki még szabadügynök. Nagyon tartok tőle, hogy a drafton nem QB lesz húzva...
Berántja Lovie majd Leonard Williams-t, aztán Glennon meg kap egy évet, hogy bizonyítson.
több mint 9 éve
Cay
189
Azért kíváncsi leszek mi lesz a "nagy durranás" mert már kb. 43 milliónk van így, amivel eddig semmit sem csináltunk.The #Bucs are releasing DE Mike Johnson, another big-ticket FA signing from last year. Wow. Owed $7M still.Ian RapoportCsifu
több mint 9 éve
Te jooo eg Lovie... Davidet mikor vagod ki?
több mint 9 éve
Komolyan mondom ez hihetetlen, lassacskán egy olyan név sincs kint a piacon, akire szükségünk lehetne, Lovie meg lószart sem csinál. safety-k meg linebackerek után szaladgál...CayNincsen needünk elég csak a depht 😀😀
több mint 9 éve
Csifu
223
The #Bucs are releasing DE Mike Johnson, another big-ticket FA signing from last year. Wow. Owed $7M still.Ian Rapoport
több mint 9 éve
Cay
189
Komolyan mondom ez hihetetlen, lassacskán egy olyan név sincs kint a piacon, akire szükségünk lehetne, Lovie meg lószart sem csinál. safety-k meg linebackerek után szaladgál...
több mint 9 éve
csupi4
263
Adrian Clayborn set to visit the Falcons.
több mint 9 éve
Közben Winston saját maga önszántából látogatta meg Goodell-tprofootballtalk.nbcsports.com/2015/03/11/jameis-winston-sets-up-his-own-meeting-with-roger-goodell/
“He went out of his way to make a good impression, and to show that he understood what was going to be expected of him in the NFL,”
Ha elfelejti a baromságait és tényleg a játékra fog koncentrálni, ahogy ígéri akkor még a végén nem lesz bust😊
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
1/1 ÉR bREES NÁLUNK FOG KIKÖTNI MÁR MOST LÁTTOMcsupi4be is fosnék 'örömömben'
több mint 9 éve
1/1 ÉR bREES NÁLUNK FOG KIKÖTNI MÁR MOST LÁTTOMcsupi4Na én ettől félek a legkevésbbé...
több mint 9 éve
csupi4
263
1/1 ÉR bREES NÁLUNK FOG KIKÖTNI MÁR MOST LÁTTOM
több mint 9 éve
Amúgy pár érdekes statisztika, ami alapján nem is kellene annyira szarnak lennie a csapatnak mint amilyen valójában.www.buccaneers.com/news/article-1/15-Interesting-PFF-Stats-from-2014/e11f81bb-f061-401e-984d-d2898c8ee6d4
több mint 9 éve
Mondjuk kinézem, hogy RB-t húznak 2/2-re😀Van arra reális esély, hogy az O line-t a drafton meg tudja erősíteni? TheBerzerkerVan, 2/2-n is lesz olyan OT tehetség mint amilyen mondjuk 1/20-onHöri
több mint 9 éve
Van arra reális esély, hogy az O line-t a drafton meg tudja erősíteni? TheBerzerkerVan, 2/2-n is lesz olyan OT tehetség mint amilyen mondjuk 1/20-on
több mint 9 éve
Trent Cole közben a coltsnál kötött ki.
több mint 9 éve
Őket cibálja Lovie látogatóba: Chris Conte (Free Safety, Chicago), Stefen Wisniewski (Center, Oakland), Bruce Carter (linebacker, Dallas), Henry Melton (defensive tackle, Dallas) Hatalmas need mindegyik... Nem is értem ezt a palit. A jövő évi 1/1-es irányítónak meg nem marad épp csigolyája szezon végére.CayCollins meg kirakták.
Amúgy én se értem teljesen ezt a vizit dolgot. Van arra reális esély, hogy az O line-t a drafton meg tudja erősíteni? Kellene oda azért még valaki öreg róka Koetter alá. Ez így karcsú lesz...amennyire pörög jelenleg az FA piac annyira érzem kissé motiválatlannak Lovie-t.
több mint 9 éve
Cay
189
Őket cibálja Lovie látogatóba: Chris Conte (Free Safety, Chicago), Stefen Wisniewski (Center, Oakland), Bruce Carter (linebacker, Dallas), Henry Melton (defensive tackle, Dallas) Hatalmas need mindegyik... Nem is értem ezt a palit. A jövő évi 1/1-es irányítónak meg nem marad épp csigolyája szezon végére.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Jön Chris Conte vizitre. Lovie rendszerében Bearsben korrekt volt. Fizikálisan tropára ment 2014-ben...
több mint 9 éve
Thrasher
1 100
holy shit Saints, KÖSZI
több mint 9 éve
www.buccaneers.com/news/article-1/Buccaneers-Mock-Draft-Roundup-50/1133dacc-2db9-4319-b555-fb92aef9dc3fMár a rajongók is rákurat akarják😊
több mint 9 éve
Az Eagles-re leszek kíváncsi. Pár éve már összeraktak egy all star brigádot aztán mégse mentek vele sokra.Nagyon nagy a csönd emberek...😊TheBerzerkerRemegve várjuk a fejleményeket... Megmondom őszintén, a velünk kapcsolatban felhozott nevek hallatán nem estem még hanyatt... megint nem igazán értem miért linebackerek és defensive endek után szaladgálunk... nyilvánvalóan a védelmen ment el a tavalyi szezon... Közben a Jags meg rakja össze a super bowl győztes csapatot. 😀Cay
több mint 9 éve
Cay
189
Nagyon nagy a csönd emberek...😊TheBerzerkerRemegve várjuk a fejleményeket... Megmondom őszintén, a velünk kapcsolatban felhozott nevek hallatán nem estem még hanyatt... megint nem igazán értem miért linebackerek és defensive endek után szaladgálunk... nyilvánvalóan a védelmen ment el a tavalyi szezon... Közben a Jags meg rakja össze a super bowl győztes csapatot. 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Nagyon nagy a csönd emberek...😊TheBerzerkerpedig már vagy 5-6 felesleges perem embert visszaszerződtetek 😀
Lawrence Sidbury Jason Williams Major Wright Larry English Luke Stocker Mike Jenkins Bradley McDougald
több mint 9 éve
Nagyon nagy a csönd emberek...😊
több mint 9 éve
buccaneer
490
Én olyan hírfoszlányokat hallottam, miszerint hajlanak Leonard Johnson újraigazolására. Nem tudom... Szerintem elkelne még egy darab használható corner, mert Johnson számomra kiábrándítóan szerepelt tavaly, Jenkins meg semmi garanciát nem tud felmutatni, hogy nem sérül meg megint egy meccs után. Cole-t csak kevés pénzért szabad leigazolni, mert netán ő is elfelejt focizni, ha nagy pénzt kap. Wilforkra meg szerintem nincs feltétlen szükségünk, ráadásul az is kérdéses nála milyen formában tud visszajönni a sérülése után. Én túl sok esélyt nem látok arra, hogy ő valaha is a régi formája közelébe fog jutni.