Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
buccaneer
490
Biztos vagyok benne, hogy Beckham fogja kapni és nem is mondhatom, hogy érdemtelenül, mert zseniális dolgokat csinált. Amiben Evans egyértelműen jobb, az a blokkolási képesség.
több mint 9 éve
www.buccaneers.com/news/article-1/Evans-nominated-for-Rookie-of-the-Year/1a400ab7-931d-4159-a8d0-705613b88dd5Szerintem vagy Evans vagy Beckham lesz a rookie of the year. Anélkül, hogy hazabeszélnék szerintem Evans teljesítménye azért volt értékesebb, mert ő szinte ugyanazt egy sokkal szarabb offense alatt érte el. De erős a gyanúm, hogy Beckham fogja megkapni.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Mindent összevetve azért vicces lenne, ha Trestman érkezne.Ugye Lovie-t kirúgták Chicagóból, a helyére pont Trestmant nevezték ki, akit pér évvel később pedig már a nagyszerű Smith keze alatt dolgozna. 😊
több mint 9 éve
Tampában nincsenek edzői viták. Van Lovie aki szerint minden fasza és király és van körülötte néhány kis pincsi, mint Arroyo, akinél még a kezdő qb is idősebb. Vagyis minden happy.Kromer az első évében kapott 4 új kezdőt, összerakott egy közepes falat, ami Mike Ticehoz képest fényévekkel türténő előrelépés volt. Ám az OL idén újfent egy kalap szart ért, 2 yardot nem tudtunk futni azzal a szájbalökött labdával, miközben ütötték rendesen az irányítót. S ebben Kromernek is benne van vastagon a keze. Idén több teret kapott az OL-en kívül, láthattuk, hogy nem kellett volna. Amellett egy 0 ember, belöki a busz alá az irányítóját (még ha volt igaza is benne)... nem véletlenül csak ő lett kirúgva a segédedzők közül.tüsi91Nem tudom mennyire 0 ember (nálunk megbecsült volt), de ahol azért ez így összejön, ami nálatok, az nem feltétlenül mutatja egy egészséges franchise képét (mondom ezt úgy, hogy a Saintstől is jönnek a pletykák a vitáról, ezt sem tartom egészségesnek, sőt, meg is lett az eredménye, már ha tényleg ez volt az oka).
De ez off, bocs érte.Gyurma Pappa
több mint 9 éve
Kromer az első évében kapott 4 új kezdőt, összerakott egy közepes falat, ami Mike Ticehoz képest fényévekkel türténő előrelépés volt. Ám az OL idén újfent egy kalap szart ért, 2 yardot nem tudtunk futni azzal a szájbalökött labdával, miközben ütötték rendesen az irányítót. S ebben Kromernek is benne van vastagon a keze. Idén több teret kapott az OL-en kívül, láthattuk, hogy nem kellett volna. Amellett egy 0 ember, belöki a busz alá az irányítóját (még ha volt igaza is benne)... nem véletlenül csak ő lett kirúgva a segédedzők közül.tüsi91Nem tudom mennyire 0 ember (nálunk megbecsült volt), de ahol azért ez így összejön, ami nálatok, az nem feltétlenül mutatja egy egészséges franchise képét (mondom ezt úgy, hogy a Saintstől is jönnek a pletykák a vitáról, ezt sem tartom egészségesnek, sőt, meg is lett az eredménye, már ha tényleg ez volt az oka).
De ez off, bocs érte.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Kromer az első évében kapott 4 új kezdőt, összerakott egy közepes falat, ami Mike Ticehoz képest fényévekkel türténő előrelépés volt. Ám az OL idén újfent egy kalap szart ért, 2 yardot nem tudtunk futni azzal a szájbalökött labdával, miközben ütötték rendesen az irányítót. S ebben Kromernek is benne van vastagon a keze. Idén több teret kapott az OL-en kívül, láthattuk, hogy nem kellett volna. Amellett egy 0 ember, belöki a busz alá az irányítóját (még ha volt igaza is benne)... nem véletlenül csak ő lett kirúgva a segédedzők közül.
több mint 9 éve
Kromer az egyik legjobb O fal edző, az eddigi 5 alkalomból 2-szer az ő általa edzett fal nyert a Madden Most Valuable Protectors Award-ot. Ja, egyszer egy SB-t is összehozott, minden idők két legjobb G teljesítményével megtűzdelve. Szóval lehet, hogy ő jó. (A más kérdés, hogy ahogy Trestmannek sok volt a HC poszt, neki sok volt az OC poszt, főleg úgy hogy Cutler kellett edzenie, aki nagyon nem egyszerű eset, legalábbis kívülről úgy tűnik...)Én úgy tudom jan.15. Egyébként Trestman-re rátérve én jelen helyzetünkben ki lennék vele békülve, mint OC. Úgy gondolom szükségünk lenne egy olyan szakemberre, aki tényleg konyít valamit az irányítókhoz. A következő lépés pedig egy jó OL coach kell, hogy legyen.buccaneerHa hozza Kromer haverját, akk ez rendben is van.empty taxi
több mint 9 éve
Ráér az. Még én sem döntöttem el, hogy kijövök-e az idei draftra, vagy maradok még egy évet. Az tök mellékes, hogy Winston egy fasz, de nem ezért. 😊
több mint 9 éve
a supplemental draft csak júliusban van 😊Sok ideje nincs gondolkodni.TheBerzerkerwww.sportingnews.com/nfl/story/2015-01-05/jameis-winston-nfl-draft-status-update-decision-florida-state-buccaneers-baseball-decision-declaration-selection1-2 hírfoszlány volt csak eddig, amelyek szerint Winston marad még egyetemen, de sztem még ő maga sem tudja h mit akar.Beki
Meddig kell jelentkezni a draftra? Január közepéig nem? Még az se biztos, hogy Winston kijön a draftra mondjuk. Winston folyamatosan a baseball-ról beszél.TheBerzerker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sok ideje nincs gondolkodni.www.sportingnews.com/nfl/story/2015-01-05/jameis-winston-nfl-draft-status-update-decision-florida-state-buccaneers-baseball-decision-declaration-selection1-2 hírfoszlány volt csak eddig, amelyek szerint Winston marad még egyetemen, de sztem még ő maga sem tudja h mit akar.Beki
Meddig kell jelentkezni a draftra? Január közepéig nem? Még az se biztos, hogy Winston kijön a draftra mondjuk. Winston folyamatosan a baseball-ról beszél.TheBerzerker
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
www.sportingnews.com/nfl/story/2015-01-05/jameis-winston-nfl-draft-status-update-decision-florida-state-buccaneers-baseball-decision-declaration-selection1-2 hírfoszlány volt csak eddig, amelyek szerint Winston marad még egyetemen, de sztem még ő maga sem tudja h mit akar.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Ha bőgőmanisára van szükségünk, ott van nekünk McCown. Nem kell még egy! 😀
több mint 9 éve
Én úgy tudom jan.15. Egyébként Trestman-re rátérve én jelen helyzetünkben ki lennék vele békülve, mint OC. Úgy gondolom szükségünk lenne egy olyan szakemberre, aki tényleg konyít valamit az irányítókhoz. A következő lépés pedig egy jó OL coach kell, hogy legyen.buccaneerHa hozza Kromer haverját, akk ez rendben is van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
buccaneer
490
Én úgy tudom jan.15. Egyébként Trestman-re rátérve én jelen helyzetünkben ki lennék vele békülve, mint OC. Úgy gondolom szükségünk lenne egy olyan szakemberre, aki tényleg konyít valamit az irányítókhoz. A következő lépés pedig egy jó OL coach kell, hogy legyen.
több mint 9 éve
www.sportingnews.com/nfl/story/2015-01-05/jameis-winston-nfl-draft-status-update-decision-florida-state-buccaneers-baseball-decision-declaration-selectionMeddig kell jelentkezni a draftra? Január közepéig nem? Még az se biztos, hogy Winston kijön a draftra mondjuk. Winston folyamatosan a baseball-ról beszél.
több mint 9 éve
Cay
189
Én azt olvastam, hogy Koetterrel szimpatizál leginkább a Bucs. Bár valóban volt interjún Trestman is. Engem egyikük személye sem zavarna annyira, pont azért, mert kissé hajlana a történet a passzjáték felé. Ami egy ilyen Evans gyerekkel még akár jól is elsülhet. Amúgy érdekes, most láttam egy szavazást, ahol a Bucs szurkolók 85%-a örülne Trestman-nak. Csak Cutlert kurvára hagyja ott ahol most van, az 1/1-ból pedig hozzanak egy fiatal irányítót. Ne pedig cseréljék egy zacskó varázsbabért, ahogy Berzerker említette valahol.
több mint 9 éve
McCown bears szereplése inkább Matt Cavanaugh-nak köszönhető nem? Ő volt a qb edzője akkor a chicago-ban.Engem az nem zavar, ilyen WR corppal nem is baj, ha passzol. 😊Én ezután az év után biztos vagyok benne,hogy amit láthattunk tavaly McCown-tól azt nem magának köszönheti és főleg nem Trestman-nek, hanem a csapat többi tagjának. Jól muzsikált előtte a fal. Annyi idő alatt az elkapók is szabadra tudták játszani magukat és az elhibázott passzokat sorban leszedték a levegőből. Mi Bears drukkerek tudtuk,hogy ez valahol máshol JM-nak szerződést fog érni...és lám lám tényleg. Hozzáteszem...Mariota-val sem ment volna semmire Trestman...sőt senki mással...állhatott volna ott akárki. 😊Süsü
Itt nincs Forté, aki majd elfutkorászik, szóval megteheti. Na most McCown maradása nálam alapból kérdés, viszont ugyebár ott az 1/1, tehát ott is lehet tervezni a jövőbeli QB-val. Mondjuk megnézném Trestmant egy Mariota-féle irányítóval, nem az ő stílusa. Az ő esetében végképp nem lepne meg, ha a Bucs Winstont draftolná, vagy ha nem is draftolna 1/1-re, hanem elcserélné a picket. Nekem mondjuk csak az a fontos, hogy ne legyen kezdő McCown, mert siralmas, bármit is hozott ki belőle Trestman a Bearsben, itt nem fog sikerülni.Stez
Az orrba szájba passz se jó. Kiismerhetővé válik az offense. Hiába passzorientált valaki a passz játékot akkoris futással kell megalapozni.
Én úgy gondolom annél nagyobb baromságot nem tehetnének minthogy trade-elik az 1/1-et. Bár kinézem Lovie-ból hogy elcseréli a pick-et egy marék varázsbabra, de a need posztokat hátsóbb körben is meg lehet erősíteni ha van éles koncepció. Bár ki tudja, hiszen tudjuk, hogy "Mike Glennon still Bucs' QB of the future"😀
Egy szó mint száz kell egy franchise qb.
több mint 9 éve
Persze, de az a Bears teljesen szétesett, káosz volt, balhék, tényleg ami elromolhatott, el is romlott. Én nem akarok ebből kiindulni, ami Trestmant illeti. Főleg, mert a Bucsban ugye nem HC lenne, tehát más szerepkört kapna, kevesebb "felelősséggel". Vagyis azt kapná meg, amihez igazán ért. (Na most ezt nem tudom így hirtelen, de ebben a szezonban például ő, vagy Kromer hívta a játékokat? Ez sem mindegy.)Igazából szerintem Trestman jó lenne ebbe a csapatba, de én alapból mondjuk nem úgy számolok, hogy McCown lesz a kezdő, hanem egy újonc. Mert én nálam minden halál, amihez neki köze lesz. Sőt, konkrétan ilyen fizetéssel remélem, hogy kivágják a fenébe.
Arról pedig, hogy a támadófalat hol és hogyan foltozzák például a jövőbeli QB előtt, úgy is Lovie dönt majd. De a Bucsnál a QB mellett még az lesz a kulcskérdés.
De én szeretem a pass heavy felfogású koordinátorokat, szóval nekem akkor is tetszene Trestman kinevezése. 😊
Még ami számomra érdekes lesz, hogy Vincyt végül kivágják, vagy elcserélik-e, mert ha igen, akkor azért Evans mellé nem ártana egy #2 elkapó.
több mint 9 éve
DaddyBear
888
Engem az nem zavar, ilyen WR corppal nem is baj, ha passzol. 😊Én ezután az év után biztos vagyok benne,hogy amit láthattunk tavaly McCown-tól azt nem magának köszönheti és főleg nem Trestman-nek, hanem a csapat többi tagjának. Jól muzsikált előtte a fal. Annyi idő alatt az elkapók is szabadra tudták játszani magukat és az elhibázott passzokat sorban leszedték a levegőből. Mi Bears drukkerek tudtuk,hogy ez valahol máshol JM-nak szerződést fog érni...és lám lám tényleg. Hozzáteszem...Mariota-val sem ment volna semmire Trestman...sőt senki mással...állhatott volna ott akárki. 😊
Itt nincs Forté, aki majd elfutkorászik, szóval megteheti. Na most McCown maradása nálam alapból kérdés, viszont ugyebár ott az 1/1, tehát ott is lehet tervezni a jövőbeli QB-val. Mondjuk megnézném Trestmant egy Mariota-féle irányítóval, nem az ő stílusa. Az ő esetében végképp nem lepne meg, ha a Bucs Winstont draftolná, vagy ha nem is draftolna 1/1-re, hanem elcserélné a picket. Nekem mondjuk csak az a fontos, hogy ne legyen kezdő McCown, mert siralmas, bármit is hozott ki belőle Trestman a Bearsben, itt nem fog sikerülni.Stez
több mint 9 éve
Engem az nem zavar, ilyen WR corppal nem is baj, ha passzol. 😊Itt nincs Forté, aki majd elfutkorászik, szóval megteheti. Na most McCown maradása nálam alapból kérdés, viszont ugyebár ott az 1/1, tehát ott is lehet tervezni a jövőbeli QB-val. Mondjuk megnézném Trestmant egy Mariota-féle irányítóval, nem az ő stílusa. Az ő esetében végképp nem lepne meg, ha a Bucs Winstont draftolná, vagy ha nem is draftolna 1/1-re, hanem elcserélné a picket. Nekem mondjuk csak az a fontos, hogy ne legyen kezdő McCown, mert siralmas, bármit is hozott ki belőle Trestman a Bearsben, itt nem fog sikerülni.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Trestmannek túl nagy kabát volt a HC poszt, de ha a 2013-as offense coordinátor énjét előtudja húzni, akkor jó lehet. McCown azért nem megoldás hosszú távon, beugróként jó volt, de 16 meccsre nem megoldás. Ahogy mutatta a 2014-es szezon is. Viszont Trestman egy pass happy faszi, a futójátéka a Bearsnek 2013-ban is visszaesett, 2014-ben pedig maga volt a katasztrófa. Trestmannél a balance azt jelenti, hogy kétszer annyit passzol, mint amennyit fut.
több mint 9 éve
Én mondjuk örülnék Trestmannek. Merne passzolni, egy kicsit talán elmozdítaná az offense-t arról a begyepesedett felfogásról, ami Lovie által rányomta a béleygét az egész évi támadójátékra. Úgy vagyok vele, Koetter vagy ő jöjjön, de semmiképpen sem Roman például, az maga lenne a katasztrófa.
több mint 9 éve
Bassza meg pedig én csak poénnak szántam...
Trestman nyaralása közben. Gyanúsan ő lesz az OC. Volt is már interjú.tüsi91
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Trestman nyaralása közben. Gyanúsan ő lesz az OC. Volt is már interjú.
több mint 9 éve
Cutler már megint kirúgatott 2 OC-t. Amíg ő itt van, addig Big Love nem tud normális edzőt találni, mert senki nem akar egy ilyen coach killerrel együtt dolgozni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson