Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
De jó lenne, ha jövőre már átadnátok a stafétát másnak, mondjuk a Titansnak! 😊
Nandito
erre minimum OC- és szemléletváltás nélkül olyan kicsi az esély, mint a Jaguars Super Bowl-győzelmére... félelmetesen konzervatív és csökönyös az edzői stáb, ha Luck is visszatér, mi menti meg a Titans-t a csoport utolsó helyétől 2018-ban?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nandito Tennessee Titans 3 314 — Titans fan
Gratulálok a szezonotokhoz!
Remélem a sérültjeiteknek nincs komoly baja, jobbulást mindenkinek!
Cuchulain82
Köszi!
Nektek is jár a kalapemelés, hét AFC döntő zsinórban azért nem semmi! De jó lenne, ha jövőre már átadnátok a stafétát másnak, mondjuk a Titansnak! 😊

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 8 éve
Nem volt ez rossz, mondjuk, számunkra jobban alakult. Taywan Taylort tessék erőltetni <3
Wyatt
Az első félidő lehetett volna szorosabb, de több részünkről nem volt a meccsben. Taylor lehetőségei valószínűleg azon múlnak, hogy jövőre lesz-e Decker.

Music City Miracle
több mint 8 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Gratulálok a szezonotokhoz!
Remélem a sérültjeiteknek nincs komoly baja, jobbulást mindenkinek!
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem volt ez rossz, mondjuk, számunkra jobban alakult. Taywan Taylort tessék erőltetni <3

több mint 8 éve
Sajnos nem lett meglepetés, de most tényleg bravúr kellett volna. Ahogy Titans írja, sok volt a hiba, de valójában (remélhetőleg csak még) nincs egy súlycsoportban a két csapat. A Patriots jobb, ezt be is bizonyította.

Én mindenesetre büszke vagyok a csapatra, nem volt ez rossz szezon! 😊 Titan up!

Music City Miracle
több mint 8 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Lehetett volna szebb is, de a Pats ereje, pláne a bye week-kel, foltokban a bírókkal, Lewan sérülésével és általában, leginkább a tapasztalatlanságunk miatt ennyire volt elég. Legalább volt miért izgulni január közepén is, ez pedig elég régen esett meg velünk; és talán az, hogy így lett vége ad nekik egy nagy adag emlékeztetőt a holtszezonra, hogy hova kellene eljutni.

A meccset majd ha egyszer visszanézem, inkább akkor értékelném; ha valaki azt mondja, hogy mi szerezzük az első, meg az utolsó TD-t, talán még látatlalnban el is fogadtam volna, de a kettő között sajnos elég rosszul nézett ki. Védelemben nem tudtunk Brady-re semmiféle nyomást helyezni, Gronk ellen sokkal több double coverage kellett volna, az összetettebb end-around fake játékaiat meg simán túlfutottuk; támadásban a Decker elleni opi mintha megtört volna minket, aztán jött egy csomó elfogadhatatlan elkapó/TE false start, holding, Lewan sérülése és ettől szétesett a játékunk, futójáték megszűnt, Mariota csak küszködött, elbozonytalanodott, és a sack-ek is csak gyűltek, nem merte eldobni a labdát és nem is védték meg igazán jól. Vártam volna valami pluszt a special team-től is, egész évben ott volt, hogy Jacksonnak összejön végre egy szabályos visszahordás; bíztam benne, hogy most lesz, hát az is elmaradt; belefért volna valami plusz vmi onside, vagy fake-punt, valami ami hátha felrázta volna őket (jajjjj az az encroachment a puntnál, na az is gyilkos volt). Hát röviden, még így a meccs alatt értékelve ennyi.

Egy jó drafttal, egy kicsit jobb alapszakasszal... hát majd ősszel meglátjuk.

TITAN UP!

Szerkesztette: Titans

több mint 8 éve
Én se tennék már hozzá semmit, csak annyit, hogy egyszer minden sorozat megszakad...
Szóval, miért ne mi?! (legyünk azok, akik megszakítanak számos NE-hez kötődő sorozatot)
TITAN UP!

és akármi lesz, ez a szezon összességében már most jónak vehető.

több mint 8 éve
Igazából már mindent leírtatok előttem, annyit tennék hozzá, hogy ezúttal nem szabad belealudni a meccsbe! Már az első negyedtől kellenek a jó drive-ok Mariotáéktól. Valamint a D-t emelném ki, ha Caseyék hozzák magukat, akkor az O képes lehet annyi pontot feltenni a táblára, hogy szoros legyen a derbi. Nekünk semmi vesztenivalónk sincs, ha nem is túl acélosan, de két mérkőzést nyertünk zsinórban, talán ezek is lendületet adhatnak.
Nagyon várós az este, TITAN UP!

Music City Miracle
több mint 8 éve
Speciel én viszketek tőletek....
Nem látom annyira egyértelműnek, hogy simán továbbmegyünk....
Vérizzadós meccsre számítok
ThundersNFL
Mi is ezt várjuk! 😊 Egyértelműen a Patriots az esélyesebb, de remélhetőleg nem adjuk olcsón a bőrünket!

Music City Miracle
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Speciel én viszketek tőletek....
Nem látom annyira egyértelműnek, hogy simán továbbmegyünk....
Vérizzadós meccsre számítok

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Timotheus Tennessee Titans 77
Közeleg a meccs... Nem lesz könnyű menet, de ahogy páran írták a playoff meg ajándék. A Chiefs ellen a csapat megajándékozott minket egy győzelemmel nagy izgalmak árán, amivel abszolút elégedettek lehetünk. Attól még, hogy szintén leírnak minket, a esély megvan, miért is ne lehetne győzni? Okozzunk meglepetést ismét!
Murray-n kívül mindenki bevethető. Nem árulok zsákbamacskát ha azt mondom, úgy van esélyünk ha tökéletes meccset hozunk le. Nem fér bele a drop(ok), a szabálytalanságok, vagy mondjuk olyan se, mint a Chiefs ellen amikor Mariota túldobta Davis-t egy sima TD szituációban. Hiába vagyunk felkészültek elhihetjük, hogy Belichick sem heverészett a pihenőhét alatt, "ismerjük". Brady a két szélen bírja a nyomást tehát a Casey,Williams, Johnson hármasnak kellene meglepnie leginkább esetleg olykor safety blitz de azt pengén kell megoldani. Chiefs ellen láthattuk, hogy Kelce ellen kevesek voltunk, Gronk ellen sem lesz könnyebb. Főleg amit mondtam a podcastban is, hogy Cyprien passz ellen gyenge, plusz Williamson és Woodyard is inkább a futást fogja. Továbbra is tartom, hogy Henry lehet az egyik kulcs az áttöréshez. Futás ellen amúgy se acélos a Pats D, de a jó offense-ük bőven kiegyenlíti a mérleget, sőt inkább átbillen. Fórumon, egyéb helyen megy a Pats fanok részéről az : átlépünk rajtuk, a következő meccs fontosabb, én itt nem izgulok sttb. A divatfanokról csak az a véleményem (tisztelet a kivételnek), hogy amikor elkezdte a Sport tv közvetíteni a meccseket, a Patsnek nagyon ment a szekér és sokan ebbe szerettek bele. Nem tudnak azonosulni olyannal, hogy milyen egy negatív mérlegű szezon, vagy lemaradni a rájátszásról. Nincs ezzel gond, csak nem szabad lebecsülni az ellenfelet. Mi nem veszíthetünk, adjunk bele mindent! Titan Up! 😉
pakesz
Ahogy írtad, úgy szerintem is a futójáték lehet a kulcsa a támadójátéknak (ami a szívem csücske), emellett persze kell Mariota szunnyadó tehetsége is, amelyből idén kevesebbet láthattunk, de amikor villant, akkor csodálatos dolgok történtek a pályán. Hiszek benne, hisz igazi vezér ő, aki felnőtt a feladathoz. Bárhogy is lesz a playoffban, mi idén már egy olyan irányítót látunk, aki tálentumával sok remek meccset hoz majd nekünk.
A védelmet továbbra is képesnek érzem arra, hogy hatékonyan tegyék a dolgukat, sőt arra is, hogy pontot szerezzenek. Akár a Pats ellen is!
Nem kell minket lesajnálni, lenézni meg pláne. Nem vagyunk egy agyon hype-lt csapat, de képesek vagyunk borsot törni bárki orra alá. Titan Up!

Szerkesztette: Timotheus

Irány a rájátszás! Titan Up!
több mint 8 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Közeleg a meccs... Nem lesz könnyű menet, de ahogy páran írták a playoff meg ajándék. A Chiefs ellen a csapat megajándékozott minket egy győzelemmel nagy izgalmak árán, amivel abszolút elégedettek lehetünk. Attól még, hogy szintén leírnak minket, a esély megvan, miért is ne lehetne győzni? Okozzunk meglepetést ismét!
Murray-n kívül mindenki bevethető. Nem árulok zsákbamacskát ha azt mondom, úgy van esélyünk ha tökéletes meccset hozunk le. Nem fér bele a drop(ok), a szabálytalanságok, vagy mondjuk olyan se, mint a Chiefs ellen amikor Mariota túldobta Davis-t egy sima TD szituációban. Hiába vagyunk felkészültek elhihetjük, hogy Belichick sem heverészett a pihenőhét alatt, "ismerjük". Brady a két szélen bírja a nyomást tehát a Casey,Williams, Johnson hármasnak kellene meglepnie leginkább esetleg olykor safety blitz de azt pengén kell megoldani. Chiefs ellen láthattuk, hogy Kelce ellen kevesek voltunk, Gronk ellen sem lesz könnyebb. Főleg amit mondtam a podcastban is, hogy Cyprien passz ellen gyenge, plusz Williamson és Woodyard is inkább a futást fogja. Továbbra is tartom, hogy Henry lehet az egyik kulcs az áttöréshez. Futás ellen amúgy se acélos a Pats D, de a jó offense-ük bőven kiegyenlíti a mérleget, sőt inkább átbillen. Fórumon, egyéb helyen megy a Pats fanok részéről az : átlépünk rajtuk, a következő meccs fontosabb, én itt nem izgulok sttb. A divatfanokról csak az a véleményem (tisztelet a kivételnek), hogy amikor elkezdte a Sport tv közvetíteni a meccseket, a Patsnek nagyon ment a szekér és sokan ebbe szerettek bele. Nem tudnak azonosulni olyannal, hogy milyen egy negatív mérlegű szezon, vagy lemaradni a rájátszásról. Nincs ezzel gond, csak nem szabad lebecsülni az ellenfelet. Mi nem veszíthetünk, adjunk bele mindent! Titan Up! 😉

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 8 éve
Ősszel (okt 21 v. 28) Chargers meccs Londonban....

több mint 8 éve
Youtube-on elérhető a 2003-as NE-i divisional meccsünk (pontosabban 2004 januári). Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az utolsó drive-unk a Titans szurkolóságom egyik legmeghatározóbb élménye - beleértve a végső kimenetelét...

TITAN UP!

több mint 8 éve
HajduImre New Orleans Saints 157
Ha beszélnétek a fiúkkal, mondjátok el nekik, hogy az egész világ (így én is) nekik drukkol kivéve a patriots drukkereket. úgyhogy whodat! vagy hogy mondják errefelé. 😊
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 828 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Titans RB DeMarco Murray will NOT play against the Patriots this weekend. Derrick Henry gets the green light again. (via @RapSheet)

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kicsit lenyugodva hozok pár érdekes statot:

- 14 szezon után van újra playoff győzelmünk. A frencsájz örökmérleg ezzel 15-19, míg a Titans érában (tehát 1999-től) 6-6 a mutató.
- 18 pontos hátrányból fordítottunk, amivel road team-ként második helyen állunk az NFL történetében. Vendégként csak a Lions van előttük, mely 1957-ben a 49ers ellen 20 pontos hátrányból győzött.
- Mularkey HC-ként először győzött a playoffban, és egyben a hetedik Titans HC, akinek van rájátszásbeli sikere.
- Összesen 202 yardot futottunk a KC ellen, ami új rekordunk a playoffban. A korábbi csúcs 197 yard volt, amit 2000-ben értünk el a Colts ellen.
- Henry 156 yardot futott, ami második a frencsájz playoff történetében. A csúcsot Eddie George tartja, 2000-ben a Colts ellen 162 yardot futott.
- Henry 35 yardot is elkapott, így összesen 191 yardig jutott. Ez már új frencsájz csúcs, Billy Cannon még 1961-ben a LA Chargers ellen szerzett 178 összyardot.
- Deckernek ez volt az első TD elkapása a rájátszásban. (Biztos emlékezetes marad neki, mert ugye ez volt a győztes TD.)
- Mariota se maradhat ki. Emlékezetes TD elkapást mutatott be, hasonlóra eddig egyszer volt példa: azt 1997-ben a Vikings irányítója, Brad Johnson követte el.
- Mariotának ez már az 5. GWD-je volt ebben a szezonban, karrierjét tekintve pedig a 9. meccsnyerő támadásnál tart.

Music City Miracle
több mint 8 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan
Nem tudjátok mikor és melyik sport tvn ismétlik a meccset?
egozo
Haló-Haló!! Azt hittem elvesztél. 😀
pakesz
Vagyok én itt többször, csak annyi időm nincs, hogy érdemileg, értelmeset hozzászóljak. Így csak olvasom a tiéteket.
több mint 8 éve
Közben az is eldőlt, hogy Mularkey marad az edző.

www.titansonline.com/news/article-4/Titans-Controlling-Owner-Backs-Head-Coach-Mike-Mularkey/8698895a-a995-4148-8940-9e68eb0ec3e3

Music City Miracle
több mint 8 éve
Irány Boston! 😊

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 8 éve
Nem tudjátok mikor és melyik sport tvn ismétlik a meccset?
egozo
Haló-Haló!! Azt hittem elvesztél. 😀

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 8 éve
 m.facebook.com/story.php?story_fbid=1094960337312587&id=859588594183097

A meccsről 😉

több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
En is hadd gratulaljak! (Most, hogy mar lattam a meccset felvetelrol. 😀) En orulok, hogy nyert vegre a Titans POban. Kar, hogy ellenunk, elofordul.

Állat vagyok, ami enni kér...