Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 8 éve
csak fél szemmel követem a combinet, de Tunsil és Ramsey is kellően meggyőző volt számomra, így az FA tevékenységünk függvényében mindkettőjüknek örülnék az első pickkel, ti hogy vagytok vele?
több mint 8 éve
Robinson és Mularkey közös sajtótájékoztatót tart(ott), néhány szösszenet:a legfontosabb láncszem egy csapatnál az irányító, mindent meg fognak tenni, hogy minőségi megoldást találjanak a jobb oldali tackle pozíciójába, hogy megvédhessék Mariotát. elégedettek Lewannel, mint LT, de elég atletikusnak tartják, hogy akár a jobb oldalon is játsszon. Schwenke felépülésére nagyon számítanak, Poutasi pedig tisztán guardként fog készülni. Tunsilról jó a véleményük, várják, hogy jobban megismerhessék, de ha nem cserélik el a picket, akkor is több opció közül választhatnak az első helyen, mindenképpen azonnal bevethető, csapatjátékost szeretnének választani. Mariotától több előre felrajzolt futás várható, ahol remélhetőleg ő is vigyáz magára, a playbook pedig egyszerűbb lesz, mert a legtöbb problémája a huddle-ön belüli játékhívással volt Marcusnak (az Oregonon nem kellett ilyet csinálnia, de egyébként érezhető volt benne a fejlődése). az elkapóktól (főleg Wright és DGB) többet várnak, de a futójátéknak is javulnia kell, ha nem szeretnének újra ennyire elől húzni. Woodsot szeretnénk újraigazolni, bár a DL class igen mély a drafton (akárcsak a WR és az OL). egyelőre nincsenek tervben további kivágások, de folyamatosan elemzik a rostert. Robinson szerint Ramsey egy rendkívül egyedi játékos, mivel szinte bármit végre tud hajtani és több poszton is bevethető.
nagyjából ennyi volt a lényeg, elnézést ha kicsit csapongó, de a nyilatkozó páros is elég élesen váltogatott a témák között.
több mint 8 éve
A napokban TE Craig Stevens aláírt újabb egy évre, kétmilliót kap garantált nélkül.
Music City Miracle
több mint 8 éve
2016 Schedule:Home: Denver, Oakland, Green Bay, Minnesota, Cleveland
Away: Kansas, San Diego,Chicago, Detroit, Miami
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 8 éve
Ha szr lesz az OL legalább tudjuk miért. Egyszerű játék ez 😛
több mint 8 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000636406/article/mike-mularkey-wants-marcus-mariota-to-run-the-ball-more-in-2016---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Üdv! Ha már dübörög az offseason, kicsit előre gondolva az FA piacra és a draftra én a következő posztokat erősíteném, a sorrend kb ez:OT,FS,CB,LB,RB,G,C,WR, LB,CB
Ahogy írtam FA piac+draft nyilván egyik viszi a másikat.
OT: nyilván kell egy RT, nem buli, hogy Mariskát lezúzzák.
FS: Griffin helyett érthető, nekem mindegy honnan, jó legyen. 😊
CB: McCourty helyére. (mondjuk)
LB: Williamson szerintem lassú backupnak jó.
RB: Andrews/Sankey... hát...
G: Poutasi elvileg guard de ott sem volt valami jó.
C: Schwenke helyett is jöhet valaki, nyilván nem top pickre gondoltam a drafton.
WR: Wrightnak sok drop, Hunter elég "papír" Douglas néha villan. McBride nem jött be. McCluster, inkább hagyjuk. DGB okés.
LB: jó ide annyira nem fontos, ha lesz kezdő LB, a mélység meglesz.
CB: Coty, McCourty helyett jöhet mélység... bár nálunk a CB mélység olyan, mint ha egy pocsolyába lépnénk évek óta. 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 8 éve
gerrard88
735
Ez igaz lesz jó pár futó a piacon akit szivesen látnék a csapatban!Valahol az Espn-en olvastam Mularkey nyilatkozatát és az a nagy terve, hogy újjáépíti a támadófalat, annak érdekében, hogy javuljon a futójáték, de egy jobb futót is szeretne a csapatba. Ez annyit jelentene előreláthatólag, hogy az 1\1 Tunsill lesz az 2/2 meg egy futó aki esetleg Henry lenne? 😊A draft előtt van FA is, ott is lehet ám játékosokat szerezni. 😉
gerrard88
Nandito
több mint 8 éve
Valahol az Espn-en olvastam Mularkey nyilatkozatát és az a nagy terve, hogy újjáépíti a támadófalat, annak érdekében, hogy javuljon a futójáték, de egy jobb futót is szeretne a csapatba. Ez annyit jelentene előreláthatólag, hogy az 1\1 Tunsill lesz az 2/2 meg egy futó aki esetleg Henry lenne? 😊A draft előtt van FA is, ott is lehet ám játékosokat szerezni. 😉
gerrard88
Music City Miracle
több mint 8 éve
gerrard88
735
Valahol az Espn-en olvastam Mularkey nyilatkozatát és az a nagy terve, hogy újjáépíti a támadófalat, annak érdekében, hogy javuljon a futójáték, de egy jobb futót is szeretne a csapatba. Ez annyit jelentene előreláthatólag, hogy az 1\1 Tunsill lesz az 2/2 meg egy futó aki esetleg Henry lenne? 😊
több mint 8 éve
Jogos a Griffin cut, de én ettől még sajnálom. Tény, egyre romlott a teljesítménye, de egy csupa szív játékos volt, aki két éve még sérülten is játszott. Sok sikert neki máshol!
Music City Miracle
több mint 8 éve
nem követtem a Pro Bowlt, nem lehet, hogy ott volt 4-3-as védelem?Igen, más is felvetette ezt, akkor bocsánat félreértettem, csak kicsit félreérthető volt mikor mondta, hogy: meg kell szoknia a védelmet mert más séma lesz... de igen a pro bowl-on 4-3 a kötelező.
egyébként kivágtuk Griffint, ezzel 6.5 millió dollárt spórolunk, az első lépés a holtszezonban amivel maximálisan elégedett vagyok (LeBeau maradását leszámítva)
markny
Griffin cut-nak örülök, én a cut mellett kampányoltam. Tavaly úgy voltam vele, hogy még egy évet "adok neki" aztán ha nem jó mehet. 4.7 milliót spóroltunk vele, mert dead money-ja (garantált összeg) 1,8M volt, tehát azt ki kell fizetni. Sok sikert neki! 😊
több mint 8 éve
nem követtem a Pro Bowlt, nem lehet, hogy ott volt 4-3-as védelem?egyébként kivágtuk Griffint, ezzel 6.5 millió dollárt spórolunk, az első lépés a holtszezonban amivel maximálisan elégedett vagyok (LeBeau maradását leszámítva)
több mint 8 éve
A Pro bowl közvetítés során Bencsics Márk megemlítette, hogy Caseynek meg kell majd szoknia az új védelmi sémát. Ti is olvastatok sémaváltásról? Nem igazán Lebeau és Horton stílusa a 4-3, szóval nem hiszem, hogy visszatérnénk 3-4ről.
Szerkesztette: pakesz
több mint 8 éve
Van aki pont ezt szereti, pl Kovács Sanyi. 😊 Jó játékokat a védelem részéről. Igaz ez annyira nem szórakoztató, viszont az utolsó percekben is megvolt az 1 TD különbség, legalább addig lehetett "izgulni". 😊 Láttam már én is jobb döntőt...Én majd keresek valami hülye fogadási lehetőséget, ami nem a végeredményhez kapcsolódik (sack-ek számán gondolkozom erősen, hogy 5,5 fölött lesz (2 fölött adják) vagy, hogy az első 6 perc alatt nem lesz pont, vagy valami ilyesmit)... aztán majd drukkolok annak a kimenetelnek, meg annak aki meccs közben inkább megérdemli...Na hajnalban az is kiderűlt hogy a Denver volt a gusztustalanabb csapat állandóan odaszóltak a carolinasoknak, a bírók meg rendesen hibázgattak! A védelmek jók voltak a támadók meg kegyetlen rosszak! A Denver védelme jobb volt így ők nyertek ennyi! Nekem személy szerint nem tetszett a meccs nagyon egyoldalú védelmi csatározás volt ez szinte nulla tamadojatekkal...
Alapból persze Payton a Tennessee múlt miatt, csak én nagyon nem szeretem, amikor valaki ha már csak esélye van a sack-nek akkor ledobja magát, futással ki van zárva, hogy próbálkozzon (persze, tudom, láttam a NE elleni 10 yardost). A mozgékony, melós, küzdeni képes irányítókat szeretem, ezért (McNair SB produkciója miatt) lettem Titans szurkoló; szóval ebből a szempontból meg Newton játéka sokkal közelebb áll hozzám, mint Manningé...
De valószínűleg majd 1-2 bírói döntés, meg hogy melyik csapat lesz gusztustalanabb, az fog dönteni... (mondjuk legalább nem a NE-Seattle ismétlődik, mert soha életemben nem voltam akkora bajban, mint azon a meccsen ..😀)
Titans
gerrard88
több mint 8 éve
gerrard88
735
Én majd keresek valami hülye fogadási lehetőséget, ami nem a végeredményhez kapcsolódik (sack-ek számán gondolkozom erősen, hogy 5,5 fölött lesz (2 fölött adják) vagy, hogy az első 6 perc alatt nem lesz pont, vagy valami ilyesmit)... aztán majd drukkolok annak a kimenetelnek, meg annak aki meccs közben inkább megérdemli...Na hajnalban az is kiderűlt hogy a Denver volt a gusztustalanabb csapat állandóan odaszóltak a carolinasoknak, a bírók meg rendesen hibázgattak! A védelmek jók voltak a támadók meg kegyetlen rosszak! A Denver védelme jobb volt így ők nyertek ennyi! Nekem személy szerint nem tetszett a meccs nagyon egyoldalú védelmi csatározás volt ez szinte nulla tamadojatekkal...
Alapból persze Payton a Tennessee múlt miatt, csak én nagyon nem szeretem, amikor valaki ha már csak esélye van a sack-nek akkor ledobja magát, futással ki van zárva, hogy próbálkozzon (persze, tudom, láttam a NE elleni 10 yardost). A mozgékony, melós, küzdeni képes irányítókat szeretem, ezért (McNair SB produkciója miatt) lettem Titans szurkoló; szóval ebből a szempontból meg Newton játéka sokkal közelebb áll hozzám, mint Manningé...
De valószínűleg majd 1-2 bírói döntés, meg hogy melyik csapat lesz gusztustalanabb, az fog dönteni... (mondjuk legalább nem a NE-Seattle ismétlődik, mert soha életemben nem voltam akkora bajban, mint azon a meccsen ..😀)
Titans
több mint 8 éve
bocs, röstellem, de mára úgy alakult, hogy mégis házi buli lett belőle, úgyhogy nem jelenek meg a Stiflerben; ősszel jövök egy sörrel.jó meccset,
bk.
több mint 8 éve
Én majd keresek valami hülye fogadási lehetőséget, ami nem a végeredményhez kapcsolódik (sack-ek számán gondolkozom erősen, hogy 5,5 fölött lesz (2 fölött adják) vagy, hogy az első 6 perc alatt nem lesz pont, vagy valami ilyesmit)... aztán majd drukkolok annak a kimenetelnek, meg annak aki meccs közben inkább megérdemli...Alapból persze Payton a Tennessee múlt miatt, csak én nagyon nem szeretem, amikor valaki ha már csak esélye van a sack-nek akkor ledobja magát, futással ki van zárva, hogy próbálkozzon (persze, tudom, láttam a NE elleni 10 yardost). A mozgékony, melós, küzdeni képes irányítókat szeretem, ezért (McNair SB produkciója miatt) lettem Titans szurkoló; szóval ebből a szempontból meg Newton játéka sokkal közelebb áll hozzám, mint Manningé...
több mint 8 éve
Úgy lesz 😉 valakitől azt hallom, hogy a Titansesek mind Broncos drukkerek... Nemtom honnan jön ez a megállapítás mert én csak a Titansnek drukkolok még a Super bowlon is 😊 😊 De ha már választani kell csapatot akkor inkább a Carolina nálam Cortland és Oher miatt!hát azért Manning elég erős Tennessee kötődéssel rendelkezik, Cam pedig nem tett túl jó benyomást a fanekre az idei egymás elleni meccsünkön, így a legtöbb kinti szurkolóval együtt én is a Broncos mellett állok. (bár én nem haragszom Newtonra, és egyébként szerintem simán nyer a Panthers)
gerrard88
több mint 8 éve
gerrard88
735
Úgy lesz 😉 valakitől azt hallom, hogy a Titansesek mind Broncos drukkerek... Nemtom honnan jön ez a megállapítás mert én csak a Titansnek drukkolok még a Super bowlon is 😊 😊 De ha már választani kell csapatot akkor inkább a Carolina nálam Cortland és Oher miatt!Jó szórakozást nektek! 😉 Ja és persze hirdessétek az igét: Go Titans! 😀Oke rendben én elvileg szoltam hogy egy emeleti asztalt kérünk hát meglátjuk. 😊Aki gondolja csatlakozhat hozzám egy két haverral a Stiflerbe nézzük a Super bowlt este 21:30tol mar van foglat asztal! 😀én lehet, hogy ott nézem néhány más cimbivel, de még nincs biztos tervünk (ahogy alakul, majd azért jelzem)
gerrard88
Titans
gerrard88
pakesz
több mint 8 éve
Jó szórakozást nektek! 😉 Ja és persze hirdessétek az igét: Go Titans! 😀Oke rendben én elvileg szoltam hogy egy emeleti asztalt kérünk hát meglátjuk. 😊Aki gondolja csatlakozhat hozzám egy két haverral a Stiflerbe nézzük a Super bowlt este 21:30tol mar van foglat asztal! 😀én lehet, hogy ott nézem néhány más cimbivel, de még nincs biztos tervünk (ahogy alakul, majd azért jelzem)
gerrard88
Titans
gerrard88
Szerkesztette: pakesz
több mint 8 éve
gerrard88
735
Oke rendben én elvileg szoltam hogy egy emeleti asztalt kérünk hát meglátjuk. 😊Aki gondolja csatlakozhat hozzám egy két haverral a Stiflerbe nézzük a Super bowlt este 21:30tol mar van foglat asztal! 😀én lehet, hogy ott nézem néhány más cimbivel, de még nincs biztos tervünk (ahogy alakul, majd azért jelzem)
gerrard88
Titans
több mint 8 éve
Aki gondolja csatlakozhat hozzám egy két haverral a Stiflerbe nézzük a Super bowlt este 21:30tol mar van foglat asztal! 😀én lehet, hogy ott nézem néhány más cimbivel, de még nincs biztos tervünk (ahogy alakul, majd azért jelzem)
gerrard88
több mint 8 éve
gerrard88
735
Aki gondolja csatlakozhat hozzám egy két haverral a Stiflerbe nézzük a Super bowlt este 21:30tol mar van foglat asztal! 😀
több mint 8 éve
Tovább folytatódott a 2012es Jaguars edzői stáb reuniontwitter.com/glennonsports/status/694277277161361408
twitter.com/ryanohalloran/status/694278572991651840