Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 8 éve
gerrard88
735
A két Pro Bowl-os játékosunk Walker és Casey sem vallott szégyent, mind ketten szinte végig a pályán voltak a győztes Team Irvin csapatban. Walker 80 yardot és egy TD-t kapott el, Casey-nek meg volt egy INT-je!
több mint 8 éve
Mariota is otthon van a Pro Bowl ideje alatt, össze is futott a cheerleaderünkkel 😊
több mint 8 éve
Őszinte részvétem Bob Bratkowskihoz. Szegény Mariota.Mivel WR edzőnek hozták, ezért Mariotához nem neki lesz köze elsősorban. Inkább sajnáld DGB-t. 😊 De ha általánosságban sajnálod Mariotát, akkor megértem.
iktriad
Music City Miracle
több mint 8 éve
Mit ^tud^ez a bob?Én csak ennyit tudok. 😊
Janek
Bob Bratkowski Coaching Timeline
2016: Tennessee Titans – Wide Receivers
2012: Jacksonville Jaguars – Offensive Coordinator
2011: Atlanta Falcons - Quarterbacks
2001-10: Cincinnati Bengals – Offensive Coordinator
1999-00: Pittsburgh Steelers – Wide Receivers
1995-98: Seattle Seahawks – Offensive Coordinator
1992-94: Seattle Seahawks – Wide Receivers
1989-91: University of Miami (Fla.) – Offensive Coordinator
1987-88: Washington State – Offensive Coordinator
1986: Wyoming – Offensive Coordinator
1984-85: Weber State – Offensive Coordinator
1981-83: Weber State – Wide Receivers
1978-80: Missouri – Wide Receivers
Music City Miracle
több mint 8 éve
Őszinte részvétem Bob Bratkowskihoz. Szegény Mariota.
több mint 8 éve
ha LeBeau és Mariota nem lenne, azt mondanám még egy 1/1, de számomra is rejtély, hogy mégis milyen negatív mutatók/korábbi állomáshelyek kellenének ahhoz, hogy valaki neve ne merüljön fel nálunk.A haveroknak kellett állás, így jöttek, kb ennyi a magyarázat. MM és Bob jó barátok, az meg kit érdekel, hogy évek óta nem is dolgozott az NFL-ben... A védelemben még csak-csak vannak olyanok, akik érnek valamit LeBeau-n kívül is, de a támadóoldalon lévők listája "atyaég" kategória. Ismét erősödik a pesszimizmusom, ha ebből nem lesz újabb elcseszett szezon, akkor az valami oltári csodának köszönhető majd. (Vagy esetleg a védelemnek, mert LeBeau nagyot alkot. 😊) Csak nehogy az történjen, amit egy másik topikban már pedzegetnek: a szenvedésből elege lesz Mariotának és inkább cserét kér...
markny
Music City Miracle
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Ez a stáb a tavalyi 49ers-félét is alulmúlja, pedig azt hittem, hogy ez már tényleg lehetetlen...Szerencsétlen Mariota, most barmolják szét a karrierjét.
baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Az nfl-ből nehezebb kihullani mint a parlamentből?
több mint 8 éve
ha LeBeau és Mariota nem lenne, azt mondanám még egy 1/1, de számomra is rejtély, hogy mégis milyen negatív mutatók/korábbi állomáshelyek kellenének ahhoz, hogy valaki neve ne merüljön fel nálunk.
több mint 8 éve
Ez a stáb a tavalyi 49ers-félét is alulmúlja, pedig azt hittem, hogy ez már tényleg lehetetlen...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Jéééézus Brátkovszki, hát mit követtünk, hogy egybül a pokol legalja....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Bob Bratkowski a WR edző, Nick Eason pedig a DL edző posztot kapta meg hivatalosan is. Sylvester Croom marad a running backekért felelős edző.(Webster Atlantában kötött ki)
több mint 8 éve
espn.go.com/blog/tennessee-titans/post/_/id/18092/marcus-mariota-ranked-as-titans-no-1-asset-to-every-gm-coach-candidateszerencsére az interjú alanyok nem sapka fejével gondolkodtak 😊
(bár valószínűleg Gruden is RG3-t mondta kezdőnek 😛)
több mint 8 éve
Jurrell Casey és Delanie Walker megy a pro bowlra! Megérdemlik! 😊
Music City Miracle
több mint 8 éve
gerrard88
735
Újabb segédedzőket neveztek meg: Steve Jackson safety, Deshea Townsend corner edző lesz. (Markny, meg van a váltás a DB edzőknél is. 😊 ) A hírek szerint Nick Eason lehet a DL coach.Jók voltak a hírek, kinevezték Eason-t DL coach-nak 😊 Jobban belegondolva nem is néz ki olyan rosszul ez az edzői stáb, bár még mindig keserű a szám íze Mularkey miatt de majd megbékélek vele ha a stáb amit összerakott most jól szuperál! 😊
Nandito
több mint 8 éve
Zeke, bár elég komoly balhét rendezett a Bukájban, hogy nem használják, nem tom hugy lehet besorakoztatni Manióka mögé, bár Márkus nem annyira leadermonkey
több mint 8 éve
gerrard88
735
No nézzük mi nem sikerült Viznek, s mit kell Robiskinek megoldani instant, az FO kártyákba ugye nem látunk beleBár itt sokan mondják, hogy a futóink jók, de én nem osztom ezt a véleményt. Látom te sem. 😊 Én szeretnék újra egy elit futót látni aki Mariota mögött hozza a yardokat, TD-ket. Kell egy franchise futó ennyi a lényeg és ha Henry nem megy ki az 1. körben be kell húzni a másodikba. Elliott tuti első körös a class legjobb futója szerintem és mondtam is hogy szeretném a csapatban látni, de erre kevés esélyt látok sajnos, de ki tudja... minden megtörténhet..😀
LG, jött Levitre, aztán kituggya mé ki lett baszva, egyébként korrekt számokkal, nulla, hangsúlyozom nulla depthtel a háta mögött
A FUTÁS, volt pick is, minden. Házibarkács meló. R-Go = el kell hozni a legjobb futót a drafton
Naés harmadrészt a quick-slant, amire egy wr-edző képes
sutianap
több mint 8 éve
No nézzük mi nem sikerült Viznek, s mit kell Robiskinek megoldani instant, az FO kártyákba ugye nem látunk beleLG, jött Levitre, aztán kituggya mé ki lett baszva, egyébként korrekt számokkal, nulla, hangsúlyozom nulla depthtel a háta mögött
A FUTÁS, volt pick is, minden. Házibarkács meló. R-Go = el kell hozni a legjobb futót a drafton
Naés harmadrészt a quick-slant, amire egy wr-edző képes
több mint 8 éve
gerrard88
735
Nemtudom hogy láttál e Titans meccset az idén vagy csak úgy a számok alapján a levegőbe beszélsz?? De szerintem nem láttál te egy meccset sem, mert akkor láttad volna hogy miket kellett kiállnia Mariotának hogy szinte nulla fallal milyen meneküléseket vitt véghez. Mariota a számok alapján lehet hogy most nem úgy végzett de várjuk meg hogy teljes szezont játszon ne csak 12 meccset. Winston közel sincs olyan komplex játékos mint Mariota ezt még a laikus hülye is észreveszi ha persze akarja...Hadd pontosítsak, Mariota a közelében sincs Winstonnak.Ne haragudj, ez viccnek is rossz. A mostani QB-k közelében sincsenek a Mariota-Winston duóhoz. Jó lesz nekünk Bosa, max bust lesz a 3-4-es D-ben.tessék az ötlet, én ezt csinálnám:Elfogadom, hogy nem ér 1/1-et, de akkor várom a megoldási lehetőségeket. 😊Nem örülnék, ha Tunsilt húznánk 1/1-re... Vagy trade hátra, vagy Bosa legyen a top pick.Mit látsz Bosában?
Nandito
Ezen felül ki az a DE, korra, tapasztalatra/bármire tekintettel; aki 1/1-et ér? (Wattot leszámítva)
sapka
1. Kit húznál 1/1-re?
2. Ha trade, akkor kivel lehetne bizniszelni? (Én nem látok olyan prospectet, akiért bárki is feljönne.)
Nandito
1, odaadni Mariotát a 49ersnek draftpickekért (idei 1/7+2/7+jövő évi 2.)
2, 1/1-re a legjobb QB-t választani
3, 1/7-re a legjobb tacklet (aki valószínű a Notre Dames srác, aki lehet guard lesz, de az sem baj!!!)
sapka
Nandito
Személy szerint csalódott vagyok az ő rookie szezonjával kapcsolatban, amely lehet inkább coaching, de a mutatott játék alapján nem tartom PO kaliberű csapat irányítójának (az pedig azért kell). A mostani QB-k pedig még nem mutatkoztak be úgy igazán. Ami látszik, hogy Goff egy jó mechanikával rendelkező a pro styleról keveset tudó QB, lehet egy offseason alatt komoly szintet képes ugrani, de azt mondom ő neki kell egy tanulóév. Lynchről még nincs ennyire kialakult véleményem, de benne látok lehetőséget.
Lehet kora tavasszal ez egy egyértelműen jó csere lenne. Ezt ne vessük el.
sapka
Szerkesztette: gerrard88
több mint 8 éve
A magam részéről a vezetőség buktájának is tartom. Azért az sok mindent elárul a dologról, hogy mikor még volt esély a rájátszásra már akkor keresték az utódját. S ezt még majdhogynem büszkén is vállalják...... de a teljes háttérbe nem látunk innen bele.Teljesen mindegy, hogy volt-e esély a rájátszásra, mert már a tavalyi szezon közben a vak is látta, hogy az offense guru által összerakott támadójáték fabatkát sem ér. A 2014-2015-ben Kelly által összegyűjtött 16 győzelemből legalább 10-et a ST és a defense hozott, miközben az offense teljesítménye meccsről meccsre egyre szarabb lett.
dande
Azt aláírom, hogy 2013-ban valóban ligaelit volt az offense, remekül keverte a kártyákat Kelly, változatos volt a támadójáték, de akkor éppen a védelem nem nőtt fel a feladathoz.
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
A magam részéről a vezetőség buktájának is tartom. Azért az sok mindent elárul a dologról, hogy mikor még volt esély a rájátszásra már akkor keresték az utódját. S ezt még majdhogynem büszkén is vállalják...... de a teljes háttérbe nem látunk innen bele.Kelly nehéz ügy... Marota miatt tényleg örültem volna, ha idejön, Nagyon tönkretenni se tudott volna mit, a Titansnél csak építhetett volna. De amit az Eaglesnél csinált, az totál bukta, arról senki sem tud meggyőzni, hogy nem így van.mondjuk én ugyanígy voltam veled a Kelly-ről írtaknál 😉Hadd pontosítsak, hogy a többiek számára is érthető legyen: sapka volt az, aki a draft előtt azért kardoskodott, hogy Mariota oltári nagy bust leszElőször reagálni akartam a véleményére, de inkább meggondoltam magam. Jobb a békesség. 😊
baggio
Nandito
baggio
Nandito
több mint 8 éve
Kelly nehéz ügy... Marota miatt tényleg örültem volna, ha idejön, Nagyon tönkretenni se tudott volna mit, a Titansnél csak építhetett volna. De amit az Eaglesnél csinált, az totál bukta, arról senki sem tud meggyőzni, hogy nem így van.mondjuk én ugyanígy voltam veled a Kelly-ről írtaknál 😉Hadd pontosítsak, hogy a többiek számára is érthető legyen: sapka volt az, aki a draft előtt azért kardoskodott, hogy Mariota oltári nagy bust leszElőször reagálni akartam a véleményére, de inkább meggondoltam magam. Jobb a békesség. 😊
baggio
Nandito
baggio
Music City Miracle
több mint 8 éve
mondjuk én ugyanígy voltam veled a Kelly-ről írtaknál 😉Hadd pontosítsak, hogy a többiek számára is érthető legyen: sapka volt az, aki a draft előtt azért kardoskodott, hogy Mariota oltári nagy bust leszElőször reagálni akartam a véleményére, de inkább meggondoltam magam. Jobb a békesség. 😊
baggio
Nandito
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Hadd pontosítsak, hogy a többiek számára is érthető legyen: sapka volt az, aki a draft előtt azért kardoskodott, hogy Mariota oltári nagy bust leszElőször reagálni akartam a véleményére, de inkább meggondoltam magam. Jobb a békesség. 😊
baggio
Music City Miracle