Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Csak részleteket láttam a meccsből, de ha úgy vesszük Cox elhibázott szerelése 4 pontba került. (3 & 8-nál ha nem rontja el, akkor jött volna egy FG) Igaz nem csak ezen múlt, de megint ott volt a lehetőség és nem tudtunk vele élni. A védelem kikaparta volna a gesztenyét,de elbasztuk, mint a Jags ellen.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 8 éve
gerrard88
735
Ilyen esőben azért nem csodálom, hogy csúszott esetleg a labda ez az időjárás a futásnak kedvezett volna inkabb a rossz felazott talaj ellenére is, de a támadófal a futóinkkal karöltve érdemben nem tudott hozzátenni semmit sem a futások elősegítéséhez így inkább a passzokat erőltették Mariotaval, ami úgy sikerült ahogy ez van. Jó lenne kipróbálni egy elit fal mögött Andrewsékat kíváncsi lennék milyen számokat hozna össze, bár én amiket eddig láttam tőle az nem győzött meg. Igazat adok Egozonak Senkit is ki kellene próbalni mennyire hatékonyabb allítólag rosszabb elkapásokban mint Andrews azért nem ő a kezdő, Cobb meg elsőéves Dexter ugye sérült. Hát nem tudom kellene próbálgatni tobb poszton másokat is nem csak az O falat cserelgetni notorius...
több mint 8 éve
Mularkey szerint mindkét INT-nél (inkább) az elkapók hibáztakWright szerint az ő hibája volt a második INT
Mariota szerint ő volt a hibás az utolsó INT-nél és a benyelt sacknél (amivel kikerültünk egyszer a FG távolságból)
szuper dolog, hogy mindenki ennyire önkritikus, remélem azért a videó szobában konszenzusra tudnak jutni, de mindkét pick csúnya misscommunication eredményének tűnt, de egyébként is jóval több homálynak tűnő dobás volt.
jelenleg miénk az 1/1 és a hátralévő menetrendben sincs már sok győzelem (szerintem itthon nyerünk a Jags ellen, két vereség a Jets és a Pats ellen, majd az egyik csoportmeccset még behúzzuk), a top5-ös pick így szinte ismét garantáltnak tűnik. Új HC, top draft pick, másodéves Mariota és jól menedzselhető cap, jövőre ezzel azért elég sokat lehet majd előrelépni, tavaly kilátástalan vereségek, idén szoros vereségek, jövőre pedig ezeket a saját javunkra kell fordítani és jók leszünk! az eredménykövetőben írta is valaki, hogy kicsit a tavalyi Raidersre emlékeztetünk, jövőre mi ugyanígy harcban lehetünk majd egy wild-card helyért.
több mint 9 éve
a futókat én annyira nem venném elő, ilyen talajon, ilyen fal mögött a fénykorában járó CJ2K sem tudott volna sokkal többet hozzátenni a játékhoz. a secondary viszont tényleg kritikán aluli, Sensebaugh helyén nem tudom miért nem lehet Riggset megpróbálni, veszíteni valónk nincs vele. sajnos ma Mariota is gyenge volt, nagyon rég lehetett ennyire pontatlan meccse (17/37, 45.9%).sorozatban 11 hazai vereség, ez szánalmas.
több mint 9 éve
Ilyen balf@sz csapatot ritkán látni. Sensebó és Blidi nem tudom minek van a pályán, szerintem ha 9en állnánk fel jobban járnánk. Futás pedig egyáltalán nincs, miért nem lehet megpróbálni Senkit? Andrews egyáltalán nem jó első futó.Hát ennyi. Egyébként mindenki ölég sz@r volt.
több mint 9 éve
#Titans inactives: Martin, Poutasi, Turzilli, McCluster, Woods, Morgan, Riggs.Így utólag azért elég elhamarkodottnak tűnik az a Poutasi kezdő, Levitre cut, de ha már így alakult, remélem Spain rám tud cáfolni és javul az interior OL. Riggs mellőzését sem teljesen értem, egy ilyen szezonban pont az ilyen fiatal játékosoknak adnék minél több lehetőséget. Jó meccs lesz ez, érzem, győzzön a jobbik!
Go Titans!
több mint 9 éve
Injury report:Out: McCluster, Woods
Questionable: Morgan
Probable: Hill, BWW, Wright
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
McBride lesz a kickoff returner McCluster helyén, ill. ő készülhet 4. számú WR-ként. Ez azt is jelenti, hogy Wright visszatér, Richardson pedig várhatóan repül. Kell is a roster hely, mivel Morgan nem tudott edzeni, így max nagyon limitáltan számíthatunk rá, Cudjoe-Virgil kerülhet fel a PS-ből. Gallik marad a kezdő center, az LG viszont Spain lesz, Poutasi nagyon leírhatta magát korábban :\ Cox és Douglas lehet a PR, ez viszont fasságnak tűnik elsőre, a két legvékonyabb poszton nem kéne összetörni a használható játékosainkat.a Jags ellen végleg buktuk az idei évre a rájátszást így viszonylagos nyugalomban, radar alatt készülhettünk, ráadásul a Raiders sem wild-card favorit már, így egy különösen jó, sok pontos meccsre számítok.
több mint 9 éve
a Bears tegnapi meglepetés(?) győzelme után egyre erősebbek a hangok, hogy Gase és Fangio is jövőre elég sok hívást kaphat HC interjúkra, köztük hozzánk is. Fangio munkássága nekem nagyon szimpatikus, szerintem egy szinttel magasabban is megállná a helyét, de nem tudom, hogy mennyire tudna alá-fölé rendelt viszonyban dolgozni LeBeauval, mert hogy utóbbit mindenképp a csapatnál kell tartani. Gase-el kapcsolatban már jóval szkeptikusabb vagyok, nálam sem ő, sem Hue Jackson nem jelentené a megfelelő megoldást. Kellyről viszont már lemondtam, ha elküldik az Eaglestől akkor szerintem a USC-hez fog menni. nincs hát más, marad az álmodozás és Payton 😊először is utoljára említem meg a Pro Bowlt, de azért az vicc, hogy Walker még a Top10 TE közé sem tudott bekerülni eddig...
több mint 9 éve
Tény, hogy nem volt erős az első három éve, de főleg akkoriban kellett ennyi idő a cornereknek, hogy akklimatizálódjanak, nyilván a hibái mellett én szép dolgokra is emlékszem tőle, a 2013-as szezon pedig parádé volt. Tampában megkapta a nagy pénzt, de a séma nem igazán kedvez neki, csak azért vetettem fel, mert szerintem itt, LeBeau keze alatt megmutathatná, hogy nem csak egy kifutott szezonja volt anno. 😊Mariota az első hat meccsen Whiz alatt 11 futást produkált, azóta Mularkey az utóbbi két meccsén már 10-szer futtatta (pontosabban tartotta meg Mariota a read-option játék során), a Jags ellen ez TD-t is ért. A stáb úgy nyilatkozott, hogy ezt nagy fegyvernek tartják és szeretnék jobban beleépíteni a támadásainkban, de főleg szurkoló részről elég sok bírálat éri emiatt különböző fórumokon a csapatot, RG3-hoz hasonlítják... Ezt személy szerint nettó fasságnak gondolom, eleve mikor a zsebben volt sérült meg, idén pedig látjuk, hogy mennyi pocket-passert ölnek meg a szarabbnál szarabb falak mögött, szerintem pont, hogy jó, hogy ennyire mobilis és nem csak menekülni tud a nyomás elől, de eredményes is lehet belőle. A Raiders front-seven szerintem kicsit alulértékelt, de lehet ellenük futni, remélem vasárnap is összejön 30-50 yard a földön Mariotának.
több mint 9 éve
egészen más: a hétvégén a Tampa meccsét (is) néztem, Verner továbbra is eléggé el van veszve, rengeteg a fizuja, de tavasszal 0 dead money mellett vághatják ki, szerintem élni is fognak vele, ti visszahoznátok? Michael Johnson esetében láttuk, hogy egy rövid tampai kitérő után vissza lehet térni a sikerek színhelyére, CB poszton meg elég fosul fogunk állni, én örülnék ha sikerülne diszkont áron lecsapni rá (akár McCourty kárára).Verner az itt töltött 4 évéből 3-at nagyon gyenge volt. Szidtuk egyfolytában. A 4. évében is szezon elején nyomtuk, hogy jaj de gyenge lesz és aztán Pro Bowler lett. Nos továbbállt de ott hozta a korábbi szar formáját. Én nem hoznám vissza, viszont McCourty helyett is hoznék mást, de ezt már tudjátok. 😀
markny
több mint 9 éve
Szerintem meg valami újdonsággal kellene megpróbálkozni. Vernernek szerintem egy jó éve volt, azóta abból próbál élni. Szó se róla, a jelenlegi cornereknél jobb...
több mint 9 éve
Hill, McCluster és Woods nem edzettek, ebben nincs meglepetés, Wright és Morgan limitáltan készültek, de szerintem mindketten játszani fognak vasárnap. BWW hamstringje rendbe jött, ő is visszatér.Mariota körül egész nagy a felhajtás, a TNF után Oregonba utazott, a családjával és a volt csapattársaival töltött egy kis időt, illetve hawaii szertartással megáldották a Heisman trófeáját 😊 az Oakland elleni meccsre 150 szurkoló érkezik majd egyébként a középiskolájából, ha már nem vagyunk országosan hypeolt csapat, Tennessee után Oregon és Hawaii államokban is a legnépszerűbb franchise lehetünk 😀
Mariota went back to Oregon over the weekend. Said he got a lot of questions about Nashville. Said he loves the food.
Wright visszatérését mindenki nagyon várja már, Mariota és Mularkey is kiemelte, hogy mennyire fontos szerepe van a támadósorban, tegnap ő maga is nyilatkozta, hogy mennyire motivált, ebből akár egy monster meccs is kisülhet.
a támadófalban továbbra is megy a variálás, LG poszton Spain lehet a kezdő, de középen ma visszatért Gallik, állítólag még nincs lejátszva, hogy ő vagy Looney kezd vasárnap. (ha olvasna valaki a csapattól, én Looneyra szavazok.)
a hétvége legnagyobb csatája a Raiders OL vs. LeBeau lehet, előbbiek az egyik legjobb passprot fallal rendelkeznek a ligában, míg mi a legtöbb sacket szereztük (playekkel arányosan), bár személy szerint úgy érzem, hogy nekünk áll a zászló, főleg ha Hudson bokája még mindig nem 100%-os.
egészen más: a hétvégén a Tampa meccsét (is) néztem, Verner továbbra is eléggé el van veszve, rengeteg a fizuja, de tavasszal 0 dead money mellett vághatják ki, szerintem élni is fognak vele, ti visszahoznátok? Michael Johnson esetében láttuk, hogy egy rövid tampai kitérő után vissza lehet térni a sikerek színhelyére, CB poszton meg elég fosul fogunk állni, én örülnék ha sikerülne diszkont áron lecsapni rá (akár McCourty kárára).
több mint 9 éve
a Jags ellen négy sacket engedtünk, a fal középső része különösen rossz volt, így újabb változások várhatóak OL-ben. a mai edzésen Looney volt a center, bal oldali guardként pedig Poutasi gyakorolt, de Quinton Spaint is megnézték az első csapattal. nem tudom melyik lehet a legjobb ötös, de sajnos Gallik nagyon gyenge és Warmack is küszködött mellette az utóbbi két meccsen, így várható volt a csere-bere.Dex kiesésével a két újonc, Cobb és McBride is nagyobb szerepre számíthat, bár szerintem továbbra is Andrews lesz a workhorse, Sankey pedig a második számú, de ha meg tud győzni Cobb, ám tegye.
Wright legalább visszatérhet, ez is valami 😊
Derrick Morgan: We have a pretty good idea of what we need to get better at, and that's what we're continuing to work on. - bullshitet nyilatkozni legalább mindenki megtanul a szezonban 😀
több mint 9 éve
tippre Woodyard?Aha, jó tipp volt, a másik W-s. Köszi.
markny
több mint 9 éve
Szóval akkor a meccs. A futás az elején elég rozsdás volt, még Cobb-bal, de hát nagy megváltást nem is vártam tőle. Amúgy Andrews így is összehozott 78 yardot. (plusz 16 yard elkapás) Ugyan az érzésem volt, mint a Bills ellen, hogy nem éltünk a lehetőséggel, és mindig vissza adtuk a labdát a Jags-nek akik kb negyedjére már éltek a lehetőséggel. Itt is voltak hülye hívások, de ilyenkor nem csak Mularkey-t kell elővenni hanem Jason Michael-t is mert ugye ő hívja a játékokat. Elkezdtünk ott a 4. negyedben egy európai focis módjára "bunkerfocit játszani", kb, hogy ne menjünk előre lófaszt se, majd a védelem megoldja huszadjára is. Amikor lehetett volna akkor még fel kellett volna rajzolni pár pontot és annyi. Így persze, ott volt a fasza punt return, majd TD, valamint jött a fumble és el is dőlt a meccs. Elég korlátozottak a lehetőségek az tény ha ilyen gyér az elkapósor, de pl Fasano se nagyon volt foglalkoztatva, helyette jött Supernaw és be is szoptuk. Meg is érdemeltük ezt a vereséget. Innentől kezdve felesleges nézegetni a divíziót, hiszen kit vernénk meg ezek után? Meglepetések lehetnek, de jó lenne nem 2-3 győzelemmel zárni, mert mondjuk FA piac terén se leszünk vonzóak, mert ki a tosz akarna majd idejönni? Max ha agyonfizetünk valakit aki a gigalóvé miatt már annyira nem fogja tolni. McCluster amúgy 2-3 hétre kidőlt.
több mint 9 éve
A szezon előtt még azt mondtam volna, hogy Wimbley olyan lehet akit el kell küldeni a sok pénze miatt, de meglepően jól játszik - és főleg nagy intenzitással - ha lehetőséget kap.Wimbley már nincs a csapatál, szerintem valaki másra gondoltál.
egozo
Music City Miracle
több mint 9 éve
A szezon előtt még azt mondtam volna, hogy Wimbley olyan lehet akit el kell küldeni a sok pénze miatt, de meglepően jól játszik - és főleg nagy intenzitással - ha lehetőséget kap.
több mint 9 éve
Megint lábon lőttük magunkat... Egy már megnyert meccset vesztettünk el alig 4 perc alatt. Succop kihagyott FG-je is nagyon hiányzott a végén, úgyhogy három nagy hibát is vétettünk az utolsó negyedben. Remélem, ezek a szűk vereségek jók lesznek tanulópénznek, mert ez szerintem nem 2-8-as csapat. Simán lehetett volna már idén is menni a PO-ért, de ott úgy se rúgtunk volna labdába, így viszont jó pickekkel erősíthetjük meg a csapatot, aztán had szóljon! 😊 Én ezúttal Orakpót emelem ki, mert elég keveset beszélünk róla, holott ismét remekül játszott, jól jártunk vele.Szerintem igen is kell ide egy no. 1 WR. Ebből az elkapósorból egyedül Wright ér valamit, DGB-t még lehet fejleszteni, de Hunter csak időpocsékolás, Douglas meg nem a jövő embere. Ez így elég vékony. A draftokon elég picket lőttünk el WR-ekre, de ezekkel nem nagyon jutottunk előre. Úgyhogy amondó vagyok, kell az FA-ról egy nagy fogás, Mariota megérdemli. Drafton meg jöhet secondarybe és OL-be is játékos, ezen a két poszton biztosan jó a felhozatal. (A cap space-szel még tudunk játszani, mert van olyan nagy fizetésű játékos, aki után kevés DM maradna, viszont jó sok pénzt meghagyna egy cuttal.)
Music City Miracle
több mint 9 éve
Fizetős az oldal, ahonnan van a cikk, szóval azt nem sokan tudnák itt olvasni, ha csak a linket adnám meg. Ezért is linkelek teljes cikkeket az FTUtól nálunk is.iktriadoh, értem, ebben az esetben köszi (bár fizetős tartalomhoz képest nem tűnik egy minőségi anyagnak 😊)
így nézett ki a pálya mielőtt sackelték Mariotát az utolsó playnél, nem mondhatnám, hogy sikerült üresre játszania magukat a játékosoknak. állítólag Rico Richardsonra volt felrajzolva a játék, az első NFL elkapása lett volna, ha sikeres...
Webster kint lesz a szombati Ole Miss - LSU meccsen (beharangozó), Tunsil, Treadwell, Engram, Nkemdiche, Conner ill. Duval, Alexander, Hawkins, Beckwith és White is érdekes prospectek lehetnek számunkra, ha csak a Top100-ba várt játékosokat nézzük, így Nektek is ajánlom a megtekintését 😊
több mint 9 éve
(máskor egyébként elég a link, nem kell az egész ctrlC-crtlV 😛)Fizetős az oldal, ahonnan van a cikk, szóval azt nem sokan tudnák itt olvasni, ha csak a linket adnám meg. Ezért is linkelek teljes cikkeket az FTUtól nálunk is.
markny
több mint 9 éve
Az a 2 felvázolt forgatókönyv több mint félelmetesen hangzik a számomra. Főleg ha még találtok egy egész jó/remek HCt is mellé.már korábban is felmerült itt, nem fogunk megint korán RB-t draftolni, az meg, hogy óriási mozgásterünk lesz az FA piacon, egyszerűen nem igaz. Jelen állás szerint közel 23 millió dollár cap space áll majd rendelkezésre (a Jagsnek ~45, de a Raidersnek például több, mint 72(!) millió), nem Megatron lesz a fő célpont. Webster elsődleges feladata most egyébként is a HC keresés, ez sokkal fontosabb, mint bármi egyéb (én továbbra is Paytonnak örülnék a legjobban, de jelenleg Hue Jacksonra látom a legnagyobb sanszot), nyilván utána jó lenne, ha közösen tudnák kialakítani a keretet, mert lehet játszani a nagy szerződésekkel és kellenek is ilyen változtatások. Egyébként szerintem bőven vannak nagyobb lyukak, mint a no.1 WR vagy RB, lásd a secondaryt vagy az OL-t, ettől függetlenül abban igaza van a cikknek, hogy hosszú távon lehet fosni ettől a támadósortól. (máskor egyébként elég a link, nem kell az egész ctrlC-crtlV 😛)
iktriad
a meccset nem tudtam megnézni, de az összefoglaló, a cikkek és nyilatkozatok után nem valószínű, hogy ezzel fogom elrontani a hétvégém, remélem a meccsnézés jobban sikerült (beszámoló, valaki?).
több mint 9 éve
A Jacksonvillei helyi lap ódákat zengett Mariota játékáról, és szerintük, ha sikerül jövőre megerősíteni a támadósorotokat, olyan nagy kihívást jelenthet majd ez a csap a következő években, mint a Luck vezetett Colts. Inside the Game: Rookie Mariota excels for Titans in defeatAz a 2 felvázolt forgatókönyv több mint félelmetesen hangzik a számomra. Főleg ha még találtok egy egész jó/remek HCt is mellé.
When Tennessee eventually surrounds quarterback Marcus Mariota with a competent supporting cast, the Jaguars defense must be much better.
The Titans have a quarterback. One that could dominate the Jaguars unless tremendous strides are made.
That was evident as Mariota ran for a touchdown and did not commit a turnover in a 19-13 loss to the Jaguars on Thursday night at EverBank Field. The rookie has now played four road games without throwing an interception.
Mariota, as a rookie, is by far the best offensive player Tennessee has finishing 22-of-35 passing for 231 yards. He ran five times for 29 yards.
"He's smart," Jaguars cornerback Davon House said. "He doesn't make too many bad decisions. If it's not there, he's running it. He's going to be really good. It's going to be fun playing against him the next few years that I'm here."
Mariota had a chance to rally the Titans, but didn’t get much of a chance initially. With the Titans down 16-13 with 3:30 left in the game, Mariota completed his first pass to tight end Phillip Supernaw who gained eight yards before being stripped by House. House also recovered, giving the Jaguars the ball at the Titans 28.
The Jaguars kicked a field goal to make it 19-13 with 2:19 to play. Tennessee took over at its 20-yard line with no timeouts.
Mariota drove the Titans to the Jaguars’ 23-yard line with five seconds to play. He was sacked by Jaguars defensive end Andre Branch to end the game.
The No. 2 pick in the draft was playing with a dismal set of skill players. His top two wide receivers, Kendall Wright and Justin Hunter, were out with injuries. The running back situation is subpar.
Mariota has a quality tight end in Delanie Walker and he utilized him. Walker had five catches for 87 yards in the first half.
Mariota displayed strong accuracy on a 29-yard completion to Walker in the second quarter.
Mariota showed why he’ll soon be one of the better quarterbacks in the league on his first drive of the third quarter.
After taking a 7-yard sack, Mariota kept the chains moving. On third-down-and-8, Mariota rolled right allowing the defense to follow him. Mariota then turned, planted and fired a long throw to the other side of the field. Tight end Anthony Fasano made the 8-yard catch for the first down.
Mariota then threw two nice balls that weren’t caught by resulted in two pass interference penalties totaling 48 yards. House drew one for 5 yards, while cornerback Aaron Colvin was called 33 yards downfield on a beautiful throw from Mariota.
The reigning Heisman Trophy winner then showed off the supreme athleticism he routinely displayed at Oregon. On a read-option, Mariota faked to running back Antonio Andrew and took off for a 23-yard touchdown run.
Mariota showed amazing balance and speed to stay in bounds yet keep his pace to beat the Jaguars defense to the end zone. The score gave the Titans a 13-9 lead with 5:22 left in the third quarter.
On Tennessee’s next drive, Mariota ran for six to convert on third-and-4.
Mariota was calm from the outset, completing 4 of 5 passes on the opening drive that resulted in a field goal to give Tennessee a 3-0 lead.
That poise never went away in the first half. Mariota finished the half completing 10-of-17 passes for 128 yards as the teams went to halftime tied 6-6.
The Jaguars should be very concerned about how their first encounter with Mariota went. Another rookie quarterback, Tampa Bay’s Jameis Winston, beat the Jaguars 38-31 earlier this season, but that was different.
The Buccaneers gashed the Jaguars run defense. They were able to protect Winston, who hit a couple of huge gains on short passes.
Winston played well, but you didn’t get the feeling that he led Tampa Bay to victory.
Mariota absolutely gave off that vibe Thursday night.
Jaguars general manager Dave Caldwell knows this offseason will be geared towards fixing the defense. It will have to be with Indianapolis’ bound-to-bounce-back star Andrew Luck and now Mariota.
The Jaguars have a league-high amount of salary-cap space, but the Titans aren’t far behind.
While the Jaguars re-stock their defense, the Titans will be loading up on offense.
Let the arms race begin.
How does Mariota to Megatron sound? Or a Mariota-Derrick Henry combination?
Not good, if you’re a Jaguars fan.
If Caldwell doesn’t make the right moves this offseason, Tennessee might become every bit the albatross that the Colts have become with Luck.