Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Dexter McCluster is believed to have suffered a knee sprain last night, though he'll have more tests. Could miss time. Not major.
több mint 9 éve
Hamilkar
190
Lehetett volna, ha mulerkey nem érzi már a negyedik negyed elején a győzelem szagát és csináltátok volna amit addig. Ehelyett belromboltatta andrews vagy 5ször a falba, majd még mariotát is párszor. Szóval nyomni kellett volna passzokat is, igaz h douglas egy slot wr de rutinból megverte az embereit azmeg h elkapja vagy sem tökm1 ha folyton dpi-ztek ellene. Sztem túl korán kezdte (volna el) ölni az órát, egymás után volt 3 3&out ( az intel együtt ) sztem ott ment el...meg a szar punteren.Szinte szóról szóra egyetértek. Akkor kellett megnyerni, ehelyett úgy csinált, mintha Mettenberger lenne bent és nem meri passzoltatni. Ez van
peach
több mint 9 éve
Lehetett volna, ha mulerkey nem érzi már a negyedik negyed elején a győzelem szagát és csináltátok volna amit addig. Ehelyett belromboltatta andrews vagy 5ször a falba, majd még mariotát is párszor. Szóval nyomni kellett volna passzokat is, igaz h douglas egy slot wr de rutinból megverte az embereit azmeg h elkapja vagy sem tökm1 ha folyton dpi-ztek ellene. Sztem túl korán kezdte (volna el) ölni az órát, egymás után volt 3 3&out ( az intel együtt ) sztem ott ment el...meg a szar punteren.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
gerrard88
735
Így már valóban érthetőbb. 😊 A tisztes helytállás az ennyi serült ellenére is meccsben voltunk miatt nyerhet értelmet. Mint ahogyan oly sokszor most sincsen még velünk a szerencse faktor. Egy egeszséges WR sorral, de még így is nyerni lehetett volna....Pont nem a Titans becsmérlésére gondoltam, sorry ha félreérthető voltam.Úgy látom valakinek enyhén nagy a mellénye.. a Titansnek jelenleg minden meccs az élet halál harcról szól semmit sem vehetnek félvállról!Mariotaval tényleg megvan a franchise QBtok, nekem ma nagyon tetszett a játéka. Szerintem nagyon tisztesen helytálltatok. 17 nap múlva izgalmas lesz a visszavágó, az biztos.Mintha a Patriotscal játszottak volna, nem pedig a liga egyik legszarabb csapatával 😊 😊 😊
iktriad
gabokocka
Iktriad köszönjük a dícsérő szavakat Mariota nevében is 😉
gerrard88
Úgy gondolom, hogy egy a sérülések miatt gyakorlatilag elkapó nélkül, interim HC-val, újonc irányítóval kiálló csapat gyakorlatilag egy ST játék miatt kapott ki egy három éve folyamatosan épülő (az más kérdés, hogy miként) gárdától. Ez nem tisztes helytállás kategória, hanem peches vereség. Véleményem szerint ezek alapján hosszútávon itt fényesebb a jövőkép, ha sikerül egy normális HC-t találni Mariota mellé és LeBeau még érez magába néhány szezont. Ezekre tekintettel éreztem viccesnek egy Jax szurkoló tollából a tisztes helytállás kifejezést, miután nagy nehezen bemákolták a W-t.
gabokocka
Szerkesztette: gerrard88
több mint 9 éve
Vagyis most megsértetted a másik szurkolói közösséget 😊Igen, inkább a Jax felé ment volna a szurka, mert azért ebből már többet is ki lehetne hozni, mint amit Bradley&co megtesz, de ezt a másik topikban le is írtam.
Persze jogos, mert tényleg szenvedünk, ahhoz képest, hogy kezd normális játékos állományunk lenni...
ppistike
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Vagyis most megsértetted a másik szurkolói közösséget 😊Persze jogos, mert tényleg szenvedünk, ahhoz képest, hogy kezd normális játékos állományunk lenni...
több mint 9 éve
Pont nem a Titans becsmérlésére gondoltam, sorry ha félreérthető voltam.Úgy látom valakinek enyhén nagy a mellénye.. a Titansnek jelenleg minden meccs az élet halál harcról szól semmit sem vehetnek félvállról!Mariotaval tényleg megvan a franchise QBtok, nekem ma nagyon tetszett a játéka. Szerintem nagyon tisztesen helytálltatok. 17 nap múlva izgalmas lesz a visszavágó, az biztos.Mintha a Patriotscal játszottak volna, nem pedig a liga egyik legszarabb csapatával 😊 😊 😊
iktriad
gabokocka
gerrard88
Úgy gondolom, hogy egy a sérülések miatt gyakorlatilag elkapó nélkül, interim HC-val, újonc irányítóval kiálló csapat gyakorlatilag egy ST játék miatt kapott ki egy három éve folyamatosan épülő (az más kérdés, hogy miként) gárdától. Ez nem tisztes helytállás kategória, hanem peches vereség. Véleményem szerint ezek alapján hosszútávon itt fényesebb a jövőkép, ha sikerül egy normális HC-t találni Mariota mellé és LeBeau még érez magába néhány szezont. Ezekre tekintettel éreztem viccesnek egy Jax szurkoló tollából a tisztes helytállás kifejezést, miután nagy nehezen bemákolták a W-t.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 9 éve
gerrard88
735
Úgy látom valakinek enyhén nagy a mellénye.. a Titansnek jelenleg minden meccs az élet halál harcról szól semmit sem vehetnek félvállról!Mariotaval tényleg megvan a franchise QBtok, nekem ma nagyon tetszett a játéka. Szerintem nagyon tisztesen helytálltatok. 17 nap múlva izgalmas lesz a visszavágó, az biztos.Mintha a Patriotscal játszottak volna, nem pedig a liga egyik legszarabb csapatával 😊 😊 😊
iktriad
gabokocka
Szerkesztette: gerrard88
több mint 9 éve
Hamilkar
190
Telnek az évek, de a bowl.hu szakértői mintha visszafelé haladnának a korban. A szőlő is savanyú, de próbáljátok már kicsit kevesebb káromkodással, és több tisztelettel kifejteni a véleményeteket. Akinek nem inge ne vegye magára.
több mint 9 éve
Amennyi sérültjük van, és ha azt nézzük ki a HCjük jelenleg, már ez is nagy szó. 😊Mariotaval tényleg megvan a franchise QBtok, nekem ma nagyon tetszett a játéka. Szerintem nagyon tisztesen helytálltatok. 17 nap múlva izgalmas lesz a visszavágó, az biztos.Mintha a Patriotscal játszottak volna, nem pedig a liga egyik legszarabb csapatával 😊 😊 😊
iktriad
gabokocka
több mint 9 éve
Mariotaval tényleg megvan a franchise QBtok, nekem ma nagyon tetszett a játéka. Szerintem nagyon tisztesen helytálltatok. 17 nap múlva izgalmas lesz a visszavágó, az biztos.Mintha a Patriotscal játszottak volna, nem pedig a liga egyik legszarabb csapatával 😊 😊 😊
iktriad
több mint 9 éve
Mariotaval tényleg megvan a franchise QBtok, nekem ma nagyon tetszett a játéka. Szerintem nagyon tisztesen helytálltatok. 17 nap múlva izgalmas lesz a visszavágó, az biztos.
több mint 9 éve
Senki csak néző lesz, Cobb az aktívok között előszór pályafutása során az NFLben. WR Wright, RB Sankey, CB Wreh-Wilson, G Spain, WR Turzilli, DL Martin, NT Woods
több mint 9 éve
Amitől őszintén félek: a Hurns-Robinson-Thomas trió sajnos igen erős, Yeldont sem tartom rossz futónak, Bortles is fejlődött tavaly óta, szerencsére még nem volt olyan meccs, ahol mindannyian egyszerre tudtak volna maximumot nyújtani, ettől ezen az estén sem kell tartani. A múlthetihez hasonlóan, türelmesen, szépen felépített blitz sémákkal a földbe kell döngölni Bortlest, ha nyomás van rajta, jóval többet hibázik. A futójátékuk szerintem nem lesz meghatározó, bár ehhez Hill-re nagy szükség lesz középen, hiába nem 100%-os. McCourty és BWW hiányában Riggs és Webb is több időt lehet a pályán, jó lenne ha ismét jó játékkal rukkolnának elő, hosszú távon nem lenne baj, ha beépülnének a csapatba.A támadókat nem féltem, a fal közepén Looney és Gallik igen gyenge, de a Jags pass-rush, mint olyan míg így sem jelenthez kihívást, tiszta pocketben pedig Mariota gyilkos lesz. Idegenben egyébként is 10-0-ás TD-INT arányt tud felmutatni, ha még szarok is a WR-ek, Walkert nem igazán tudom, hogy ki foghatná meg, ez már elég lehet a momentumokhoz (lásd múlt héten Olsent ellenünk). Cobb lehet, hogy aktív keretbe kerül, mivel egyre nagyobb a konkurencia, a futók is teperni fognak, nem bánnám ha a második félidőben már az órával való játszadozás miatt is előtérbe kerülnének.
Mularkey szülinapos, Jacksonvilleben nagyon utálják, tegyünk róla, hogy ez még inkább így legyen 😊
Jó meccsnézést az érintetteknek, nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, de szombatig az sem valószínű, hogy meg tudom nézni a teljes meccset, pedig sima győzelmet várok: 31-17 Go Titans!
több mint 9 éve
realfootballnetwork.com/stats/stats/2015_Tennessee_Titans_Marcus_Mariota_Passing.pdf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Gyere csak el Titans, szívesen látunk! Minél többen jöttök, annál nagyobb móka lesz! A kutya nem fog cseszegetni senkit azért, mert a Titans-nek szurkol. Legalábbis kíméletesek leszünk... sajnos tudjuk milyen, ha a csapatunk a f*sz rossz oldalán van. Ha meg kiszívunk tőletek, lehet tolni a kaján vigyort 😉Na, megálmodtam, elmegyek, legalább egy jókedvű szurkoló legyen a meccs végén... 😀
N-Drew
több mint 9 éve
péntek hajnali meccsnézéshez hogyan áll a társaság?5-6 fő biztosan lesz, a Gong2-ben találkozunk úgy fél felé
én szívesen elmegyek, a szabadság kivéve péntekre, csak egyedüli Titans szurkolóként lehet, hogy mégse...
de még megálmodom.
mellesleg van egy olyan érzésem, hogy szépen elkezdjük a spoiler szerepet és a védelem hozni fog annyit, hogy Mariota-Walkerrel megnyerhesse a meccset (ill. Fasano lenne jó, ha megint hozzátenne valamicskét - tőle inkább várom a meglepetést, mint bármelyik WR-től)
Titans
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Vasárnap Kamar Aiken, Chris Givens meg Crockett Gilmore eléggé fickándozott ellenünk, szóval lehet ez a WR sor is tud nekünk problémákat okozni a Walker-Fasano duóval kiegészítve.ill. Fasano lenne jó, ha megint hozzátenne valamicskét - tőle inkább várom a meglepetést, mint bármelyik WR-tőlTitansnem ez a legmerészebb vállalás amit valaha olvastam, a Jags ellen az alábbi WR sor áll a rendelkezésünkre:
Harry Douglas - 7 szezon, 32 kezdő meccs, idén 17 elkapás, 180 yard, 1 TD
Dorial Green-Beckham - újonc, 2 kezdő meccs, idén 12 elkapás, 181 yard, 2 TD
Rico Richardson - 2 szezon, 5 meccsen lépett pályára, 0 elkapás az NFL-ben
Tre McBride - újonc, első NFL meccsére készül
Andrew Turzilli - újonc, első NFL meccsére készül, valószínűleg inaktív lesz
összesen tehát: 29 elkapás, 361 yard, 3 TD
ettől bazmeg csak a Saints ellen jobb statokat tud felmutatni Mariota. egy meccsen!
meg merem kockáztatni, jelenleg ennél nincs gyengébb egység az egész ligában (nyilván ezen változtat majd Wright visszatérése de ő már most out besorolást kapott a TNF-re).
markny
több mint 9 éve
péntek hajnali meccsnézéshez hogyan áll a társaság?Gyere csak el Titans, szívesen látunk! Minél többen jöttök, annál nagyobb móka lesz! A kutya nem fog cseszegetni senkit azért, mert a Titans-nek szurkol. Legalábbis kíméletesek leszünk... sajnos tudjuk milyen, ha a csapatunk a f*sz rossz oldalán van. Ha meg kiszívunk tőletek, lehet tolni a kaján vigyort 😉
én szívesen elmegyek, a szabadság kivéve péntekre, csak egyedüli Titans szurkolóként lehet, hogy mégse...
de még megálmodom.
mellesleg van egy olyan érzésem, hogy szépen elkezdjük a spoiler szerepet és a védelem hozni fog annyit, hogy Mariota-Walkerrel megnyerhesse a meccset (ill. Fasano lenne jó, ha megint hozzátenne valamicskét - tőle inkább várom a meglepetést, mint bármelyik WR-től)
Titans
több mint 9 éve
ill. Fasano lenne jó, ha megint hozzátenne valamicskét - tőle inkább várom a meglepetést, mint bármelyik WR-tőlTitansnem ez a legmerészebb vállalás amit valaha olvastam, a Jags ellen az alábbi WR sor áll a rendelkezésünkre:
Harry Douglas - 7 szezon, 32 kezdő meccs, idén 17 elkapás, 180 yard, 1 TD
Dorial Green-Beckham - újonc, 2 kezdő meccs, idén 12 elkapás, 181 yard, 2 TD
Rico Richardson - 2 szezon, 5 meccsen lépett pályára, 0 elkapás az NFL-ben
Tre McBride - újonc, első NFL meccsére készül
Andrew Turzilli - újonc, első NFL meccsére készül, valószínűleg inaktív lesz
összesen tehát: 29 elkapás, 361 yard, 3 TD
ettől bazmeg csak a Saints ellen jobb statokat tud felmutatni Mariota. egy meccsen!
meg merem kockáztatni, jelenleg ennél nincs gyengébb egység az egész ligában (nyilván ezen változtat majd Wright visszatérése de ő már most out besorolást kapott a TNF-re).
több mint 9 éve
péntek hajnali meccsnézéshez hogyan áll a társaság?én szívesen elmegyek, a szabadság kivéve péntekre, csak egyedüli Titans szurkolóként lehet, hogy mégse...
de még megálmodom.
több mint 9 éve
Injury report:Out: Woods, BWW, Wright
Questionable: Morgan
Probable: Cox, Hill, Warmack
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Ugye itt jelenleg interim a GM. Nos ez esetben van egy az államban lakó jelöltem az állásra: twitter.com/ryanohalloran/status/666708639353282560
több mint 9 éve
McBride és Turzilli a rosteren. A PS-be jött Yannik Cudjoe-Virgil OLB és Shaquille Richardson CB. Virgil ha jól emlékszem az előszezonban játszott is, valamint TC-ben dícsérték aztán valamelyik meccsen megsérült így nem volt esélye a PS-be se kerülni.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Még mindig Andrews a kiemelt futó? Vagy most mi van Cobb-al?Nem hiszem, hogy egyből a kezdőbe kerülne. Cobb most került vissza IR-ről.
TheBerzerker