Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Mularkey első kinevezése már meg is van: Bobby April ST edző lesz. 1991 óta van az NFL-ben, tavaly a Jetsnél dolgozott, előtte két évig a Raidersnél, előtte három évig az Eaglesnél. 2004-ben és 2008-ban az év ST edzője volt a Billsnél, ahol dolgoztak együtt Mularkeyvel. Amúgy itt kellett is valamit változtatni, mert kezdő pozíciót tekintve 17. helyen voltunk a ligában. (A Jets egyébként ugyanezen listán 8. helyen áll.)Ne tévesszenek meg a számok, az ST-nk idén borzasztó volt, pluszba nem hoztak semmit, cserébe elég sokszor mínuszba számított az egység.
Nandito
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Mularkey első kinevezése már meg is van: Bobby April ST edző lesz. 1991 óta van az NFL-ben, tavaly a Jetsnél dolgozott, előtte két évig a Raidersnél, előtte három évig az Eaglesnél. 2004-ben és 2008-ban az év ST edzője volt a Billsnél, ahol dolgoztak együtt Mularkeyvel. Amúgy itt kellett is valamit változtatni, mert kezdő pozíciót tekintve 17. helyen voltunk a ligában. (A Jets egyébként ugyanezen listán 8. helyen áll.)
Music City Miracle
több mint 10 éve
Whisenhuntot 1-6 után kirúgták, Mularkeyt 2-7-el megerősítették a HC állásban.Whizt a 3-20 miatt rúgták ki, amit másfél év alatt produkált. De amúgy jogos a kérdés.
WTF?
Jack Zoltán
Ez van, ezt kell szeretni. Reméljük a legjobbakat, mást nem tehetünk...
Music City Miracle
több mint 10 éve
Ugyan már, a Titans felső vezetése olyan egyszerű emberekből áll, mint amilyenek mi vagyunk, vannak dolgok amiket szeretnek és amiket nem. Szeretik az 1/1-et, a leégést, meg a Mularkyt, nem szeretik a rájátszást, a győzelmet és a SZURKOLÓKAT...
több mint 10 éve
Vajon Mariota most sír azon hogy őt nem kérdezték meg? 😛
több mint 10 éve
Whisenhuntot 1-6 után kirúgták, Mularkeyt 2-7-el megerősítették a HC állásban.WTF?
több mint 10 éve
Szívesen lettem volna légy a falon abban a szobában, ahol meghozták ezt a kívülről egyszerűen érthetetlen döntést.És kíváncsi lennék, hogy valójában mit gondolnak a csapattagok (és persze kiemelten Mariota) a döntésről (mert abban biztos vagyok, hogy pozitív nyilatkozatokban nem lesz hiány).
Ezek szerint a tulajdonos(ok) más meccseket néztek, mint mi. Kár érte, mert a magas pickkel, meg a helyzetünkkel egy alkalmasabb edző talán rövid távon is eredményes lehetne. Így meg majd vegetálunk tovább.
De persze kész vagyok mea culpázni mondjuk egy év múlva...
több mint 10 éve
Szegény Mariota.Képletesen értettem, mert úgyse bírom megállni, hogy idén a 49ers meccseit vagy a draftot ne nézzem, meg hát tisztában kell lenni az ncaa-s okoskodáshoz a profi ligában történő fontosabb dolgokkal is (és vica versa...), ezzel csak végleg eldől nálam, hogy a belterjes nfl-nél a maga képmutató propagandájával kevesebb undorító entitás van.Jó esėllyel marad. Jól meggondoltad?én a McDaniels-Mariota kettősben látok fantáziát, de ha Mularkey-t képesek megtartani HC-ként, akkor felhagyok végleg az nfl követésével, az biztostwitter.com/Bowlhu/status/687637471782387712Ennél még Kelly is jobb lenne. Szegény Marcsi, hová került...
baggio
Amadeus91
baggio
Amadeus91
baggio
Más: azért a Titans franchise megérne egy misét, minősíthetetlen, amit produkálnak évek óta.
több mint 10 éve
És még nálunk panaszkodnak sokan McAdoo miatt...
több mint 10 éve
Szegény mariotó... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Képletesen értettem, mert úgyse bírom megállni, hogy idén a 49ers meccseit vagy a draftot ne nézzem, meg hát tisztában kell lenni az ncaa-s okoskodáshoz a profi ligában történő fontosabb dolgokkal is (és vica versa...), ezzel csak végleg eldől nálam, hogy a belterjes nfl-nél a maga képmutató propagandájával kevesebb undorító entitás van.Jó esėllyel marad. Jól meggondoltad?én a McDaniels-Mariota kettősben látok fantáziát, de ha Mularkey-t képesek megtartani HC-ként, akkor felhagyok végleg az nfl követésével, az biztostwitter.com/Bowlhu/status/687637471782387712Ennél még Kelly is jobb lenne. Szegény Marcsi, hová került...
baggio
Amadeus91
baggio
Amadeus91
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jó esėllyel marad. Jól meggondoltad?én a McDaniels-Mariota kettősben látok fantáziát, de ha Mularkey-t képesek megtartani HC-ként, akkor felhagyok végleg az nfl követésével, az biztostwitter.com/Bowlhu/status/687637471782387712Ennél még Kelly is jobb lenne. Szegény Marcsi, hová került...
baggio
Amadeus91
baggio
több mint 10 éve
Ok de akk vegyük úgy h megvan a fr. LT. Akkor nem értem ha húztok elsőre az hogy nem lenne bosa. az egyik legjobb prospect ráadásul needre is jönne.Nem is Lewan helyére jönne OT, hanem RT pozícióba. Viszont 1/1-re azért nem kellene OT. Bosa meg inkább 4-3as DE, na majd látjuk. Én trade-ben is benne lennék.
peach
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Ok de akk vegyük úgy h megvan a fr. LT. Akkor nem értem ha húztok elsőre az hogy nem lenne bosa. az egyik legjobb prospect ráadásul needre is jönne.
több mint 10 éve
Cb-ben sztem akkor tudtok gondolkodni ha valaki fel akar jönni vmeik qb-ért a helyetekre. Lewan am ennyire rossz, hogy tunsilt mockolják hozzátok?Lewan volt az egyetlen aki elfogadható volt a támadófalból és az öltözőben is kezd vezérré vállni a többiek mind kuka...
peach
több mint 10 éve
Cb-ben sztem akkor tudtok gondolkodni ha valaki fel akar jönni vmeik qb-ért a helyetekre. Lewan am ennyire rossz, hogy tunsilt mockolják hozzátok?
több mint 10 éve
holnap elvileg Ray Horton is kap egy interjút a HC posztra, ez szerintem túl nagy lépés lenne a számára, de talán azt is jelenti, hogy Mularkey nem igazán győzte meg Robinsont.
több mint 10 éve
Ez mind igaz csak ezt a posztot képtelenek vagyunk megoldani évek óta.. se így se úgy nem sikerült megoldani a minőséget. Abban lehet most már reménykedni hogy Robinson okosan fog gazdálkodni a pickekkel!Az elemzők Joey Bosa DE-t vagy Laremy Tunsil OT-t jósolják nekünk 1/1-re. Aláírom, hogy minkettő játékos jó, de én akkor is egy elit képességű CB-t várnék már végre (ami úgyse lesz majd csak max a 2. körben).Azért simán fel lehet cserélni a 2/1-ről az első kör 20-30. helyére, plusz ha akkora hiányposzt, ilyenkor szoktak még a csapatok a 3-4. kör tájékán behúzni egy small school prospectet is, nincs év pár alacsonyabb osztályban játszó, NFL szinten potenciális kezdő CB nélkül.
gerrard88
baggio
több mint 10 éve
Az elemzők Joey Bosa DE-t vagy Laremy Tunsil OT-t jósolják nekünk 1/1-re. Aláírom, hogy minkettő játékos jó, de én akkor is egy elit képességű CB-t várnék már végre (ami úgyse lesz majd csak max a 2. körben).Azért simán fel lehet cserélni a 2/1-ről az első kör 20-30. helyére, plusz ha akkora hiányposzt, ilyenkor szoktak még a csapatok a 3-4. kör tájékán behúzni egy small school prospectet is, nincs év pár alacsonyabb osztályban játszó, NFL szinten potenciális kezdő CB nélkül.
gerrard88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az elemzők Joey Bosa DE-t vagy Laremy Tunsil OT-t jósolják nekünk 1/1-re. Aláírom, hogy minkettő játékos jó, de én akkor is egy elit képességű CB-t várnék már végre (ami úgyse lesz majd csak max a 2. körben).
több mint 10 éve
Sztem csak futjátok a rutinköröket és marad Mularkey.Haha ez nem vicces ám 😊😯😐
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sztem csak futjátok a rutinköröket és marad Mularkey.