Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 426
Duff kolléga, ha jól tudom Hawks és Titans drukker egyszerre... Ilyen esetben ha egymàs elleni meccs van hova húz a szived? 😊gerrard88
Hát a Hawks-t előbb szerettem meg egy-két évvel, mint a Titans-t szóval oda kéne. De ha ma kikap a Seattle (amire kevés esélyt látok), annak ellenére még simán meg kell nyernie a divíziót, míg a Tennessee-nek jóval messzebb kerülne a PO-részvétel ha ma is kikapnak. Szóval... nemtudom 😀 Egy nagyon jó, szoros meccset szeretnék látni.
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ma láthatjuk a liga legjobb formában lévő CB-jét, sajnos nem a mi oldalunkon :Sundisputedly
én nem panaszkodnék Sherman miattbraxa88
Félreérted 😊
Sokkal inkább az zavar, hogy ma az ellenfélnél lesz a legjobb formában lévő CB 😊
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Ma láthatjuk a liga legjobb formában lévő CB-jét, sajnos nem a mi oldalunkon :Sundisputedly
én nem panaszkodnék Sherman miatt
több mint 12 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Out: Gooden,Greene,Locker
Questionable: Baliley,Hill, Morgan, Sensabaugh,Stewart, BWW
Probable: Battle,Griffin

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
A szezon előtt ezt mi sem gondoltuk... 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ma láthatjuk a liga legjobb formában lévő CB-jét, sajnos nem a mi oldalunkon :S
több mint 12 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Duff kolléga, ha jól tudom Hawks és Titans drukker egyszerre... Ilyen esetben ha egymàs elleni meccs van hova húz a szived? 😊
több mint 12 éve
Két új emberke a gyakorlóban: Kendall Gaskins RB és Brandon Copeland LB hát nemtudom...😊gerrard88
Nyilván nem véletlenül kerültek a "gyakorló csapatba" 😊pakesz
Nyilván...😀gerrard88
Jó lenne ha Mi a vízhordó csapatban bekerülnénk. 😀 (Vizesnyolcas) Biztos jó élmény lenne, na meg nem kereshetnek rosszul. 😛pakesz
Kérdés nélkül elfogadnám az ajánlatot! 😊 Mikor indulunk? 😀gerrard88
Péntek 10:10, Liszt Ferenc r. két átszállás, (Párizs, Detroit) 19 óra összesen, ár: 210ezer oda-vissza 😀pakesz
Csak ennyi ezt farzsebből kivágom 😀
több mint 12 éve
Két új emberke a gyakorlóban: Kendall Gaskins RB és Brandon Copeland LB hát nemtudom...😊gerrard88
Nyilván...😀gerrard88
Jó lenne ha Mi a vízhordó csapatban bekerülnénk. 😀 (Vizesnyolcas) Biztos jó élmény lenne, na meg nem kereshetnek rosszul. 😛pakesz
Kérdés nélkül elfogadnám az ajánlatot! 😊 Mikor indulunk? 😀gerrard88
Péntek 10:10, Liszt Ferenc r. két átszállás, (Párizs, Detroit) 19 óra összesen, ár: 210ezer oda-vissza 😀

több mint 12 éve
Nyilván...😀gerrard88
Kérdés nélkül elfogadnám az ajánlatot! 😊 Mikor indulunk? 😀
több mint 12 éve
Nyilván...😀gerrard88
Jó lenne ha Mi a vízhordó csapatban bekerülnénk. 😀 (Vizesnyolcas) Biztos jó élmény lenne, na meg nem kereshetnek rosszul. 😛

több mint 12 éve
Nyilván...😀
több mint 12 éve
Nyilván nem véletlenül kerültek a "gyakorló csapatba" 😊

több mint 12 éve
Két új emberke a gyakorlóban: Kendall Gaskins RB és Brandon Copeland LB hát nemtudom...😊
több mint 12 éve
Amúgy én se a KC elleni meccsből vontam le a következtetést, hogy többet kéne használni Battle-t, hanem az előző meccsekből! Nagyon siralmas CJ idei teljesítménye és ez valószínűleg nemcsak az ő hibája, hanem az edzőbáké is, akik túlságosan is őt erőltetik! Battle meg nem a Chiefs elleni teljesítményével (37 yard-os futás) érdemelné meg a több lehetőséget! Személy szerint nagyon bánom, hogy anno megválltunk LeGarrette Blount-tól, ő és CJ remek párost alkotnának...
több mint 12 éve
Nandito Tennessee Titans 3 314 — Titans fan
Mindkettőtöknek igaza van. Bár sztem Nandito egy dolgot nem vesz figyelembe.
Nandito azt mondja: Battle futott hatból 38 yardot, ami 6.3as átlag. Erre lehetett volna építeni.

ehh azt mondja, ebből a 38 yardból egyik futás volt 37 yard. A többi öt összesen 1 yard. Vagyis erre nem lehet építeni. (Főleg ha CJ 10 futásból elért 17 yardját is nézzük.)
Én is ehhel és Rajnával értek egyet. A belső futásokat nemhogy növelni, hanem felejteni kellett volna. Nem ment túl sok minden jól a Chiefs defense ellen, de a belső futás ment legrosszabbul. És mégis ezt erőltették.ulpianus
A hat igazából négy, mert abból kettő a KC 1 yardosáról indult a TD-ért az első félidő végén. Ettől függetlenül egyetértek, a belső futásokat kellett volna hanyagolni. Az oldalsó futást asszem nem is próbáltuk, tehát csak rossz volt a playhívás.

Music City Miracle
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Mindkettőtöknek igaza van. Bár sztem Nandito egy dolgot nem vesz figyelembe.
Nandito azt mondja: Battle futott hatból 38 yardot, ami 6.3as átlag. Erre lehetett volna építeni.

ehh azt mondja, ebből a 38 yardból egyik futás volt 37 yard. A többi öt összesen 1 yard. Vagyis erre nem lehet építeni. (Főleg ha CJ 10 futásból elért 17 yardját is nézzük.)
Én is ehhel és Rajnával értek egyet. A belső futásokat nemhogy növelni, hanem felejteni kellett volna. Nem ment túl sok minden jól a Chiefs defense ellen, de a belső futás ment legrosszabbul. És mégis ezt erőltették.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Kicsit más, de a tegnapi után muszáj arról is írni, hogy a futójáték nem működik. Van fal, azért a passz is megyeget, mégsem szaporodnak a yardok. CJ tegnap 1,7 yardot átlagolt, ami nálam brutálisan kevés. Pedig azt vártam, hogy CJ dominálni fog a KC ellen. A számokat is csak az nyomta fel, hogy Battle és Fitz összehozott egy-egy normális futást. Azt sem értem, hogy Britt miért van a csapatban. Egy elkapás mellett vagy négy dropja volt, az egyik egy nagyon fontos, 3&2 szituációban. Múltkor a Jets ellen sem hiányzott, a jövőben sem fog. Williams bőven jobb célpont, de még Preston is, a többiekről nem is beszélve.

Szinte majdnem ugyan ezeket akartam írni, csak valamiért beszart a rendszer és nem engedte! CJ futásai meg a Britt kérdés, ezek a legfontosabb dolgok amiben a támadóknak javúlnia kell és ezért az edzőbák felelnek. Túl konzervatívak, túlságosan is! Megkockáztatom, hogy jobb lenne Battle-t és CJ-t 50-50 %-ban használni. Az erőfutásaink egyértelműen jobban működnek!gerrard88
nyilván mindenki magát veri meg, hiába áll fel ellene 11 tekebábú😊
a futáshoz tegyük hozzá, hogy a KC Dline simán dominálta (főleg Poe) a Titans offensive line-t, egyszerűen nem volt hol futni, Battle-hoz meg annyit, hogy ha levesszük a 37 yard-os futását, akkor ő is masszív 1 yard-ot hozott 6 futásból, a hosszú futás is annak volt köszönhető, hogy túl agresszív volt a védelem, ha kicsit türelmesek kb. a LOS-on elhalt volna az isehh
A "Ha"-val kezdődő mondatoknak semmi értelme. Akkor azt is mondhatnám, ha a mi OL-ünk dominált volna, akkor többet futottunk volna. 😊 De hogy értelme is legyen a hozzászólásomnak, a rengeteg pénzből megerősített OL-falunktól igenis elvárható lenne, hogy legalább egy folyosót nyisson a nagyra tartott futónknak. Egyedül Turner gyenge láncszem, de ez nem lehet kifogás, hogy az első három meccsen hozott átlagos szint után a Jets és Chiefs ellen már semmi sem működik. Abban is reménykedünk, hogy CJ-nek még nem áldozik le a csillaga. Akkor mi marad? Vagy a playhívás rossz, vagy többet kell variálni a futókat. Utóbbival kapcsolatban az is biztos, hogy Greene sérülése óta CJ kapja a snapek durván 95%-át. Szóval lehet, hogy valaki nem volt elég türelmes, ám Battle-nak mégis sikerült yardokat szereznie, tehát joggal várhatnánk, hogy a jövőben azért több snapet kapjon.
A tekebábus részt meg végképp nem értem. Itt senki sem mondott egy rossz szót sem a Chiefs védelemre, de ha igen, írd meg nyugodtan.

Music City Miracle
több mint 12 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
Kicsit más, de a tegnapi után muszáj arról is írni, hogy a futójáték nem működik. Van fal, azért a passz is megyeget, mégsem szaporodnak a yardok. CJ tegnap 1,7 yardot átlagolt, ami nálam brutálisan kevés. Pedig azt vártam, hogy CJ dominálni fog a KC ellen. A számokat is csak az nyomta fel, hogy Battle és Fitz összehozott egy-egy normális futást. Azt sem értem, hogy Britt miért van a csapatban. Egy elkapás mellett vagy négy dropja volt, az egyik egy nagyon fontos, 3&2 szituációban. Múltkor a Jets ellen sem hiányzott, a jövőben sem fog. Williams bőven jobb célpont, de még Preston is, a többiekről nem is beszélve.

Szinte majdnem ugyan ezeket akartam írni, csak valamiért beszart a rendszer és nem engedte! CJ futásai meg a Britt kérdés, ezek a legfontosabb dolgok amiben a támadóknak javúlnia kell és ezért az edzőbák felelnek. Túl konzervatívak, túlságosan is! Megkockáztatom, hogy jobb lenne Battle-t és CJ-t 50-50 %-ban használni. Az erőfutásaink egyértelműen jobban működnek!gerrard88
nyilván mindenki magát veri meg, hiába áll fel ellene 11 tekebábú😊
a futáshoz tegyük hozzá, hogy a KC Dline simán dominálta (főleg Poe) a Titans offensive line-t, egyszerűen nem volt hol futni, Battle-hoz meg annyit, hogy ha levesszük a 37 yard-os futását, akkor ő is masszív 1 yard-ot hozott 6 futásból, a hosszú futás is annak volt köszönhető, hogy túl agresszív volt a védelem, ha kicsit türelmesek kb. a LOS-on elhalt volna az is
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Lopott Viccek Boltja (WF)
"Bud Adams: Man servant, I need your assistance, now!

Vince Young: What is it, Mr. Buds?

Bud Adams: There was a homeless person playing quarterback for my team yesterday! He was chubby and had an unkempt beard. I want him removed immediately!

Vince Young: Derrr, I tink guy is quarterback who play for Buffaloes before. His name Fitzgerald I tink ha.

Bud Adams: Ah, a graduate from the University of Colorado? That town has too many hick liberals.

Vince Young: Derrr, liberal is the store that have book inside I tink.

Bud Adams: That's library, man servant. Library. Anyway, you say his name is Fitzgerald. Does he have any relation to Larry Fitzgerald?

Vince Young: Derrr, they have difference color skins but like King Martin Luther once say, do not judge a color on man skin.

Bud Adams: King Martin Luther? Sounds like a wealthy man. Set up a business meeting with him so I can sell him some of my oil.

Vince Young: Derrr, I tink King Martin Luther die in fire like five year ago ha.

Bud Adams: Weh? Fire? Where? Quick, man servant, call the fire department! "

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Üdv! Most néztem meg a meccset... Az első félidőben fergeteges támadójátékunkat, nem tudtam, hogy hova mentsem le a gépre... 😀 22 percet kellett várni egy first downra. Ez tavaly volt jellemző. A védelem továbbra is nagyon jól tolta. Ezt a meccset be kellett volna húzni, 2 TD-t szalasztottunk el, plusz adtunk egyet ("fonákkal baszod" 😀 ) Abszolút felvettük a versenyt, szerintem ezen a KC-n nem látszik a 5-0 mérleg. Ettől függetlenül magunkat vertük meg.
Brittnek ha Jack Daniels-es üvegeket dobálnék 30 méterről, biztos, hogy elkapná, de a labdát nem tudja. 😀 Bironas meg összeszedhetné magát, ez a FG a végén....

Seattle ellen elég kemény lesz, próbálok pozitívan hozzá állni de szerintem az bukta lesz. 49ers-t megcsíphetjük. 😉

több mint 12 éve
Pánikolni nem kell, de azt se látom miért ne legyek pesszimista? A folytatásban két erősebb védelemmel, és sokkal jobb támadóegységgel rendelkező csapattal játszunk, azokon a meccseken még nagyobb nyomás lesz Fitzen. Tény, javulhat, de ennél rosszabbul nem is nagyon tud játszani, már a többi negyedben is sok rizikós passza volt. Futójáték sincs, és ha a védelem nem gyárt TO-kat, akkor meg vagyunk lőve. Titansnak van igaza, nyerni kellett volna, mert így 0-3-as sorozat lesz. Az meg nem mindegy, hogy 4-3-mal, vagy 3-4-gyel megyünk pihenőre. Utóbbira van esély, és akkor aztán könnyen vakvágányra kerülhet a szépen indult szezonunk.Nandito
Én az elmúlt két évben minden Bills meccset láttam, és simán cáfolom 😊 igazából bár voltak necces passzai, pickveszélye kevesebb volt, mint Smithnek egészen a hajráig, amikor dobta a maga kettőjét. Nyerni lehetett és kellett volna, de azért az nyilvánvaló, hogy ezzel a kerettel nem a hibátlan szezon a cél, egy besurranós playoff már kifejezetten jól hangzik, ahhoz pedig még a 3-4 sem katasztrófa.Rajna
Jó kilátások Fitzre, bár ne cáfoltál volna. 😊 Nyilván nem a hibátlan szezon a cél, de olyan kiegyenlítettek az erőviszonyok, hogy minden w nagyon számít, amiből mi már kettőt is eldobtunk. Azt is tudom, hogy 3-4-ről lehet PO-ba jutni, de a bye után egyből nyakunkon lesz a kés, hogy a Rams ellen nyerni kell. Ráadásul valószínűleg Fitz-cel, plusz idegenben... Bár lenne egy bravúrgyőzelmünk a következő kettőből, akkor más színben látnám a világot.

A Fokou ellen megítélt unnecessary roughness bosszant még nagyon. A lassítások alapján látszott, hogy Smith a pályán volt, mikor elindult a lökés. Ott meg nem lehetett cicózni, mert 3&5-nél fontos first downért ment az akció. Ahogy Titans már írta, azzal el is ment a meccs. Sajnos az nem is vitatható, hanem téves ítélet volt. Érdekes, amikor Lockert ketten lezúzták olyan helyzetben, mikor már nyilvánvalóan eldobta a labdát, akkor zászló nem került a pályára. Jó, nem akarom erre fogni a vereséget, mert az első félidőben egy drive-ot leszámítva értékelhetetlen volt a támadójátékunk. Vagy ha Verner ügyesebb, akkor csinálhatott volna két int-et. Locker is hiányzott, nekem legalábbis nagyon. Hát, ez van, ezt még muszáj volt kiírni magamból.Nandito
Szinte majdnem ugyan ezeket akartam írni, csak valamiért beszart a rendszer és nem engedte! CJ futásai meg a Britt kérdés, ezek a legfontosabb dolgok amiben a támadóknak javúlnia kell és ezért az edzőbák felelnek. Túl konzervatívak, túlságosan is! Megkockáztatom, hogy jobb lenne Battle-t és CJ-t 50-50 %-ban használni. Az erőfutásaink egyértelműen jobban működnek!
több mint 12 éve
Pánikolni nem kell, de azt se látom miért ne legyek pesszimista? A folytatásban két erősebb védelemmel, és sokkal jobb támadóegységgel rendelkező csapattal játszunk, azokon a meccseken még nagyobb nyomás lesz Fitzen. Tény, javulhat, de ennél rosszabbul nem is nagyon tud játszani, már a többi negyedben is sok rizikós passza volt. Futójáték sincs, és ha a védelem nem gyárt TO-kat, akkor meg vagyunk lőve. Titansnak van igaza, nyerni kellett volna, mert így 0-3-as sorozat lesz. Az meg nem mindegy, hogy 4-3-mal, vagy 3-4-gyel megyünk pihenőre. Utóbbira van esély, és akkor aztán könnyen vakvágányra kerülhet a szépen indult szezonunk.Nandito
Én az elmúlt két évben minden Bills meccset láttam, és simán cáfolom 😊 igazából bár voltak necces passzai, pickveszélye kevesebb volt, mint Smithnek egészen a hajráig, amikor dobta a maga kettőjét. Nyerni lehetett és kellett volna, de azért az nyilvánvaló, hogy ezzel a kerettel nem a hibátlan szezon a cél, egy besurranós playoff már kifejezetten jól hangzik, ahhoz pedig még a 3-4 sem katasztrófa.Rajna
Jó kilátások Fitzre, bár ne cáfoltál volna. 😊 Nyilván nem a hibátlan szezon a cél, de olyan kiegyenlítettek az erőviszonyok, hogy minden w nagyon számít, amiből mi már kettőt is eldobtunk. Azt is tudom, hogy 3-4-ről lehet PO-ba jutni, de a bye után egyből nyakunkon lesz a kés, hogy a Rams ellen nyerni kell. Ráadásul valószínűleg Fitz-cel, plusz idegenben... Bár lenne egy bravúrgyőzelmünk a következő kettőből, akkor más színben látnám a világot.

A Fokou ellen megítélt unnecessary roughness bosszant még nagyon. A lassítások alapján látszott, hogy Smith a pályán volt, mikor elindult a lökés. Ott meg nem lehetett cicózni, mert 3&5-nél fontos first downért ment az akció. Ahogy Titans már írta, azzal el is ment a meccs. Sajnos az nem is vitatható, hanem téves ítélet volt. Érdekes, amikor Lockert ketten lezúzták olyan helyzetben, mikor már nyilvánvalóan eldobta a labdát, akkor zászló nem került a pályára. Jó, nem akarom erre fogni a vereséget, mert az első félidőben egy drive-ot leszámítva értékelhetetlen volt a támadójátékunk. Vagy ha Verner ügyesebb, akkor csinálhatott volna két int-et. Locker is hiányzott, nekem legalábbis nagyon. Hát, ez van, ezt még muszáj volt kiírni magamból.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Én az elmúlt két évben minden Bills meccset láttam, és simán cáfolom 😊 igazából bár voltak necces passzai, pickveszélye kevesebb volt, mint Smithnek egészen a hajráig, amikor dobta a maga kettőjét. Nyerni lehetett és kellett volna, de azért az nyilvánvaló, hogy ezzel a kerettel nem a hibátlan szezon a cél, egy besurranós playoff már kifejezetten jól hangzik, ahhoz pedig még a 3-4 sem katasztrófa.

több mint 12 éve
Ezt a meccset emészteni kell egy ideig skacok, nekem legalább is... Merengeni kezdtem azon mi is vár fiainkra míg Jake sérült...gerrard88
Nem kell szerintem pánikolni, a Chiefs védelme nagyon erős, és az offense-ük is stabil. Végig meccsben voltunk velük, lesz ez jobb is Fitz-el. Nálam továbbra is a legrosszabb eladott labda az ostoba 4. kísérlet, az nagyon sokat segíthetett volna mindenkinek. Lehet, hogy most még bukunk 2-3 meccset a következő hetekben, nehéz a menetrend most, de szerintem korai kongatni a vészharangokat.

Jobban aggaszt, hogy a Colts leverte mindkét NFC West ászt.Rajna
Pánikolni nem kell, de azt se látom miért ne legyek pesszimista? A folytatásban két erősebb védelemmel, és sokkal jobb támadóegységgel rendelkező csapattal játszunk, azokon a meccseken még nagyobb nyomás lesz Fitzen. Tény, javulhat, de ennél rosszabbul nem is nagyon tud játszani, már a többi negyedben is sok rizikós passza volt. Futójáték sincs, és ha a védelem nem gyárt TO-kat, akkor meg vagyunk lőve. Titansnak van igaza, nyerni kellett volna, mert így 0-3-as sorozat lesz. Az meg nem mindegy, hogy 4-3-mal, vagy 3-4-gyel megyünk pihenőre. Utóbbira van esély, és akkor aztán könnyen vakvágányra kerülhet a szépen indult szezonunk.

Music City Miracle