Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
Na ezt majd meglátjuk. Jó az öreg a háznál. 0 INT lesz Penn részéről.danyly
az optimizmus nagyon fontos dolog 😀rezső
Danyly! Azért ne írkálj ilyeneket, mert a meccskor én fogom rosszul érezni magam, ha mégis lesz int 😀

Amúgy mintha Henne-vel a hosszú labdáktól félni kellett volna... Pennington is ugyan ez lesz, hogy rövid és közepes passzok. Pennington elég pontos irányító (kérdés, hogy a kihagyás után is tudja e hozni a pontosságát).
Mielőtt azt modnjátok, hogy sima győzelem lesz, azért gondoljatok arra is, hogy többnyire lényegében mostantól egy kétségbeesett delfinnel lesz dolgotok, aki szabadulna a hálóból. Persze megeshet, hogy továbbra sem tud szabadulni...Ventura
Nem tudom, ki mire számít, én nem veszem simára az biztos. Pláne, ha Young nem játszhat.
Nem rossz ez a Dolphins, igaz, nem is igazán félelmetes, de azért tutira nem lehet menni
több mint 15 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Pennington kezd a Miamiban, legalább a hosszú labdákkal nem lesz gondunk 😉egozo
az optimizmus nagyon fontos dolog 😀rezső
Danyly! Azért ne írkálj ilyeneket, mert a meccskor én fogom rosszul érezni magam, ha mégis lesz int 😀

Amúgy mintha Henne-vel a hosszú labdáktól félni kellett volna... Pennington is ugyan ez lesz, hogy rövid és közepes passzok. Pennington elég pontos irányító (kérdés, hogy a kihagyás után is tudja e hozni a pontosságát).
Mielőtt azt modnjátok, hogy sima győzelem lesz, azért gondoljatok arra is, hogy többnyire lényegében mostantól egy kétségbeesett delfinnel lesz dolgotok, aki szabadulna a hálóból. Persze megeshet, hogy továbbra sem tud szabadulni...

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 15 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan
A részéről nem is, csak Finnegan és McCourty, meg Griffin részéről lesz, ő csak dobja a labdát 😂
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
az optimizmus nagyon fontos dolog 😀
több mint 15 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Na ezt majd meglátjuk. Jó az öreg a háznál. 0 INT lesz Penn részéről.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 15 éve
Pennington kezd a Miamiban, legalább a hosszú labdákkal nem lesz gondunk 😉
több mint 15 éve
Moss edzett, mindenki örül 😊 Young viszont nem, Fisher szerint majd holnap - én nem szeretném, ha Collinsszal kéne nekimennünk a Dolphinsnak...rezső
Cillins mellett legalább bemutathatja Moss a tudását 😛 Felíveli a labdát, valamerre arra, mint Brittnek, aztán Moss meg zsonglörködhet az elkapással, és mindenki hurrázni fog, hogy a marslakó, milyen nagy fogás volt 😀
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
Moss edzett, mindenki örül 😊 Young viszont nem, Fisher szerint majd holnap - én nem szeretném, ha Collinsszal kéne nekimennünk a Dolphinsnak...
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
The #Titans have signed free agent DT Marques Douglas to the roster and waived DT Amon Gordondeny79
Nem rossz, Douglas elég pöpec volt Baltimoreban, kérdés, tud-e valamit még.Rajna
NT volt a Ravensnél, meg a Jetsnél?rezső
DE, de nálunk valsz inkább DT-t játszik majd.

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Randy 84-es lesz
több mint 15 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
a Jetsnél defensive end

több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
The #Titans have signed free agent DT Marques Douglas to the roster and waived DT Amon Gordondeny79
Nem rossz, Douglas elég pöpec volt Baltimoreban, kérdés, tud-e valamit még.Rajna
NT volt a Ravensnél, meg a Jetsnél?
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Nem rossz, Douglas elég pöpec volt Baltimoreban, kérdés, tud-e valamit még.

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
The #Titans have signed free agent DT Marques Douglas to the roster and waived DT Amon Gordon
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Háát sajna nyert a Pitts, de azért a vége izgalmasra sikeredett. A Bengals feljött rendesen a végén, kár, hogy jól le lett védekezve az uccsó támadásuk, mert akár nyerhettek is volna, de ez van sajna!
több mint 15 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
A Lions inkább azon múlt, hogy a végén passzjáték volt és így bent hagytak 40 mp-t. Ha négy ponttal mennek, akkor ennyi idő alatt (na és ilyen szerelések mellett - lásd LT a pálya közepéről eljut az oldalvonalig) szerintem a TD-t csinálja meg a Jets; bosszantott no, de kétségtelen, hogy alapvetően jó bye week volt.

Esetleg a Miamit egy kicsit jobban leamortizálhatta volna a Ravens, de hát ez van, bye week-ből akkor is hozni kell.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Remélem ma kikap a Pitts!! 😀 Big Ben ma Big Bad Ben legyen!! 😂 😂
több mint 15 éve
Suh missed XP 😕 Ennyi...egozo
Csak azt nem értem, hogy miért nem a punterral rúgatták azt a ki.....ot labdát?! A Hétvége kérdőjele ez számomra! 😀NOrbyyyyy
Höri már írta, Suh soccer-ezett régen, meg kicker suliból jött.deny79
Ez akkor is érthetetlen, a labda tök más. Egy punter csak hozzászokott jobban. Egyébként kapufa volt... :/ Welker bezzeg berúgta 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Csak azt nem értem, hogy miért nem a punterral rúgatták azt a ki.....ot labdát?! A Hétvége kérdőjele ez számomra! 😀NOrbyyyyy
Höri már írta, Suh soccer-ezett régen, meg kicker suliból jött.deny79
Bocs máá!😊 Nem láttam, de akkor is! 😂
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A Baltimore győzelménél fájóbb, hogy a Jets kiszenvedte a sikert Schwarzék ellen - egyszerűen hihetetlen ez a Detroit, nem tudom hányadik meccsen buktak úgy, hogy nyerhettek volna...
rezső
Höri már írta, Suh soccer-ezett régen, meg kicker suliból jött.
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
A Baltimore győzelménél fájóbb, hogy a Jets kiszenvedte a sikert Schwarzék ellen - egyszerűen hihetetlen ez a Detroit, nem tudom hányadik meccsen buktak úgy, hogy nyerhettek volna...
rezső
A Gameday összefoglalóban azt mondták, hogy valszeg azért mert Suh európai focit játszott korábban - egyébként nem sokon múlt a dolog
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
rezső
Csak azt nem értem, hogy miért nem a punterral rúgatták azt a ki.....ot labdát?! A Hétvége kérdőjele ez számomra! 😀
több mint 15 éve
rezső
Suh missed XP 😕 Ennyi...
több mint 15 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Szerintem most, hogy nem lesznek annyian a boxban és Moss egy kicsit leköt 1-2 embert, az egyértelmű hogy CJ-nek nagyobb esély lesz futni, de most így VY-nak is még jobban oda kell figyelni a hosszú passzokra, nehogy lekapják, így nagyobb esély van rá. Persze ha ugyan ilyen jól dobál akkor nincs miről beszélni 😊 :cool: Scaife is nagyobb szerepet kaphat így, véleményem szerint. Majd kiderül. 😊pakesz
Így kell bye weekelni 😀 Ha nem játszunk, mindjárt vezetjük újra a csoportot!!!
Ma még kikap a Pittsburgh és minden csili-vili 😀 Azért a Baltimore kikaphatott volna :/ Na mindegy...
Pakesz, teljesen igazad van. Viszont ha néhány meccsen nem jönnek be a labdák Moss felé, újra visszaál a full box és ugyanott vagyunk, mint most, ezért az első két meccs hatványozottan fontos. Ezzel együtt sem értem a futójátékunk gyengeségét....valahogy olyan érzésem van, mintha nem csak az 8 men in the boxal lenne a gond 😕egozo
Reméljük megoldást jelent ez a futójátékra, na meg azt is remélem, hogy a Moss gépezet is működni fog. Viszont ha probléma lenne akkor össze kell ülni megint az RB stábnak és húzni valami újat.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
Moss tegnap este megérkezett Nashville-be, magángéppel érkezett, nem beszélt senkivel egy árva szót sem, beült egy kocsiba és elhajtatott - Jó fej :/
Állítólag ma találkozik az edzőkkel, holnap meg már edzeni fog - remélem a trénerekkel, meg a csapattársakkal azért beszél majd - legalább néha 😀