NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
6
3
2:15, Arena4
Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Titans RB Johnson skips practice to rest sore thighEgyszerű - azt jelenti kapott 1 nap pluszpihenőt Fishertől
ezmi? 😮Laki
több mint 14 éve
Egyébként Verner INT-je olyanra hasonlított, mint "sima" fociban a megelőző szerelés. Mikor látod, hogy kihez fog passzolni a védő és megelőzöd. Ezért nézett csak úgy az elkapó, hogy: ez meg honnan került ide? 😀pakeszNekem nagyon adta 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Titans RB Johnson skips practice to rest sore thighezmi? 😮
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Egyébként Verner INT-je olyanra hasonlított, mint "sima" fociban a megelőző szerelés. Mikor látod, hogy kihez fog passzolni a védő és megelőzöd. Ezért nézett csak úgy az elkapó, hogy: ez meg honnan került ide? 😀
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Allred helyett Winborn vissza a keretbe. Gondoltam, hogy IR lesz belőle. A sérülés után elég furcsán mozgatta a karját, fejét. Remélem nincs maradandó gond nála.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát csakis pest, de ha megnyerem az ötöst akkor megyünk Nashville-be! 😂 😂Kicsit elszortan vagyunk: Tatabánya, Dömsöd, Szombathely,Hajdúszoboszló..... 😊 Gondolom Pest lenne a meccs nézés helye 😀 ha valamikor egyszer úgy alakulna 😊 Na jó inkább Nashville 😛pakeszJó lenne megnézni egy meccset közösen a magyar Titans fanokkal. Vajon hányan lennénk? 😀 Biztos jó lenne :cool:pakeszHát a többiek nemtom hogy vannak vele de én tuti ott lennék. 😀NOrbyyyyy
több mint 14 éve
Kicsit elszortan vagyunk: Tatabánya, Dömsöd, Szombathely,Hajdúszoboszló..... 😊 Gondolom Pest lenne a meccs nézés helye 😀 ha valamikor egyszer úgy alakulna 😊 Na jó inkább Nashville 😛Jó lenne megnézni egy meccset közösen a magyar Titans fanokkal. Vajon hányan lennénk? 😀 Biztos jó lenne :cool:pakeszHát a többiek nemtom hogy vannak vele de én tuti ott lennék. 😀NOrbyyyyy
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne megnézni egy meccset közösen a magyar Titans fanokkal. Vajon hányan lennénk? 😀 Biztos jó lenne :cool:pakeszHát a többiek nemtom hogy vannak vele de én tuti ott lennék. 😀
több mint 14 éve
Maximilien (=Bencsis Márk) lesz jövő kedd hajnalban.Ricsivel nincs semmi gond, amikor elkezd ordítani az iszonyat 😀. Csak szólok előre ha Sanya lesz Ricsi társa a meccsünkön akkor is számíthatunk egy kis ércelődésre, ugyanis Sanya Maurice Jones-Drew fan.... na de mindegy mi meg CJ.... 😛 :cool:pakeszEzzel nem értek egyet. Faragó Ricsi nagyon jó sportriporter, jól is kommentálta a meccsünket. Például - ahogy Egozo már írta - neki VY megbízható teljesítménye ért többet, nem Romóé. Olivér tényleg hülyeségeket beszélt, de vannak más szakkomentátorok is, pech, hogy pont őt fogtuk ki. Szóval aki teheti, igenis nézzen magyar közvetítést. 😊NanditoJövő héten úgyis megint Titans meccs a tvben 😀egozo
több mint 14 éve
Jó lenne megnézni egy meccset közösen a magyar Titans fanokkal. Vajon hányan lennénk? 😀 Biztos jó lenne :cool:
több mint 14 éve
De lagalább nyerjünk, ha már éjszakázunk miatta 😀
több mint 14 éve
Együtt érzek veled, én meg suliba mennék, de hát a délelőtti órákat kihagyom, a Titans meccs az Titans meccs 😊 😛Igen, hallottam, nagyon örülök neki! Csak az a baj, hogy hajnal 3 körül kezdődik, reggel meg meló... Lehet, hogy kéne egy fél nap szabi! 😊 Remélem kerülünk még a 22 órás sávba, az azért barátibb időpont!NanditoEzzel nem értek egyet. Faragó Ricsi nagyon jó sportriporter, jól is kommentálta a meccsünket. Például - ahogy Egozo már írta - neki VY megbízható teljesítménye ért többet, nem Romóé. Olivér tényleg hülyeségeket beszélt, de vannak más szakkomentátorok is, pech, hogy pont őt fogtuk ki. Szóval aki teheti, igenis nézzen magyar közvetítést. 😊NanditoJövő héten úgyis megint Titans meccs a tvben 😀egozo
több mint 14 éve
Igen, hallottam, nagyon örülök neki! Csak az a baj, hogy hajnal 3 körül kezdődik, reggel meg meló... Lehet, hogy kéne egy fél nap szabi! 😊 Remélem kerülünk még a 22 órás sávba, az azért barátibb időpont!Jövő héten úgyis megint Titans meccs a tvben 😀egozoja, és általános tanulságként: nem kell magyarul nézni; de legalábbis fölösleges bosszankodni rajta.TitansEzzel nem értek egyet. Faragó Ricsi nagyon jó sportriporter, jól is kommentálta a meccsünket. Például - ahogy Egozo már írta - neki VY megbízható teljesítménye ért többet, nem Romóé. Olivér tényleg hülyeségeket beszélt, de vannak más szakkomentátorok is, pech, hogy pont őt fogtuk ki. Szóval aki teheti, igenis nézzen magyar közvetítést. 😊Nandito
Music City Miracle
több mint 14 éve
Ricsivel nincs semmi gond, amikor elkezd ordítani az iszonyat 😀. Csak szólok előre ha Sanya lesz Ricsi társa a meccsünkön akkor is számíthatunk egy kis ércelődésre, ugyanis Sanya Maurice Jones-Drew fan.... na de mindegy mi meg CJ.... 😛 :cool:Jövő héten úgyis megint Titans meccs a tvben 😀egozoja, és általános tanulságként: nem kell magyarul nézni; de legalábbis fölösleges bosszankodni rajta.TitansEzzel nem értek egyet. Faragó Ricsi nagyon jó sportriporter, jól is kommentálta a meccsünket. Például - ahogy Egozo már írta - neki VY megbízható teljesítménye ért többet, nem Romóé. Olivér tényleg hülyeségeket beszélt, de vannak más szakkomentátorok is, pech, hogy pont őt fogtuk ki. Szóval aki teheti, igenis nézzen magyar közvetítést. 😊Nandito
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is ha tehetjük nézzük meg magyarul a meccseket a sport tv-n, már csak azért is mert nincsen annyi kibaszott reklám, mint az amerikaiaknál.
több mint 14 éve
Jövő héten úgyis megint Titans meccs a tvben 😀ja, és általános tanulságként: nem kell magyarul nézni; de legalábbis fölösleges bosszankodni rajta.TitansEzzel nem értek egyet. Faragó Ricsi nagyon jó sportriporter, jól is kommentálta a meccsünket. Például - ahogy Egozo már írta - neki VY megbízható teljesítménye ért többet, nem Romóé. Olivér tényleg hülyeségeket beszélt, de vannak más szakkomentátorok is, pech, hogy pont őt fogtuk ki. Szóval aki teheti, igenis nézzen magyar közvetítést. 😊Nandito
több mint 14 éve
ja, és általános tanulságként: nem kell magyarul nézni; de legalábbis fölösleges bosszankodni rajta.TitansEzzel nem értek egyet. Faragó Ricsi nagyon jó sportriporter, jól is kommentálta a meccsünket. Például - ahogy Egozo már írta - neki VY megbízható teljesítménye ért többet, nem Romóé. Olivér tényleg hülyeségeket beszélt, de vannak más szakkomentátorok is, pech, hogy pont őt fogtuk ki. Szóval aki teheti, igenis nézzen magyar közvetítést. 😊
Music City Miracle
több mint 14 éve
Azt bezzeg nem vette észre a szakértő úr, hogy az INT után miért mutatták annyit Ball-t. Hát azért mert hozzáért a labdához, ami persze Verner érdemeiből nem von le semmit. 😊Nem mint, ha nagyon unalmas meccs lett volna. Én végig izgultam, gondolom nem csak én voltam így ezzel. Mikor Verner csak úgy "berepült a képbe"..... na akkor felkiáltottam 😀 😀 😀 Azért Olivér megmondta, hogy két INT-né nem lehet hibáztatni Romo-t .... ó hát persze, semmiért se szabad , elvileg ez "érthető" .Na engem meg akkor csapott meg az ideg mikor 4&2nél tovább ment a Dallas a következő drive meg TD..... :/pakeszCsak hogy maradjon a nézettség, ne fulladjon unalomba a meccs 😀egozo
Meg azon akadtam ki, hogy vagy ötször elmondta Olivér hogy: eszméletlen, hogy ki tudja provokálni ezeket a szabálytalanságokat az ellenféllel szemben a Titans.... a többiek miért nem tudják?😀 Na meg hogy Fisher benne van a szabályalkotó bizottságban.... és akkor mi van? a többi edzőnek is ott van a szabálykönyv és olvasgassa 😊pakesz
több mint 14 éve
Ahogy múlt héten a csapat tudott veszteni, most az egész csapat kellett a győzelemhez is. Meg persze kellettek hozzá a Dallas hibái is, de ez legyen az ő bajuk. Ill. érdekes volt, hogy amikor nagyon kellett, akkor a számtalan hiba ellenére mindegyik csapatrész tudott hozni egy-egy nagy játékot.A támadósor kb. úgy működött, ahogy kell, remélem jövő hétre azért visszatér Harris is és Amano is, bár szépen toltak a harmadik negyed kivételével az egész meccsen. CJ-nek talán jót is tett, hogy a szokásosnál kevesebb játékot volt fent, lassan ideje is, hogy beinduljon. VY jó volt, de azért elég sok elszórt labdája volt, meg tényleg futhatna néha - ill. nem értem, hogy hova tűntek az ő futására épülő játékok (egy kicsit olyan érzésem volt már nem is először, hogy a szezon végére, a csoportmeccsekre tartogatjuk ezeket; hát majd meglátjuk). Az elkapók meg végre elkaptak a "csak úgy feldobott" labdák közül néhányat...
A védőkön azért összejött már megint egy 400yd feletti QB és egy 100yd feletti RB, de végülis amíg a Red Zone def remekül működik, ill. kulcspozíciókban jönnek a turnoverek, meg sack-ek, addig végülis belefér; és azért a Dallas támadósoráról tudjuk, hogy képesek ilyenre; illetve kicsit előretekintve kijött, hogy mennyire vékony a secondary, 3WR ellen kb. esélyünk sincs érdemben követni őket, ill. az LB-knek komoly gondjaik vannak a TE-k lefedésével és a screen passzokat se tudtuk 5-8 yard előtt utolérni . Mind1, jöttek a turnoverek, amikor kellettek (de azért már második héten jön ki, hogy az első félidőben sokkal több sack-et csinálunk és a védelmünk nem tud újítani, amikor az ellenfél támadófala félidőben kiigazítja a dolgokat és alkalmazkodik a felállásainkhoz). Sokáig azt hittem képesek lesznek elveszteni a meccset - különösen, amikor a harmadik negyedben háromból három Dal támadás ért véget tul.képp ponto érő helyen (a TD, a kihagyott FG, meg az int az end zone-ban), miközben előrefele mi nem igazán jutottunk sehova.
A spec team persze nagyon nagyot játszott, elvégre megint 50yd feletti FG, meg Mariani visszahordásai is nagyon kellettek a győzelemhez. Ugyanakkor Bironasnak megint volt két elbaltázott kezdőrúgása, ill. volt 14 yardos puntunk is...
És akkor most jöhet az, hogy két jó meccset csinálunk egymás után.
ja, és általános tanulságként: nem kell magyarul nézni; de legalábbis fölösleges bosszankodni rajta.
több mint 14 éve
Nem mint, ha nagyon unalmas meccs lett volna. Én végig izgultam, gondolom nem csak én voltam így ezzel. Mikor Verner csak úgy "berepült a képbe"..... na akkor felkiáltottam 😀 😀 😀 Azért Olivér megmondta, hogy két INT-né nem lehet hibáztatni Romo-t .... ó hát persze, semmiért se szabad , elvileg ez "érthető" .Na engem meg akkor csapott meg az ideg mikor 4&2nél tovább ment a Dallas a következő drive meg TD..... :/pakeszCsak hogy maradjon a nézettség, ne fulladjon unalomba a meccs 😀egozo
Meg azon akadtam ki, hogy vagy ötször elmondta Olivér hogy: eszméletlen, hogy ki tudja provokálni ezeket a szabálytalanságokat az ellenféllel szemben a Titans.... a többiek miért nem tudják?😀 Na meg hogy Fisher benne van a szabályalkotó bizottságban.... és akkor mi van? a többi edzőnek is ott van a szabálykönyv és olvasgassa 😊
több mint 14 éve
South Parkban is volt ilyen rész amikor Cartman Turetes volt, na az az a betegség!Lenne egy kérdésem: C. Johnson feje miért rángatózik mindig? Mi a betegsége? Tudja valaki?Sobri JóskaTourette szindróma a neve. Ez egy idegrendszeri betegség aminek ismétlődő akaratlan mozgások és hanghatások kísérnek. Egy ien betegséggel, mint ez az NFL sztár running back-jének lenni felér egy csodával.NOrbyyyyy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lenne egy kérdésem: C. Johnson feje miért rángatózik mindig? Mi a betegsége? Tudja valaki?Sobri JóskaTourette szindróma a neve. Ez egy idegrendszeri betegség aminek ismétlődő akaratlan mozgások és hanghatások kísérnek. Egy ien betegséggel, mint ez az NFL sztár running back-jének lenni felér egy csodával.
több mint 14 éve
Lenne egy kérdésem: C. Johnson feje miért rángatózik mindig? Mi a betegsége? Tudja valaki?
több mint 14 éve
Na engem meg akkor csapott meg az ideg mikor 4&2nél tovább ment a Dallas a következő drive meg TD..... :/pakeszCsak hogy maradjon a nézettség, ne fulladjon unalomba a meccs 😀
több mint 14 éve
Na engem meg akkor csapott meg az ideg mikor 4&2nél tovább ment a Dallas a következő drive meg TD..... :/