Arizona Cardinals - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Más futást nem ismersz te fasz dp?
több mint 3 éve
a védelem most megtette a magáét jó lenne már egy elfutás vkitől .😊
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Nem tudom mi volt szezon közben, de most nem látom a PO csapatot ebben a Cardsban.bye week óta egyáltalán nem hozzák azt, amit előtte. Ott nem tudom mi történt. Azóta csak szenvedés, főleg.
Greengo
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Szerintem maga Mills sem tudja, mikor csinált ilyet utoljára 😊
több mint 3 éve
Nem tudom mi volt szezon közben, de most nem látom a PO csapatot ebben a Cardsban.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Sztem amúgy kurva jó .
micsoda outfit 😀😀
Löfli
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
zsojti
4 063
hogx ez is képtelen oldalra puntolni...22 net yard köszi bazdmeg
több mint 3 éve
ez is hülye hívás volt ha ezt tdre viszik el is ment kb
több mint 3 éve
ezt a screent végre jól olvasta a védelem
több mint 3 éve
micsoda outfit 😀😀
több mint 3 éve
Cardinalis
5 788
Kyler Murray has set an NFL record for the most games with a passing and rushing TD in a season, now with 9.
THIS IS THE WAY
több mint 3 éve
az, hogy a Cards meccsben van az meg nekünk 😛 😉 (idióta büntetések, ST bénázás stb)Sikerült egy félidő alatt 316 yardot engedni 😀 Schwartz mikor repül?Na igen. Egyik meccsen az O# ég a másikon a D#. Repüljön mind2. 😀 Pont arra gondoltam a félidő vége felé, hogy szép volt az a pár fumble, de kapott a védelem 24 pontot. Az, hogy meccsben vagyunk az főleg a cardsnak köszönhető.
mustaine
Greengo
több mint 3 éve
Sikerült egy félidő alatt 316 yardot engedni 😀 Schwartz mikor repül?Na igen. Egyik meccsen az O# ég a másikon a D#. Repüljön mind2. 😀 Pont arra gondoltam a félidő vége felé, hogy szép volt az a pár fumble, de kapott a védelem 24 pontot. Az, hogy meccsben vagyunk az főleg a cardsnak köszönhető.
mustaine
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Sikerült egy félidő alatt 316 yardot engedni 😀 Schwartz mikor repül?A 3/4-d banda le van sérülve hátul Hopkins pedig tarthatatlan bárkinek. Most zene nem csodálkozom. Csoda kellene de hátha
mustaine
több mint 3 éve
1. felido. Patika O, szanalmas Dazért a patika o-tól messze vagyunk a hülye fumble-ök miatt 😀
Danny
több mint 3 éve
Sikerült egy félidő alatt 316 yardot engedni 😀 Schwartz mikor repül?
több mint 3 éve
Dnek kellene még egy kicsit összeszedni magát de egy Hopkins és Fitz elleünk foghatatlan
több mint 3 éve
Danny
1 717
1. felido. Patika O, szanalmas D
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Szerintem a 2. Fi-re tartogatjuk a Hurts futásokat
több mint 3 éve
Mondjuk ennek a 2 pontosnak most megint nem volt sok értelme.4 pont diff az meg egy FG 7 pont...
Greengo
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Miért futunk? Olyan jó az Eagles secondary?
több mint 3 éve
csipkelli
4 008
Nekiállnak futni. Hát jó.
több mint 3 éve
Hurtsnek ezt kell még megtanuéni olvasni simán mwegfuthatta volna sz6élre