Arizona Cardinals - San Francisco 49ers
több mint 6 éve
ezzel a "játékkal"(ROFL) nem fogunk nyerni még a Raiders ellen sem. szóval elég jó az esély.Sőt, még a csoport utolsó helyéről sincs döntés.Bosa vszeg 1/1 lesz. Nem hiszem, hogy van rá esélyetek, az a "szomszédotoké" lesz.Szarom én le, csak a 49erst oda-vissza! 😊kemény győzelem egy backup QB meg fos D ellen 😀 legalább megmaradtunk a Bosa versenyfutásban
shagi0206
petey
shagi0206
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 812
Sőt, még a csoport utolsó helyéről sincs döntés.Bosa vszeg 1/1 lesz. Nem hiszem, hogy van rá esélyetek, az a "szomszédotoké" lesz.Szarom én le, csak a 49erst oda-vissza! 😊kemény győzelem egy backup QB meg fos D ellen 😀 legalább megmaradtunk a Bosa versenyfutásban
shagi0206
petey
shagi0206
több mint 6 éve
...erre is csak mi vagyunk képesek....
több mint 6 éve
shagi0206
10 812
Bosa vszeg 1/1 lesz. Nem hiszem, hogy van rá esélyetek, az a "szomszédotoké" lesz.Szarom én le, csak a 49erst oda-vissza! 😊kemény győzelem egy backup QB meg fos D ellen 😀 legalább megmaradtunk a Bosa versenyfutásban
shagi0206
petey
több mint 6 éve
Szarom én le, csak a 49erst oda-vissza! 😊kemény győzelem egy backup QB meg fos D ellen 😀 legalább megmaradtunk a Bosa versenyfutásban
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 812
Szarom én le, csak a 49erst oda-vissza! 😊
több mint 6 éve
Istenem ebből a gyp-s Rosenből csinálunk egy All Pro-t. Taps ti balfaszok
több mint 6 éve
ezt a kétpontost is szépen felrajzolták
több mint 6 éve
..szenzációs...sikerült megvernünk magunkat....újra.....
több mint 6 éve
fuckyes
több mint 6 éve
Sörment szopatja egy rookie.....remek
több mint 6 éve
shagi0206
10 812
Gresham CUT! MOST!!!Nem értem, mire tartjuk még. Még dísznek is rossz.
Kexandro
Az a baj csak vele, hogy még mindig sok a halott pénz a cutolás esetén.
több mint 6 éve
Gresham CUT! MOST!!!
több mint 6 éve
mondjuk tavaly sem volt túl dominánsamúgy hogy a vérbe ilyen súlytalan egész évben solomon?Az engem is érdekelne. Nem így indult tavaly a karrierje
eaglesmcnabb
shagi0206
ez sima SF laszti lesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 812
amúgy hogy a vérbe ilyen súlytalan egész évben solomon?Az engem is érdekelne. Nem így indult tavaly a karrierje
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
amúgy hogy a vérbe ilyen súlytalan egész évben solomon?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
PP és Fitz egymás mellett ücsörögve egy TD után. Félek nem sok ilyen pillanatban lesz már részünk...
több mint 6 éve
Cardinalis
5 777
ezért a két Fitz villanásért már megérte fennmaradni! 😊
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
shagi0206
10 812
kéne már nekünk is lassan egy TD...mondjuk Kirknek egy 50+ yardos. Annak tudnék örülni a legjobban.
Cardinalis