NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 9 éve
De abból a jobbikat nem mutatták.A mai Sport Tv-s meccsek is szorosra sikeredtek.Sixo67legalább tegnap jó meccsek voltakShilkor
több mint 9 éve
A mai Sport Tv-s meccsek is szorosra sikeredtek.Sixo67legalább tegnap jó meccsek voltak
több mint 9 éve
Ezek ennyire ostobák? Osszetoretik Fitzgeraldot.
több mint 9 éve
shagi0206
10 921
Nah Lindley játéka után kíváncsi lennék, hogy Logan Thomas nem nfl kész játéka milyen lehet, ha ez nfl késznek számít.Sixo67már mondtam a 2. félidő megkezdését követően, hogy most Arians helyében beküldeném Thomast, mert mit veszíthetünk, ha Ő van? Legfejlebb előhúz valami extrát. Annyit Ő is tudott volna mutatni, mint Lindley
több mint 9 éve
Nah Lindley játéka után kíváncsi lennék, hogy Logan Thomas nem nfl kész játéka milyen lehet, ha ez nfl késznek számít.
több mint 9 éve
ez kurvára hack. mint amikor madden ultimate teamben elite kártyával játszol 70 alatti bronzok ellen.
több mint 9 éve
Bmeg ilyen nincs. Ez az ember ufó. Ilyen nincs.
több mint 9 éve
Végül simább lett,mint vártam. Talán mentálisan a védelem belefaradt a tamadokba,de ma.ők is osszeomlottak.
több mint 9 éve
Nincs mese, a héten kell tenni Kurt Warnernek egy visszautasíthatatlan ajánlatot. B terv: Tebow
több mint 9 éve
Téves. Adtam egy órát a Cardsnak. Nem éltek vele.Nem bennem volt a hiba. Sorry Cards.iktriadHogy te mekkora sunyi vagy, végig itt voltál, hát ezért nem volt fordítás.Sixo67
több mint 9 éve
amindenitA hagymás bab a menő. Bud Spencer és főleg Terence Hill is azt eszi.
meccsnap előtt mostantól én is csak chilis babot eszek.shawnka
több mint 9 éve
Nem bennem volt a hiba. Sorry Cards.iktriadHogy te mekkora sunyi vagy, végig itt voltál, hát ezért nem volt fordítás.
több mint 9 éve
Igen. Twkintve a körülményeket.Loooool. Az év touchdownja.undisputedlyLynchnek?Borbinho
több mint 9 éve
Nem bennem volt a hiba. Sorry Cards.
több mint 9 éve
amindenitmeccsnap előtt mostantól én is csak chilis babot eszek.
több mint 9 éve
Loooool. Az év touchdownja.undisputedlyLynchnek?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
na én most mentem aludni 😕
több mint 9 éve
Beast mode on
több mint 9 éve
Loooool. Az év touchdownja.