Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Akkor meglenne a spread. 9,5 pontos underdogok vagyunk Vegasnál. 😀😀Érdekel a jövő heti menetrend. Aztán megyek pihenni. iktriadJags-Houston is jó lehet, Bortles vs Keenum , szoros 7:3.Sixo67
több mint 10 éve
Bortles vs Foster 3:7Érdekel a jövő heti menetrend. Aztán megyek pihenni. iktriadJags-Houston is jó lehet, Bortles vs Keenum , szoros 7:3.Sixo67
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Érdekel a jövő heti menetrend. Aztán megyek pihenni. iktriadJags-Houston is jó lehet, Bortles vs Keenum , szoros 7:3.
több mint 10 éve
félidőben odaadhatnák Tarvarist a Cardsnak, mint múltkor a fehérek Löflit fórumfocin.
több mint 10 éve
Egyszerre nyert a héten az Oakland és a Jaguars. Ez a rendkívüli esemény zavart keltett az Erőben, és így az én 40% találati mutatóm is lement kb 5re.iktriadPlusz bejutott a rájátszásba a Lions és még a Cowboys se chokerkedte el a decembert. Valami nincs itt rendjén.
több mint 10 éve
Érdekel a jövő heti menetrend. Aztán megyek pihenni.Ne bassz ,hogy te alvás közben is tudsz ide írni.Sixo67De legalább tuti nem a szokásos Giants-Eagles lesz 😛JakehomerAz nem is volt. Mindig a Cowboys szívott az utolsó meccsen az elmúlt 3 vagy 3 évben. .DDiktriad
.
Egyszerre nyert a héten az Oakland és a Jaguars. Ez a rendkívüli esemény zavart keltett az Erőben, és így az én 40% találati mutatóm is lement kb 5re.szar poénok, szar poénok everywhereFucuschofield visszatért...Dexxter TailorMichael megszökött Denverből? (Tudom hogy ez O'Brien)iktriad
több mint 10 éve
Ő is.kezdőkre gondoltamKampmanJó ez a Cardinals D, de megértem azokat, akik a leggyengébb PO-csapatnak tartják őket. Ahogy a külföldi szakírók mondják, ez egy "QB-league", ilyen gyenge irányítója senkinek nincsKampmanOsweiler > Lindley?Borbinho
több mint 10 éve
Nem mondom, hogy az utolsó héten, de a Giants-Eagles meccsek szinte mindig prime time.De legalább tuti nem a szokásos Giants-Eagles lesz 😛JakehomerAz nem is volt. Mindig a Cowboys szívott az utolsó meccsen az elmúlt 3 vagy 3 évben. .DDiktriad
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
kezdőkre gondoltamJó ez a Cardinals D, de megértem azokat, akik a leggyengébb PO-csapatnak tartják őket. Ahogy a külföldi szakírók mondják, ez egy "QB-league", ilyen gyenge irányítója senkinek nincsKampmanOsweiler > Lindley?Borbinho
több mint 10 éve
Jó ez a Cardinals D, de megértem azokat, akik a leggyengébb PO-csapatnak tartják őket. Ahogy a külföldi szakírók mondják, ez egy "QB-league", ilyen gyenge irányítója senkinek nincsKampmanpats
több mint 10 éve
Csak akkor ha kikapott volna a Colts Manningel, mi meg Trent Edwardsszal kezdő QBban és Jenningsel verjük idegenben a Houstont... Nem volt túl sok esély rá...ha jól emlékszek, ott az volt az egyetlen kérdéses csoport a 17. hétenKampmanJags nem tudta volna behozni a Colts-ot akkor?Sixo67
több mint 10 éve
ráadásul mindig másik csapattól, rotációban verték a Dallast 😀De legalább tuti nem a szokásos Giants-Eagles lesz 😛JakehomerAz nem is volt. Mindig a Cowboys szívott az utolsó meccsen az elmúlt 3 vagy 3 évben. .DDiktriad
több mint 10 éve
Jó ez a Cardinals D, de megértem azokat, akik a leggyengébb PO-csapatnak tartják őket. Ahogy a külföldi szakírók mondják, ez egy "QB-league", ilyen gyenge irányítója senkinek nincsKampmanOsweiler > Lindley?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
szar poénok, szar poénok everywhereschofield visszatért...Dexxter TailorMichael megszökött Denverből? (Tudom hogy ez O'Brien)iktriad
több mint 10 éve
Ne bassz ,hogy te alvás közben is tudsz ide írni.De legalább tuti nem a szokásos Giants-Eagles lesz 😛JakehomerAz nem is volt. Mindig a Cowboys szívott az utolsó meccsen az elmúlt 3 vagy 3 évben. .DDiktriad
több mint 10 éve
Jó ez a Cardinals D, de megértem azokat, akik a leggyengébb PO-csapatnak tartják őket. Ahogy a külföldi szakírók mondják, ez egy "QB-league", ilyen gyenge irányítója senkinek nincs
több mint 10 éve
ha jól emlékszek, ott az volt az egyetlen kérdéses csoport a 17. hétenKampmanJags nem tudta volna behozni a Colts-ot akkor?
több mint 10 éve
De legalább tuti nem a szokásos Giants-Eagles lesz 😛JakehomerAz nem is volt. Mindig a Cowboys szívott az utolsó meccsen az elmúlt 3 vagy 3 évben. .DD
több mint 10 éve
schofield visszatért...Dexxter TailorMichael megszökött Denverből? (Tudom hogy ez O'Brien)
több mint 10 éve
De legalább tuti nem a szokásos Giants-Eagles lesz 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
schofield visszatért...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ott van. Ezt tedd be.
több mint 10 éve
Igazából az számít, hogy a Fox és a CBS melyik meccsét védi le. Mivel valszeg a Foxnak is fontosabb a Packers-Lions, ezért könnyen lehet, hogy a mi meccsünk lesz az SNF - aminek én nem igazán örülnék"No one wants to see teams with losing records on week 17."shawnkafélidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkahát az hülyeség, a steelersnek már megvan a po, a falcons - panthers lenne a tökéletes ki-ki meccsDexxter Tailor
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ha jól emlékszek, ott az volt az egyetlen kérdéses csoport a 17. hétenseahawks - rams pár éve?Dexxter Tailor"No one wants to see teams with losing records on week 17."shawnkafélidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkahát az hülyeség, a steelersnek már megvan a po, a falcons - panthers lenne a tökéletes ki-ki meccsDexxter Tailor