Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 9 éve
okcsá
több mint 9 éve
Wil( l )son power, na végre sikerült áttörni a D-t! 😊
több mint 9 éve
ééééés nyert a Seahawks...
több mint 9 éve
Ott vaaaaaaaaaaaaaaaaaan! TD
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Ejnye Ricsi, ne politizáljunk
több mint 9 éve
Ricsi igazodik a kurzushoz, az agitprop osztály megdicséri
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Lehet, hogy ő már egy Lindsey-vel is beérné.Iktriad mondj egy összeget kifizetem valahogy csak ne nézd a meccset.FucuPP a Jagsbe és soha többé nem néz Cards meccset.Sixo67
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
nem tudod, vagy nem akarod?!azt nem tudom elintézniFucuIktriad mondj egy összeget kifizetem valahogy csak ne nézd a meccset.FucuPP a Jagsbe és soha többé nem néz Cards meccset.Sixo67
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Iktriad mondj egy összeget kifizetem valahogy csak ne nézd a meccset.FucuCsábító ajánat, de sajna 6kor megyek melózni, elaudni már nincs értelme. Marad az SNF nézés. Majd igyekszem megbabonázni a Seattlet is. És ha esetleg overtime lesz, azon már nem leszek itt. 😀😀
több mint 9 éve
azt nem tudom elintézniIktriad mondj egy összeget kifizetem valahogy csak ne nézd a meccset.FucuPP a Jagsbe és soha többé nem néz Cards meccset.Sixo67
több mint 9 éve
Iktriad mondj egy összeget kifizetem valahogy csak ne nézd a meccset.Fucuaranyköpés gyanús 😀
több mint 9 éve
Iktriad mondj egy összeget kifizetem valahogy csak ne nézd a meccset.FucuPP a Jagsbe és soha többé nem néz Cards meccset.
több mint 9 éve
Iktriad mondj egy összeget kifizetem valahogy csak ne nézd a meccset.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Köszönjük Iktriad.Sixo67A jinx pont azért működik, mert mindenki hisz benne. Ez jinxtriad sötét titka
több mint 9 éve
igazán lefújhatnák már
több mint 9 éve
Köszönjük Iktriad.Sixo67Nem Emesézzél itt le engem! 😀
több mint 9 éve
Empty backfieldre állt fel a Cards a 3.ra. Lindleynek meglehet az 1. TD.iktriadEhelyett majdnem meglett a 8. pick...
több mint 9 éve
Lane... Azért ezt illik.
több mint 9 éve
áááá, larsen