Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 9 éve
Tévedés. Anno a Rams-Seahawks is az utolsó SNF volt, amikor 7-9el jutott be a Seattle."No one wants to see teams with losing records on week 17."shawnkafélidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkahát az hülyeség, a steelersnek már megvan a po, a falcons - panthers lenne a tökéletes ki-ki meccsDexxter Tailor
több mint 9 éve
Na takarodj már... A sporik a Cardsra tették?... Szánalmas
több mint 9 éve
my badMost hozta vissza a Cardot a meccsbe.Sixo67Na most van Game Over. Én mentem aludni kemény 90 percet.iktriadhát baszki, igazán elmehettél volna korábban is, akkor lehet még meccsben lenne a Cardinals, meg te is többet tudsz aludni...😀Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
seahawks - rams pár éve?"No one wants to see teams with losing records on week 17."shawnkafélidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkahát az hülyeség, a steelersnek már megvan a po, a falcons - panthers lenne a tökéletes ki-ki meccsDexxter Tailor
több mint 9 éve
Most hozta vissza a Cardot a meccsbe.Na most van Game Over. Én mentem aludni kemény 90 percet.iktriadhát baszki, igazán elmehettél volna korábban is, akkor lehet még meccsben lenne a Cardinals, meg te is többet tudsz aludni...😀Borbinho
több mint 9 éve
"No one wants to see teams with losing records on week 17."félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkahát az hülyeség, a steelersnek már megvan a po, a falcons - panthers lenne a tökéletes ki-ki meccsDexxter Tailor
több mint 9 éve
Ott is csak a home field a tét. A Falcons- Panthersön aki nyer bejut, aki veszít kiesik. Kvázi playoff meccs.vagy a Packers-Lionsnak 😊Kampmanfélidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkaPedig a Falcons - Panthersnek kéne az utsó meccsnek lennie.iktriad
több mint 9 éve
Ti mind a Charges - Chiefs-re gondoltok.vagy a Packers-Lionsnak 😊Kampmanfélidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkaPedig a Falcons - Panthersnek kéne az utsó meccsnek lennie.iktriad
több mint 9 éve
félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkapedig annai kisebb a tétje, mint a Panthers - Falconsnak
több mint 9 éve
Kampman
28 290
vagy a Packers-Lionsnak 😊félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkaPedig a Falcons - Panthersnek kéne az utsó meccsnek lennie.iktriad
több mint 9 éve
félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkahát az hülyeség, a steelersnek már megvan a po, a falcons - panthers lenne a tökéletes ki-ki meccs
több mint 9 éve
félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkaPedig a Falcons - Panthersnek kéne az utsó meccsnek lennie.
több mint 9 éve
Na most van Game Over. Én mentem aludni kemény 90 percet.iktriadhát baszki, igazán elmehettél volna korábban is, akkor lehet még meccsben lenne a Cardinals, meg te is többet tudsz aludni...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Lindley fordítStezHa a Cards vezetne 14-3ra akkor még érteném.
több mint 9 éve
Na most van Game Over. Én mentem aludni kemény 90 percet.
több mint 9 éve
félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.
több mint 9 éve
hogy a faszba lehet megállítani wilsont?Dexxter TailorPár csapatnak azért már sikerült 😊
Tipikus Lynch TD, szép volt.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Jött a Beast.
több mint 9 éve
Jöjjön a Beast
több mint 9 éve
hogy a faszba lehet megállítani wilsont?Dexxter TailorManti Te'o megállította !
több mint 9 éve
Kampman
28 290
hogy a faszba lehet megállítani wilsont?Dexxter Tailor8 ember a boxban? csak egy ötlet