Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 9 éve
Az offseason legnagyobb huzasa lenne,ha Brittet kitennenk a.... -ba. Liga legrosszabb falembere.
több mint 9 éve
NO GOOD
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Beast Mode > cifrafosás
több mint 9 éve
i seenincs sok vesztenivalójuk, akkor meg már miért ne próbálják meg?Shilkor....és?Borbinhodurván tolja arians a playcallokatDexxter TailorPO már megvan, és ott ha máskor nem, legkésőbb a Superbowlban majd otthon játszanak.iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Britt 😀
több mint 9 éve
Kampman
28 290
na igen, mi aztán tudjukKaepernick who?KampmanŐ csak szar futás D ellen tud futni!Sixo67
több mint 9 éve
bullshit. kell a no1 seed.=Felszabadultan tudnak játszani (ma legalábbis)iktriad....és?Borbinhodurván tolja arians a playcallokatDexxter TailorPO már megvan, és ott ha máskor nem, legkésőbb a Superbowlban majd otthon játszanak.iktriad
több mint 9 éve
Kaepernick who?KampmanŐ csak szar futás D ellen tud futni!
több mint 9 éve
Russell! Ő is akar egy 90 yardos td-t. Ne mar capy akarmiban is jobb számot hozzon,akárcsak egyszer is 😀
több mint 9 éve
Ez már megint nem volt semmi RWtől. =Felszabadultan tudnak játszani (ma legalábbis)....és?Borbinhodurván tolja arians a playcallokatDexxter TailorPO már megvan, és ott ha máskor nem, legkésőbb a Superbowlban majd otthon játszanak.iktriad
több mint 9 éve
nincs sok vesztenivalójuk, akkor meg már miért ne próbálják meg?....és?Borbinhodurván tolja arians a playcallokatDexxter TailorPO már megvan, és ott ha máskor nem, legkésőbb a Superbowlban majd otthon játszanak.iktriad
több mint 9 éve
Wilson fyeah! 😉
több mint 9 éve
Nem olyan rossz az a fal, Wilson nagyon szeret kimozogni a zsebből, olyankor is (mert nem érzi igazán a nyomást, nem lát ki rendesen stb 😊 ), amikor nem kéne.Wilson minden héten az életéért fut, kritikán aluli a támadófal, ez nem ma van csak így, ütik vágják folytonStezén most már tényleg kíváncsi vagyok, meddig bírja sérülés nélkül ilyen fal mögött Wilson, minden meccsen az életéért futStezjó mondjuk ezek eléggé durva blitzek voltak, nem 3-4 emberes passrushalBorbinho
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
holy shit
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Kaepernick who?
több mint 9 éve
....és?durván tolja arians a playcallokatDexxter TailorPO már megvan, és ott ha máskor nem, legkésőbb a Superbowlban majd otthon játszanak.iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
durván tolja arians a playcallokatDexxter TailorSzerintem ennek a playcallnak a Hawks fanok örülnék a legjobban. Csapkodja csak felfelé a flagert a labdákat,jönni fog az int. Egyszer beindul a passrush is.
Viszont ismét minden lag ellenünk van. Szivatjuk magunkat
több mint 9 éve
durván tolja arians a playcallokatDexxter TailorPO már megvan, és ott ha máskor nem, legkésőbb a Superbowlban majd otthon játszanak.
több mint 9 éve
durván tolja arians a playcallokatDexxter Tailorgeci mennyire hiányzik az az offense, bár lekopogom Pep is alakulgat (lásd mai meccs :'D)
több mint 9 éve
DePIs is vagyok emiatt.csak rajtad nem segít a DPI 😀ShilkorPróbálkozom, mint Lindley a passzokkal. A találati hatékonyságunk kb azonos . 😀😀iktriadhagyjad. Ik kényszeresen mindig vicceset akar írniFucunemvágom...?? milyen Dezső? milyen Pécs?CardinalisMatyi beköszönt 😊CardinalisDezső meg akarja venni a Pécs után a Cardst is ? O_Oiktriad
több mint 9 éve
durván tolja arians a playcallokatDexxter Tailorde igaza is volt, a Floyd dropnak is simán meg kellett volna lennie
több mint 9 éve
tudom, csak megjegyeztem, hogy szarrá blitzelik "szegényt"Wilson minden héten az életéért fut, kritikán aluli a támadófal, ez nem ma van csak így, ütik vágják folytonStezén most már tényleg kíváncsi vagyok, meddig bírja sérülés nélkül ilyen fal mögött Wilson, minden meccsen az életéért futStezjó mondjuk ezek eléggé durva blitzek voltak, nem 3-4 emberes passrushalBorbinho
több mint 9 éve
durván tolja arians a playcallokat