NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
5
4
2:15, Arena4
Arizona Cardinals – Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Na akkor ez is megvolt, remélem két hét múlva már az "igazi" Arizónát fogjuk látni.Ja és GO Vikings.
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Hát ez elég gyengusz meccs volt, de a lényeg, hogy mi ott vagyunk a PO-ban. 😀
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
:o))When you remember the #AZCardinals won 13 games and have a first round bye in the playoffs...
pbs.twimg.com/tweet_video/CX1bfuiUkAAGs-z.mp4
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Na akkor olyat is csináljuk, meg egy Safetyt is kérek még.Van még valami balfaszság amit nem csináltunk meg ma?Picksix volt már?
Rozo
iktriad
több mint 8 éve
Van még valami balfaszság amit nem csináltunk meg ma?Picksix volt már?
Rozo
több mint 8 éve
Van még valami balfaszság amit nem csináltunk meg ma?
több mint 8 éve
Remélem játszunk meg ebben a szezonban tetmeccset.Mára ennyi elég volt.
több mint 8 éve
Ha jól sejtem menet közben atbillent a TD-Punt arany a puntok fele.Legalább valamiben fejlődtünk. XD
undisputedly
több mint 8 éve
Ha jól sejtem menet közben atbillent a TD-Punt arany a puntok fele.valahogy túléljük 😀
undisputedly
több mint 8 éve
Ha jól sejtem menet közben atbillent a TD-Punt arany a puntok fele.
több mint 8 éve
: )Nyugtasd magad ezzel....Nem az.Az nem lehet, hogy simán seggfej?Igen, ilyenkor ezt illik mondani vele kapcsolatban.Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
Hanni
endorphyn
Rozo
Hanni
Rozo
több mint 8 éve
Nyugtasd magad ezzel....Nem az.Az nem lehet, hogy simán seggfej?Igen, ilyenkor ezt illik mondani vele kapcsolatban.Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
Hanni
endorphyn
Rozo
Hanni
több mint 8 éve
Nem az.Az nem lehet, hogy simán seggfej?Igen, ilyenkor ezt illik mondani vele kapcsolatban.Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
Hanni
endorphyn
Rozo
több mint 8 éve
Az nem lehet, hogy simán seggfej?Igen, ilyenkor ezt illik mondani vele kapcsolatban.Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
Hanni
endorphyn
több mint 8 éve
Igen, ilyenkor ezt illik mondani vele kapcsolatban.Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
Hanni
-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
több mint 8 éve
Kampman
28 290
de most komolyan az ilyen "ő az első QB, aki legalább 300 yardot passzolt és 100 yardot futott legalább 9 olyan meccsen, amikor a csapata legalább 40 pontot szerzett" szintű rekordokat senki nem tartja számon 5 percnél tovább és csak arra jók, hogy a sportújságoknak és honlapoknak legyen mivel megtölteni a cikkeket.és még okosabb kommentárok többször is, hogy a mobilis qb-k korszaka is leáldozotttwitter.com/SheilKapadia/status/683792652966428672Tőrös Balázs mondta egyszer, hogy ezek ilyen kamu rekordok
baggio
Kampman
baggio
több mint 8 éve
Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?
-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
és még okosabb kommentárok többször is, hogy a mobilis qb-k korszaka is leáldozotttwitter.com/SheilKapadia/status/683792652966428672Tőrös Balázs mondta egyszer, hogy ezek ilyen kamu rekordok
baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mért nem lepődök meg én azon, hogy Surmóman megint egy f.....
több mint 8 éve
elmondja doktorúr?inkább World of Tankoztam 😀Jooo eg, mostmar ertem a benned lakozo frusztracio okat : D
petey
Hanni
mondjuk nincs is jobb mint dúdolni a Panzerliedet és sunyin pislogni Lengyelország térképe felé
több mint 8 éve
Kampman
28 290
twitter.com/SheilKapadia/status/683792652966428672Tőrös Balázs mondta egyszer, hogy ezek ilyen kamu rekordok
baggio
több mint 8 éve
inkább World of Tankoztam 😀Jooo eg, mostmar ertem a benned lakozo frusztracio okat : D
petey
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Az NFL rögtön levette a Breaking News-ból, hogy a Browns kivágta a GM-et, és kitette inkább Peyton bácsit : )prioritások, ugye
Chargers LT