Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
9 napja
KB23
957
Amúgy mi az jó bánatos isten van a bills-sel? Nem hiszem el.higy egy rams ekkora falat legyen nekik
9 napja
Mondjuk a Hawks es a Rams azert egy gyurut bele tett a kozosbe, hogy erositse a West renomejat, a 9ersnek eddig meg nem sikerult 😊hát amilyen acélos volt az nfcw, nem volt nagy tudomány megnyerni. mint a féllábúak a 2 lábú ellen a seggberúgó versenyen 😀Miota egy csoportban vagyunk, mi 9x nyertuk a Westet, ti pedig 6x, szoval ha valaki megy a 3.-4. helyre, azok ti vagytok 😊ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
jó sok PO győzelme van Dzsínónak 😀
petey
Vitézlő Titoknok tomz
amúgy még ne írj le minket. lassan visszaszivárognak a sérültek és ha mi win out, ti meg buktok akkor bármi is lehet 😊
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
De akarja a franc hogy bejussanak.
KB23
petey
KB23
petey
undisputedly
petey
9 napja
KB23
957
Jönnek a buta hibak
9 napja
Ezen rohogok en is, hogy megy itt a szunetben a harmadik osztalyban, hogy ki lesz a vagány, aki majd diot tesz a tanar szeke ala.hát amilyen acélos volt az nfcw, nem volt nagy tudomány megnyerni. mint a féllábúak a 2 lábú ellen a seggberúgó versenyen 😀Miota egy csoportban vagyunk, mi 9x nyertuk a Westet, ti pedig 6x, szoval ha valaki megy a 3.-4. helyre, azok ti vagytok 😊ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
amúgy még ne írj le minket. lassan visszaszivárognak a sérültek és ha mi win out, ti meg buktok akkor bármi is lehet 😊
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
KB23
petey
undisputedly
petey
Aztan megjon majd a Lions tanar bacsi, es kioszt par tockost.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
9 napja
hát amilyen acélos volt az nfcw, nem volt nagy tudomány megnyerni. mint a féllábúak a 2 lábú ellen a seggberúgó versenyen 😀Miota egy csoportban vagyunk, mi 9x nyertuk a Westet, ti pedig 6x, szoval ha valaki megy a 3.-4. helyre, azok ti vagytok 😊ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
KB23
petey
undisputedly
9 napja
I have a bad feeling about this. Nagyon kellene most egy TD driver, mert nagyon kezd feléledni a cardsVagy egy kurvalassu FG drive
KB23
9 napja
Murray csak rajon a negyedik negyedre hogy McBridera kell dobalni
9 napja
Miota egy csoportban vagyunk, mi 9x nyertuk a Westet, ti pedig 6x, szoval ha valaki megy a 3.-4. helyre, azok ti vagytok 😊ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
KB23
petey
9 napja
shagi0206
11 103
Merem remélni, hogy MHj jövőre ennél lényegesen jobb szezont rak össze, mert ennél szerintem mindenki többet várt tőle.
9 napja
KB23
957
Mármint arra a rendre gondolsz amikor teljesen szétesik a 9ers? Esélyes 😄ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
KB23
petey
9 napja
ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
KB23
9 napja
KB23
957
Hu azért ezt kicsit túl játszották
9 napja
KB23
957
Baker meg mindig elit. 2 hete is jo volt.Sajnálom is hogy körülötte nem jók a többiek.
undisputedly
9 napja
Baker meg mindig elit. 2 hete is jo volt.
9 napja
Ez a csere punter nem is rossz a cardsnal.Azt hittem, ilyen 20 yardokat fog rugni
9 napja
KB23
957
Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
9 napja
geci hány holdingot szedünk még össze?
9 napja
benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
9 napja
ha a 9ers win out, a hawks meg bukik 4-et.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
9 napja
Josszi
3 381
hagyjad nekik Dzsino az örömük meg hogy végre elment PC 😀tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
petey
The Amazing Racoon
9 napja
KB23
957
Nem is mondtam, hogy 2 csapat bejut, de ez a csoport most nagyon hektikus és mindegyik csapatnak van esélye bejutniA mi csoportunkból szerintem nem kell azon filózni, hogy 2 csapat is bejut. A north ad 3 csapatot, ez szinte biztos. A maradék 1 helyre meg szerintem odaér a CommandersHa be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
shagi0206
9 napja
KB23
957
Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
9 napja
8 yardos atlaggal futnak az RB-kMeg vagyok rola gyozodve, hogy olvassak a Hakws topikot a csapatbol.
Nyilvan nem marad igy a meccs vegere, de azert jo latni ezt a sok 3,4y jellegu statik utan.
funkyparduc
9 napja
Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23