Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
9 napja
shagi0206
11 103
A mi csoportunkból szerintem nem kell azon filózni, hogy 2 csapat is bejut. A north ad 3 csapatot, ez szinte biztos. A maradék 1 helyre meg szerintem odaér a CommandersHa be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
jó sok PO győzelme van Dzsínónak 😀
petey
Vitézlő Titoknok tomz
amúgy még ne írj le minket. lassan visszaszivárognak a sérültek és ha mi win out, ti meg buktok akkor bármi is lehet 😊
petey
KB23
9 napja
KB23
957
Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
amúgy még ne írj le minket. lassan visszaszivárognak a sérültek és ha mi win out, ti meg buktok akkor bármi is lehet 😊
petey
9 napja
8 yardos atlaggal futnak az RB-kNyilvan nem marad igy a meccs vegere, de azert jo latni ezt a sok 3,4y jellegu statik utan.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
9 napja
Ennyit egy merkozes alatt szoktunk szerezni, ereztem hogy valami van itt 😀Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!Murray kétszer is odaadta nektek
undisputedly
Löfli
9 napja
ja nem nézem 😀 annyira nem érdekel 😛Dehogy, legalább látsz egy jó meccset 😉tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
petey
KB23
9 napja
Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!TD-k voltak.
undisputedly
9 napja
Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!Murray kétszer is odaadta nektek
undisputedly
9 napja
végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
9 napja
Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!
9 napja
shagi0206
11 103
Mióta ideigazoltuk Browningot a Broncostól, szarok vagyunk. Véletlen? 😀
9 napja
KB23
957
Dehogy, legalább látsz egy jó meccset 😉tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
petey
9 napja
tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
9 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 406
Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
9 napja
shagi0206
11 103
amúgy az 😀Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
9 napja
KB23
957
Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
9 napja
KB23
957
Én nem tudom, Meki mit adott a defnek, de nagyon jó cucc lehetett
9 napja
TommasoCards
36
Ket screen 15 es 20nal. Gratulalok. Szerintem kozos pialas volt meccs elott 😊
9 napja
ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
9 napja
KB23
957
Ennyi kell. 😉😄Ne legyél telhetetlen!De tudnám díjazni ha elpicsaznank a sajtosokat. 😁Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
9 napja
TommasoCards
36
Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
9 napja
Ne legyél telhetetlen!De tudnám díjazni ha elpicsaznank a sajtosokat. 😁Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
9 napja
KB23
957
De tudnám díjazni ha elpicsaznank a sajtosokat. 😁Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
9 napja
Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
9 napja
KB23
957
Baker hol van? Az előző meccsünkön brillírozott
9 napja
Danny
1 727
Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌