NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
több mint 5 éve
Midnight
1 233
Azért Sanu hiányzik 😔🥺
több mint 5 éve
faszt, mindjárt rajtol a mexikói gp 😀úgyis mindjárt visszacsábítanak az alakulóban lévő kámbekkelsame, még illegális streammel se vagyok hajlandó támogatni a rezsimet 😀MICSODAAA SACK?!Nebazdel. Én meg redzonet nézek és nem láttam eme kuriózumot
nnntm
peach
shawnka
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 300
úgyis mindjárt visszacsábítanak az alakulóban lévő kámbekkelsame, még illegális streammel se vagyok hajlandó támogatni a rezsimet 😀MICSODAAA SACK?!Nebazdel. Én meg redzonet nézek és nem láttam eme kuriózumot
nnntm
peach
shawnka
több mint 5 éve
same, még illegális streammel se vagyok hajlandó támogatni a rezsimet 😀MICSODAAA SACK?!Nebazdel. Én meg redzonet nézek és nem láttam eme kuriózumot
nnntm
peach
több mint 5 éve
Kivótaz?Nem baj, lehet mar elfelejtetted mi az, jo ha valaki megmondja a nevetMICSODAAA SACK?!Nebazdel. Én meg redzonet nézek és nem láttam eme kuriózumot
nnntm
peach
nnntm
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ki kellene már jönni az öltözőből
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
nnntm
932
Nem baj, lehet mar elfelejtetted mi az, jo ha valaki megmondja a nevetMICSODAAA SACK?!Nebazdel. Én meg redzonet nézek és nem láttam eme kuriózumot
nnntm
peach
több mint 5 éve
MICSODAAA SACK?!Nebazdel. Én meg redzonet nézek és nem láttam eme kuriózumot
nnntm
több mint 5 éve
Nah felért a pályára a Falcons 35 perc után
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
nnntm
932
MICSODAAA SACK?!
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Innál rá mérget?Ha 0-24-rol megforditjuk akkor is megy, ez tuti, max tesz egy szepsegtapaszt a nyílt törésreTD WTFNem akkor fogtok minket nagyon utálni hogy 52-8ra nyerünk, hanem akkor, ha sikerül innen leolvadni, és ezért Quinn kap még másfél évet! 😀
6atos
akdestroyer
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
Ha 0-24-rol megforditjuk akkor is megy, ez tuti, max tesz egy szepsegtapaszt a nyílt törésreTD WTFNem akkor fogtok minket nagyon utálni hogy 52-8ra nyerünk, hanem akkor, ha sikerül innen leolvadni, és ezért Quinn kap még másfél évet! 😀
6atos
akdestroyer
több mint 5 éve
Kampman
28 300
Győztes csapatra úgyis kimennek, az más kérdés, ha a rebuild elhúzódik, akkor valószínűleg tényleg nem lesz olyan nagyságú kitartó szurkolótábor, mint Clevelandben pl.nem értem, hogy ha egy edző alatt forró a szék, akkor hogy engedhet meg magának egy ilyen félidőt. nem tudok a játékosokra haragudni, de amikor ekkora fejetlenség van a pályán, akkor nem értem hogy állhat ki a vezetőség teljes mellszélességgel a szakmai stáb mellett.hát ezaz. egy csapat újra lehet építeni 2-3 év alatt,de egy fanbase-t nem.
gyorsabban veszítjük el a szurkolóink szimpátiáját is, mint 2 éve a 25 pontos előnyt.
shawnka
Kenny
több mint 5 éve
braxa88
12 534
t2 mégis merre járt ennél a futásnál?
több mint 5 éve
ettől azért nem aggódunk 😀TD WTFNem akkor fogtok minket nagyon utálni hogy 52-8ra nyerünk, hanem akkor, ha sikerül innen leolvadni, és ezért Quinn kap még másfél évet! 😀
6atos
akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
TD WTFNem akkor fogtok minket nagyon utálni hogy 52-8ra nyerünk, hanem akkor, ha sikerül innen leolvadni, és ezért Quinn kap még másfél évet! 😀
6atos
több mint 5 éve
nem értem, hogy ha egy edző alatt forró a szék, akkor hogy engedhet meg magának egy ilyen félidőt. nem tudok a játékosokra haragudni, de amikor ekkora fejetlenség van a pályán, akkor nem értem hogy állhat ki a vezetőség teljes mellszélességgel a szakmai stáb mellett.hát ezaz. egy csapat újra lehet építeni 2-3 év alatt,de egy fanbase-t nem.
gyorsabban veszítjük el a szurkolóink szimpátiáját is, mint 2 éve a 25 pontos előnyt.
shawnka
több mint 5 éve
2 pont😂😂😂
több mint 5 éve
TD WTF
több mint 5 éve
nem értem, hogy ha egy edző alatt forró a szék, akkor hogy engedhet meg magának egy ilyen félidőt. nem tudok a játékosokra haragudni, de amikor ekkora fejetlenség van a pályán, akkor nem értem hogy állhat ki a vezetőség teljes mellszélességgel a szakmai stáb mellett.gyorsabban veszítjük el a szurkolóink szimpátiáját is, mint 2 éve a 25 pontos előnyt.
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Aszongya a riportercsaj hogy Carroll nagyon bízott a futójátékban...BAZDMEG! 😀
Hívjátok Captain Obvioust!
több mint 5 éve
nnntm
932
Na most két lehetőség:1) Vagy az új edző az új-Belichick lesz és 9-7 a szezon
2) Vagy legalább a Saintset és a Pantherst verjük meg egyszer-egyszer, 3-13 és egy jó pick. Aláírnám
több mint 5 éve
Nemtudom volt e már rá példa a ligában, hogy egy top10 keretből a liga legrosszabb csapatát faragja valaki?
több mint 5 éve
Csita
339
Na benyomom a redzont streamet! Az változatosabb mint ez! 😀
több mint 5 éve
braxa88
12 534
na ez az. nem kell 4 emberers rush, így nem megy. menjen csak 3, rögtön sack