NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
több mint 5 éve
mcm4a1
53
De messze van még a draft...
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
faszomat Kendricks.TT ugyanezt csinálja, amikor már nagyon meleg a talaj a lába alatt, szed egy picket.
így sose kerül ki a kezdőből. maradhat így minden 3.downon is
braxa88
több mint 5 éve
Ez még nem az volt 😀csak vicceltem ricsi bácsi 😀
akdestroyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem értettem a -7.5 hendi határszámot a mai meccsre..
Ajándék volt mint a múltheti Rams odds.
Kenny
Nem értettem a -7.5 hendi határszámot a mai meccsre..Majd szemét időben beszopod 😀
Ajándék volt mint a múltheti Rams odds.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Nem értettem a -7.5 hendi határszámot a mai meccsre.. Ajándék volt mint a múltheti Rams odds.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
streamet nézek, mi volt?Írtam kérdést Ricsiéknek, név nélkül, de ti tudni fogjátok hogy melyik volt az. 😀beolvasták a kérdésed!
akdestroyer
r.baggio
több mint 5 éve
Remélem a versikével vezette fel 😊Írtam kérdést Ricsiéknek, név nélkül, de ti tudni fogjátok hogy melyik volt az. 😀beolvasták a kérdésed!
akdestroyer
r.baggio
több mint 5 éve
braxa88
12 534
faszomat Kendricks.így sose kerül ki a kezdőből. maradhat így minden 3.downon is
több mint 5 éve
Írtam kérdést Ricsiéknek, név nélkül, de ti tudni fogjátok hogy melyik volt az. 😀beolvasták a kérdésed!
akdestroyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Kendricks baszod...1 szidás 1 pick, ennyi...
Sebii
A Browns ellen KJ meg TT csinálta velem ugyanezt. Elküldtem őket a picsába, erre 3 playen belül nem leszedtek 1-1 picket? 😀
több mint 5 éve
schaubbal a pályán már rég vége a meccsnek így isUgyanmár gyerekek, a 10-0 az még semmi.1 play erejéig belenéztem a meccsbe, akkor éppen Beasleyt csicskította egy TE.Köszönöm. Elég is volt.Búúú. Pedig nincs ettől jobb vasárnap esti program
Kenny
peach
akdestroyer
---
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
na, intercity.
több mint 5 éve
Ahh, ez csak félig picsix 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
nnntm
932
Most nem azert, kurva szarok vagyunk, de zsinorban harmadik meccsen szopatnak le a birok?
több mint 5 éve
Sebii
3 526
Kendricks baszod...
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Ugyanmár gyerekek, a 10-0 az még semmi.1 play erejéig belenéztem a meccsbe, akkor éppen Beasleyt csicskította egy TE.Köszönöm. Elég is volt.Búúú. Pedig nincs ettől jobb vasárnap esti program
Kenny
peach
több mint 5 éve
1 play erejéig belenéztem a meccsbe, akkor éppen Beasleyt csicskította egy TE.Köszönöm. Elég is volt.Búúú. Pedig nincs ettől jobb vasárnap esti program
Kenny
több mint 5 éve
Jól benézték. Ez így sima lesz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
nnntm
932
Ez bantoan sima volt
több mint 5 éve
1 play erejéig belenéztem a meccsbe, akkor éppen Beasleyt csicskította egy TE.Köszönöm. Elég is volt.
több mint 5 éve
Amúgy jól nézzétek meg ezt az atlanta védelmet, hogy mit kívántok vissza... 🤗