NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 572
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
több mint 5 éve
Arthur lement,konstatálta, hogy minden rendben van.Megköszönni az eddigieket 😉
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Akkor kérdés miért nem Bryant végezte elAnyám, ilyen szar onside kicket se láttam még 14 év alattHarmadik számú punter
Chargers LT
nnntm
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
braxa88
12 534
ez oszt kreatív
több mint 5 éve
Arthur lement,konstatálta, hogy minden rendben van.
több mint 5 éve
Azert egyet passzolhattunk volna Pete ebben a driveban!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
nnntm
932
Anyám, ilyen szar onside kicket se láttam még 14 év alattHarmadik számú punter
Chargers LT
több mint 5 éve
Anyám, ilyen szar onside kicket se láttam még 14 év alatt
több mint 5 éve
nnntm
932
Na ennyi, sebaj, pici remenykedes jo erzes volt. Az a kurva fumble bosszant
több mint 5 éve
Imádom Wagnert, de legyen már vége
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Jó hát Schaub még csak 38 éves, nem késő építeni köré egy csapatot.
több mint 5 éve
Engedd el, szeretünk! 😊Remélem Undi megint elővesz valami balfasz chartot, hogy Clown-ey ligaelit. Már nagyon várom.Nincs passrush mi? Már a félidőben 0-24-nél akartam írni, hogy nagyon nem vagyok elégedett, mert talent van, de nyomás nincs a DL-ben. Reedet küldjük zónázni? Mi a fasz folyik DL edzés/képzés címszó alatt? Ki a felelős? Fire!
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Remélem Undi megint elővesz valami balfasz chartot, hogy Clown-ey ligaelit. Már nagyon várom.Nincs passrush mi? Már a félidőben 0-24-nél akartam írni, hogy nagyon nem vagyok elégedett, mert talent van, de nyomás nincs a DL-ben. Reedet küldjük zónázni? Mi a fasz folyik DL edzés/képzés címszó alatt? Ki a felelős? Fire!
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Mindenki nyugi... Ez a meccs eldőlt félidő előtt
több mint 5 éve
Blair nagyot játszik ma
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
braxa88
12 534
clowney az új bennett
több mint 5 éve
Remélem Undi megint elővesz valami balfasz chartot, hogy Clown-ey ligaelit. Már nagyon várom.
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Olvasd el mégegyszer. 😊Én az F1-ről beszélek 😊Aha. Úgyhogy ha valami égbekiáltó chokerséget csinálunk, azon túl hogy fire Carroll fire Cable fire Schotty meg fire Norton, fejtsétek már ki kérlek bővebben.F1 -et nézel mi. Mióta behúztuk a világbajnoki címet, ár nézhetem én is a kanapéról 😊Schottenheimer a kúúúrvaanyád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi történt? Ne izgassatok! Inside run 3&10-re? Mert akkor az Carroll.
Helmut Zimmer
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Midnight
1 233
Ez olyan szomorú 1 meccs kivételével mindegyik 300+ os az irányító yardban meg is 1-6
több mint 5 éve
Kj Wright nagyon jól mozog Coverben… Láthatóan sikerült neki illő szerepet találni.
több mint 5 éve
Schaubot nem érdekli egy bíró sem
több mint 5 éve
Én az F1-ről beszélek 😊Aha. Úgyhogy ha valami égbekiáltó chokerséget csinálunk, azon túl hogy fire Carroll fire Cable fire Schotty meg fire Norton, fejtsétek már ki kérlek bővebben.F1 -et nézel mi. Mióta behúztuk a világbajnoki címet, ár nézhetem én is a kanapéról 😊Schottenheimer a kúúúrvaanyád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi történt? Ne izgassatok! Inside run 3&10-re? Mert akkor az Carroll.
Helmut Zimmer
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 5 éve
Schaub mindjárt 350 yardnál.Kezdem úgy érezni, hogy Koetter mester rendszerében még én is 400 yardos QB lennék
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Aha. Úgyhogy ha valami égbekiáltó chokerséget csinálunk, azon túl hogy fire Carroll fire Cable fire Schotty meg fire Norton, fejtsétek már ki kérlek bővebben.F1 -et nézel mi. Mióta behúztuk a világbajnoki címet, ár nézhetem én is a kanapéról 😊Schottenheimer a kúúúrvaanyád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi történt? Ne izgassatok! Inside run 3&10-re? Mert akkor az Carroll.
Helmut Zimmer
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
F1 -et nézel mi. Mióta behúztuk a világbajnoki címet, ár nézhetem én is a kanapéról 😊Schottenheimer a kúúúrvaanyád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi történt? Ne izgassatok! Inside run 3&10-re? Mert akkor az Carroll.
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 5 éve
Nadal17
586
Engem kicsit meglepett, hogy harmadik és 20+ra nem inside run jött.Schottenheimer a kúúúrvaanyád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi történt? Ne izgassatok! Inside run 3&10-re? Mert akkor az Carroll.
Helmut Zimmer
akdestroyer