Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
több mint 12 éve
na én léptem aludni, remélem lesz vagy 70-0 😀

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Nagy szerencséje van a Tampának ,hogy csak 5 TO-ük van eddig,
több mint 12 éve
Jaj, mi ennél jobbak vagyunk, hogy ilyeneket figyeljünk. Meg mire ellenünk játszanak, remélhetőleg felépülnek, mindig jobb érés teljes értékű Falconst verni 😊2 elkapó lesérült a csába?Sixo67Miért? Nekünk a Tampa W jobb lenne, a Saintsnek is.Jakehomervan itt minden 😀lolHát igen, ennek a meccsnek legjobban a Saints meg Panthers szurkolók örülhetnek.Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Azt hiszem a Bucs feladta!v.sammyén nem vagyok benne annyira biztos!

Don't blink!
több mint 12 éve
Azt hiszem a Bucs feladta!v.sammya meccs elején
több mint 12 éve
komédia

Don't blink!
több mint 12 éve
Azt hiszem a Bucs feladta!
több mint 12 éve
pff
több mint 12 éve
na menjetek a...
több mint 12 éve
egy safety-vel az angolokközben már a skót függetlenségi népszavazás eredményeket nézem, az most a legizgalmasabb 😀 (az auburn meccs is kezd eldőlni)Dexxter TailorÉs ki nyert?Sixo67

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
utolsó információ szerint marad minden a régibenközben már a skót függetlenségi népszavazás eredményeket nézem, az most a legizgalmasabb 😀 (az auburn meccs is kezd eldőlni)Dexxter TailorÉs ki nyert?Sixo67
Nem: 55% Igen: 45%
több mint 12 éve
"Josh McCown (thumb) officially out for the game."

Don't blink!
több mint 12 éve
2 elkapó lesérült a csába?Miért? Nekünk a Tampa W jobb lenne, a Saintsnek is.Jakehomervan itt minden 😀lolHát igen, ennek a meccsnek legjobban a Saints meg Panthers szurkolók örülhetnek.Sixo67
több mint 12 éve
Kene egy kis csiriz a kezere talan akkor nem hagyna el a labdat! Amugy meg kell hagyni szep mozdulat volt a vedotol!
több mint 12 éve
Miért? Nekünk a Tampa W jobb lenne, a Saintsnek is.van itt minden 😀lolHát igen, ennek a meccsnek legjobban a Saints meg Panthers szurkolók örülhetnek.Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
közben már a skót függetlenségi népszavazás eredményeket nézem, az most a legizgalmasabb 😀 (az auburn meccs is kezd eldőlni)Dexxter TailorÉs ki nyert?
több mint 12 éve
Potyognak a labdák 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
van itt minden 😀lolHát igen, ennek a meccsnek legjobban a Saints meg Panthers szurkolók örülhetnek.
több mint 12 éve
közben már a skót függetlenségi népszavazás eredményeket nézem, az most a legizgalmasabb 😀 (az auburn meccs is kezd eldőlni)

Don't blink!
több mint 12 éve
van itt minden 😀
több mint 12 éve
Na akkor lesz oakland meccs hamarosan
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀