NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Cincinnati Bengals
23
5
2:20, Arena4
Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
több mint 10 éve
na majd integetek nektek a C8-on
több mint 10 éve
Még ne írjuk le, van hátra a meccsből !Gyerünk Rainey indulj be, 2 TD minimum!Sixo67jinxtriad is back! 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
én nem is kérdeztem ilyet
több mint 10 éve
Gyerünk Rainey indulj be, 2 TD minimum!Sixo67jinxtriad is back! 😀
több mint 10 éve
Rainey nagy napja
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
3 kezdőtök esett ki 1 hét alatt, teljesen más okokból, van mire figyelni xDAhhoz képest, hogy már rég eldőlt a meccs, még semmi off-olást nem volt még a kommentátorok részéről. Pedig azért volt egy bár balhé az elmúlt napokban is , főleg Viks háza táján.Sixo67az USA-ban talán túl sok figyelmet is kaptunk az utóbbi napokbanKmetyG
több mint 10 éve
Ahhoz képest, hogy már rég eldőlt a meccs, még semmi off-olást nem volt még a kommentátorok részéről. Pedig azért volt egy bár balhé az elmúlt napokban is , főleg Viks háza táján.Sixo67az USA-ban talán túl sok figyelmet is kaptunk az utóbbi napokban
több mint 10 éve
Én átmentem részben átmentem az auburn- kansas meccsre😊TheBerzerkerKansas STATE, ha az Auburn a Kansas ellen játszana, akkor kb. annyi lenne az eredmény, mint itt 😊
Ahhoz képest, hogy már rég eldőlt a meccs, még semmi off-olást nem volt még a kommentátorok részéről. Pedig azért volt egy bár balhé az elmúlt napokban is , főleg Viks háza táján.Sixo67Idejük még van rá
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ahhoz képest, hogy már rég eldőlt a meccs, még semmi off-olást nem volt még a kommentátorok részéről. Pedig azért volt egy bár balhé az elmúlt napokban is , főleg Viks háza táján.
több mint 10 éve
Én átmentem részben átmentem az auburn- kansas meccsre😊
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Julio de lyukaskezű.gdavidEzért WR és nem corner 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
@SeniorBowlPhil: Bucs QB coach Marcus Arroyo. Has been part of 19 losses in last 20 games. 0-6 Cal in '12, 1-11 USM in '13 & now 0-3Ha így folytatja, még NFL OC is lehet valahol hamarosan!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
v.sammy
100
Tul magasra ugrott es meg sajat magat is meglepte!😊
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
úristen... nem bírtam aludni, felkeltem megnézni az állást...hát ez brutális...
több mint 10 éve
Julionak ezt illett volna
több mint 10 éve
Julio de lyukaskezű.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Devin Hester is cramping and his return to the game is questionable.Around The NFL @AroundTheNFL 12 pDouglas-rol mi a hir? Azt lattam , hogy apoltakToto21Öltözőbe vitték ,ennyit lehet tudni.Sixo67
Harry Douglas is questionable to return with a foot injury.KmetyG
több mint 10 éve
Toto21
5 940
Az nem jo 😕 most meg Hester is meghuzodott , ha jol lattam.Around The NFL @AroundTheNFL 12 pDouglas-rol mi a hir? Azt lattam , hogy apoltakToto21Öltözőbe vitték ,ennyit lehet tudni.Sixo67
Harry Douglas is questionable to return with a foot injury.KmetyG
több mint 10 éve
pont alsó kapufa lett volna ha beljebb megy
több mint 10 éve
Around The NFL @AroundTheNFL 12 pDouglas-rol mi a hir? Azt lattam , hogy apoltakToto21Öltözőbe vitték ,ennyit lehet tudni.Sixo67
Harry Douglas is questionable to return with a foot injury.
több mint 10 éve
blaine gabbertNem Cassel-nek ?Sixo67nálunk Ponder-nek hívjákKmetyGMinden csapatba kell egy Henne !Sixo67Kuzin kijátsza RGIII-t mi meg tradelünk érte XD Ez a kedvenc opciómD11Henne kéne ebbe a csapatba :pJakehomer
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin