NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
több mint 10 éve
Lol, még egy p.harvin felé játékot is nyomnak, csak, hogy ne legyen unalmas 😀Chargers LTharvin-féle meg wildcats-szerű, na persze, én meg a sarokban fetrengek öveges szemekkel, miközben pont az a két csapat játszik egymással espn-en, akiknek javarészt a jet sweep és a wildcat (Auburn, Gus Malzahn és Kansas State, Bill Snyder) játékok elterjedését köszönhetjük
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nálunk tisztogatás folyik, ma kirúgták Jerome Simpson-t az alábbi ok miatt (is):más-más okból, de szerintem lesz/van még olyan csapat az nfl-benSixo67szegény Tampa a kötelezőkön kívül nem nagyon fog prime time meccset kapni a jövőbenKampmanmint mi :-/KmetyG
több mint 10 éve
Lol, még egy p.harvin felé játékot is nyomnak, csak, hogy ne legyen unalmas 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
más-más okból, de szerintem lesz/van még olyan csapat az nfl-benszegény Tampa a kötelezőkön kívül nem nagyon fog prime time meccset kapni a jövőbenKampmanmint mi :-/KmetyG
több mint 10 éve
Espnu-n Arkansas-Pine Bluff @ Alabama A&Mgyász, és még az auburn meccsen is szünet van 😕Dexxter TailorDIV II
cricfree.sx/live-basketball-streaming-ch8.php
jó a Henderson State futójátékaKmetyG
A Henderson State-re jár amúgy a magyar srác, a korábbi Budapest Hurricanes Wr, bár kétlem hogy walk-onként sok lehetőséget kapna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szegény Tampa a kötelezőkön kívül nem nagyon fog prime time meccset kapni a jövőbenKampmanmint mi :-/
több mint 10 éve
Kampman
28 290
szegény Tampa a kötelezőkön kívül nem nagyon fog prime time meccset kapni a jövőben
több mint 10 éve
Akkor lett volna kemény ha teljesen tolta volna , de hát a lényegnél visszakozott xDLol Höri majdnem nyomta a majmos meme-t xDSixo67azon én is nevettem 😀Chargers LT
több mint 10 éve
Ezt nem hiszem el. 😀 Bucs O mikor lesz fent? 😀GreengoIden meg nem lattam bucs O-t, de most hozzájuk fejlődött a D is 😕
több mint 10 éve
Ez a Tampa Bay az NFL Arsenal-ja. Mindig milliókért igazolnak mégsem jutnak semmire.KmetyGDe az arsenal még mindig nézhetőbb focit játszik, ami azért nagy szó, mert ők soccer közben teszik ezt
---
több mint 10 éve
gyász, és még az auburn meccsen is szünet van 😕Dexxter TailorDIV II
cricfree.sx/live-basketball-streaming-ch8.php
jó a Henderson State futójátéka
több mint 10 éve
több szurkolónk nem lesz hogy végre képernyőre kerültünk. ez kurva gáz. el se kezdem sorolni mi szar... minden.
több mint 10 éve
Én szóltam, hogy ne kapjon labdát.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Ezt nem hiszem el. 😀 Bucs O mikor lesz fent? 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Lol Höri majdnem nyomta a majmos meme-t xDSixo67azon én is nevettem 😀
több mint 10 éve
gyász, és még az auburn meccsen is szünet van 😕
több mint 10 éve
Ez a Tampa Bay az NFL Arsenal-ja. Mindig milliókért igazolnak mégsem jutnak semmire.
több mint 10 éve
Mi folyik itt Gyöngyösön a Georgia dómban!? 😊Chargers LTAvatatlan szemnek nem tűnhet fel, de ez egy NFL meccs akar lenni.
több mint 10 éve
Ne is!mindent megtesznek, hogy ne nyerjenekKmetyGNem akarják futtatni szegény Raineyt 😥Sixo67
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Mi folyik itt Gyöngyösön a Georgia dómban!? 😊