NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
több mint 10 éve
Douglas-rol mi a hir? Azt lattam , hogy apoltakToto21Öltözőbe vitték ,ennyit lehet tudni.
több mint 10 éve
Nem Cassel-nek ?nálunk Ponder-nek hívjákKmetyGMinden csapatba kell egy Henne !Sixo67Kuzin kijátsza RGIII-t mi meg tradelünk érte XD Ez a kedvenc opciómD11Henne kéne ebbe a csapatba :pJakehomer
több mint 10 éve
Ha csak az nfl logó lenne kinn az elsötétített képernyőn, már az is milliós nézettséget hozna, szóval érthető azért, hogy fejik a tehenet, amennyire lehetÍgy van, baseballban már a rájátszásért küzdenek 😊Remélem nem vesznek vissza a csapatok a 2. félidőben, mert akkor bealszok...inkább legyen vagy 10 TD 😊😊Chargers LTAzzal legalább tisztában vagy ugye, hogy nem ez az egyetlen meccs, ami most megy?baggio
Ezek a csütörtök esti meccsek teljesen antiklimatikusak, újabb fail Goodelltől/a tulajoktólJakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nálunk Ponder-nek hívjákMinden csapatba kell egy Henne !Sixo67Kuzin kijátsza RGIII-t mi meg tradelünk érte XD Ez a kedvenc opciómD11Henne kéne ebbe a csapatba :pJakehomer
több mint 10 éve
Toto21
5 949
Douglas-rol mi a hir? Azt lattam , hogy apoltak
több mint 10 éve
Minden csapatba kell egy Henne !Kuzin kijátsza RGIII-t mi meg tradelünk érte XD Ez a kedvenc opciómD11Henne kéne ebbe a csapatba :pJakehomer
több mint 10 éve
És épp egy TB fan írja, mi a fail ha nem ez? Miközben a no-huddle offense-ek forradalmára meccsel a wildcat formáció egyik atyjával, ignorance is bliss, I guessJaja csócsóznak a Georgia Tech alagsorában.. még az is izgibbD11Remélem nem vesznek vissza a csapatok a 2. félidőben, mert akkor bealszok...inkább legyen vagy 10 TD 😊😊Chargers LTAzzal legalább tisztában vagy ugye, hogy nem ez az egyetlen meccs, ami most megy?baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kuzin kijátsza RGIII-t mi meg tradelünk érte XD Ez a kedvenc opciómD11Henne kéne ebbe a csapatba :p
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Höri de nagy Bills fan lett xDSixo67divatdrukker 😊
több mint 10 éve
Így van, baseballban már a rájátszásért küzdenek 😊Remélem nem vesznek vissza a csapatok a 2. félidőben, mert akkor bealszok...inkább legyen vagy 10 TD 😊😊Chargers LTAzzal legalább tisztában vagy ugye, hogy nem ez az egyetlen meccs, ami most megy?baggio
Ezek a csütörtök esti meccsek teljesen antiklimatikusak, újabb fail Goodelltől/a tulajoktól
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jaja csócsóznak a Georgia Tech alagsorában.. még az is izgibbRemélem nem vesznek vissza a csapatok a 2. félidőben, mert akkor bealszok...inkább legyen vagy 10 TD 😊😊Chargers LTAzzal legalább tisztában vagy ugye, hogy nem ez az egyetlen meccs, ami most megy?baggio
több mint 10 éve
vác pandas > tampa bay bucs
több mint 10 éve
Remélem nem vesznek vissza a csapatok a 2. félidőben, mert akkor bealszok...inkább legyen vagy 10 TD 😊😊Chargers LTAzzal legalább tisztában vagy ugye, hogy nem ez az egyetlen meccs, ami most megy?
---
több mint 10 éve
Jövő7en már lesz Tedford, majd kiderül ez mennyit jelentett az offensenél, hogy ő nem volt az elmúlt 7ekbenKuzin kijátsza RGIII-t mi meg tradelünk érte XD Ez a kedvenc opciómD11Nem tudom, ki az OC-otok, de nem úgy tűnik, hogy jó lenne. Norv Turner pl szabad volt, ő szerintem illetve volna 2 ilyen szélső elkapó mellé, ráadásul VJ-al évekig dolgozott együtt. És amíg nincs normális OC nem tudom, hogy egy QB mennyit segíthet.Sixo67
több mint 10 éve
csak azért nem megyek aludni hogy lássam mit tud glennon.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
zsiráftime!
több mint 10 éve
Azért fogynak a kezdő Atlanta elkapók...Chargers LTJönnek a ST-erek, Weems, Hester, Roby.
több mint 10 éve
Kuzin kijátsza RGIII-t mi meg tradelünk érte XD Ez a kedvenc opciómD11Nem tudom, ki az OC-otok, de nem úgy tűnik, hogy jó lenne. Norv Turner pl szabad volt, ő szerintem illetve volna 2 ilyen szélső elkapó mellé, ráadásul VJ-al évekig dolgozott együtt. És amíg nincs normális OC nem tudom, hogy egy QB mennyit segíthet.
több mint 10 éve
Azért fogynak a kezdő Atlanta elkapók...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Hujuj, a Falcons szurkolók sem biztos, hogy örülni fognak a meccs után.
több mint 10 éve
Kuzin kijátsza RGIII-t mi meg tradelünk érte XD Ez a kedvenc opcióm
több mint 10 éve
Mindegy, hogy Mari vagy Winston csak jöjjön már vki. Amúgy Winston párti vagyok de csak épp egy hajszállal. Mariotának is nagyon örülnék.