NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs
több mint 3 éve
gabor25
5 144
😁Nem is tudom miért. Igen L. Jackson a Ravenses Lamar.Szívesen Ravens. A hálapénz helyett Mark Andrewst küldjétek a jagsbe egy 7. körösért.ez a jackson nekem mindig tarantino fele ponyvaregenyes. 🤔
Azt hagyd a profira. Ki fog kapni a Ravens.iktriad
iktriad
gabor25
iktriad
több mint 3 éve
gabor25
5 144
ah nem rontjuk el az edeskettesetek. 😁Álmodozzatok csak, be lehet nyugodtan csatlakozni😀cum shot viszont lehet belole. 🙃Á, ez olyan lesz, mint Rózsa Sándor nyertes szelvénye, amiről sose készült screenshot.toltsetek fel utana a hub ra hogy lassuk betartotta e...🤔😁Majd cserélték a gyertyatartásban dounle happy finish lesz 😂😂😂😂Oweh készülj 😍😍😍😍😍Tartom a gyertyat! 😄😄
KeyG
RedFive
ThundersNFL
gabor25
iktriad
gabor25
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Álmodozzatok csak, be lehet nyugodtan csatlakozni😀cum shot viszont lehet belole. 🙃Á, ez olyan lesz, mint Rózsa Sándor nyertes szelvénye, amiről sose készült screenshot.toltsetek fel utana a hub ra hogy lassuk betartotta e...🤔😁Majd cserélték a gyertyatartásban dounle happy finish lesz 😂😂😂😂Oweh készülj 😍😍😍😍😍Tartom a gyertyat! 😄😄
KeyG
RedFive
ThundersNFL
gabor25
iktriad
gabor25
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
gabor25
5 144
cum shot viszont lehet belole. 🙃Á, ez olyan lesz, mint Rózsa Sándor nyertes szelvénye, amiről sose készült screenshot.toltsetek fel utana a hub ra hogy lassuk betartotta e...🤔😁Majd cserélték a gyertyatartásban dounle happy finish lesz 😂😂😂😂Oweh készülj 😍😍😍😍😍Tartom a gyertyat! 😄😄
KeyG
RedFive
ThundersNFL
gabor25
iktriad
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Á, ez olyan lesz, mint Rózsa Sándor nyertes szelvénye, amiről sose készült screenshot.toltsetek fel utana a hub ra hogy lassuk betartotta e...🤔😁Majd cserélték a gyertyatartásban dounle happy finish lesz 😂😂😂😂Oweh készülj 😍😍😍😍😍Tartom a gyertyat! 😄😄
KeyG
RedFive
ThundersNFL
gabor25
több mint 3 éve
Nem is tudom miért. Igen L. Jackson a Ravenses Lamar.Szívesen Ravens. A hálapénz helyett Mark Andrewst küldjétek a jagsbe egy 7. körösért.ez a jackson nekem mindig tarantino fele ponyvaregenyes. 🤔
iktriad
gabor25
több mint 3 éve
gabor25
5 144
toltsetek fel utana a hub ra hogy lassuk betartotta e...🤔😁Majd cserélték a gyertyatartásban dounle happy finish lesz 😂😂😂😂Oweh készülj 😍😍😍😍😍Tartom a gyertyat! 😄😄
KeyG
RedFive
ThundersNFL
több mint 3 éve
Majd cserélték a gyertyatartásban dounle happy finish lesz 😂😂😂😂Oweh készülj 😍😍😍😍😍Tartom a gyertyat! 😄😄
KeyG
RedFive
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Szívesen Ravens. A hálapénz helyett Mark Andrewst küldjétek a jagsbe egy 7. körösért.ez a jackson nekem mindig tarantino fele ponyvaregenyes. 🤔
iktriad
több mint 3 éve
Szívesen Ravens. A hálapénz helyett Mark Andrewst küldjétek a jagsbe egy 7. körösért. Azt hagyd a profira. Ki fog kapni a Ravens.
iktriad
több mint 3 éve
gedam
5 905
a raiders nyerte ezt a meccset is
több mint 3 éve
A tippjatekban a 16-os korongot tettem a Ravensre! 🎉🍻💜🏈
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Oweh készülj 😍😍😍😍😍Tartom a gyertyat! 😄😄
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ha megnyerjük leszoplak Oweh esküszömMêlytorkos lesz vagy csak térdelős 😂😂😂😂
KeyG
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
LAMAR ELTEMETTE A KRIPTONITJAT 😄😄
több mint 3 éve
GYOZTUNK GECCCCCIIIIII!!!
több mint 3 éve
wow
több mint 3 éve
Futas
több mint 3 éve
4 re ra kell menni!!!
több mint 3 éve
na kell meg a td? bizni kell a defben. 50 bol egyszer bejon.Most egy hosszu td passz!
gabor25
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Ha megnyerjük leszoplak Oweh esküszömkeszulodhetsz. nagy utazas...
KeyG