Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 10 éve
egy hillbilly redneck valószínűleg Baultimaurnak ejti, de ezzel most nem számoltamés akkor most tisztázzuk a HELYES kiejtést: Boltimórbaggioez mondjuk régiónként változgat nem?Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
karnak
17
mi 72 yardot fogunk csinalni, ma a rekordra megyunk ra
több mint 10 éve
amúgy az utolsó play miatt sikerült alulmúlni a legendás Brownst a Pintyeknek, 77 yarddal zártak (csak, hogy itt is megadjuk az alaphangot 😀 )
több mint 10 éve
karnak
17
nem.és akkor most tisztázzuk a HELYES kiejtést: Boltimórbaggioez mondjuk régiónként változgat nem?Kampman
több mint 10 éve
Felültem a Steelers felvonuláson használatos zenekari kocsijára, úgyhogy hajrá! Shazier játszik?translate.google.hu/#en/hu/bandwagon
több mint 10 éve
Titus Young elkapás.Ha lenne itthon kaja lemaradtam volna róla.
több mint 10 éve
Nyírségiül Baltimaur
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
karnak
17
Itt szerintem a Steelers megy továbbGaroppolocsoda lenne, ha nem. de letalabb de esik vmi szr, az senkinek se jo.
több mint 10 éve
és akkor most tisztázzuk a HELYES kiejtést: Boltimórbaggioez mondjuk régiónként változgat nem?
több mint 10 éve
és akkor most tisztázzuk a HELYES kiejtést: Boltimórbaggioavagy arab árus?
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Itt szerintem a Steelers megy tovább
több mint 10 éve
Csak a Báltimóóóór!
több mint 10 éve
Jó estét jó szurkolást!
több mint 10 éve
és nem a Durant mez van rajta? 😀Ventura
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
és akkor most tisztázzuk a HELYES kiejtést: Boltimór

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
02:15, Sport 2

---