Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem én voltam Sixo!Ez amúgy mi a fasz? Mintha egy MU-Arsenal meccsen elkezdenének a Chelsearől beszélni, mert az a kommentátor kedvenc csapata...Schleckremélem nézik a twittert is, mert ott most jött egy Jaguars-szal kapcsolatos kérdés xDbaggio
több mint 9 éve
tessék Bazza, Suh se maradhat kiShilkorDe jó.
Mindenkinek ez fog megmaradni a Lions szezonjáról.
több mint 9 éve
Ez amúgy mi a fasz? Mintha egy MU-Arsenal meccsen elkezdenének a Chelsearől beszélni, mert az a kommentátor kedvenc csapata...Schleckezek college csapatok?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Ez amúgy mi a fasz? Mintha egy MU-Arsenal meccsen elkezdenének a Chelsearől beszélni, mert az a kommentátor kedvenc csapata...Schleckremélem nézik a twittert is, mert ott most jött egy Jaguars-szal kapcsolatos kérdés xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Suh a kis csibész!
több mint 9 éve
És ott a Suh téma is. Hova lettek a legfiatalabb meg vizsgázós sms-ek, kezd unalmas lenni a közvetítés.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
pedig milyen büszke volt, hogy még sose kaptak ki a Po-ban csoportellenféltől, na nem baj, most ki fognakNem olvasol elég Soldit.BazzaniEnyhe túlzás inkább 35-40.TocaPedig esélytelen a Ravens. Ma olvastam.BazzaniElég durván esélytelen ma a csapat, 20% körülire lőttek minket!Voice
több mint 9 éve
Sanyinak szerintem ez lehet mostanság a csengőhangja: 😀😀több mint 9 éve
Bezony, most még nem késő, Ravens topic tele van szentírással 😀Nem olvasol elég Soldit.BazzaniEnyhe túlzás inkább 35-40.TocaPedig esélytelen a Ravens. Ma olvastam.BazzaniElég durván esélytelen ma a csapat, 20% körülire lőttek minket!Voice
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Nem, viszont a harmadik negyedben rákérdezek arra, mit gondol Marshallról, kivágná-e, meg hogy mit kéne kezdeni az előrejutás érdekében, azzal elvan a meccs végéig szerintem.EZAZ CUTLER A TÉMA!StezTe küldted az sms-t.Sixo67
Mondjuk biztos azt mondaná, hogy Cutler cut, az offense-t kell turbózni, a védelem nagyon rendben van. 😀
több mint 9 éve
Ez amúgy mi a fasz? Mintha egy MU-Arsenal meccsen elkezdenének a Chelsearől beszélni, mert az a kommentátor kedvenc csapata...
több mint 9 éve
tessék Bazza, Suh se maradhat ki
több mint 9 éve
Te a QB-ket sosem szidod, azok a lieblingjeid.Végre nem engem vádolsz. 😀iktriadEZAZ CUTLER A TÉMA!StezTe küldted az sms-t.Sixo67
több mint 9 éve
Nem olvasol elég Soldit.Enyhe túlzás inkább 35-40.TocaPedig esélytelen a Ravens. Ma olvastam.BazzaniElég durván esélytelen ma a csapat, 20% körülire lőttek minket!Voice
több mint 9 éve
Végre nem engem vádolsz. 😀EZAZ CUTLER A TÉMA!StezTe küldted az sms-t.Sixo67
több mint 9 éve
na a Bears 😀😀😀
több mint 9 éve
Enyhe túlzás inkább 35-40.Pedig esélytelen a Ravens. Ma olvastam.BazzaniElég durván esélytelen ma a csapat, 20% körülire lőttek minket!Voice
több mint 9 éve
malkav
2 468
Má vártam Cutlert
több mint 9 éve
Hosszú idő óta az első mecsünk ahol nem ragadunk be az elejénmalkavLassan elhiszem, hogy Flacco csak lefürdi az alapszakaszt 😀
több mint 9 éve
jajj ne Bears-es kérdés...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Pedig esélytelen a Ravens. Ma olvastam.BazzaniElég durván esélytelen ma a csapat, 20% körülire lőttek minket!