Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem én voltam Sixo!Ez amúgy mi a fasz? Mintha egy MU-Arsenal meccsen elkezdenének a Chelsearől beszélni, mert az a kommentátor kedvenc csapata...Schleckremélem nézik a twittert is, mert ott most jött egy Jaguars-szal kapcsolatos kérdés xDbaggio
több mint 10 éve
tessék Bazza, Suh se maradhat kiShilkorDe jó.
Mindenkinek ez fog megmaradni a Lions szezonjáról.
több mint 10 éve
Ez amúgy mi a fasz? Mintha egy MU-Arsenal meccsen elkezdenének a Chelsearől beszélni, mert az a kommentátor kedvenc csapata...Schleckezek college csapatok?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ez amúgy mi a fasz? Mintha egy MU-Arsenal meccsen elkezdenének a Chelsearől beszélni, mert az a kommentátor kedvenc csapata...Schleckremélem nézik a twittert is, mert ott most jött egy Jaguars-szal kapcsolatos kérdés xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Suh a kis csibész!
több mint 10 éve
És ott a Suh téma is. Hova lettek a legfiatalabb meg vizsgázós sms-ek, kezd unalmas lenni a közvetítés.
több mint 10 éve
pedig milyen büszke volt, hogy még sose kaptak ki a Po-ban csoportellenféltől, na nem baj, most ki fognakNem olvasol elég Soldit.BazzaniEnyhe túlzás inkább 35-40.TocaPedig esélytelen a Ravens. Ma olvastam.BazzaniElég durván esélytelen ma a csapat, 20% körülire lőttek minket!Voice
több mint 10 éve
Sanyinak szerintem ez lehet mostanság a csengőhangja: 😀😀több mint 10 éve
Bezony, most még nem késő, Ravens topic tele van szentírással 😀Nem olvasol elég Soldit.BazzaniEnyhe túlzás inkább 35-40.TocaPedig esélytelen a Ravens. Ma olvastam.BazzaniElég durván esélytelen ma a csapat, 20% körülire lőttek minket!Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Nem, viszont a harmadik negyedben rákérdezek arra, mit gondol Marshallról, kivágná-e, meg hogy mit kéne kezdeni az előrejutás érdekében, azzal elvan a meccs végéig szerintem.EZAZ CUTLER A TÉMA!StezTe küldted az sms-t.Sixo67
Mondjuk biztos azt mondaná, hogy Cutler cut, az offense-t kell turbózni, a védelem nagyon rendben van. 😀
több mint 10 éve
Ez amúgy mi a fasz? Mintha egy MU-Arsenal meccsen elkezdenének a Chelsearől beszélni, mert az a kommentátor kedvenc csapata...
több mint 10 éve
tessék Bazza, Suh se maradhat ki
több mint 10 éve
Te a QB-ket sosem szidod, azok a lieblingjeid.Végre nem engem vádolsz. 😀iktriadEZAZ CUTLER A TÉMA!StezTe küldted az sms-t.Sixo67
több mint 10 éve
Nem olvasol elég Soldit.Enyhe túlzás inkább 35-40.TocaPedig esélytelen a Ravens. Ma olvastam.BazzaniElég durván esélytelen ma a csapat, 20% körülire lőttek minket!Voice
több mint 10 éve
Végre nem engem vádolsz. 😀EZAZ CUTLER A TÉMA!StezTe küldted az sms-t.Sixo67
több mint 10 éve
na a Bears 😀😀😀
több mint 10 éve
Enyhe túlzás inkább 35-40.Pedig esélytelen a Ravens. Ma olvastam.BazzaniElég durván esélytelen ma a csapat, 20% körülire lőttek minket!Voice
több mint 10 éve
Má vártam Cutlert
több mint 10 éve
Hosszú idő óta az első mecsünk ahol nem ragadunk be az elejénmalkavLassan elhiszem, hogy Flacco csak lefürdi az alapszakaszt 😀

több mint 10 éve
jajj ne Bears-es kérdés...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pedig esélytelen a Ravens. Ma olvastam.BazzaniElég durván esélytelen ma a csapat, 20% körülire lőttek minket!